Unenäod on märk sellest, et meie kehades on hinged. Nende nägemine on ehte tõestus, et meie sees toimub palju rohkemat, kui lihtsalt füüsilisel tasandil elamine. Nõustud, eks ole? Minu jaoks on see alati olnud ilmselgeks märgiks ja ma ei sea kunagi hinge eksistentsi kahtluse alla. Nii on, me oleme hinged, kellele on eneseteostamiseks antud füüsiline keha.

Unenäod peegeldavad meile seda, mida meie hing läbi elab. Need võivad olla prohvetlikud ja täis ettekuulutusi, aga need võivad rääkida ka sinu hingelisest seisundist või peegeldada eelmise päeva või perioodi läbielamisi.

Küsimus on, kuidas teha vahet, mida mingi unenägu sümboliseerib. Jagan unenäod kolmeks ja aitan sul nende erinevusi mõista, et sa saaksid selgelt vahet teha, mida miski sulle räägib.

Unenägude nägemine on suurepärane ja igaüks on selleks avatud, mõned rohkem, teised vähem. See kõik sõltub sellest, millises seisus sa enda elus oled.

Kui oled sukeldunud materiaalsesse maailma, oled suure töökoormuse all või suurte murede küüsis, mis on seotud hakkama saamisega, siis ära ootagi väga suuri unenägude nägemise perioode. Sellisel ajal võivad unenäod ära kaduda või tulla esile väga harva. Kui sa oled enda elus sellises faasis, siis soovitan kohe Malahhiidi kristalli kandma hakata. Tegemist on materiaalsete, tööalaste ja äriliste probleemide lahendajaga. See on intensiivse energiaga küllusekristall, mis aitab head õnne ligi kutsuda ja rahaenergia kasvama seada.

Kui sa aga näed unenägusid vahetpidamata, siis olen sinu üle õnnelik. See on suurepärane! Kui unenäod sind väsitavad, siis ka sellel on oma spirituaalne põhjus. Need väsitavad ainult neid, kes enda unenägusid ei tõlgenda või kes seda informatsiooni eneseabiks ära ei kasuta. Unenäod on meie kõigi, kaasa arvatud sinu jaoks eelkõige spirituaalsed eneseabivahendid. Unenägudest on võimalik saada üliolulist ja kasulikku informatsiooni, kui seda infot ei kasutata, siis tekitab see kehva enesetunnet ja võib sind häirima hakata. Kui sa oled sellises olukorras, siis soovitan sul enda voodi kõrvale asetada Ioliidi ja Galaksiidi kristallid. Mõlemad aitavad unenägusid mõista ja neid enda jaoks lihtsalt lahti tõlgendada. Kristallide abi on alati hea kasutada, need aitavad sul spirituaalselt kasvada, areneda ja valgustatud saada.

Kõige ideaalsem on see, kui oled enda unenägudega kontaktis nii, et kui saad öösel unes kogemuse, siis suudad selle järgmisel päeval enda jaoks ära tõlgendada. Sellise sünergia tekkimise nimel tasub tööd teha. Kuidas seda saavutada? Lihtne. Kasuta unenägude tõlgendamise kristalle ja kanna neid, näiteks Ioliiti, Galaksiiti, Küaniiti, Opaliiti, Larimari, Skolessiiti või Phosposideriiti. Kõik need kristallid on suurepärased sinu ja unenägude ühendajad. Võid neid kristalle hoida ka enda magamistoas, voodi vahetus läheduses, nendest on väga-väga palju kasu.

Tuleme nüüd selle juurde, kuidas teha vahet, millist unenägu sa näed. Selgitan seda sulle lihtsalt, et sa saaksid seda võtta kui juhtnööri enda unenägude mõistmiseks.

1. VIIMASE PERIOODI/EELMISE PÄEVA LÄBIELAMINE - lähimineviku või viimase perioodi/etapi mõistmine

Esimene versioon unenägudest on see, kui sa elad tegelikult läbi enda eelmist päeva või viimast perioodi, sel juhul ei ole kindlasti tegemist ettekuulutava ehk prohvetliku unenäoga. Seda versiooni nähakse ilmselt kõige rohkem, sest selle unenäo jaoks on kõik inimesed avatud, hoolimata nende spirituaalsest tasemest.

Kuidas aru saada, et võid näha juhtunud tegevusi, emotsioone või läbielamisi, mitte ettekuulutust?

Lihtne. See unenägu on täis tegevusi, segadust, see on sürreaalne ja hästi elav. Need on tegelikult sinu emotsioonid ja kõik, mis soovib paika loksuda. Informatsioon, mis sinu sees voolab, otsib enda kohta, see info saab kontakti intuitsiooniga ja edaspidi tekib suurem selgus, mis ja kuidas edasi. Sellist protsessi on meil kõigil vaja. Sinu hing teeb tööd, et mõista, kus sa hetkel enda elus seisad.

