Veebruar algab kohe Noorkuuga ja see võrdub alati uue alguse ja etapiga. Seega on see suurepärane algus kohe tervele kuule. Noorkuu vägi avab veebruari ning selle mõjutus kestab kaks nädalat. Aitan sul mõista, mida veebruari Noorkuu endaga kaasa toob, mida see avab ja kuidas see sind järgnevad kaks nädalat mõjutab. Kuna 2022. aasta on suurte muutuste aasta, tempo on meeletu ning aeg lausa libiseb käest, siis soovitan sul minupoolseid nõuandeid igati ära kasutada, et sa saaksid sellest aastast maksimumi võtta. Nagu ma aasta alguses ütlesin, on see potentsiaalirohke aasta. 2022. aasta on nagu kiirrong ja kui sa sellele piletit ei saa, siis sa jääd maha. Pileteid on piiratud arv ehk on olemas nii võimalused teha enda elus suuri kannapöördeid kui ka lihtsalt nendest unistama jääda. Inimesed jagunevad kaheks, kummal pool soovid sina olla? Kui sa hüppad minuga koos kiirrongile, siis ole valmis kõrgelt mängima!

Sellel aastal jätan ma kõik energeetilised teadaanded enda kodulehele, seega saad sa tagantjärgi kasvõi suvel lugeda, millest veebruaris rääkisin. Saad endale ka järelanalüüsi teha, mis on ju suurepärane - nii näed, kuidas on võimalik kosmilist pilti tõlgendades ja minu visioone sõnadesse seades tulevikku ette prognoosida. Selle aasta kosmilised teadaanded on kollektiivse heaolu tõstmiseks. Soovin, et te kõik saavutaksite enda elus parima ja oleksite sujuvas arengus.

Noorkuu avab võimaluse muutustele ja uutele suhetele

Seekordne Noorkuu on Veevalajas ja see toob endaga kaasa võimalused uuteks tutvusteks, mis võivad sinu elu suuresti muuta. Järgmised kaks nädalat ehk veebruari keskpaigani võid kohata uusi inimesi, kes võivad olla sellel aastal sinu elus suured elumuutjad. Lase inimestel vabalt enda ellu tulla, ole ka ise teistele inimestele avatud, sest ka sina võid olla kellegi jaoks elumuutev kontakt.

Kui ma räägin suhetest, siis võivad need kontaktid olla ükskõik millisel tasandil, see ei pea tähendama ilmtingimata armastussidet. Kuna Veevalaja sümboliseerib kommunikatsiooni ja Noorkuu uut algust, siis võib see vallandada sidemed igal tasandil.

Loomulikult, kui sa oled vallaline ja sooviksid väga kohtuda enda hingesugulase, kaksikleegi või kellegagi, kes on mõeldud sinuga ühist romantilist rada jagama, siis saad sa selle perioodi enda kasuks pöörata. Ole ise rohkem avatud ja anna endast universumile märku! Too välja kõik enda armastusekristallid, puhasta need roosiviiruki suitsuga ja asu neid kandma. Loo enda ümber energia, mida soovid ligi kutsuda. Hingesugulase ka kaksikleegi kristallideks on Arbuusturmaliin ja Larimar.

Esimesel kahel nädalal tekib sinus soov ennast muuta ja enda rutiini sekkuda. Sinu Südametšakrasse tekib kiirustamise tunne, selline tunne, et sa pead kohe-kohe püsti tõusma ja midagi korda saatma. Tekib ka suurem vabadusevajadus ning sa võid kogeda seda, kuidas hakkad iseennast millestki vabaks päästma, olgu see vana harjumus, sõltuvus, töö või suhe - iga inimese puhul in see erinev, kuna oleme erinevates etappides. Annan sellest sulle ette teada, et sa mõistaksid, miks selline survetunne sinu sisse tekib. Soovitan sul sellega kaasa minna, sest kosmilised energiad soosivad muutusi. Ükskõik, kus sa enda elus paigalseisu tunned - hakka seda vabaks päästma. Kui see on seotud teise inimesega, siis tee seda loomulikult kõige leebemal ja armastavamal viisil, et mitte teha kellelegi suurt kahju olukorras, kus sa tunned, et ellu on vaja muutust luua. Vali enda elus edasi liikumiseks alati armastavaim viis, sest armastuseenergiaga asju lahendades on kõik alati sujuvam.

