Liikuvat käiguteed ehk eskalaatorit võid kohata lennujaamades, sellel jalutades või seistes saad koridorides kiiremini edasi liikuda.

Liikuva käigutee unes nägemine sümboliseerib edasi liikumist, vajadust selleks ja muutust, mis sind tulevikus ees ootab. Samas on selle ümber kohati ka salapärane energia või tunne, et sa ei tea päris täpselt, kuhu sa selle muutusega jõuad. See muutus või uuendus võib olla ükskõik milline. Kui sa kasutasid liikuvat käiguteed ja jõudsid selle lõppu, siis sa näed, kuhu elu sind viib, kui mitte, siis jääb selle ümber salapärane energia. Lõpptulemust näed siis, kui see muutus on aset leidnud. Võib-olla ei lohuta see sind väga, aga ma ei saa sulle ka valetada ja valelootust anda. Võta põnevusega vastu see, mida elu toob!

Liikuva käigutee unes nägemine võib viidata sellele, et sa oled ise rohkem avatud muutustele, uutele vaatenurkadele ja uute inimeste ellu laskmisele. Sa oled ise valmis uue alguse vastu võtma, teed selleks kas ise midagi või annad elule võimaluse end tõestada.

Kas sa oled viimasel ajal mõelnud suurte muudatuste tegemisele või tundnud vajadust neid teha? Kui jah, siis on see ilmselge märk, et sa oled tegelikult valmis ja ilmselt on seda kõike sinu ellu ka vaja.

Kõigele lisaks võib liikuv käigutee tuua prohvetliku sõnumi, mis on seotud armastusega. Võib-olla on just nüüd õige aeg lasta vabaks kellestki, kes sinu armastust ei vääri või kelle suhtes on sul tunded kustunud. On aeg vabaks lasta ja eluga edasi liikuda, et uus etapp saaks armastuses esile kerkida. Teine variant võib olla see, et sinu ellu tuleb uus potentsiaalne armastus.

Kui sa seisid liikuva käigutee ees, vaatasid selle poole ja sul oli hirm sinna peale astuda, aga sa teadsid, et sa pead seda tegema, siis ootab sind ees mugavustsoonist välja astumine. Selle tagajärjel muutub sinu elu totaalselt. Kuidas? Kui sa unes lõpptulemust ei näinud, siis näitab seda tulevik.

Kui sa aga liikusid selle käigutee peale kergluse ja põnevusega, siis lähed vabast tahtest uute teemade või inimestega kaasa.

Mida kaugemale käigutee ulatus või mida pikem see oli, seda suurem on ees ootav muutus või seda suuremat pingutust selle ellu toomine ja loomine vajab.

Igatahes annab liikuva käigutee unes nägemine sulle mõista, et ees ootavad suured muutused. Soovitus sulle - usalda elu, lase sellel juhtuda! See on meeldetuletus, et elu ongi pidevas muutuses ja muutused, mis tunduvad esmapilgul hirmuäratavad, ei pruugi lõpuks seda üldse olla. Kindlasti oled ühel või teisel hetkel kogenud elus seda, et muutused on olnud rasked, aga nende tulemused on olnud rohkem kui meeldivad. See unenägu räägib täpselt sellest samast asjast. See, mis täna tundub õudne, võib olla homse õnne põhjus!

Ole iseenda vastu hea ja aktiveeri enda unenägude nägemise kanal, et end prohvetlikele visioonidele avada. Kanna selleks ehtena Ametüsti. Tegemist on Kroontšakra kristalliga, mis loob sinu ja unenägude vahele väga hea ühenduse.