Veenus on retrograadis juba alates 19. detsembrist 2021 ja on seal kuni selle aasta 29. jaanuarini. Aasta alguses, täpsemalt aasta esimestel päevadel sain palju visioone ja selgeltteadmisi selle kohta, mida Veenuse retrograad meile toob. Kirjutasin sellest juba ka varem, 31. detsembril ilmunud retrograadihoroskoobis ja soovin nüüd anda teile täiendavat infot, mida olen vahepeal veel läbi visioonide, unenägude ja kosmiliste energiate tõlgendamise kogunud.

Miks ma seda teen? Tunnen valgustöötajana väga suurt soovi ja vajadust teid aidata. Viimased aastad on olnud paljudele hektilised ja nüüd tõotab 2022. aasta, millesse just astusime, tulla minu nägemuste ja visioonide kohaselt ning astroloogilist pilti uurides ikka tohutult sündmusterohke aasta. Eelkõige on tulemas muutusterohke aasta. Seetõttu võtsin juba tükk aega tagasi vastu otsuse, et aitan edaspidi sul ja kõikidel teistel enda jälgijatel veelgi paremini universumi energiaga sünkroonis olla. Ikka selleks, et saaksite kõigest maksimumi võtta, olla õigetel hetkedel hoiatatud ja tegutseda siis, kui tegutsemiseks on õige aeg. See on minu kingitus teile!

Mida ma visioonides näinud olen, on see, et inimestes tekib tohutult suur vajadus midagi uut ette võtta, katsetada erinevaid asju, midagi muuta ja ümber kujundada ning eelkõige seda, mis on seotud tema endaga. Näiteks välimusega, muutes ennast, enda isiksust jne. See energia kestab kuni 29. jaanuarini, peale mida liigub Veenus retrograadist välja, olles täielikult sellisest planeetide seisust väljas alles märtsi alguses. Seega see, millest siin sulle kirjutan, kehtib kõige intensiivsema energiaga perioodini 29. jaanuaril ja hajub vaikselt terve veebruari jooksul.

Loomulikult on Veenuse retrograad suurepäraseks katsetamise perioodiks, aga kõik katsetused ja uuendused ei pruugi vett pidada. Siiski soovitan ma teil katsetada ja uuendusi läbi viia, sest energia, mida Veenus meisse süstib, on tohutult inspireeriv. Seda tasub ära kasutada! Mida ma soovin teile veel selle perioodi kohta edasi öelda, on see, et ärge pettuge, kui peale Veenuse retrograadi, 29. jaanuarist kuni märtsi alguseni, tabate end kohast, kus saate aru, et te tegelikult ei tahagi seda, ei soovinud seda või see miski ei toimi. Samas võivad Veenuse retrograadi ajal tulla hiilgavad ideed, mis kannavad tohutult vilja ja mille tulemust sa hakkad täielikult kogema alles Saturni retrograadi ajal 4. juunist kuni 23. oktoobrini.

Igasugused uuendused ja eksperimenteerimised, mida sa teha plaanid, võiksid olla väikese mõjuga, sest sa ei tea, kas need jäävad peale Veenuse retrograadi alles ja kas sa oled nende otsustega rahul. Seega, kui uuendusel ei ole sinu elule drastilist mõju, siis anna aga minna!

Kui sa oled täpselt sellises seisus, kus sind on tabanud ideede hoog, soovid saadud inspiratsiooni füüsiliseks muuta, selle elama panna, siis soovitan Veenuse retrograadi ajal kanda kindlasti sellist kristalli nagu Turmaliinsuletistega Kvarts. Tegemist on kristalliga, mis aitab sul läbi udu tõde näha. Põhimõtteliselt on tegemist energiaga, mis aitab sul ebaselgetes hetkedes intuitsiooni nii tugevaks kujundada, et sa ei karda enam tundmatusse astuda. Tohutult hea energiaga kristall, mis toetab sind sellel võimalusterohkel perioodil. Selleks, et olla kursis värskete kosmiliste nõuannetega, jälgi mind ka Instagramis, kus jagan nõu ja räägin hetkeseisudest. Leiad mind SIIT.