Tugevda enda intuitsiooni, et teha õigeid valikuid!

Kui sind tabab segadus ja sa ei saa täpselt aru, millise muutuse võiksid veebruari esimese kahe nädala jooksul läbi viia, siis tegele enda intuitsiooniga kontakteerumisega. Loo ühendus iseenda ja kolme ülemise tšakra vahele. Sa saad seda edukalt teha võttes endale aega mediteerimiseks. Meditatsioonis soovitan kasutada rahustavaid eeterlikke õlisid, vabalt valitud ehk vabalt tunnetatud kristalle (lase enda intuitsioonil ise meditatsiooniks õiged kristallid välja valida) ja tee hingamisharjutusi. Vii ennast tasakaalu, et intuitsiooni hääl saaks läbi tulla. Sellest on väga palju kasu ja lisaks tervendab meditatsioon kogu sinu keha ja hinge.

Kuidas mediteerida? See on tegelikult väga lihtne, midagi rasket selles ei ole. Kui sa soovid spirituaalselt kasvada ja areneda, siis näe alati võimalusi, mitte piiranguid. Ma tean, et paljud ütlevad kohe enda sees: "See tundub nii keeruline ja ma ei oska!" Ma olen seda aastaid kuulnud ja sama kaua ka seletanud, et see on lihtne. See, et sa pole seda varem teinud, ei tähenda seda, et see peaks olema raske. Mõtle enda elu peale tagasi, seal on palju uusi kogemusi, mis alguses tundusid keerulisena, aga kui sa neid proovisid, siis imestasid, kui lihtne see miski võib olla.

Leia mediteerimiseks mugav asend, täida enda ümbrus energeetiliselt rikastavate esemetega, näiteks kristallidega, mille eelpool välja tõin. Ole täpselt nii, kuidas olla soovid ja alusta sügavalt sisse ning välja hingamist. Vii enda hingamisrütm mõnusalt sujuvasse seisu, kus sa tunned, kuidas keha lõõgastub ning täitub hapnikuga. Seejärel suuna enda mõtted millelegi konkreetsele ja lase siis mõtetel ise kujuneda. Ürita neid mitte kontrollida, lase nendel lihtsalt tulla ja minna. See on hea viis puhastada ära segavad energiad, stress ja kaos.

Meditatsiooni eesmärk on teha endale vaimset detoxit ja see aitab omakorda uuel informatsioonil kohale jõuda. Selleks, et läbi intuitsiooni midagi olulist kätte saada, peab sul informatsiooni kinni püüdmiseks ruumi olema. Väga loogiline, eks ole? Spirituaalne elu ei olegi mitte midagi ebaloogilist, see on tegelikult väga lihtne.

Kui sa oled endaga väga täbaras seisus, segaduses ja tohutult stressis, siis puhasta enda energiaväli enne meditatsiooni rituaalitõrvikuga (mitte viirukiga, sest viirukid on suurpuhastuseks nõrgad, need on alati toetavaks energiaks). Kõik rituaalitõrvikud (salvei, yerba santa jne) on energiaid puhastava toimega, sa ei saa valesti valida.

Soovitan sul sel kuul spirituaalseid väeesemeid valides lähtuda võimalikult palju enda intuitsioonist. Näiteks, kui tuled minu juurde poodi külla, siis lase mõtted vabaks ning taju, mida sul on vaja. Lase intuitsioonil end õigete esemete juurde juhatada ja loe alles hiljem sellest, mida ma olen kristallide või ükskõik, mille kohta kirjutanud. Samamoodi saad kodulehel pilte sirvida ja intuitsioonil end kõnetada lasta.

