Kas sa nägid just nüüd numbrite 5 ja 9 kombinatsiooni? Vaatasid kella ja see oli 5:59? Või jõuavad just need kaks numbrit pidevalt ühest ja teisest suunast sinu teele? Kui jah, siis on mul sulle rohkem kui suurepärane teade edasi anda! Kanaldan ingleid ja aitan nende tööd siin maa peal veidi lihtsamaks teha, ühendades sind inglitega ja aidates defineerida kõikide numbrite tähendused.

Igal numbrite kombinatsioonil, mille inglid on sinuni saatnud, on oma sõnum. Võta neid kui kirju, mis saadetakse sulle kellegi imelise, hea ja kaitsva poolt.

5 ja 9, vahet ei ole, millises järjekorras, toob sulle sõnumi - sind ootab ees uus algus!

Tegemist on numbritega, mis annavad sulle teada, et selleks, et sinu ellu saaks tulla miski uus, on vaja, et midagi lõppeks. See võib vabalt olla ka inimene, kes peab sinuni tee leidma. Igatahes on tegemist päris positiivse sõnumiga. Aga, siin on ka üks aga koht - kuula ära! 5 ja 9 sümboliseerivad vana vabastamist, et uus saaks tulla. Seega kehtib selle sõnumi lõpptulemus vaid siis, kui sa millestki lahti lased.

Kuidas aru saada, millest sa pead vabaks laskma?

Võib-olla sa tegelikult juba tead seda. Mõtle kõikidele enda viimase aja tunnetele, tegudele ja mõtetele. Sorteeri neid korra, sa võid leida sealt üles selle, millest sa soovid end tegelikult lahti ühendada. Võib-olla oled sa lihtsalt liiga mugav, kardad tulevikku ja hoiad sellest millestki või kellestki lihtsalt kinni. Kardad põruda või hoopis üksinda jääda? Otsi vastus enda seest üles ja kui tabad selle, siis voilà - inglid manifesteerivad sulle midagi veelgi paremat. Usalda elu, usalda universumit!

Usu mind, see miski või keegi uus, mis soovib kangesti sinu ellu tulla, on seda väärt!

Ole nii hea ja vali enda jaoks välja kristall, mis ühendab sind inglitega. Kristallid loovad sinu ja inglite vahele telepaatilise ühenduse, aidates sind kaitsta ja tuleviku osas informeerida. Vali siit üks kristall ja hoia seda enda lähedal: Angeliit, Küaniit, Ingli Aura, Seleniit, Opaliit, Ingli Ahhaat või Skolessiit.