Spirituaalne areng ehk transformatsioon sinu jaoks vajalik protsess. See võib sind päris segadusse ajada ja sa võid selle protsessi käigus endalt küsida: "Kas minuga on kõik ikka korras?". Kuna spirituaalse arengu juures on väga palju etappe, millest sa ei pruugi alguses aru saada, siis ma aitan sind. Selleks, et sa ei tunneks end nii segaduses. Minu eesmärk on saata valgust igale poole, kuhu võimalik, ja kui on vaja saata sinule, siis teen seda rohkem kui suurima heameelega. Kui sa oled spirituaalses transformatsioonis, siis olen sinu üle õnnelik. Selle lõpptulemus on rohkem kui hea. Lase sellel juhtuda ja naudi seda teekonda enda avanemiseni.

Spirituaalne transformatsioon võib sind tabada järsku, ilma ette hoiatamata. Ühel hetkel oled sa selle sees ja tunned tohutut segadustunnet. Sa võid kogeda šokiseisundit, järske muutusi, miski justkui tahaks sügavalt sinu seest välja tulla, aga sa ei saa alguses aru, mis see on. Kuid tunne on selline, et kohe-kohe juhtub sinuga midagi.

Transformatsioonis olles hakkaks universum justkui sinu ellu võimalusi saatma. 

Avaneb üks uks, siis teine ja isegi võib-olla kolmas. See kõik juhtub nii kiiresti, et sul on raske sammu pidada. Lisaks sulle saadetud võimalustele oleks justkui inglinumbrid või sünkroonsus põhja keeratud. Igalt poolt tuleb midagi märkidena sinu ellu ja sa oled nende märkide keskel küsimusega: "Mida see kõik nüüd peaks siis tähendama?". Sind võib tabada sellise natuke põneva segaduse tunne.

Samuti on sul kuidagi lihtsam seista silmitsi enda varjukülgedega, traumadega, minevikuprobleemidega, sul ei ole raske nendele otsa vaadata. Vastupidi, need justkui haihtuksid sinu seest, sinu hingest. Need ei tee sulle enam haiget ja sa ei pruugi isegi aru saada, miks. Sa võid ise ka imestada, et kas tõesti sa ei tunne enam läbielatu osas valu ning kurbust. Mõni võib sellises transformatsioonis endalt isegi küsida, et kas ta on hulluks minemas, et miski, mis tegi niivõrd palju valu, seda enam ei tee. Need on lihtsalt ühed näited, mida sa võid spirituaalse tranformatsiooni ajal kogeda. Üldiselt tulebki sulle sel ajal enda kohta palju üllatusi, sa oled terve justkui ei millestki.

Tegelikult asi nii lihtne ei ole. Spirituaalse transformatsiooni teeb läbi inimene, kes on tegelikult eelnevalt endaga teinud tööd ja näinud vaeva. See on lihtsalt protsess, mis on nüüd eelnevate tegude tõttu käivitunud. Ma nimetan seda nii, et spirituaalne transformatsioon on justkui uus elu sinu selle elu sees. Sa oled nüüd nagu madu, kes ajab oma vana naha maha, et uut peale kasvatada. See ongi spirituaalne transformatsioon. Selline asi võib juhtuda ühe korra elus, võib ka mitu, kuid on ka väga palju neid inimesi, kellega see ei juhtu mitte kunagi. Kui sa oled seda kogenud või oled just pragu selles protsessis ja loed siit minu mõtteid, siis olen sinu üle superõnnelik! Ma elan teile kõigile kaasa!

Spirituaalses tranformatsioonis muutub sinu iseloom, sina väljud sellest täiesti uue inimesena, uue minana. Teised ei pruugi sind enam ära tunda. See on täiesti okei, kui sinu uues minas kaheldakse. Soovitus sulle - ära lase ennast sellest häirida. Sinu teekond on sinu, mitte kellegi teise oma. Sina ise pead endaga rahul olema, mitte teised. Maailm sinu ümber kohanegu, nii nagu sina oled terve elu pidanud ülejäänud maailmaga kohanema. Selles on sünergia. 