Miks ma soovin, et sa sellel kuul enda intuitsiooni rohkem treeniksid ja kasutaksid? Kuna planeetide seisud soosivad üleanalüüsimist ja -mõtlemist, siis vastulöögiks tulebki intuitsioonile rohkem ruumi anda. Kui planeetide seisud (näiteks Merkuuri retrograad) panevad meid üle analüüsima, siis võib teha väga kergelt valesid valikuid. Selleks, et terve kuu sinu jaoks ilusti sujuks, lase intuitsioonil rohkem sõna võtta, selleks tuleb aga tunnetuse kaudu tegutseda.

Ole muutusteks valmis!

Kogu veebruarikuu on seotud töö tegemise, selle organiseerimise ja ümber korraldamisega. Muutusi tuleb teha ja 2022. aasta päris suur muutustelaine hakkab juba tööle. Veebruar on see kuu, kus tuleks otsustada, mis toimib ja mis enam mitte. Igasugune rutiini murdmine ja eneseületamine toob sulle aasta lõpuks soovitud tulemuse. Seda loomulikult siis, kui sa pingutad veebruaris ja ei lähe täpselt sama vana rada pidi, nagu oled harjunud tööd tegema, vaid lähened täiesti teise suhtumise, viisi ja taktikaga. Kui sul on juba ideid, mida enda elus tööalaselt muuta, siis veebruar on ideaalne kuu nende ideede elluviimiseks. Ja ma rõhutan seda, et veebruaris tehtud muudatuste tulemust näed täielikult alles aasta teises pooles, kui Marss liigub Kaksikutesse (alates 20. augustist). Loe enda isiklikku tähtkujuhoroskoopi, kuna sealt leiad lisa, milline periood sinu tähtkujul 20. augustil algab. See, mis ma olen iga tähtkuju kohta välja toonud, on samuti seotud veebruaris tehtud liigutustega. Vali enda samme hoolikalt!

Terve veebruarikuu kerkib esile küsimus: "Mis saab minu elust edasi?" ja seda igaühel omal moel. Rõhutan - ülemõtlemine on väga paljude jaoks garanteeritud, seetõttu tuleb enda mõistusel meditatsiooni abil puhata lasta. Sa võid näha seda vastust selgelt, aga samas võid sa ka üle analüüsida ja viia end hirmutasandile ning näha halvimat stsenaariumi, mis võib sinuga juhtuda. Kui sa tead ette, et kosmiline pilt on veebruaris selline, siis tuleta endale madalseisus meelde, et see võib olla sinu ettekujutuste vili, mitte reaalsus. On väga suur potentsiaal näha enda elu selgemalt, näha suurt pilti ja mõista, kuhu poole sa täpselt liigud. Et protsessi kiirendada, tegele enda energia tervendamisega. Energia on kõik, mis sul on, kui sisaldad küllust, siis saad küllust, kui ikaldust, siis ikaldust.

Veebruarikuus tuleb esile midagi, mis paljastab selle, millised muutused hakkavad 2022. aastal sinu elus aset leidma. Seega hoia silmad ekstra lahti, et sa leiaksid kindlasti universumi poolt saadetud vihjeid üles. Vaata väga teadlikult ringi, tule pilvede pealt alla ja loe märke, neid saadetakse sulle ja isegi, kui sinu intuitsioon ei ole kõige võimsamas seisus, tuleb informatsioon ikkagi läbi. Aga sa saad alati enda arengule energeetiliselt kaasa aidata - hoia enda lähedal intuitsiooni tõstvaid kristalle, et need avaksid sinu silmad ja taju.

Selleks, et sinu ellu saaks tulla midagi uut, on vaja vanast lahti lasta

5. ja/või 15. veebruari paiku (kahes etapis) võib sind tabada otsuse vastu võtmise moment, kus sa pead millelegi või kellelegi enda elus head aega ütlema, et teha ruumi millelegi või kellelegi uuele. Kõik sõltub nüüd sinu enda ellusuhtumisest, kas see saab olema sinu jaoks dramaatiline või sujuv või isegi nii sujuv, et sa ei pööra sellele emotsionaalselt eriti tähelepanu. Aga on neid, kes kogevad drastilisi energiaid ning nende ellu, kes juba kaoses eksisteerivad, saabub kaos. Selleks, et kaost vältida ja lasta kosmilistel energiatel enda elus korrektuuri teha, tuleb sul järjekordselt enda energiaid tervendada ja sellega tegeleda. Kanna neid kristalle, mis aitavad sul sinu unistuste poole liikuda või mis tervendavad sinu ebakõlasid. Vali kristallid tunnetuse järgi! Jäta meelde - treeni veebruaris enda intuitsiooni, see aitab sul õigeid valikuid teha!

