Inglid on siin planeedil meiega koos, aidates sul, mul ja paljudel teistel inimestel enda missioone täita. Nad on toetavaks energiaks ja kui sa tunned inglite maailmaga kontakti, siis on keegi sealt just sulle isiklikult appi tulnud. Kuidas saada teada, kas sul on inglite maailmaga ühendus? See on lihtne - sa tunnetad nende lähedust, näed kellal korduvaid numbreid või numbrite kombinatsioone või tajud lihtsalt seda, et keegi justkui valvaks sind. Kui sa oled inglite ja nende poolt saadetud numbritega kontakti loonud, siis oled täiesti õiges kohas. Aitan sul mõista seda, mida tähendab 7 ja 3 kombinatsiooni nägemine ning mida inglid sulle sellega öelda soovivad.

7 ja 3 kombinatsioonil, olgu selleks siis näiteks 3377, 737 või hoopis lihtsalt 37 on tegelikult üks ja seesama sõnum. Nende kahe numbri kombinatsioon väljendab sõnumit, mis suunab sind eelkõige ennast harima, situatsioonist õppima ning edasi liikuma. Mida rohkem on korduvaid 7 ja 3 või mida tihedamini sa neid numbreid näed, seda rohkem soovivad inglid rõhutada, et sa midagi kiiresti-kiiresti ette võtaksid. Nad annavad märku, et aeg ei ole raiskamiseks ja seda eriti just nüüd. Sul tuleb tegutseda!

Kuidas aru saada, mille õppimisele ja millisele edasiliikumisele 7 ja 3 viitavad?

Selleks esita endale kõigepealt küsimus: "Kas ma olen viimasel ajal mõelnud eneseharimise peale?" Oled mõelnud näiteks koolitustele, tagasi kooli minemisele või hoopis käid koolis? Kui see on nii, siis ilmselt soovib keegi ilus hing inglite maailmast, et sa suunaksid enda energia õpingutesse või suunatakse sind ette võtma kooliteed või koolitust, mille peale oled viimasel ajal mõelnud. See on sinu jaoks hetkel oluline, sul läheb neid teadmisi vaja.

Kui sa aga ei ole koolituste ja kooli peale mõelnud, siis on 7 ja 3 kombinatsiooni puhul tegemist spirituaalse üleskutsega, millega annavad inglid sulle teada, et sul on vaja teatud situatsioonist või kogemusest midagi õppida.

Inglid suunavad sind sisemist juurdlust läbi viima, öeldes sulle, et sa pead millestki õppetunni saama ja seejärel edasi liikuma.

Selleks, et mõista, millele inglid viitavad, esita endale küsimusi ja ürita nendele vastuseid leida. Näiteks küsi endalt: "Kas keegi on mulle viimasel ajal segaseid tundeid põhjustanud või loonud olukorra, millest ma veel täielikult aru ei saa? Kas miski minu elus on hetkel justkui nõiaringis ja ei muutu kohe kuidagi? Kas midagi teeb mulle nüüd ja praegu haiget ja ei lase edasi liikuda? Kas mingi minu tegevus võib põhjustada minu elus seisakut?"

Need küsimused siin aitavad sul leida tee vastuseni. 7 ja 3 Inglisõnum soovib, et sa vaataksid enda elu selge pilguga ja leiaksid üles õppetunni ning annaksid endast maksimumi, et sellest õppetunnist õppida ning seejärel kohe edasi liikuda. Seisakut inglid ei soovi, nad soovivad hoopis kiiret edasiarengut ja liikumist.

Ma loodan südamest, et minu Inglisõnumite tõlgendus aitab sul leida endas rahu, leida üles õige tee ja õnn. Kui sa aga oled veel teisigi Inglisõnumeid näinud ja ei tea veel, kuidas neid tõlgendada, siis leiad kõik minu selleteemalised artiklid SIIT.