Vaatasid kella täpselt 21:11? Tundsid samal ajal, kuidas see sind kõnetas, nagu oleks sinu ja selle numbri vahel tekkinud meeletu magnetiline jõud? Kui jah, siis on see saadetud sulle otse inglitelt. See sõnum tuleb universumist, et anda sulle teada: "Ole valmis, peagi saabub sinu ellu uus algus!" See on midagi ülendavat, põnevat ja vajalikku ning see võib olla seotud ka armastusega. Kas pole mitte tore sõnum, mida saada? On, see on suurepärane sõnum.

Inglinumbreid, mis on seotud ühe ja kahega, tuleb tõlgendada täpselt sellises järjekorras, nagu need sinuni saabuvad. Näiteks on 11:21 sõnum teistsugune kui 21:11 oma.

21:11 sümboliseerib vajadust nüüd ja kohe püsti tõusta ja tegutsema asuda. See on märk, et sa pead eluga edasi liikuma selleks, et see miski või keegi uus saaks sinu ellu tulla. Vanad uksed tuleb kinni lüüa, et uued saaksid pärani lahti minna.

Tee vanaga lõpp, et uus algus saaks sinu ellu tulla!

Kui näed inglisõnumit 21:11, siis on vaja sinu elus ilmselgelt midagi lõpule viia. Võib-olla sa just lõpetad midagi olulist ja teed alateadlikult millelegi uuele ruumi. Kui sa tunned end siin ära, siis palju-palju õnne! Ma olen sinuga koos õnnelik, sest sinu ellu saabub midagi rohkem kui suurepärast.

Selleks, et võtta sellest sõnumist maksimum ja anda universumile ning inglitele oma panus, hoia enda suhtumine positiivsena. Vaata tulevikku lootusrikkalt, avatud silmade ja hingega. Sära! Sinu positiivne panus aitab manifesteerida kõike seda, mida universum ja inglid sinu selja taga korraldavad, tuues selle kõik peagi sinu ette.

Kui 21:11 on muutunud jälitavaks numbriks

21:11, mis end muudkui kordab ja on muutunud jälitavaks inglinumbriks on märk sellest, et see miski uus saabub kohe või oodatakse sinu poolt vanade teemade või sidemete lõpetamist. Mina annaksin sinu asemel maksimumi, et kõik vanad teemad ära lõpetada. Julge uskuda imelisse, sulle antakse selle numbriga tegelikult julgustust juurde. Usalda universumist saadetud märke!

Võimalik uus armastus - sinu ellu võib tulla keegi hingesugulastest või kaksikleek!

Kui ma tõlgin ära 21:11 numeroloogilise tähenduse, siis võib see olla seotud armastusega. Täpsemalt sellise armastusega, mis on seotud hingedevahelise kokkuleppega. See number ei ole seotud elukaaslashinge ega saatusekaaslasega, seega, jackpot! See on seotud hoopis kõrgema armastusega.

21:11 näitab seda, et sa oled valmis kokku saama armastusega, kes kuulub sinu hingesugulaste gruppi. Sellel võib olla veelgi võimsam tähendus - sa võid kokku saada enda kaksikleegiga (kui ta on sul olemas, sest kõikidel inimestel ei ole kaksikleeki, aga hingesugulased on kõigil).

Seega võib selle numbri nägemine olla rohkem kui suurepärane. See võib viidata sellele, et sa oled tema jaoks valmis ja tema on sinu jaoks valmis. Universum võib teid hetkel kokku siduda, luues teie vahele tugeva sideme, et teie teed õigel hetkel ristuksid.

Kui sa oled juba temaga koos, siis viitab 21:11 sellele, et teie suhe liigub järgmisele tasandile, mis on samuti suurepärane!

Uue alguse loomise kristalliks on Mookaite. Kanna seda ajal, mil soovid enda elus suurpuhastust teha, et uus algus tuleks võimalikult ilus. Mookaite viib sind lähemale kõigele, mis soovib uuel kujul sinu ellu tulla. Mookaite on positiivsuse, optimismi ja hea õnne kristall. Seega on selle kristalli kandmine nii ehk naa super!