Veebruaris kerkivad esile teemad, kus on vaja millestki loobuda. Näiteks ka sinu enda iseloomujoontes võib olla midagi, mis takistab sul enda soovitud tulevikku luua. Kui sa näed endas vigu, siis alusta nende tervendamisega. Veebruar on selleks õige aeg, see annab sulle suure potentsiaali 2022. aastast maksimum võtta! Kuula iseenda mõtteid enda iseloomu kohta, sinu ego võib hoida kinni midagi, mis sind takistab.

16. veebruari Täiskuu loob selgust

16. veebruaril on Täiskuu Lõvis ja samal ajal on päike Veevalajas. Mida see endaga kaasa toob? See toob teadlikkuse, teadmise ja selguse. See Täiskuu on lihtsalt VAU! Seda on ilmselgelt sul ja ilmselt ka kõigil teistel vaja. Sellest Täiskuust alates hakkavad tekkima suured selgusmomendid, ka suuremas pildis, maailma mastaabis, hakkavad asjad selginema. Alates 16. veebruarist kuni aasta lõpuni välja võid kogeda satorisid. Kui sa veel ei tea, mida satori tähendab, siis loe kindlasti läbi minu artikkel, mille kirjutasin 2021. aasta detsembris. Nägin siis visioone sellest, et satorid hakkavad aina enam esile kerkima. 2022. aasta on satorisid täis, seega lase nendel tulla. Artikli leiad SIIT.

Kuidas saaksid sina seda Täiskuud enda jaoks ära kasutada? Saad, sa saad seda teha! Näiteks, kui sul on õhus mingi teema, mis on tohutult ebaselge, siis keskendu sellel päeval, 16. veebruaril, just sellele teemale. Küsi universumilt abi näiteks selle lahendamiseks või selgusmomendi saamiseks. Pane näiteks enda küsimused, mis on selle ebaselgusega seotud, paberile kirja. Põleta paber ära ja lase see ehk need küsimused universumisse. Sa saad soovida selgust, soovitan seda alati teha, see on üks energia kanaldamise viisidest. Aga sa ei pea seda nii tegema, sa võid lihtsalt päev läbi ringi toimetades endamisi selgust küsida ja aktiveerida ennast vastuste saamisele. Veelgi enam, hoia samal päeval endaga manifestatsioonikristalle, et selgusmomendid saaksid kiiremini sinuni jõuda. Nendeks kristallideks on Mäekristall, Rutiilnõeltega Kvarts ja Ametüst. Kui sa ise tegeled enda energia muutmisega, selle viimisega tasandile, kus sa soovid olla, siis manifesteerubki kõik kiiremini. Kõik siin elus on energia, ära alahinda seda, kullake! 

Veebruar on 2022. aastas olulise tähendusega kuu

Kosmilised ehk planeetide seisud, mis selles kuus aset leiavad, aktiveerivad sinu elus lõpuks midagi, mis on olnud muutuste protsessis alates 2021. aastast.

Võta nüüd aega, et analüüsida iseennast ja enda elu. Esita endale küsimus: "Mida on universum 2021. aastal muutusena sinu ellu sättinud? Mis lagunes? Mis võttis teistsuguse kursi? Kus oli kaos ja lagunemine?" Nüüd, veebruaris, aktiveerivad Saturn, Merkuuri retrograad ja Noorkuu Veevalajas tulemuste toomise, mis on seotud kõige sellega, mis eelmisel aastal löögi sai. Veebruarikuus hakkab see muutus aset leidma ja annab sulle väikese või suure vihje selle kohta, kuhu poole sinu elu tulevikus liikuma hakkab.

