Tätoveeringud on kehakunst, mis tegelikult pärineb hõimude traditsioonidest enda liikmeid nii-öelda ära märgistada ja rituaalidest, mis andsid inimestele väge ja jõudu. Tänaseks on see läinud kahes suunas - üks suund on see, et tätoveeringuid tehakse ilu pärast ja teine see, et enda kehale tätoveeritakse oluline sümbol või tähendus. Selgitan sulle seda, kuidas tätoveering sind spirituaalselt mõjutab ja kui sa kaalud selle tegemist, siis võiksid mõnele olulisele asjale tähelepanu pöörata.

Igal sümbolil, sõnal või pildil on oma tähendus. Kui lased selle enda kehale tätoveerida, siis kannad sa selle enda Auravälja ning see hakkab omakorda mõjutama sinu saatuse käiku. Seega, kui lased enda kehale teha ükskõik, millise tätoveeringu, siis on sellel suur mõju ka sinu saatusele.

Tätoveeringute asupaigad kehal määravad samuti, millises suunas need sinu saatust mõjutavad. Näiteks on keha paremal poolel asuvad tätoveeringud seotud kõige välisega, vasakul poolel aga kõige sisemisega.

Kui sinu keha paremale poolele on tätoveeritud näiteks hamsa käsi, siis kaitseb see sind teiste inimeste ning õnnetuste eest. Kui see on aga vasakul pool, siis hoiab see valede valikute tegemise ning vaimse stressi eest.

Kuna igal sümbolil on oma tähendus, siis tuleks enne tätoveeringu tegemist esmalt uurida, mida need sümbolid või kaunistused tähendavad. Ka sõna tähendus kandub sinu Auravälja, suunates selle väe edasi sinu saatusesse. Näiteks kui lased enda kehale kirjutada sõna "freedom" ehk vabadus, siis annab see vasakul kehapoolel hingelise vabaduse, paremal poolel aga maise vabaduse ning vabaduse teistest inimestest. Sõnade tätoveerimise puhul on kõige keerulisem mõista, kuidas need sinu saatust muudavad, kuna sõna tähendust saab ise suunata ja sellele konkreetse väe juurde luua. Seda saad teha siis, kui keskendud tätoveerimise ajal sellele sõnale, mille kehale kirjutada lased, ning suunad seda enda saatusesse konkreetset väge looma. Oluline on see, et keskenduksid sel hetkel sellele väele, et see ei hakkaks sinu saatuses tööle nii, nagu sulle ei meeldiks.

Nimedega on sama lugu. Tihtipeale tätoveeritakse kehale nimetähed või lapse nimi. Kui teed seda paremale poole, siis hoiad temaga füüsilist sidet, kui vasakule, siis vaimset sidet. Selle energia suunad sa õnnena enda saatusesse. Kui lased enda kehale nime kirjutada, siis ole hea, keskendu sellele, millist sidet soovid sa saatusesse teie kahe vahele luua.

Väga populaarsed on ka loomapildid, isegi koos sümbolitega. Loomadel on väga sügavatähenduslikud energiad. Leiad selle kohta lugemist hinge tootemite alt, kus olen aastate jooksul erinevaid loomade tähendusi välja toonud. Sealt võid leida vihjeid selle kohta, kuidas võib loomaenergia sinu saatust mõjutada. Näiteks toob elevandi tätoveerimine küllust, rebane kaitset salakavaluse eest, hunt intuitsiooni jne.

Palju lastakse enda kehale teha ka religioosseid sümboleid. Nende tähendused on väga spirituaalsed ja konkreetsed ning muudavad sinu saatust kardinaalselt. Selliste sümbolite puhul nagu rist, Horose silm või keldi sõlm, tee palun enda jaoks ülitäpselt selgeks, mida need kaasa toovad. Nende tätoveerimine võib olla ülimalt õnnestunud ettevõtmine, samas võivad need blokeerida teatud teed sinu elus. Ekstra ettevaatlik peab olema ruunide tätoveerimisel. Nendel on samuti väga konkreetsed energiad, need blokeerivad teised energiad ja tõstavad esile need, mida ruun sisaldab.

Soovin sulle öelda, et spirituaalse nurga alt on tätoveerimine väga kasulik. Kõige olulisem on see, et sa süveneksid sellesse, mida sinu tätoveering tähendab ja kuidas võiks see sinu saatust muuta, enne, kui selle enda kehale luua lased.

Planeetide, tähtede ja Kuuseisud on tätoveerimisel samuti olulised. Kaunistusi on kehale kasulik teha siis, kui hetkeseisud on õnnetoovad. Kui Kuuseisud on seotud kaitsega, siis on kasulik tätoveerida kaitsvaid sümboleid. Sellest, millised on energiad, kirjutan ma igakuiselt horoskoobis. Leiad selle kuuhoroskoobi SIIT.

Lisaks mõjutab sinu tätoveeringu jõudu ka tätoveerija. Tema energia on väga oluline. Kui sul on temaga hea klapp, siis on ta suurepärane valik.

Minu tätoveering on tehtud näiteks Täiskuul, mis oli seotud täpselt selle energia toetamisega, mida enda tätoveeringuga saatusesse kanda soovisin. Võin öelda, et see toimib sellest päevast peale. Seega on olulised nii tätoveeringu sisu, sinu taotlus ehk soovmõte kui ka kosmiline seis.

Tätoveeringutega on sul võimalik enda saatust kujundada, tee seda süvenenult ja targalt!