Kes ei sooviks, et tema unistused ja soovunelmad täituks, leiaksid füüsilise kuju ja saabuksid tema ellu? Ilmselt soovivad seda kõik. Kas see ei oleks mitte imeline, kui sinu unistus realiseeruks? Absoluutselt, see oleks suurepärane. Kas sa tead, et universum annab sulle märku, kui sinu ellu hakkab saabuma midagi, millest oled unistanud? Nii igatahes on. Ma aitan sul mõista, kuidas universum sind sellest ette teavitab.

Mida aeg edasi, seda enam tegeletakse manifesteerimisega ehk enda soovide ja unistuste teele saatmisega, visualiseerimisega ja nendega energeetilise sideme loomisega. See on täiesti okei, nii peakski tegema ja see on suurepärane.

Ma soovitan seda kõike teha näiteks vahetult peale auravälja puhastamist, et sinu enda energiaväli oleks soovi täitumise jaoks atraktiivne.

Kuidas teha aurapuhastust?

See on tegelikult äärmiselt lihtne. Kasuta selleks salveist, kadakast, draakoniverest või rosmariinist rituaalitõrvikut. Sea see suitsema ja tee sellega enda ümber ringe ning keskendu sellele, et vabastad enda energia- ja auraväljast kõik negatiivsed energiad. Peale seda pane soovide teele saatmiseks suitsema sobilik viiruk, näiteks õnne-, külluse-, raha-, armastuse- või ükskõik, milline sinu soovmõtete energiaga seotud viiruk.

Näiteks, kui sinu soovid on seotud armastusega, siis kasuta selleks romantika-, jasmiini- või lootoseviirukit, kui rahaga, siis kasuta rahaõnne viirukeid, kui kaitsega, siis mürri või kopaali. Kõikidel viirukitel on omad tähendused, sest need on valmistatud taimedest ja igal taimel on oma energia. Iga viiruki toime kohta leiad lugemist minu kodulehelt SIIT. Olen sinu jaoks kõik kirja pannud, et sul oleks võimalikult lihtne mõista, mis on millegi jaoks hea.

Aga miks siis ikkagi viirukeid kasutada?

Selleks, et need aitaksid soovidel täituda. Viirukid annavad lisajõudu, aitavad energiatel kanalduda ja sinu auravälja soovide ja unistuste täitumiseks atraktiivseks muuta, seetõttu on neid alati kasulik kasutada. Ja kui sa oled ühel või teisel põhjusel viirukisuitsule tundlik, siis kasuta selle asemel Mäekristalli, see on kõige universaalsem unistuste teele saatja. Kanna seda kristalli samal ajal, kui keskendud enda soovidele ja unistustele. Mäekristall loob magneti sinu ja universumi vahele, et soovunelm saaks reaalseks muutuda.

1. MILLEGI VÕI KELLEGI KAOTAMINE

Võib-olla sa ei oodanud, et ma ütlen, et miski või keegi peab sinu elust lahkuma selleks, et unistus saaks sinu ellu tulla. Nagu peaks ohvri tooma. Aga see ei ole see, mida ma siin mõtlen. Vahel on lihtsalt nii, et me arvame, et me teame, mis või kes on meile õige ja vajalik. Tegelikult see miski või keegi aga hoopis piirab ja takistab meid ning on meie elus aegunud teema. Kui miski või keegi soovib sinu elust lahkuda, siis lase sellel juhtuda. Universum päästab sind millestki vanast vabaks, et uuele ruumi teha.

Elu ja see, kuidas selle jõud toimib, on väga huvitav. Elu ei jää elamata, kui miski lahkub, universum sätib sellesse tühimikku alati midagi, anna selleks võimalus.

Esimene märk, et sinu ellu saabub midagi või keegi, millest või kellest oled unistanud, on see, et miski või keegi lahkub sinu elust.

Universum teeb ruumi ja sätib sinu jaoks kokku suuremat plaani ja pilti. Luba sellel juhtuda, usalda elu. Sellises olukorras hakatakse tihtipeale muutuse teket takistama - millestki hoitakse nii tugevasti kinni, sest arvatakse, et selle miskita ei suudeta elada. Või hoitakse kinni suhtest, mis juba ammu enam ei toimi ja on tegelikult juba pikka aega läbi. Lase lahti, julge edasi liikuda, kasvõi üksinda!

Millegi äkiline kaotus on märk ka suuremast muutusest, mis järgmisena sinu ellu saabub. Näiteks alati, kui suhe puruneb, tekib sinu energiasse kellegi teise saabumiseks vaba ruumi.

Tihtipeale minnakse sellises olukorras negatiivsele energialainele ja hakatakse küsima, et miks ma olen selle ära teeninud, mis minust nüüd saab, appi ma jään üksi, elu on minu vastu ebaõiglane jne. See loob negatiivset energiat ja blokeerib universumi poolt sätitud uue võimaluse tulekut. Seega, kui sa tunned, et sa käitud nii, siis stopp! Lõpeta kohe! Ära saada ise negatiivseid signaale välja. Tõuse püsti, seisa sirge seljaga, naerata elule, vaata päikese poole ja ütle iseendale: "Kõik saab korda, nüüd algab uus peatükk ja ma olen selleks valmis!" Nii viid sa end positiivsele lainele ja kui su suhtumine on positiivne, siis oled sa õnnele ja universumi kingitustele atraktiivsem.

Kui sul on väga keeruline ennast negatiivsetelt energiatelt positiivsetele ümber lülitada, siis kanna sellel emotsionaalselt raskel perioodil endaga Tiigriraua kristalli. Tiigriraud muudab sind tugevaks, enesekindlaks ja julgeks ning aitab keerulist perioodi ületada. See aitab sul enda eluga edasi liikuda ja julgustab sind uskuma millessegi ilusasse, mis sinu ellu saabub. Kristallide energiaid ei tasuks alahinnata, Maa on need loonud põhjusega.

