Kas sa soovid enda elu hetkega muuta? Kui jah, siis sul on selleks tegelikult võimalus. Kohe nüüd ja praegu. Kuna sa oled siin ilmselt selleks, et lugeda minu mõtetest, siis sa soovid seda muutust teha. Ja ma ütlen sulle - sa saad seda teha! Tee seda!

Tehes läbi aastate teiega tervendustööd, ma näen, kuidas väga suur osa inimesi ootab, et elu ise muudaks miskit suurt seal, kus soovitakse muutust saada. Aga vähe tehakse ise selle poole samme, et suur muutus saaks üldse toimuda. Ma olen teiega aus, sest ainult nii saan ma aidata sind ja kõiki teisi, kes on leidnud tee minu loominguni, minu spirituaalse tööni ja tervendajamissioonini - et enda elus midagi muuta, selleks tuleb sul anda endast välja signaale muutuste vastuvõtmiseks ja enda elu ümberkujundamiseks. Loomulikult toob ka elu ise muutusi, aga sul pole mõtet niisama ootama jääda. Mine alati muutustele poolele teele vastu! Selleks annan ma sulle 3 sammu, kuidas sinna jõuda. Need on sammud, mis muudavad sinu elu päevapealt. Oled sa selleks valmis? Kui jah, siis hakka liikuma!

1. VABASTA! 

Et sinu elu saaks ühel või teisel tasandil uue kursi võtta ja muutuda, tuleb sul selleks vabastada. Mida vabastada? Vabastada endast vanu harjumusi, tõekspidamisi, arvamusi, uskumusi, teadmisi, (kuulu)jutte, mis takistavad sul areneda.
Võta hetk aega iseendale ja küsi enda käest: "Mis on need aegunud teadmised minu sees, mis ei lase mul elus edasi liikuda?".

Näiteks äkki sa hoiad kinni kellegi teise arvamusest ja väljaütlemisest, mis on sinu poole lajatatud. Ja tegemist ei ole positiivse mõttega. Näiteks on sulle öeldud, et sa oled liialt arg, et armastust leida. Või et sa pole oma loomingus piisavalt hea. Või äkki hoopis seda, et sa pole piisavalt töökas, et rikkust suurendada. Igasugused teiste poolt öeldud sõnad võivad sind täna kinni hoida ja olla sulle takistuseks oma eluga edasi liikumast. Vabasta need endast, ära aktsepteeri negatiivsust, mis mõjub sulle laastavalt.

Samamoodi võib olla ka harjumustega, mis hoiavad sind kinni. Vabasta kõik rutiinsed tegevused, mis ei lase sul areneda. Vaata ausalt enda päevaplaani ja leia sealt üles tegevused, mis takistavad sinu edukust ja arengut. Võib-olla sa veedad liialt palju aega sotsiaalmeediakanalites niisama ringi vaadates? Selle asemel võiksid seda aega kasutada produktiivselt ja lugeda enda jaoks midagi arendavat, kasvõi siit minu kodulehelt. Üks põhjus, miks ma teile kõike seda siin kirjutan, on see, et te saaksite individuaalselt areneda, elu paremini mõista ja elust maksimumi võtta.

Järgmine mõte võib kõlada veidi intrigeerivalt, aga selles on sees tohutu tõde. Vaata otsa enda suhtele ja küsi enda käest: "Milline inimene sinu kõrval on see, kes tõstab sind kõrgele üles? Milline on see, kes tirib sind alla?" Kui sa leiad need, kes tõmbavad sind pidevalt alla, siis vabasta end ka nendest inimestest. See on karm tegu, ma tean, aga nad ei lase sul elus edasi liikuda ja enda elu muuta. Sina hoia enda kõrval inimesi, kes väärtustavad, hindavad ja inspireerivad sind. Sa ei ole kohustatud olema osa kellegi elust seetõttu, et te olete harjunud üksteise elus olema. Harjumine on rutiin ja ka suhetes tuleb rutiini vabastada. Kui see suhe ei toida sind enam, siis võib-olla on aeg edasi liikuda, kas sa ei arva sedasama? Tee julgeid samme, et elu saaks teha sinu jaoks julgeid muutusi.

Võin tuua paralleeli inimese ja arvuti vahele. Kui arvuti on vanade failidega, piltidega, alla laaditud informatsiooniga ülekuhjatud ja sa ei puhasta ega värskenda seda, siis mis juhtub? Juhtub see, et arvuti muutub aeglaseks, see ei tööta enam korrapäraselt ja ei suuda uut informatsiooni vastu võtta. See on ülekoormatud! Samamoodi juhtub ka inimesega. Selleks, et muutused saaksid toimuda, tuleb sul enda elu puhastada kõigest, mis enam ei toimi ja takistab sinu edaspidist arengut. Võta julgus kokku, tule mugavustsoonist välja ja tee enda elus üks suurpuhastus, kui sa tahad elada teisiti kui sa teed seda praegusel hetkel.

Tea, et sinu emotsionaalne, vaimne ja füüsiline keha toimib kordades kiiremini, kui sa puhastad enda mõistuse eelarvamustest, harjumustest, lugudest, inimestest ja tavadest, mis ilmselgelt ei too sulle elus muutusi, vaid hoiavad sind nõiaringis.

Täiesti okei on inimesena muutuda, muuta enda eelistusi, arvamusi, tõekspidamisi, luua uusi lugusid ja teha muudatusi oma sotsiaalses ringis. Sellist asja ei ole, et me peame olema ja tegema kõike, mida me oleme harjunud tegema. Ei, see paneb sind nõiaringi. Muuda enda ellusuhtumist ja sa lähedki elule ja muudatustele poolele teele vastu.