Kui eelmisel aastal sai sinu elus teatud valdkond löögi, siis nüüd, 2022. aastal saad sa alles aru, miks see kõik juhtus. Vastus on lihtne - selleks, et sinu elu kurssi teatud tasandil muuta. Kõigil toimub see muutus erinevas aspektis, kuna meie sünnikaardid on erinevad. Sünnikaardilt saaks kätte täpsema info sellest, millisel tasandil see muutus aset leiab, selleks peaksin aga sulle personaalse sessiooni ehk ehk lugemise tegema, et sellele informatsioonile ligi pääseda.

Sul on võimalik sellele ise samuti jälile saada, kui sa vaatad 2021. aastasse ja otsid üles need kohad, kus universum sind elus suunda muutma pani. See, mis sinu ja teiste inimeste elus toimuma hakkab, on tohutult põnev. Elu ei saa enam mitte kunagi olema selline, nagu sa oled harjunud. Elu muutub ja seda tuleb aktsepteerida! Sul on endal nii lihtsam, kui lähed eluvooluga kaasa.

Pluuto on sel kuul Kaljukitses, mis tähendab seda, et see aktiveerib isikliku arengu võimaluse. Seega, ükskõik, millal sa tunned, et soovid midagi alustada, õppida, muuta, katsetada ja proovida, siis, kallike, palun tee seda. Planeetide ja tähtede seisud soosivad isiklikku arengut ja see ei toimu ainult veebruaris, see energia saab siit tõuke. Sa võid isegi tunda, et soovid seda kõike teha, aga ei tea, kust alustada. Vahet ei ole, hakka ikkagi tegutsema! Kui sisetunne ütleb, siis küsi nägemusi - mediteeri, lase läbi selle või unenägude kaudu informatsioonil tulla. Kasuta Skolessiiti, mis on tohutult ilusa välimusega ja meenutab mulle ingleid ja taevalikku valgust. Juba lihtsalt sellele kristallile peale vaadates tekib tunne, et sa oled paradiisis ja tasakaalus või iseendaga ühenduses. Hoia seda kristalli käes, pane padja alla, kanna taskus kaasas - hoia selle energiat endaga ja lase sisemisel häälel esile tulla. See hääl ütleb sulle: "Näe, sul tuleb liikuda sinna poole!" Õigete energiate kasutamine teeb imesid!

Tiigriaasta toob suurepäraseid võimalusi

Lisaks selle algab 1. VEEBRUARIL TIIGRIAASTA! See aktiveerib uue astroloogilise perioodi. Tiiger toob meie ellu palju võimalusi erialaselt edu saavutada, astuda rambivalgusesse millegagi, mis on sinu anne. See toob anded välja ja kui sa mäletad, mida ma 2022. aasta horoskoobis rääkisin, siis on tegemist eneseleidmise aastaga.

Kui sa ei ole ennast veel üles leidnud, leidnud seda, mis on sinu teema, siis on see põhiasi, mida sellel aastal taga ajad. Ja hea uudis siinkohal on see, et sa võid selle üles leida. Sul on selleks potentsiaali!

Kui sa oled enda teekonna leidnud, siis muudab see kurssi ja see muutus võib olla positiivne. Sa võid saavutada sellel aastal rohkem ja kiiremini kui eelnevalt. Seega pane gaas põhja, ära istu seal diivanil, tõuse püsti ja tegutse!

Tiigriaasta soosib enesearengut, enda jõu kasutamist, enesekindluse tõusu, edu saavutamist, aga see ei tule lihtsalt uksest sisse, selleks on sul vaja kasutada tiigri omadusi.
Nendeks on enesekindlus, julgus, pealehakkamine, jõud, ambitsioonikus, hirmuvaba ellusuhtumine, pea ees tulle astumine, enda intuitsiooni kuulamine (mitte üleanalüüsivale mõttemustrile allumine). Tiiger läheb enda soovitule järgi, mis tähendab seda, et sellel aastal tuleb sul üle enda varju astuda, usaldada tundmatust, usaldada elu! Siis sa saad selle, mida tiigriaasta on võimeline sulle pakkuma.