Suurimad muutused toimuvad loomulikult rahaasjades, töös, erialal, suhetes, armastuses, tunnetes, ilus ja väljanägemises. Veenus sümboliseerib just neid energiaid.

Sellel korral on Veenuse retrograad Kaljukitses, mis toob tohutu tähelepanu rahaasjadele. Sel ajal on mõistlik kaaluda põhjalikult läbi see, kuhu sa suurema koguse raha investeerid. Naljakas selle juures on see, et ma näen pidevalt visioone sellest, kuidas suur osa inimestest tahavad just nüüd, Veenuse retrograadi ajal investeeringuid teha. Näiteks tahavad inimesed investeerida soojamaa reisi, osta midagi kallist, midagi parandada jne. Naljakas on see seetõttu, et kui Veenuse retrograad on Kaljukitses, siis on just õige aeg tõmmata pidurit ja mõelda järele, kuhu see raha võiks siis mõistlikult minna. Ja kohe nimme on inimestel just nüüd tohutu vajadus raha välja saata. Raha investeerimine on täiesti okei, loomulikult siis, kui see läheb õigesse kohta. Soovitan mõelda pikas perspektiivis ja küsida enne investeeringut, kas see on sinu isikliku tuleviku jaoks kasulik lüke või mitte? Kui see on miski, mis aitab sinu elu suuremas plaanis parandada, siis anna minna! Selleks, et teha tarku materiaalseid valikuid, soovitan sul hoida enda lähedal Kalkopüriidi kristalli. Sellel on oskus hoida sind eemal laostumisest ja väga drastilistest halbadest valikutest. Kalkopüriit annab sulle kindlustunde, kui seisad silmitsi materiaalsete otsustega.

Veenuse retrograad Kaljukitses sümboliseerib ka võimuorganeid. Ilmselt võivad esile kerkida valitsusepoolseid piiranguid, ähvardused ja rahva pettumus valitsuse osas. Praegu ei tasuks valitsusel uusi piiranguid luua ega rahvalt hinnatõusude kaudu raha juurde küsida. Miks? Kuna Veenuse retrograad Kaljukitses toob piiranguid peale surudes esile mässu, pettumuse ja suuri konflikte. Aga nagu ma eelpool välja tõin, siis kohe nimme soovitakse teha vastupidiselt. Seega võib midagi esile kerkida või rahvas on lihtsalt endiselt väga pettunud. Energeetiliselt on aeg soodne, et suhteid siluda, mitte piirata nende sisu, millest konfliktid alguse saavadki.

Rahaasjadesse võivad tulla suured muudatused - võid palju võita, sinu palk võib suureneda, kuid samas võid paljust ka ilma jääda. Kui Veenuse retrograad on Kaljukitses, siis ei tea ette, millise pöörde see võtab. Võid kogeda ka seda, et ühelt poolt sind röövitakse ja teiselt poolt toetatakse. Seega võib tulla ka tasakaal. Samas, kui keegi soovib sinult rohkem raha nõuda, siis tuleks sellele vastu hakata, mitte rahavoolu kadumist aktsepteerida. Võibolla on seadused siiski sinu poolt? Võibolla on see alusetu? Esita neid küsimusi ja võid leida mingisuguse sobiva lahenduse enda vara kaitsmiseks. Ka kinnisvara peilitakse sel perioodil väga odavalt välja, seega ole ostu-müügi tehingutega ettevaatlik.

