Kui sa oled sündinud 14. kuupäeval, siis oled kindlasti mõelnud seda, mida see number küll sinule andnud on. Ma aitan sul seda mõista. Tegemist on äärmiselt keerulise ja värvilise numbriga, mis mõjutab sind suurejooneliselt. See loob sinust kameeleoni, värvilise liblika, kes suudab kohanduda vastavalt olukorrale ja keskkonnale. Sa oled emotsionaalne, ülimalt kiire taibu ja vaistuga. Kõige olulisem on sinu elutee juures see, et sa hoiaksid enda unistustest kinni ja ei üritaks pidevalt kurssi muuta, siis ei kaota sa loodud väärtuslikku energiat ära. Kõige olulisem on siiski kindlat rada järgida ning sellel püsida, et elu ei oleks väga kaootiline.

Sinus käib pidev võitlus selle eest, et sul oleks kindel tagala. Soovid olla materiaalselt kindlustatud, kuid samas soovid ka võimalikult põnevat ja muutlikku elu. Tasakaal ja tasakaalust välja hüppamine - need on parimad märksõnad, mis sinu kohta käivad ja see kõik tuleneb sellest, et oled sündinud 14. kuupäeval.

Sinu sünnikuupäev muudab sind mitmevärviliseks sotsiaalseks liblikaks

Kui sa oled sündinud 14. kuupäeval, siis tead väga hästi, kuidas erinevad seltskonnad, inimesed ja olukorrad sinus eri värvid välja toovad. Sa muutud vastavalt keskkonnale ja inimestele enda ümber. See teeb teiste jaoks sinu tegeliku mina tundma õppimise küllaltki keeruliseks, sest tood vastavalt situatsioonile esile need küljed ja energia, mis sinna sobituvad.

Näiteks, kui inimene sinu kõrval on kaitsepositsioonil, valmis ründama ja pigem pessimistlik, siis tahes-tahtmata lähed ka sina kaitsepositsioonile. Sa oled valmis vastu hakkama ning tood esile enda krõbedamad küljed. Samas võid sa tundide viisi filosofeerida elust ja maast-ilmast, kui sulle on külla tulnud keegi, keda huvitab kõigest sügavuti rääkimine. Samamoodi suudad sa sukelduda armastuse teemadesse, kui teemaks tulevad suhted. Sa oled multifunktsionaalne mitmevärviline liblikas, kes reageerib hetkeolukorrale ja sind ümbritsevale.

See kõik tuleneb sinu sünnikuupäeva energiast. Kõikidel inimestel on sinust erinev arvamus, osad armastavad sind ja teised pelgavad, aga kõigil on sinu kohta oma arvamus olemas. Seetõttu oled elu jooksul olnud ka olukordades, kus sinus endas tekib küsimus, miks on kõigil alati sinu kohta midagi öelda.

Kaks eraldi poolt ja mõlemad domineerivad

Kui sinu sünnikuupäevaks on number 14, siis aitan sul sinu enda müsteeriumit mõista. Sa tead, et sul on iseennast tihti keeruline mõista ja oled justkui pidevalt kahe tule vahel. Sinus eksisteerib kaks poolt - üks on seotud intuitsiooni ja spirituaalsusega ning teine loogika ja ratsionaalsusega.

See, et sinus on kaks domineerivat poolt, mis on tegelikult teineteise vastandid, tõmbavad sind kaheks ja seda pidevalt.

Näiteks kandub see otsuste tegemisse. Süda ütleb üht, mõistus teist ja hinges on pidevalt üks suur võitlus. On väga keeruline on mõista, milline on see kõige õigem valik, kui mõlemalt poolt tõmbab tugev hääl, mis ütleb sinu sees: "Tule minuga!" ja "Ei, tule hoopis siia poole, see on õige!" ja seda kogu aeg.

Neid kahte poolt aitab tasakaalustada sinu isiklik õnnekristall Preniit. Selles kristallis on vägi, mis suudab panna koostööd tegema Südametšakra ja ülemised Tšakrad, mis on seotud intuitsiooni ja loogika tasakaalustamisega. Kanna kindlasti Preniiti, kui see osa number 14 mõjutustest sind pidevalt kimbutab ja sa soovid endas rohkem selgust ning otsustusvõimekust luua.