Sellised unenäod tekitavad ilmselgelt kõige rohkem segadust, kuna koged selles seinast seina asju, mis omavahel justkui ei klapi või tekitavad hommikul suurt segadust. See on OKEI! Lase sellel juhtuda! Neid unenägusid saab tõlgendada, sest üldiselt näed selles ka sümboleid, näiteks loomi, erinevaid objekte jne. Nendel kõigil on oma tähendus, aga neid peaks tõlgendama hetkeolukorra paremaks mõistmiseks, mitte tuleviku jaoks.

2. ISEENDA PAREM MÕISTMINE JA ETTEKUULUTUSED - hetkeolukorra ja tuleviku mõistmine

Unenäo puhul, mis jättis hommikul üles ärgates sinusse jälje elevusest, sügavatest emotsioonidest, melanhooliast, eufooriast, seksuaalsusest, sensuaalsusest, põnevusest või nostalgiast, on tegemist spirituaalse valgustuse või ettekuulutusega.

Tead seda tunnet, kui ärkad hommikul üles nii, et keegi või miski oleks justkui päriselt sinus midagi ära muutnud? Võid ärgata paanikaga, ülimalt hea tuju või hoopis kurbusega. Kindlasti oled sellist unenägu kogenud, võib-olla just täna!

Selline unenägu räägib sügavamalt sellest, millises seisus sa oled ja mis sind ees ootab. See on unenägu, mis on ühenduses sinu saatuseraamatuga.

(Kui sa veel ei tea, mis on saatuseraamat, siis selgitan sulle lühidalt. See on minu viis nimetada sinu ja kõigi teiste ettekirjutatud saatust. Saatuseraamatut loen ma eraseanssidel ja selgitan selle sisu minu juurde küllatulnule. Seda saab teadlikult lugeda spiritualist/selgeltnägija, seetõttu pakun ka sellist võimalust. Unenägude kaudu lekib saatuseraamatust informatsiooni, seetõttu puudutavad need unenäod alati sügavuti.)

Emotsionaalselt puudutavaid ja raputavaid unenägusid tuleb tõlgendada nii, et seod need tulevikuga. Need unenäod räägivad sulle sinu hetkeseisust ja samas ka sellest, kuhu sa edasi liigud, kas ise või kellegagi koos. Need on prohvetlikud unenäod, mis võivad anda väga palju selgeltteadmist sellest, mis ees ootab. Tõlgenda neid selleks, et näha, kuhu poole sa ise liigud.

3. ÜLIM VALGUSTATUS UNENÄO KAUDU - sügavama tähenduse leidmine ja kaugema tuleviku mõistmine

Kolmas versioon unenäost on väga haruldane, paljud ei pruugigi sellist unenägu näha. Üldiselt nähakse sellist unenägu siis, kui ollakse spirituaalselt endaga kontaktis, avatud ja valgustatud.

Tegemist on unenäoga, kus kõik on 100% selge. Selles ei ole sürrealismi, segaseid tundeid/emotsioone, selles on kõik selge.

Selline unenägu jätab tunde, et sa said otse allikast midagi väga olulist teada. Selle unenäo eesmärk ongi sulle teada anda, mis sind ees ootab, mis on saatuses kindlalt paika pandud või aitab see sul enda eluteed/saatust paremini mõista.

Unest üles ärgates võid tunda ülimalt suurt valgustatust, nagu oleks keegi sulle elu tõe välja rääkinud. Universumi vägi oleks nagu sinuga ühendust saanud ja sa ei pea seda isegi tõlgendama. See unenägu oli selge nagu vesi.

Sellised unenäod on mind alati väga sügavalt puudutanud. Need unenäod on alati tulevikus täide läinud ja tõestanud, et kui miski või keegi peab sinu ellu saabuma, siis antakse sellest teada, kui oled iseenda ja spirituaalsusega ühenduses.

Soovin südamest, et te kõik kogeksite ühel ilusal päeval ülimat valgustatust ja saaksite enda elu kohta juhtnööre. See on parim kingitus, mida unenägudest saada!

Unenägude paremaks mõistmiseks ja nende esile kutsumiseks on kasulik riputada enda voodi kohale või selle vahetusse lähedusse unenäopüüdja. Lastel soovitan kindlasti kanda Opaliidi kristalli, see on laste jaoks parim unenägudekristall.

Loodan siiralt, et minu abi unenägude tõlgendamisel tuleb sulle kasuks. Soovin, et sa leiaksid iseenda ja spirituaalsuse vahel kontakti, looksid silla enda emotsioonide mõistmise ja unenägude vahele. Hoia enda unenägude kristalle lähedal ja mine alati magama hea enesetundega, lõõgastatuna ning lase unenägudel end valgustada.

Armastusega

Tene