Sa võid kogeda spirituaalset transformatsiooni, kui liigud 3D-maailmalt üle 5D-maailmale. Loe kindlasti läbi ka minu selleteemaline artikkel, leiad selle SIIT. Soovitan seda lugeda 100% kõigil, sest see puudutab meid kõiki!

Kui sa oled transformatsioonis, siis sa lased vabaks vanadest mustritest, harjumustest, traumadest, muutud originaalsemaks, ehtsamaks, avatumaks ja sind ei huvita enam madala energia tegevused (klatš, omamine, kinnisideelisus, materialism jne).

8 KINDLAT MÄRKI SELLEST, ET SA OLED SPIRITUAALSES TRANSFORMATSIOONIS:

1. AVANEVAD UUED UKSED

Sa oled hakanud märkama, kuidas su elus avanevad erinevad uksed, võimalusi tuleb ühelt ja teiselt poolt. Universum justkui ütleks sulle: "Näe, sa oled oodatud, mine nüüd". Sa tunned, kuidas eluvool soovib sind kaasa haarata ja sinus on kummaline usaldus elu suhtes. Sa justkui lähedki vooluga kaasa. Enam sa ei tunne hirmu, mis blokeerib sinu edasi liikumise. Sa usaldad nähtamatut, tulevikku. Ja sa ei oska seletada, kuidas sa seda teed, sa lihtsalt teed seda.

2. SA LASED VABAKS

Sa oled võib-olla esimest korda elus olukorras, kus sa lihtsalt lased end vabaks, usaldad elu ja ei kontrolli tugevalt seda, mis sinuga toimub. Sinus on tekkinud tunne, et sa saad elu usaldada, ja sa peadki seda tegema. Sul ei ole ebamugav vabaks lasta millestki, millest oled kümne küünega kinni hoidnud. Kui eelnevalt on sind viinud paanikasse mõte millestki ilma jääda, siis täna, olles spirituaalses tranformatsioonis, ei ole see sinu jaoks enam probleem.

3. TINGIMUSTETA ARMASTUS KASVAB 

Üks kõige ilusamaid protsesse spirituaalse tranformatsiooni käigus on see, et sa hakkad nüüd päriselt tingimusteta armastama. Sa hakkad selle poole liikuma, seda endas tundma ja see muudkui kasvab ja kasvab. Kui olla aus, siis minu meelest ei ole ilusamat asja, kui tingimusteta armastus. See on täna kahjuks nii haruldane, et ma nii loodan, et üleminek 5D-maailmale toob seda üha enam meie ümber. Ka sinu sisse!

Spirituaalne transformatsioon avab sinu Südametšakra, toob välja selle täieliku potentsiaali. Ja vot see on imeline, see on lihtsalt imeilus! Tingimusteta armastus kasvab ja selle kõrval kahaneb igasugune viha, vimm, agressioon ja negatiivsus maailma, inimeste ning minevikuprobleemide suhtes. Sa justkui ei suuda enam millessegi negatiivselt suhtuda, negatiivselt reageerida ja sind ei huvita enam madalad energiad. Sind ei tõmba nende poole ja kui sind sinna veetakse, siis lahendad sa olukorra armastusega.

Tingimusteta armastus suurendab sinus oskust näha olukordi südameenergia kaudu. Sa oled mõistlik, sa oled endaga rahujalal, sind ei aja endast välja teiste inimeste pahatahtlikkus, sa oled murdumatult armastav.

4. SINU HARJUMUSED MUUTUVAD

Sa märkad, kuidas muutuvad sinu harjumused ja rutiin, sa ise muudad neid alateadlikult või teadlikult. Eneselegi mõistmata sa muudad enda ümber justkui kõike, kodeerid end teisiti mõtlema, asjadesse teistmoodi suhtuma. Sa selekteerid välja selle, mis ei kõlba enam enam sinu ellu ja tegeled sellega, mida juurde tuua. See on osa sinu endise mina suretamiset ja uue mina loomisest.

