Kas sa oled näinud unes, kuidas seisad ukse ees? Soovid uksest sisse saada või oled ruumis täis uksi? Kui jah, siis oled täiesti õiges kohas. Ma aitan sul mõista seda, mida tähendab ukse unes nägemine ja mida sinu alateadvus sulle sellega edasi öelda soovib. Ukse nägemine on tegelikult väga hea, see annab sulle vihje, et sinu ellu hakkab miski tulema või, vastupidiselt, hoopis lahkuma.

Kui sa seisad ukse ees, mis on kinni ja sa mitte kuidagi ei suuda seda lahti saada või sa ei proovigi seda lahti saada, siis on sinu elus algamas uus etapp. See aga ei ole veel kohal, vaid on saabumas, mistõttu ongi uks sinu ees alles kinni. Kui unenäos on uksi rohkem kui üks ja need on kõik kinni, siis tuleb võimalusi palju. See on selline unenägu, kus sinu alateadvus annab sulle ette teada, et midagi suurt on sinu ellu saabumas, näiteks uuendused. Nüüd saad ise analüüsida, millise emotsiooniga sa seal ukse või uste ees seisid. Sinu emotsioonid aitavad selgelt väljendada seda, milline sinu uus teekond olema saab.

Kui uks või uksed on lahti, siis oled sa juba jõudnud täiesti uude eluperioodi, etappi või teekonnale. Nüüd analüüsi, mis seal unenäos veel juhtus või mis oli ukse taga. Kas sa mäletad, mida sa lahtisest uksest nägid või kuhu see sind viis? Kõik teised sümbolid ja loomulikult ka emotsioonid, mis unenäos olid, aitavad sul mõista, millisel teekonnal sa nüüd oled.

Uks unenäos ise on väga neutraalse tähendusega ja pigem aitavad teised tegevused, emotsioonid ning sümbolid sul mõista, kas ukse unes nägemine oli heaendeline või oli see hoiatus millegi kohta.

Kui sa nägid unes valget ust või otsisid mingil põhjusel valget ust, siis see sümboliseerib uut võimalust, täiesti uut restarti. Võibolla on sinu elus miski, mis on aegunud ja oma aja ära elanud ning nüüd oled sa valmis edasi liikuma. Kui sa leidsid selle valge ukse üles, siis braavo! sa taastud ja liigud enda eluga edasi. Kui uks oli alles kinni, siis juhtub see mõne aja pärast. Tasub olla kannatlik, see juhtub kindlasti.

Punase ukse nägemine sümboliseerib suhteid, armastust ja võimu. Musta ukse nägemine aga raskemat teekonda ja stressirohket perioodi. Värvid aitavad lahti seletada, mis sisuga teekond või periood ees ootamas on.

Kui sa soovid näha rohkem prohvetlikke unenägusid ja õppida neid ise tõlgendama, siis soovitan sul hoida voodi lähedal Galaksiidi kristalli. See aitab ligi kutsuda nägemusi ja aktiveerib sind ise neid tõlgendama.

Kui sa nägid unes ust, siis ma soovin, et see tooks sinu ellu suurepärase uue teekonna! 

Jälgi mind kindlasti ka Instagramis, kus avan sulle veelgi rohkem põnevaid teemasid. Leiad mind SIIT.