Mul on teie kõigi üle väga hea meel, kuna oleme sisenenud Tiigriaastasse ja see on suurte võimaluste aasta neile, kes julgevad mugavustsoonist välja astuda. 1. veebruaril Noorkuu ajal oli Kanal 2 eetris saade "Mida toob tiigriaasta?" ja seal rääkisin ma sellest, mida on sellelt astroloogiliselt aastalt oodata ning mis on selle aasta potentsiaal. Olen nüüd teie jaoks toonud välja kõik selle, millest seal saates rääkisin!

REAGEERI OMA TIIGRIAASTA VÕIMALUSTELE KIIRESTI!

Tiigriaastal pead sa kõikidele võimalustele ise järele minema.
Sa kas tabad ära momendi, kui universum toob sinu unistatud võimaluse sulle poolele teele kätte või sa lihtsalt vaatad pealt, kuidas su unistus läheb kellegi teise juurde. Tiiger on väga ambitsioonikas ja ta soovib esirinnas sammuda, mis tähendab seda, et kui sa soovid sellel aastal edu saavutada, siis sa pead ka eesritta astuma, mitte ootama, et kõik tuuakse sulle sülle. See aasta sümboliseeribki seda, et kes on valmis kiirelt reageerima, see võidab tohutult palju.

Kui me vaatame, kuidas Tiigriaasta mõjutab perekonda, siis see toob natuke hektilisust - järsku on kõike külluslikult, kõik teevad koostööd, kõik nunnutavad ja armastavad, ja teisel hetkel on kõik iseseisvad, teevad oma asja. Ükspäev teeme oma asja üksinda, teine päev oleme nagu meeskond. Positsioonid muutuvad pidevalt, sest Tiiger on nii iseseisev, ta tahab ise otsustada, et näe, täna tahan sinuga olla, täna tahan üksi olla, täna tahan sinuga olla - pidevalt on selline pendeldamine. Nii et see on täiesti okei, kui niimoodi juhtub.

Kes soovib seal aastal oma tahtmist saada, siis proovida seda saada salakavalusega – ei, ei, ei – see ei lähe üldse läbi. Tiiger on ju nutikas. Kui sa oled originaalne ja siiras, siis sind võetakse vastu. Kui sul on soov kusagile jõuda, siis astu välja täiesti iseendana, ära mõtle, kuidas ennast presenteerida, vaid pigem ole täiesti spontaanne. Kui sa oled spontaanne, siis universum lihtsalt võtab sind vastu ja ütleb: ”Ahah, me teeme sulle uksed lahti.”


Tiigrile meeldib teha oma asja. Mis tähendab seda, et ta tahab olla originaalne. Ja just originaalsusega saame panna õitsema külluse- ja rahaenergia. Kes soovib sellel aastal materiaalselt rikastuda või oma küllust kasvatada, siis too just nüüd esile see, mis on sinu sees originaalne, unusta ära igasugune matkimine. Ükskõik millist tööd sa teed, kui sa lisad sellesse oma erilisuse, oma eripära, siis sa tegelikult aktiveeridki külluseenergia. Tiiger on kuninganna või kuningas ehk et kõik silmad on temal ja ta teab, et ta on eriline. Kui sa võtad sama suhtumise, et näe, ma olen see, kes ma olen, võtke või jätke, siis tegelikult toimubki see, et kõikide silmad on sinu peal ja sa tõmbad nagu magnet enda poole külluslikku jõudu, kas siis rahaenergiat, armastuseenergiat, midagi head sa tõmbad. Just sellepärast olegi lihtsalt sina ise.

Sel aastal tuleb inimestes esile soov vabaks saada. Kui sa oled kinni näiteks oma valikutes, oma rutiinis, suhtes, töös, milles iganes, siis sa tunned, et see teema on tegelikult sinu jaoks aegunud, sa tunned, et sa tahad vabaks saada, sest see lämmatab. Tiiger ei kannata absoluutselt, et teda lämmatatakse, sest ta on iseseisev. Iseseisvus ongi üks asi, mis tuleb nüüd inimestes esile.