Selle aasta õnnekristalliks on TIIGRISILM. See kristall pakub sulle täpselt neid energiaid, mida tiigriaasta sinult ootab, et sa saaksid enda edu õitsema panna. Hoia seda kristalli terve aasta vältel enda lähedal, see on juhtivaks, suunavaks ja toetavaks energiaks. Tiigrisilma poole tõmbab alati seda inimest, kellel on neid energiaid vaja. Lisaks sellele on hea hoida Tiigrisilma koos sinu enda päikesemärgi 2022. aasta õnnekristallidega, üheks neist on Serpentiin Jaad ja teiseks sinu isiklik tähtkuju õnnekristall. Selle kristalli leiad horoskoobist, mille olen sinu tähtkujule kirjutanud. Kõik horoskoobid leiad SIIT.

Tuletan veel korra meelde, et 2022. aasta on numeroloogias seotud armastuse, suhete ja südamesoovidega, tiigriaasta aga edu, isikliku eesmärgi ja iseendale elamisega. Need energiad segunevad 1. veebruaril ja jäävad kokku kuni 2022. aasta lõpuni. Mõlemad teemad on esil meie kõigi eludes. Sinna tuleb kogu aasta vältel põhirõhk suunata ja veebruaris hakkad sa üha enam tundma seda, kuidas need energiad sinu tähelepanu nõuavad, kellel leebel tasandil, kellel intensiivsel. Kõik oleneb sellest, kui suurelt on meil vaja astroloogilise sünnikaardi järgi enda elu muuta. Sünnikaarti saan aidata tõlkida erasessioonil, kuna see on igaühel erinev.

Mida saad sa ise veebruaris ära teha, et elust maksimum võtta?

Usalda universumit ja elu, lase asjadel juhtuda, ära suru ennast peale kohtades, kus universum seab blokeeringuid.
Lase vabaks inimene, kes ei soovi sinu elus enam rolli mängida. Usalda tundmatust, liigu sirgelt edasi. Lase vabaks mittetoimiv töö, loo selles valdkonnas uus struktuur. Usalda enda intuitsiooni, ära allu üleanalüüsimisele. Terve veebruarikuu on vaja osutada rõhku intuitsioonile. Tegele enda intuitiivse hääle tõstmisega, selleks on palju erinevaid võimalusi. Üheks võimaluseks on kanda intuitiivset energiat sisaldavaid kristalle, sellised on kõik helesinised kristallid, alustades Sinisest Kaltsedonist lõpetades Sinise Kvartsiga. Kõik helesinised kristallid kannavad endas energiaid, mis vabastavad sind valenägemustest, valetunnetamistest ja üleanalüüsimisest. Kui sa ei analüüsi üle, oled tugeva intuitsiooniga, siis pakuvad sulle lisajõudu tumesinised kristallid - kõik sügavate siniste toonidega kristallid, alustades Lasuriidist lõpetades Ioliidiga. Nagu eelpool mainisin, kasuta sellel kuul kristallide valimisel enda intuitsiooni. Tunneta, lase enda intuitsioonil õige kristalli või kristallideni jõuda. Kui sul on võimalik, siis tule mulle poodi külla, võta selleks aega ja arenda enda intuitsiooni läbi tunnetamise. Kui sa elad kaugemal, siis kasuta piltide tajumist ja tunnetamist. Seda energiat, mis sind kõnetab, on sinu isiklikku energiavälja juurde vaja. Usalda iseennast rohkem ja nii arenevad sinu ülemised tšakrad palju kiiremini.

Usalda iseennast, universumit ja enda elu! Kõik vastused on sinu ümber olemas, ava enda hing nende vastuste kinni püüdmisele! Ma soovin teile kõigile imelist veebruarikuud ja alanud tiigriaastat. Soovin südamest, et see oleks teie jaoks võimas elumuutev aasta. Elan teile kaasa ja olen teiega telepaatiliselt ühenduses!

PS! Kõik ostud, mis on tehtud La Tene e-poest ning Tallinna ja Kuressaare poodidest ajavahemikul 1. veebruar kuni 28. veebruar osalevad LOOSIS! Kuus võitjat saavad endale oma tähtkuju 2022. aasta hea õnne kristallikomplekti. Head loosiõnne!

Armastusega

Tene Laul