Sa ei pea olema see, kelleks teised inimesed sind peavad või kellena näevad sind su sõbrad ja pereliikmed. Sa võid päevapealt muutuda ja nemad saavad samamoodi päevapealt sellega kohaneda. Ja kui neile sinu muutus ei sobi, siis see on nende sisemine konflikt, millega nad peavad silmitsi seisma ja sellega enda sees rahu tegema, kui nad seda soovivad, see on nende missioon. Kui sa soovid enda elus hetkega kurssi muuta, siis sul tuleb inimesena muutuda.

Anna endale luba vabastada endas kõik, mis sind enam hästi ei teeni ja ei lase sul edasi areneda!

2. TASAKAALUSTA END TERVENDAVATE TEGEVUSTEGA! 

Teine samm on see, et ole rohkem loomingulisem ja vähem produktiivsem. Ei, ma ei inspireeri sind jalgu diivanile viskama ja mitte midagi tegema. Vastupidi, ma soovitan sul vähem rügada, rassida ja end orjastada igasuguste erinevate kohustustega ning võtta veidi vabamalt. Aga mitte nii, sa sa istud selle asemel teleri ees või teed muud sisutut. Võta aega - mediteeri või mine loodusesse jalutama, et end tasakaalustada, naudi inimeste seltskonda, keda sa armastad, mängi oma kassiga või tee midagi, mis loob kontakti sinu ja looduse vahel. Niiviisi kasvab loomingulisus ja mida loomingulisem sa oled, seda rohkem saad sa universumist inspiratsiooni, selgeltteadmisi, intuitiivseid sõnumeid ja märke. Seda enam suudad sa elus liikuda sinnapoole, mis võimaldab sulle õnne pakkuda. Ühenda end lahti stressi põhjustavatest ja seisvatest tegevustest ning ühenda end rohkem kokku looduse- ja armastuseenergiaga.


Puhasta end toksiinidest, mis on aastatega sinu kehasse ladestunud. Tee endale detox-kuuri, kasutades selleks moringat, 9 superfoodsi, korditsepsi või musta pässikut. Kui vabastad enda kehast toksiine, mis tekitavad selles seisva energia, siis vabaneb ka sinu vaimne seisak. Füüsiline ja vaimne keha on omavahel sünergias, kui üks ei toimi, ei saa ka teine toimida. Nii lihtne see tõde ongi.

Lase lahti vajadusest võtta päevast maksimumi. Luba endale puhkamiseks tunde. See ei tähenda seda, et sa istud diivanil ja passid internetis. Võta aega, et ühendada ennast meditatsiooniga, joogaga, reikiga, helikaussidega tervendamisega, hingamise praktiseerimisega, jalutamisega, tee joomisega, viirukite põletamisega või ükskõik milliste spirituaalselt tervendavate tegevustega. Nii viid sa end tasakaalu ja nii saad sa häid ideid, uusi mõtteid, inspiratsiooni, selgeltteadmisi, mida sa saad enda elu muutmiseks ära kasutada. Sellised tegevused on väga inspireerivad, need aitavad sul  vanast energiast uuele energiale üle minna. Uus energia võrdub muutustega sinu elus.

3. KESKENDU PROTSESSILE, MITTE SAAVUTUSELE!

Kolmas oluline samm, mis muudab sinu elu hetkega, on keskendumine protsessile, mitte saavutusele. Näiteks kui sa soovid suitsetamisest loobuda, siis on seda võimalik kiiresti teha, kui sa ei keskendu vaid mõttele: "Ma pean suitsetamise maha jätma, mul on vaja maha jätta, kuidas ma küll suudan maha jätta jne". Selle asemel ära mõtle saavutusele, mis antud olukorras on suitsetamisega lõpparve tegemine, vaid keskendu protsessile. Siinjuures on protsess see, kui sa ütled endale iga kord, kui sa vaatad suitsupakki: "Ei, aitäh, täna mitte!". Kui sa võtad ühe hetke korraga, ei teki sul tunnet, et sind survestatakse ja et sa kukud läbi. Kui ei ole survestatuse tunnet, tekib muutus kergemini.

Muudatused tulevad siis, kui sa kuulutad endale seda, mida sa oled, mitte seda, mida sa ei ole. Seega on alati oluline praktiseerida seda, mida sa soovid enda ellu pikemas perspektiivis. Ära keskendu kaugele tulevikule, keskendu momendile, sest need tegevused, mõttelaad, suhtumine, need kõik suunavad sinu tulevikku. Sa lood täna praeguses hetkes enda tuleviku ja seetõttu tuleb põhirõhk panna protsessile, mitte tulevikus tehtavatele saavutustele. Elades tulevikus sa kaotad seda, mitte ei võida seda.

Hoia muutuste käigus enda lähedal kristalle, mis aitavad sul elus edasi liikuda. Kristallide energia on võimas, neid saab igaüks enda elu muutmise juures kasutada. Ametüst on üks parimaid kristalle uue alguse jaoks, see inspireerib, motiveerib, toob häid ideid ja viib sinu energia uuele tasandile. Kanna või hoia Ametüsti endaga ja lase muudatustel tulla.

Ela hetkes, kuna sa lood enda tuleviku nüüd selsamal momendil, kui sa seda artiklit loed. Panusta vaid sinna, kus sa soovid, et tulevik looks sulle uue raja!