5. EGO ANNAB HINGELE HINGAMISEKS ROHKEM RUUMI


Sa märkad enda juures seda, et sinu ego annab sinu hingele ruumi juurde. Sa hoolid üha vähem sellest, mida keegi sinust arvab. Teed vähem selleks, et sobituda massi, ulatuda teiste seatud latini. Sa oled sina ise ja sa tunned end oma nahas, kehas, hinges mugavalt. Sa ei analüüsi enam, kuidas su teod peaksid teistele sobima, sa teed kõike iseenda pärast ja see ongi see, kui ego teeb hingele rohkem ruumi hingamiseks. Spirituaalne transformatsioon saab toimuda 5D-le üleminekul, kuna 3D-maailmas on ego see, mis ei lase hingel areneda. 5D-maailmas on sul rohkem ruumi inimesena kasvamiseks, kui sul on seda 3D-maailmas. Loe kindlasti mu selleteemaline artikkel läbi, leiad selle SIIT.

6. TUGEVNEB SIDE ENDA ELUGA, UNIVERSUMIGA JA REAALSUSEGA

Sa koged spirituaalse tranformatsiooni ajal müstilist sidet univerusmiga ja sinuni jõuavad seletamatud teadmised sinu enda elu kohta. Sa hakkad reaalsust rohkem tajuma, nägema suuremat pilti endast ja kogu universumist. Sa justkui saad ühenduse iseendaga ja kõigega, mis sind ümbritseb, eriti looduse, kosmose, maailmaga. Sinu elus hakkavad pusletükid sobituma nendesse kohtadesse, kus sa oled justkui pime olnud. Kõik muutub järsku selgemaks, sul areneb välja sügavam tunnetus maailma, iseenda ja teiste inimeste suhtes.

7. TERVENEB VAIMNE TERVIS

Transformatsioonis kaob sinus ära närvilisus, stress, depressioon, ärevus või ükskõik milline vaimne probleem. Kui enamus inimesi elavad pidevas ärevuses, siis spirituaalse transformatsiooni käigus ärevus kaob. Kui sa oled eelnevalt kannatanud hirmude, paanika, unehäirete ja muude probleemide käes, siis nüüd neid justkui enam pole või need kaovad iga päevaga aina rohkem. Kui sa siiski tunned ärevust, siis aita enda kehal spirituaalset transformatsiooni kiirendada korditsepsi või musta pähkliga. Need aitavad Juurtšakrat tervendada ja sinust puhastada veel viimaseidki ärevustundeid/kinniseid emotsioone. Soovitan sul nendega teha üks kuur.

8. ENERGEETILISE DETOXI TEGEMINE

Selles protsessis käivitub täiesti alateadlikult energeetiline detox. Mida see tähendab? See on ilmselt kõige ebamugavam asi, mis sind transpormatsiooni käigus tabab. Sa võid kogeda seinast-seina emotsioone, kuid kõik need taanduvad lõpuks heaoluni. Sa võid tunda, kuidas ebanormaalsed enesetunded järsult tulevad ja järsult lähevad, sinu keha võib käituda kummaliselt, olla korra põletikus, siis uuesti terve. Võid-olla oled sa ühel hetkel täis energiat ja teisel hetkel soovid vaid puhata. Tegelikult, mis aga toimub, on see, et sinus avaneb kundalini energia ehk ülim energivoog. Kuna sa oled spirituaalses transformatsioonis, siis sinu sees lagunevad vanad kihid, mis takistavd sul kasvada ja areneda ja seetõttu võid sa kogeda kummalisi tundeid. Aga sa ei pea seda osa kartma, see faas on kogu protsessi juures oluline, kuna see eemaldab energeetilised blokeeringud. Seda osa on õnneks võimalik kiirendada ja ma soovitangi sul seda teha, kandes spirituaalse transformatsiooni ajal sellist kristalli nagu Modalviit või Serafiniit. Mõlemad kristallid suudavad sind kiiremini tervendada ja aidata sul jõuda uue minani. Kindlasti võta kristallid kasutusele, sul on nendest palju kasu.

