Amburi ja Kalade romantiline suhe on kas kirglik romaan või üks paras sõjatander. Tegemist on kahe kokkupõrkuva energiaga, milles on kas kõik või mitte midagi. On kahte tüüpi Amburite ja Kalade suhteid - neid, mis toimivad pidevaid kompromisse tehes, ja neid, milles on kirg, kuid uskumatult keeruline suhtlemise pool.

Mõlemad, nii Ambur kui ka Kalad, ootavad enda kaaslaselt väga palju tähelepanu. Sellist tähelepanu, mis on positiivne, üles tõstev ning romantiline. Nad mõlemad on suhtes unistajad ja seetõttu ei ole nende vahel loomulikku tasakaalu. Kunagi ei tea ette, kumb soovib tähelepanu. Tähelepanu soovides ei suudeta seda aga tavaliselt ise edasi kinkida. Seega on hetki, mis toimivad imehästi, üks pühendab end teisele, ja on neid hetki, kus mõlemad ootavad pühendumist, kuid kumbki seda ei saa. See võib luua paraja draama ja kaose. Nagu ma eelpool ütlesin, selles suhtes on kas kõik või mitte midagi.

Tegemist on suhtega, mis üheaegselt toimib ja ei toimi. Kui soovitakse kirglikku ööd, võtta koos ette romantiline reis ning lõbutseda, siis on see suurepärane kombinatsioon, igapäevaelus ja rutiini keskel võib ette tulla palju hõõrdumisi.

Amburi ja Kalade suhe töötaks ilmselt kõige paremini siis, kui nad koos ei elaks ja saaksid kokku hetkedel, mil mõlemad on romantika- ja kirelainetel ning soovivad end teisega jagada. Sellisel juhul tekiks kindlasti vähem konflikte ja kordades vähem oleks ka enda emotsioonide ja tunnete allasurumist.

Paljudel Kalade esindajatel on kombeks enda tundeid alla suruda, anda aega, üritada leppida ja kui asjad ei muutu, siis lõpuks plahvatada. Amburid see-eest ei soovi midagi alla suruda ega millegagi leppida, kaardid peavad pidevalt laual olema. See omakorda võib riivata Kalade õrna hinge, otsekohesus on vahel tappev. Samas võib ka Kalade esindaja väga mürgine olla, kui teda on nurka aetud.

Teisest küljest on hetki, kus Amburi esindaja võlub Kalasid oma intelligentsi, maailmavaadete ja sõnaosavusega. Ta on hea seltskonnakaaslane, kellega koos põnevalt aega veeta. Kalad pakuvad see-eest Amburile palju müstilisust ja põnevust, ta on keegi, keda on põnev avastada. Selles osas sobivad nad ideaalselt kokku. Selleks, et see suhe saaks ka tegelikult pikaajaliselt toimida, peavad mõlemad endaga suurt tööd tegema, et nad mõttetut draamat ei põhjustaks.

Tule-elemendi (Ambur) ja vee-elemendi (Kalad) koosmõju saab olla kas ülimalt tasakaalukas või täis plahvatusi. Amburi südikus, energia, kiire reaktsioon, impulsiivsus ja ettearvamatus on Kalade jaoks kas põnev ja kaasahaarav või tekitab neis hoopis liigset pinget. Samas võib Kalade romantilisus, müstilisus ja tagasihoidlikkus olla Amburi jaoks nii atraktiivne kui ka igav ning põhjustada tüdimust.

Kõige olulisem nende kahe suhtes on terve koosveedetud aja jooksul pidevaid kompromisse teha. See suhe töötab, kui mõlemad on nõus jälgima seda, mida teineteisele öeldakse ja kuidas teineteisega kaasa minnakse.

Sõbratasandil sobivad need kaks ideaalselt kokku, sest mõlemad on täis lõbujanu, romantilisel tasandil peab aga palju vaeva nägema

Kui sa loed seda artiklit ja oled ise sellises tähtkujude suhtes, siis tea, et minu soov ei ole sind ära ehmata. Nagu ma ütlesin, see suhe kas toimib või ei toimi. See sõltub sinust ja sinu partnerist, kui palju te olete valmis kompromisse tegema. Soovitan teil hoida oma suhteõnne kristalli magamistoas ja ühises kodus - selleks kristalliks on Roosa Aura. Hoidke seda enda lähedal, see viib kokku kaks nii kirglikku ja müstilist tegelast nagu teie kaks olete. Roosa Aura aitab armastuseenergial aktiivne olla ja kompromisse teha ning suurendab üleüldiselt teievahelist suhteõnne.

Väga palju aitab suhtele kaasa ka see, kui motiveerid ennast nendel hetkedel, kui sa midagi teha ei viitsi, teise poole soovidega kaasa minema. Ambur võiks kaasa minna Kalade vajadustega ja vastupidi. Iseenda tagant tõukamine ja enda ületamine aitab luua hea ja toimiva suhte. Tegemist on siiski kahe nii äärmusliku tähtkujuga, et see suhe tuleb teadlikult toimima panna.

Amburile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT ja Kaladele SIIT.

Kui sa soovid veel erinevaid suhtesobivuse artikleid lugeda, siis leiad kõik minu selleteemalised artiklid SIIT.