Iga kristall kannab endas unikaalset väge ja oskust muuta energiaid. Samamoodi on igal metallil ning väärismetallil oma eriline vägi. Hõbe on üks väärismetallidest, mida kasutatakse väga laialdaselt, et valmistada ehteid, eriti just kristallehteidl. Kristalle pannakse hõbedaga kokku, kuna hõbedal on väga tugev spirituaalne jõud kristalle juhtida. Aga kas sa ka tead, mida teeb hõbedast sõrmus, ripats või kaelakee sinu Auras tegelikult? Sellel on väga palju erinevaid mõjusid, alustades intuitsiooni tugevdamisest kuni stressi maandamiseni.

HÕBEDA VÄGI

- Intuitsiooni tugevdamine
- Naiseliku energia võimendamine
- Sensitiivsemaks muutmine
- Stressi maandamine
- Kuurituaalide ja -maagiate võimendamine
- Tšakrate energiakanalite avamine
- Spirituaalsemaks muutmine
- Telepaatilise väe suurendamine
(ennekõike telepaatia lähedaste inimeste vahel)
- Materiaalse edu ja külluse ligikutsuja
- Aitab paremini tunnetada ohtu ja
salakavalaid inimesi
- Muudab selle kandja rahulikumaks ja
tasakaalukamaks
- Parem enesekontroll
- Hõbeda kandmine aitab hormoone tasakaalustada ja neid tervendada 

Naiselik energia
 
Hõbe kannab endas naisenergiat, mis tähendab seda, et hõbe aitab oma kandjal leevendada agressiivseid iseloomuomadusi, liigset impulsiivsust või tulist meelt ehk siis tasakaalustada meesenergia üleküllust.

Kuumaagia
 
Hõbeda kandmine koos mõne kristalliga aitab edukamalt teha erinevaid kuumaagiaid ja -rituaale, kuna hõbe on tugevalt seotud Kuu ja selle jõuga. Hõbedat tuleks kanda kindlasti Täiskuu ajal, et see talletaks energiat sinu abistamise jaoks.

Hõbedal on oskus avada erinevaid Tšakrakanaleid tervenemiseks ja töötamiseks, seetõttu valmistatakse paljud Tšakraehted just hõbedast, mitte kullast ega ka muust metallist. Näiteks kandes Roosat Kvartsi koos hõbedaga, et tervendada Südametšakrat, avab see Roosa Kvartsi selle Tšakra jaoks kiiremini tööle.

Hõbeda kandmine äratab intuitsiooni arenemisele, võimendab selle tugevnemist ja aitab Auras hoida spirituaalset energiat. Näiteks kui sa tegeled iseenda arendamisega, siis hõbeda kandmine ükskõik millisel kujul aitab säilitada tehtud tööd ja saadud õpinguid.

Hõbeda kandmine muudab inimest stabiilsemaks, aidates tal oma mõtteid, emotsioone ja sõnu rohkem kontrollida. Hõbe aitab enne mõelda ja siis öelda.

Rahu ja armastus
 
Hõbedal on oskus maandada emotsioone, muuta inimest tasakaalukamaks, rahulikumaks, sensitiivsemaks, tolerantsemaks ja armastavamaks. Hõbeehteid valmistatakse rahu- ja armastusekristallidega ning, et need kristallid töötaksid mitmeid kordi kiiremini. Seega, kui kanda Kuukivi, Morganiiti või Larimari hõbeketi otsas või nendel kristallidel on hõbedast kinnitused, siis need toimivad mitmeid kordi kiiremini. Hõbe on nagu Mäekristall, millel on oskus teisi spirituaalseid esemeid võimendada. 

Salakavalus
 
Hõbeda kandmine aitab intuitsioonil areneda, aga eriti konkreetselt aitab see avada ohutaju, näha olukorra reaalseid tagamaid ja tunda ära salakavalaid inimesi, kes ei tohiks sinu ellu kuuluda. Salakavaluse ja ohu tunnetamise jaoks sobib hõbe kõige paremini kokku Oonüksi, Kullisilma või Turmaliinsuletistega Kvartsiga.

Energiate peegeldamine
 
Hõbedal on jõudu saata välja seda, mida sa mõtled ehk kui kannad hõbedast ehteid ja mõtled kellestki positiivselt, siis see mõte saadetakse teise inimese Aurasse kiirelt. Samamoodi on ka negatiivsete mõtetega. Kristallide toime saadetakse kiiresti välja ehk kui sa kannad hingesugulasekristalli ja soovid endale hingesugulast leida, kandes näiteks Rodokrosiiti, siis hõbe saadab Rodokrosiidi sõnumi kiiremini hingesugulaseni, et ta saaks leida tee sinuni.

Materiaalne edu

Tavapäraselt seostatakse kulda külluse ja jõukusega, aga hõbedal on sama omadus. Küll aga ei tööta hõbe külluslikult meeste puhul, vaid ainult naiste puhul. Seega, kui kanda hõbedat koos mõne küllusekristalliga, nagu näiteks Krüsopraasi, Rohelise Aventuriini, Tiigrisilma või Variskiidiga, siis võimenduvad nende kristallide külluslikud omadused.

HÕBEDAT TULEB ENERGEETILISELT PUHASTADA

Nagu ka kristalle tuleb puhastada rituaalitaime suitsuga, eeterlike õlide auru, viirukite suitsu või küünalde kõrval, siis samamoodi tuleb puhastada ka hõbedat. Seda selleks, et saada lahti hõbedasse kogunenud negatiivsest energiast. Kui sa kannad endaga väeeset, siis see aitab sind senikaua, kuni temas on jõudu. Kui sa aga puhastad väeesemeid korralikult kord kuus, kas siis Täiskuu või Noore Kuu loomise ajal, siis see aitab selle eseme jõudu säilitada. Hõbe on informatsioonikoguja ja seetõttu peab seda puhastama. Kui hõbe on koos mõne kristalliga, siis lähtu selle kristalli puhastustaimest, aga kui hõbe on ilma kristallideta, siis puhastatakse seda kindlasti teada-tuntud Salveiga. Salveipuhastus on vajalik ja kasulik juba seetõttu, et selle suits puhastab ka bakteritest.

Kui hõbedat ei puhastata energeetiliselt, siis võib see hakata stressi tekitama, seetõttu soovitan kõigil oma ehete eest korralikult hoolt kanda, et need saaksid sind maksimaalselt aidata.

Mina isiklikult soovitan kanda hõbedast valmistatud ehteid kõigil, kes soovivad maandada stressi, alandada kõrget vererõhku ja muutuda spirituaalsemaks.

Hõbedat ei ole soovitatav kanda neil, kes kannatavad depressiooni all või kes on kaotanud reaalsustaju, kuna hõbe võimendab seda probleemi. Siis on soovitatav kanda hoopis kulda, mis aitab kahe jalaga maa peal olla ja rõõmsamaks muutuda.

Kõige võimsamini mõjutab hõbe Kalade, Vähi ja Skorpioni tähemärgi all sündinuid.
 
Leiad La Tene e-poes olevad hõbeehted SIIT, hõbekettide valiku leiad SIIT.