Kui sa oled selle protsessi läbi teinud, siis sa alles hakkad elu nautima! Liikudes 3D-energialt 5D peale jõuab sinuni täielik õnnetunne, sest sa hakkad õnne hoopis teisti hindama, seda leidma hoopis millestki muust kui materiaalsusest. 

Paljud inimesed küsivad minu käest ikka ja jälle: " Tene, ütle mulle palun, kas ma saan kunagi õnnelikuks?". Ja selle peale on mul hea vastata: "Jah, kui sa teed läbi spirituaalse transformatsiooni." Sa saad sellesse liikuda ka ise, selleks praktiseeri spirituaalseid tegevusi. Loo enda kodust kristalliimpeerium ja heaolutempel. Sellises energiaväljas elades on raske mitte jõuda spirituaalsesse transformatsiooni. 

Spirituaalne transformatsioon toimub siis, kui meie hing liigub järgmisele arengutasemele. See juhtub kõikide eelnevate teadlike või alateadlike pingutuste tõttu, mida sa oled endaga teinud. Olgu selleks siis näiteks kristallehete pikaajaline kandmine (mis aitab spirituaalsele arengule eriti palju kaasa), mediteerimine, pidev aurapuhastus (viirukite ja rituaalitaimedega, kristallidegaeeterlike õlidega jne.), enda ümber kujundamine, tingimusteta armastamine või ükskõik millise endas esinenud probleemi tervendamine. Kõik need aitavad sinu hinge arengule kaasa. Ja ühel hetkel kannavad kõik sinu pingutused vilja ja sinus toimub spirituaalne transformatsioon. See on miski, mida me kõik võiksime endale soovida, kuna peale seda juhtub palju imelist. Usu mind!

Kujuta spirituaalset transformatsiooni ette nii, et sa nagu oleksid lilleõis, mis on pimedal ajal kinni. Valguse saabudes avanevad vaikselt sinu õielehed ja kui valgust on piisavalt, siis oled sa täielikult avanenud. See on nii ilus viis spirituaalset transformatsiooni kirjeldamiseks, sest see ongi pimedusest valgusesse tulek ja valgusesse jäämine. Kui sa oled selle protsessi läbi teinud, siis on sind raske pimedusse kinni panna. Seda veel eriti, kui sa näed enda arengu nimel vaeva ka edaspidi. 

Spirituaalse tranformatsiooni eesmärk on sind viia täielikku ühendusse iseendaga. Selle eesmärk on mõista, et sul on olemas kõik, et olla õnnelik.

Spirituaalsele arengule aitab kaasa ka CBD kasutamine, kuna ravikanep tervendab inimese vaimset keha, aidates lahti saada hirmudest, traumadest, vaimsetest probleemidest, sotsiaalsetest probleemidest ja paljudest muudest vaimsetest teemadest, mis takistavad inimesel areneda. Seega tuleb pikaajaline CBD kasutamine sulle siinkohal kasuks. Loe CBD-st rohkem SIIT

Sa õpid spirituaalse transformatsiooni käigus ära, et mitte miski siin maailmas ei toimu sinu kahjuks, vaid ikka sinu kasuks. Alati on midagi õppida, midagi head kaasa haarata. Ja universum ei ole sinu vastu, vaid universum on sinu kõrval, pakkudes sulle alati võimalusi, kui sa oled ise nendele avatud! 

Loodan kogu südamest, et minu teadmised aitavad sind sinu isiklikul teekonnal. Olen sinule alati abiks ja toeks. Loe ka minu teisi artikleid, need võivad sind täpselt õigel ajal aidata.

Armastusega

Tene Laul