MIDA TOOB TIIGRIAASTA 12 ASTROLOOGILISE AASTA ESINDAJALE

Kõikidele astroloogilistele aastatele, oled sa sündinud Kitseaastal, Maoaastal, jne, kõikidel tulevad esile suhted. Väga paljudele vallalistele on see tohutult potentsiaalne aasta leida oma õige kaaslane, sest Tiiger on romantiline ja kirglik. Lisaks on 2022 hingesugulase aasta, mis tähendab seda, et kui me paneme need kaks asja kokku – jackpot!

ROTIAASTAL SÜNDINUD

Kõikidel Rotiaastal sündinutel on sel aastal võimalus viia end täiesti teistsugusele positsioonile, näiteks erialaliselt. Päris paljudele Rottidele on juba Pühvliaasta lõpus tulnud ideid, et, näed, ma tahaksin ja võiksin muuta enda positsiooni, eriala, minna õppima. Kui sul on sellised asjad esile tulnud, siis palun võta see kõik ette just Tiigriaastal, sest see on transformatsiooniaasta kõikidele Rottidele. Kui mitte erialaliselt, siis on see transformatsiooniaasta mingilgi tasandil. Sa võid oma valikuid muuta, sa ei pea enam olema see, kes sa olid eile, sest Tiiger ütleb Rotile: „Davai, teeme sinust nüüd teistsuguse versiooni.”

PÜHVLIAASTAL SÜNDINUD

Pühvliaastal sündinute jaoks tuleb äärmiselt huvitav aasta, sest Pühvlil tulevad minevikust esile tema karmaatilised sidemed. Kui ma rääkisin, et Tiigriaasta on armastuseaasta, siis Pühvli jaoks võivad just sel aastal tulla esile kõik need sidemed, mis ta on eelmistes eludes kokku leppinud ja mis peavad selles elus veel kokku saama. Ehk siis vallalised võivad kohtuda oma hingesugulastega ja need, kes on suhtes, võivad kohtuda erinevate hingeliste sidemetega – sõprushingesugulasega või karmakaaslasega. Kui Pühvli ellu tuleb sel aastal keegi uus, siis tuleks sellel inimesel lasta enda ellu tulla sujuvalt, mitte hakata kohe mingeid järeldusi tegema, vaid lasta Tiigriaastal endale näidata seda, mida see inimene tuli sinu ellu tegema.

TIIGRIAASTAL SÜNDINUD

See on Tiigriaasta ja Tiiger on troonil, mis tähendab seda, et kogu surve on Tiigri peal, kõik silmad on Tiigri peal, Tiiger on täieliku tähelepanu all. Sel aastal on Tiigril võimalik kasvada, kasvada igatpidi, end täiendada, äriliselt laiendada, kodu laiendada, sisustada, perekonda juurde kasvatada - kasvatada ükskõik mida. Loomulikult on see kasvatamine igal Tiigril väga individuaalne. Aga tasub tähele panna, et näiteks võib tekkida ülekaalulisus, sest see on kasvamise aasta, nii et Tiigrike, sul tasub vaadata, mida sa sööd ja mida kasutad, sest kasvamine on su jaoks sel aastal tohutult aktuaalne teema.

JÄNESEAASTAL SÜNDINUD

Suhted on Jäneseaastal sündinute jaoks sel aastal tohutult olulised. Kuna Jänes saavutab Tiigriaastal edu läbi teiste inimeste, siis, kõik Jänesed, palun vaadake, kuidas te suhtlete teiste inimestega, kuidas sujub koostöö, kuidas te presenteerite ennast väljapoole. Just teised inimesed aitavad teil sel aastal jõuda õigetesse kohtadesse ja annavad teile võimaluse areneda. Seega on suhtlus Jänese jaoks üli-ülioluline.