Suhete koha pealt on asjad väga segased, muutlikud ja võivad isegi ekstreemseteks muutuda. Veenuse retrograad on väga sotsiaalne periood ja kosmiliselt toob see meis vajaduse oma suu avada või end jagada. Seksuaalne energia on tõusnud, inimesed on kirglikumad, ekstravertsemad, sotsiaalsemad ja avatud uusi tutvusi looma. Selles suhtes on väga põnev, aga siin on olemas ka oma varjukülg. Veenuse retrograad ei lase sul 100% selgelt näha suhete sisu ja seetõttu võid sa astuda valesse suhtesse roosade prillidega, astuda välja millestki, milles on tegelikult olemas armastus ja kõik muu, võid kellegi kohta hakata arvama midagi, mis on täiesti alusetu, isegi süüdistama või toetama kedagi, kes kohe üldse ei vääri sinu toetust. Näen oma nägemustes inimsuhete ümber tohutuid segaseid pilvi ja märksõnad, mille olen kinni püüdnud on: "Kõik ei pruugi olla see, mida sa näed!" Seega tasub suhetes olla pigem kannatlikum, ettevaatlikum ja mitte nii impulsiivne, nagu Veenuse retrograad sind muudab. Maanda enda energiaid Turmaliisuletistega Kvartsiga, see aitab sul suhteid selgemalt mõista ja näha.

Samas on Veenuse retrograad suurepäraseks ajaks uute sisukate suhete loomiseks ning ellu võib saabuda keegi eelmisest elust, näiteks hingesugulane, kaksikleek või kes iganes, kellega on sul hingelised sidemed loodud. Seega võib segaduse keskel olla päris ilusaid pärle, mis kindlasti sinu elu rikastavad. Juba praegu on väga huvitav ja veelgi huvitavamaks alles läheb. Kuna Veenus läks retrograadi juba 19. detsembril, siis see, millest ma siin kirjutan on juba tükk aega kestnud, aga nüüd siin jaanuaris tõmbab see ikka totaalselt suure hoo sisse ja hajutab enda energia veel kuni märtsini välja. Ma ütlen teile, et läheb põnevaks või juba ongi põnev!

Mida ma pidevalt visioonidena näen on see, et peame Veenuse retrograadi ajal olema spontaansed ja elama päev korraga. Ma näen tohutult palju visioone sellest, et mitte kellelgi meist ei ole mõtet panna nüüd jaanuaris enda tuleviku osas suuri plaane. Miks? Kuna Veenuse retrograad on selline väike salakaval trikitaja. Ta muudab pidevalt plaane ja kurssi ning kui sa otsustad täna üht, siis see võib hoopis vastupidiselt välja kukkuda. Miks? Kuna see periood õpetab meile hetkes elamist ja päev korraga võtmist. Paljud inimesed ei oska seda teha ja see on täpselt õige aeg selle praktiseerimiseks.

Lisaks olen aru saanud, et üsna äkiliselt võivad tulla igasugused plaanide muudatused. Näiteks kui ühel päeval otsustad enda sõbrale külla minna, siis teisel hetkel muudab sõber enda plaane. Sul pole mõtet sellest pettuda, Veenuse retrograad teeb sinuga seda, mida tahab. Sa peab lihtsalt muudatused vastu võtma ja endast mitte välja minema, kui plaanid ei lähe sinu soovide järgi. Muutused on head, need on olulised millekski suuremaks. Samas toob Veenuse retrograad sinu teele ootamatuid üllatusi. Võta need vastu! Spontaansed tegevused on märksõnaks terve Veenuse retrograadi.

Sel ajal ei tasu jääda mitte millessegi ega kellessegi kinni, sest Veenuse retrograadi ajal ei ole mitte miski kindel. Kui sa suudad võtta vabalt ja lasta vabaks midagi, mida Veenuse retrograad soovib sinu elust eemaldada, siis palun tee seda. Näiteks võivad Veenuse retrograadi ajal paljud suhted puruneda või saavad hoopis loodud. Ja mitte ainult romantilised suhted, vaid ka töösuhted.

Olen nii tähtkuju horoskoopides, aasta kosmilises üldpildis ja ka raadiotes, kus intervjuusid andsin, rääkinud sellest, kuidas 2022. aasta sümboliseerib tohutuid muudatusi, hetkes elamist ja eelkõige elu usaldamist. Veenuse retrograadis näengi, et see ongi hea teejuht sellele, mis meid terve 2022. aasta ees ootab. Selleks ongi vajadus usaldada elu ja vooluga lihtsalt kaasa minna