Sul on vaja ringi liikuda, kogeda ja elu avastada

Võimalus elu kogeda ja näha hoiab sind tasakaalus ja muudab õnnelikuks. Mida rohkem sa võimaldad endal rännata vabal ajal paikadesse, kus sa pole varem käinud, olla looduses ning külastada kohti, mis on sinu jaoks põnevad, seda tasakaalukam sa oled.

Sinu stressileevendajaks on liikuv meditatsioon ehk rändamine. Kui vähegi võimalik, siis luba endal selles elus palju reisida, kas välismaale või kodumaal. Ära istu kodus, nelja seina vahel, mine külla ja naudi teiste inimeste lähedust!

Sa oled äärmiselt taibukas, kiire reaktsiooniga ja sinu mõistus töötab ülihelikiirusel

Üheks sinu suurimaks tugevuseks ja samas ka suurimaks pinnuks silmas on sinu mõistuse töö. Sa suudad kiirelt reageerida, oled suurepärane analüütik, suudad hüpata ühelt teemalt teisele ja luua ülikiireid seoseid ühe ning teise vahel. Sinu mõistus on sinu trump, kuid samas võib see olla ka sinu kõige suurem vaenlane.

Tihti võid tunda end iseenda vaenlasena, õhutades end üles või tõmmates enda emotsioonid alla. Sinu mõistus vajab rakendust, sul tuleb selles elus valida töö, mis on parajalt keeruline, et saaksid kogu enda intellektuaalse energia sinna suunata. Kui sul pole selleks väljundit, siis hakkab see sinu vastu töötama. Kuna sa suudad informatsiooni ülikiiresti vastu võtta ja sellest midagi edasi kujundada, siis on sul vaja seda energiat kasutada, vastasel juhul mõjub see sulle laastavalt. Selle tasakaalustamiseks soovitan sul kanda sinu isiklikku õnnekristalli Preniiti.

Sinu iseloom meenutab mulle Kaksikute tähtkuju, kellel on täpselt samasugune kalduvus üle mõelda ja kelle trumbiks on samuti tema kiire reageerimine ning analüütiline pool. Kui oled 14. kuupäeval sündinud Kaksikute esindaja, siis on see energia eriti domineeriv.

Kaks poolt ka teises vaatenurgas

Sinu jaoks on oluline rütm, milles elad. Üks pool sinus ei kannata absoluutselt rutiini ja soovib pigem ekstravagantsust, ekstreemsust, põnevust ja pidevat uuendusprotsessi. Teine pool sinus vajab aga enda tasakaalus hoidmiseks rütmi ja rutiini.

Kõik 14. kuupäeval sündinud on siinkohal erinevad, sest rakendavad neid kahte poolt erineval tasandil. On neid, kes vajavad ja lausa nõuavad tööalast rutiini ning korrektset rütmi ja samas vabanevad koduseinte vahel igasugusest rutiinist. Teised on sellised, kes ei kannata rutiinset tööd, aga lausa vajavad rutiini koduseinte vahel jne, näiteid võib siinkohal tooma jäädagi.

Üles-alla emotsioonid nagu Ameerika mäed

Sa küll oskad endast väga vaikse, malbe ja tagasihoidliku mulje jätta, kuid sinu sees toimub üks korralik üles-alla sõit. Sa oled impulsiivne, kohati kärsitu, samas võid olla endaga harmoonias ja õnnelik. Sa oled tegelikult üliemotsionaalne, võid olla eufoorias ja samas suurimas madalseisus. See kõik tuleb numbrite 1 ja 4 kombinatsioonist. Mõlemad numbrid on väga jõulised, omaette karakterid ja seetõttu koged ka seinast seina emotsioone. Elu jooksul näed iseendast väga palju erinevaid versioone.

PRENIIT ON SINU ISIKLIK ÕNNEKRISTALL, HOIDA SEDA ENDA LÄHEDAL!

Preniit on 14. kuupäeval sündinute isiklikuks õnnekristalliks. Tegemist on kristalliga, mis aitab tasakaalustada ja isikuomadustesse harmooniat luua. See toob esile positiivsed ja head küljed, ravib tasakaalutuid külgi ning toetab hea õnne ning jõukuse energiaga. Seda kristalli on kasulik terve elu vältel enda kõrval hoida, et see saaks 14. kuupäeval sündinut õnnega pärjata.

Kui sa soovid aga enda numeroloogiliste näitajate kohta veelgi rohkem teada saada, siis loe lisaks ka enda eluteenumbri kohta. Kõik minu kirjutatud astroloogilised ja numeroloogilised artiklid leiad SIIT.