Kommid ilmuvad sinu unedesse suure tõenäosusega siis, kui sind on ootamas midagi väga head. Eriti siis, kui unes nähtud emotsioonid ja tegevused olid positiivsed. Negatiivsete tunnete ja tegevustega unes on kommidega unenäo tähendus täpselt vastupidine. Olen sulle siia kirja pannud peamised positiivsed versioonid kommide unes nägemisest. Naudi oma unenäo tõlkimist ja ma loodan, et sa leiad siit enda jaoks vastuse!

Kommid sümboliseerivad rahulolu, head enesetunnet, häid emotsioone, võimaluste saabumist ja potentsiaalset armastust. Võimalik, et see unenägu kuulutab sulle ette ühte või mitut taolise energia saabumist.

Lisaks sümboliseerivad kommid materiaalset tasakaalu või küllust, üleüldse millegi tähistamist, õnnelikuna tundmist ja head energiat.

Alateadvus toob kommid sinu unenägudesse ajal, mil sa oled väljumas raskest perioodist ja kõik hakkab paremuse poole liikuma. Võimalik, et kõik hakkab liikuma selles suunas, kuhu sa ise soovid, et sinu elu liiguks. Komme nähakse unes, kui viimane periood on olnud hektiline ja dramaatiline, ka seda võib see uni tähendada. Igatahes on see ääretult positiivne sümbol!

Kommide unes nägemine annab sulle vihjena teada seda, et sa suunaksid enda energia 100% sinna, kus seda on vaja. Kuna sa suudad sel hetkel luua küllust ja positiivsust.

Unenägu, kus sa sööd kommi, on ülimalt positiivse tähendusega. See võib olla märk selle kohta, et sa oled peagi armumas või oled lõpuks ometi enda eluarmastuse leidmisele väga-väga lähedal. See unenägu võib esile tuua selle, et sa oled seda igatsenud ja soovinud. Ja nüüd ongi sinu saatuses õige aeg, kus avanenud on sinu Südametšakra sees olev kõrgema taseme tšakra, mis on Tüümusetšakra. Kui see tšakra avaneb, siis sa suudadki leida üles saatuse poolt ettemääratud armastuse.

Kommisöömine võib vihjata ka sellele, et sa oled eelnevates suhetes/suhtes pettunud. Sa ei ole tundnud vastastikku armastust või suhe on olnud toksiline. Ja nüüd pöördub kõik sinu kasuks, sa oled suhete vallas õige tee peale liikumas.

Võib-olla oled sa armastustunde sügavale enda sisse ära peitnud, kuna oled tundnud, et sinul ei ole selles õnne? Aga nüüd on nii, et sinu unenägu tõestab sulle vastupidist. Sa ikkagi oled seda väärt ja armastus saabub sinu ellu peagi. Astub sinu elu uksest sisse.


Kommidest ülesöömine on negatiivse tähendusega unenägu, see viitab sellele, et sa tegeled millegagi, mis kahjustab sinu elu ja tervist.

Kui sa nägid unes, kuidas sa jooksid kommide vahel või põgenesid kellegi eest kommidega või kommide keskel, siis tähendab see seda, et sa oled kellegi jaoks atraktiivne, kas siis seksuaalselt või vaimselt. Kui see unenägu ei olnud negatiivse alatooniga, siis võib tegemist olla austajaga, kes ilmselt võiks olla sinule hea partner. Sa ise võib-olla ei ole veel sealmaal, kus sa suudaksid temas potentsiaali märgata.

Kommi ostmine on ülimalt positiivse tähendusega unenägu, milles sinu alateadvus toob välja selle, et sa oled astumas positiivsemasse, õnnelikumasse ja rahulolu pakkuvamasse eluetappi. Palju õnne sulle!

Kommi müümist ei ole hea unes näha, kuna see ei too endaga kahjuks midagi head kaasa. Kommi unes müümine viitab sellele, et sa annad ära enda väärtuslikku energiat kusagile või kellelegi, mis kohe üldse ei väärtusta sinu energiat.

Kui sa saad kommi, eriti kui keegi pakub sulle kommi, siis sulle pakutakse armastust. On keegi, kes austab sind ja soovib sulle enda tundeid avada. Selle unenäoga saad sa enda reaktsioonist aru, kas see armastuse pakkumine sulle üldse meeldib. Kuidas sa reageerisid, kui sulle kommi pakuti?

Kui sa ise annad/kingid kellelegi kommi, siis see unenägu annab sulle mõista, et sa pakud kellelegi armastust või sul on tunded inimese suhtes, kes ei ole veel valmis suhtesse astuma või kellel ei ole sinu vastu samasuguseid tundeid (näiteks suhtutakse sinusse nagu sõpra, aga sina tunned tema vastu atraktiivsust).

Kommide peitmine või varjamine unenäos on märk sinu alateadvuselt, mis annab sulle teada, et sa oled liialt stressis. Sa ei soovi seista silmitsi probleemidega, mis vajavad sinupoolset lahendust. Võib-olla sa kardad nende peale mõelda, aga tegelik reaalsus on see, et sa peaksid nende probleemidega silmitsi seisma, et sind saaksid ees oodata positiivsed ajad.

Suure koguse kommide või lausa kommimägede nägemine on tohutult hea tähendusega unenägu, kui su emotsioonid seal kommide keskel olid positiivsed. See tähendab, et sa sisened perioodi, kus kõik hakkab sujuma ja justkui kõikides valdkondades. Nüüd on suurepärane aeg anda endast maksimum, kuna sa suudad luua enda ellu topeltõnne, panustades erinevatesse kohtadesse, olgu nendeks suhted, töö, tervis või mingi muu valdkond.

Hoia enda magamistoas Skolessiidi ja Seleniidi kristalle - need kristallid toovad prohvetlikke unenägusid. Loo kristallide jaoks eraldi alus, karp või hoia neid öökapi peal. Kristallid aktiveerivad sinu Kroontšakra ja see omakorda laseb visioonidel läbi une sinuni jõuda. 

Kõik minu teised unenägude seletajad leiad SIIT.