Leia alati viise, kuidas iseennast aidata - vaata loodusesse, kõik vastused on seal! Kui sa muudad enda suhtumist ühel või teisel viisil positiivsemaks, siis seda kiiremini korraldab universum sinu jaoks kõik ära, et sa saaksid hoopis uute, sinu unistustega seotud võimaluste poole edasi liikuda.

Kui midagi lahkub, siis rahune. Hinga sügavalt sisse ja välja, aja selg sirgu, lase silmadel särada ning liigu eluga edasi. Nii lood sa külgetõmbe sellega, mis sinu poole liigub.

2. SA OLED VABAKS LASKNUD SELLEST, MILLEST UNISTAD

Kõlab väga vastuoluliselt, kuid nii see toimib. Sinu unistus hakkab sinu poole liikuma vahetult peale seda, kui oled sellest vabaks lasknud. Võib-olla oled enne midagi sellist kogenud? Oled midagi paaniliselt soovinud, võtnud selle kinnisideeks, mõne inimese puhul on see ta lausa haigeks teinud, see unistus, mõte, on okupeerinud justkui kõik ajurakud ja siis järsku, ühel hetkel, lased sa sellest vabaks, kas siis teadlikult või alateadlikult, aga üldiselt juhtub see iseenesest. Sa ei keskendu enam sellele, sa ei hoia seda paaniliselt kinni ja ei lähe enam endast välja seetõttu, et seda miskit ei ole sinu elus. Järsku oled lihtsalt vaba ja vaatad tagantjärgi, kui suur kinnisidee sul oli. Alles nüüd, kui oled vabaks lasknud, suudad näha enda toksilist käitumist.

Kui oled vabaks lasknud ja sinu elus on ka teised kaks märki, siis ilmselt toobki universum sinu ellu selle, millest oled unistanud.

Vabaks laskmine on oluline osa unistuste elluviimisel. Igasugune sõltuvus, kinnisideelisus ja ühesuunaline mõtlemine blokeerib positiivset energiat ja energiavoolu üleüldse. Kui sa oled täna enda unistuses kinni, palud paaniliselt enda ellu armastust, siis lõpeta kohe ära. Pane sellele täiesti teadlikult punkt. Lase vabaks, hinga see enda seest välja. Midagi ei saabu meie ellu nõudmise peale, energiad on mõeldud vabalt liikuma.

3. KUMMALISED KUTSED

Kui sinu ellu saabub midagi, millest oled unistanud, siis eelnevad sellele kummalised kutsed. Need on tegelikult vihjed ja märgid selle kohta, et sinu unistus hakkab täide minema. Et mõista, mida need kummalised kutsed tähendavad, toon sulle ühe näite suhtealase muutuse kohta ja teise näite maise muutuse kohta. Nii suudad seda enda eluga seostada, kui sinu ellu hakkab midagi suurt saabuma.

Esimene näide on seotud uue suhtega. Ütleme, et sa oled väga soovinud kohtuda inimesega, kellega tekiks vastastikuna armastus ja tõmme. See on sinu unistus, oled seda ette kujutanud. Oletame, et see on mees, kellest sa unistasid (või naine, vahet ei ole, teen näite mehega), ja nüüd, ühel hetkel hakkad sa  meestelt komplimente saama, sind on märkama hakatud (nende seas ei pruugi olla seda, kes peaks tegelikult sinu ellu tulema, nad on lihtsalt sõnumitoojad). Järsku ilmuvad välja vanad tuttavad ja sind kutsutakse välja. See ei pea olema seotud vajadusega olla romantiliselt või seksuaalselt seotud, lihtsalt järsku pannakse sind tähele ja kutsutakse igale poole, näiteks uude seltskonda jne. Kummalised kutsed võivad tulla ka naiste poolt, kes sind järsku välja kutsuvad. Need ei ole tavalised kutsed, millega sa oled harjunud, näiteks sinu parima sõbranna soov kokku saada, nagu ikka. Esile kerkivad hoopis inimesed minevikust, need kellega väga aktiivselt ei suhelda, ja ka uued tuttavad.

Miks nii juhtub? Universum loob teed sinu ja tema (sinu unistuste mehe või naise) kokku viimiseks. Need, kes saadavad sinu teele kutseid, on osa sellest suurest infrastruktuurist, nad lihtsalt viivad alateadlikult sind ja teda kokku. Inimesed teevad omavahel suuremat koostööd kui enesele teadvustada suudetakse. Seega, kui järsku on pinnale kerkinud võimalusi ja kutseid, siis mine nendega kaasa, seda enam, kui need on positiivsed, meelelahutuslikud ja sa tunned, et need on siirad. Astu välja, et universum saaks sind temaga kokku viia.

Teine versioon on kummaliste materiaalsete üleskutsetega. Oled näiteks töö kaotanud ja oled unistanud sellest, et leiaksid töö, mis sind tõesti vaimselt, emotsionaalselt ja majanduslikult toidaks. Järsku on tekkinud üleskutsed teiste inimeste poolt, sind kutsutakse midagi vabatahtlikult tegema, kellelegi appi jne. Universum sätib nii paika ka maiseid unistusi, kasutades teisi inimesi sõnumitoojatena ja unistusteni viijatena. Mine vooluga kaasa, usalda tundmatut!

Usalda universumit, et sinu unistus leiaks tee sinuni. Luba sellel südamesoove täide viia!

Armastusega, Tene!