Unes on võimalik näha absoluutselt kõike, lilledest tulnukateni välja, ja absoluutselt kõigel on olemas oma tähendus. Unenägudesse ilmuvaid sümboleid on võimalik defineerida ning läbi selle aru saada, mida sinu alateadvus sulle räägib. Unenägude tõlkimine on oluline osa spirituaalse arengu ja selle teekonna juures. Mida rohkem sa suunad enda energiat unenägude tõlgendamisse, seda osavamaks sa sel alal muutud ja seda kiiremini sa enda spirituaalset poolt arendad. Selleks, et saavutada hea kontakt iseendaga, tuleb praktiseerida erinevaid spirituaalseid tehnikaid ja unenägude tõlkimine on üks nendest.

Soovitan sul hommikul esimese asjana panna kirja, mida sa unes nägid, sest päeva peale unustad suure tõenäosusega unes nähtu ära, kui see ei olnud just tohutult emotsionaalne uni. Mida emotsionaalsem on uni, seda suurema jälje see teadvusesse jätab ja seda suurema tähendusega see ka on.

Kas sa nägid hostat unes? Kui jah, siis on mul sulle häid uudised!

Mis on hosta? See on väga ilusa väljanägemisega taim, mis on eestlaste jaoks tegelikult hästi tuntud, sest neid kasvab paljudes aedades. Mulle isiklikult need taimed väga meeldivad, kuna need on lihtsad, kaunid, kiirelt kasvavad ja täidavad koduhoovi kauni rohelusega. Hosta on energeetiliselt väga hea energiaga taim ja ma soovitan sul selle enda koduhoovi kasvama panna, sest hosta toob koju head õnne.

Aga mida tähendab, kui sa näed hostat unes? See taim sümboliseerib unenägude maailmas sõprust, liitlast, head tähelepanu, märkamist, positiivsust ja head mainet. Üldiselt viitab see kellelegi ehk inimesele või inimestele sinu elus. Oleneb, kas sa nägid unenäos ühte hostat või mitut. Mida rohkem oli hostasid või mida suuremad need olid, seda rohkem on inimesi selle unenäo taga. Hosta võib sellisel juhul viidata grupile või lausa massile.

Hosta, mis sinu unenäos oli kaunis, hea väljanägemisega ja terve, sümboliseerib vaid neid häid omadusi, mis ma eespool välja tõin. Hosta, mis oli unenäos elutu või mõnel teisel kujul halvas seisus, sümboliseerib täpselt vastupidist ehk sõpruse asemel vaenlast ja hea tähelepanu asemel halba. Seega meenuta, kuidas see taim sinu unenäos end presenteeris?

Igatahes on hosta suure tõenäosusega hea tähendusega ja ilmus sulle unenäos värske ning kaunina, andes sulle teada, et oled hea tähelepanu all ja ilmselgelt kellegi poolt hoitud ning armastatud.

Soovitan sul hoida magamistoas mitmeid Ametüst geoode. Miks? Kuna Ametüst aitab uinuda, tervendab unehäireid ja aktiveerib Kroontšakrat, mille kaudu on sul võimalik avada unenägudekanal, mis toob ettekuulutavaid unenägusid. Kolmanda Silma kaudu näeme me lähitulevikku ja Kroontšakra kaudu kaugemat tulevikku. Ametüst geood tervendab ka koduenergiat, läbi mille on sul võimalik elada energeetiliselt heas keskkonnas.