Kui sa soovid spirituaalselt areneda ja enda soovid ning sihid universumisse saata, siis tuleks sul tšakrasüsteemile kindlasti tähelepanu pöörata. Tšakrad reguleerivad seda, mida me tunneme ja oskame, kuidas ennast väljendame ja palju muudki. Kui Tšakrad on terved ja ilma tõketeta, siis me särame kõige paremas valguses ja suudame lisaks tõmmata ligi seda, mida ihaldame, millest unistame, mida loodame ja soovime! Lisaks sellele aitavad tervenenud tšakrad olla meil iseenda parim versioon. See viimane ongi kõige suurem põhjus, miks on tšakrasüsteemi tervena hoidmine minu jaoks väga olulisel kohal - selleks, et olla mina oma kõige originaalsemas ja tervemas seisus.

Kroontšakra on kõige ülemine ehk seitsmes tšakra, see asub otse sinu pea kohal. Kui ma vaatan, mis üleüldse inimeste seas toimub, siis see on tšakra, mis on tavaliselt kõige suurema blokaadi all. See tšakra on ka kõige raskemini tervendatav ja üks, mis blokeerub kõige kergemini. Seetõttu toon välja tõkestatud Kroontšakra sümptomid, et sa jõuaksid kiirelt ja lihtsalt järeldusteni, millises seisus on sinu seitsmes tšakra. Lisaks sellele annan sulle abivahendid, et sa saaksid iseseisvalt enda Kroontšakrat tervendada ja avada, et saaksid manifesteerida enda ellu midagi ilusat. Kroontšakra on eelkõige seotud just unistuste ellu viimisega, nende universumisse saatmise ja nendele tee loomisega.

Peamised blokeeritud Kroontšakra sümptomid:

- migreenihood

- depressioon

- terviseprobleemid pea piirkonnas, näiteks epilepsia, juuste väljalangemine, Alzheimeri tõbi, Parkinsoni tõbi, vähk, ajupõletik (autoimmuunhaigus), skisofreenia, lõhestunud isiksus, paranoia jne (seda sümptomit ei pea ilmtingimata esinema)

- krooniline väsimus

- pearinglus/tasakaaluprobleemid

- oskamatus enda ümbrust tunnetada (segadus)

-  vajadus kõike ja kõiki kontrollida

- vajadus kõike teada/oskamatus elu usaldada

- ärevus

- tühjusetunne

- oskamatus mõista enda emotsioonide tagamaid

- keskendumisraskused

- luupainajad/õudusunenäod

- paanikahood

- sinu puhul ei pruugi töötada Karma atraktiivsuse seadus - mida külvad, seda lõikad. Sa rabad ja rabad, aga universum nagu ei märkakski, et sa pingutad.

Käitumisviisid ja ellusuhtumine, mis blokeerivad Kroontšakra veelgi tugevamalt (sa ei pruugi aru saadagi, et sa nii käitud):

- auahnus

- vajadus kätte maksta

- vajadus koht kätte näidata

- vajadus näidata maailmale, et sa oled midagi väärt

- vajadus ennast tõestada

- vajadus olla parim

- vajadus heakskiidu järele

- kadedus

- nartsissism

- skeptitsism

Kroontšakra ei saa korrapäraselt tööd teha ja terve olla, kui sa praktiseerid vähemalt ühte nendest käitumisviisidest. See blokeerub automaatselt ja sinu seitsmes tšakra ei tee enam sinu kasuks tööd. Kes sellest kaotab? Sina, kullake.

Minu eesmärk ei ole siin kellegi poole näpuga näidata, pigem tõsta teadlikkust ja avada silmi, et sa saaksid enda jaoks midagi head ära teha. Kui sa avastasid, et oled võib-olla tõesti kohati kade või vajad hoopis pidevalt kellegi heakskiitu, siis STOP! Keera ringi, mine teises suunas. Vabasta käitumis- või mõtlemismuster, mis takistab sinu tšakrasüsteemil terve olemast. Võta endale eesmärgiks end ise muuta. Kui sa suudad seda teha, siis vau, super, ma aplodeerin sulle!

Kõige raskem ongi näha iseenda varjukülgi ja neid aktsepteerida. Kas sa tead, et suurim julgus on tõele näkku vaadata ja seda aktsepteerida? See on esimene samm edasi liikumiseks ja tervenemiseks. Seega, teeme seda koos. Vaatame tõele näkku, aktsepteerime sinu tänast seisu ja liigume koos edasi.

Vead, mida tehakse ja millega Kroontšakra automaatselt blokeeritakse

On teatud väljaütlemised, mis mõjuvad Kroontšakrale laastavalt. Näiteks see, kui küsitakse endalt ahastusega: "Miks minuga alati nii peab minema?" Kui see tuleb otse südamest, siis on see kohutavalt tugeva energiaga. Kroontšakra eesmärk on elu vabalt vastu võtta ja kui sa usaldad elu samme, siis see tšakra töötab. Mida enam sa oled endast väljas seetõttu, et elu on sinuga täna pealtnäha ebaõiglane, seda sügavamale sa enda Kroontšakra probleemid viid. Seega peatu, usalda elu! Kõige kiirem tervenemine toimub Kroontšakras siis, kui sa lihtsalt usaldad seda elu, mis on sulle kingitud.

Lisaks suudad sa Kroontšakra haigestada ja blokeerida ka siis, kui sa tülitsed enda armastatud inimesega (kaaslase, lapse, sõbra või mõne teise lähedasega) või kui praktiseerid madala energiaga tegevusi, näiteks varastamist, varjamist, valetamist, alkoholi liigtarvitamist, šantažeerimist jne. Sellised tegevused ei haigesta ainult Kroontšakrat, need mõjuvad ülikahjulikult kõikidele tšakratele.

Kui tšakra on tõkestatud, siis ei tähenda see, et sul ei ole võimalik seda avada. Ikka on võimalik! Kohe valgustan, kuidas.

LOE KINDLASTI SEDA!

Kui sul esineb blokeeritud Kroontšakra tõttu füüsilisi terviseprobleeme ehk sul on mõni eelpool välja toodud haigustest (migreenihoog, depressioon, Parkinson jne), siis tähendab see seda, et tšakra on olnud blokeeritud juba eelmises elus või eludes.

Ainult sellisel juhul tuleb selles elus ühel hetkel esile füüsiline terviseprobleem. Mida varem füüsiline haigus välja tuleb, seda keerulisemas seisus Kroontšakraga oled sa eelmisest elust tulnud.

Päris kõhe, eks ole? On küll. See näitab seda, et kõik, mida sa täna siin enda kehas ja hinges teed, määrab selle, mis sind eespool ootab. See on Karma.

Aga mida siis teha, kui sul on Kroontšakraga seotud haigus?

Ma ei jäta sind siinkohal ripakile, küll me leiame lahenduse. Mina pakun selle sulle välja ja sina viid selle praktikasse. Nõus? Mina olen valmis!

Füüsilise probleemi olemasolul ei aita ainult spirituaalsete praktikate ellu toomine, sul on lisaks vaja ka füüsilist tervendust. Kroontšakrat saame tervendada regulaarse aurapuhastusega, mida tuleb läbi viia Kopaali või Viirukipuu viirukiga. Mõlemad sobivad, võid neid kasutada vaheldumisi või koos.

Kuidas neid kasutada? Aseta viiruk viirukialusele, süüta see korraks ja kustuta seejärel ära, et viiruk hakkaks suitsema. Hoia viirukit enda vahetus läheduses, põleta seda kasvõi igapäevaselt.

Lisaks tuleb sulle kasuks Ametüsti kandmine. See kristalli on spirituaalseks toeks, vabastab tõkkeid ja avab Kroontšakrat. Ametüsti võid tuua enda koju ka geoodi või väeesemena või kasutada seda  pendlina, see toetab sinu Kroontšakra tervenemist alati, kui seda kasutad või selle läheduses oled.

Kroontšakra aktiveerub läbi meditatsiooni ja jooga praktiseerimise

Kuidas end füüsiliselt aidata? Seda saab teha ravikanepi ehk CBD-ga, soovitan seda kasutada pikaajaliselt, miks mitte ka terve elu - sellest on ainult võita. Kasuta lisaks CBD-le ka Ashwagandhat, tee ka seda pikema ajal jooksul, kui soovid, siis aastaid. Lisaks on vaja süüa lillat värvi taimi (punane sibul, punane kapsas, lilla kartul, tumedad viinamarjad, baklažaan jne).

Lisaks kõigele sellele on vaja praktiseerida positiivsust ja jagada armastavat energiat, saata head välja teistele ja pakkuda seda endale, olla üle ükskõik, millisest ego-energiast.

Soovin, et minu tervendavad ja valgustavad mõtted jõuaksid kõikideni, kellel on vaja Kroontšakra tõketest vabaneda! Kallistan!