DRAAKONIAASTAL SÜNDINUD

Draakoni jaoks on Tiigriaasta tohutult spirituaalne aasta. Draakoni aastal sündinute sisse on juba kindlasti tekkinud midagi, mis ütleb, et ma tahan muutuda inimesena, tahan muuta enda tõekspidamisi, tahan end viia spirituaalsetesse teemadesse, tegeleda enda vaimse pildiga või midagi praktiseerida, näiteks joogat. See aasta on Draakoni jaoks ideaalne aeg viia oma vaimne keha tasakaalu või seda luua.


MAOAASTAL SÜNDINUD

Maoaastal sündinute jaoks on Tiigriaasta kahe otsaga asi. Maod jagunevad sel aastal pooleks, 50% ja 50%. Ühed Maod nagu läheksid õitsema, nad tulevad rambivalgusesse, esitavad oma ideed maailmale ja need lähevad täide. Ja on teised Maod, kes hoiavad oma kõik ideed endale ja ei julge nendega välja tulla. Ma panen kõikidele Madudele südamele – tulge nüüd välja! Ma tean, et te olete ettevaatlikud, sest te tahate saada kõige paremat tulemust, te olete perfektsionistid! Aga Tiiger ütleb, et tule välja, tule esile, sest see aasta on täielikult Mao aasta.

HOBUSEAASTAL SÜNDINUD

Hobuseaastal sündinute jaoks on nüüd ülioluline ennast harida, enda teadmisi laiendada. Ükskõik kus sa oma elus parasjagu oled või mida sa teed, nüüd tuleb sul juurde õppida, leida võimalusi enesearenguks, sest Tiiger toob sulle selle võimaluse, selle külluse, selle hea õnne, kui sa lähed talle poolele teele vastu. Hobune peabki oma teadmistega poolele teele vastu minema. Hobune, sa ei saa enam oma asju endisel viisil organiseerida ja teha, sa ei saa enam vanale rasvale toetuda, sa pead looma endasse uut energiat. Ja Tiiger teeb su jaoks need uksed lahti.

KITSE(LAMBA)AASTAL SÜNDINUD

Kitseaastal/Lamba-aastal sündinute jaoks on Tiigriaasta tööaasta. Töö, küllus, raha - need on kohad, mis Tiiger Kitse/Lamba jaoks aktiveerib. Kui Kits/Lammas soovib saada aasta lõpuks väga head tulemust ja ise rahule jääda, siis tasub kogu rõhk panna töötegemisele, investeerimisse, rahapaigutamisesse, sest raha võib sel aastal hakata Kitse/Lamba käes tohutult kasvama.

AHVIAASTAL SÜNDINUD

Ahviaastal sündinute jaoks on Tiigriaasta suurte muutuste aasta, eelkõige just suhetes ja kõiges peresse puutuvas. Ahv võib nüüd muuta oma kodu, minna välismaale elama, muuta päevapealt oma hobisid - kõik võib päevapealt juhtuda. Ehk Ahvil on selline aasta, et ühel päeval on üks mõte, teisel päeval teine mõte. See on tema jaoks hästi suur katsetamise aasta. Ja ma soovitangi Ahvil katsetada, sest just niimoodi sa leiad iseennast üles, kui sa katsetad, proovid. Aasta lõpus paned sa endast suure pildi kokku, et näe, nüüd olen ma selline, see on minu uus versioon. Kui aasta alguses tundub, et kõik on nagu virvarr, siis aasta lõpuks sa paned oma tervikpildi kokku.

KUKEAASTAL SÜNDINUD

Niigi ambitsioonika Kukeaastal sündinu sisse süstib Tiiger juurde veel rohkem pealehakkamist. Kui kõik teised astroloogilised märgid on sel aastal sellised, et peavad end sundima, motiveerima, et ülespoole tõusta, siis Kukk peab end just natukene allapoole tõmbama. See aasta ei ole ülbuseaasta, aga kui Kukele antakse juurde tohutult palju energiat, siis, mis Kukk teeb? Ta on igal pool, ta on absoluutselt igal pool! Ehk toon veelkord välja, et see aasta on koostööaasta, koostöö viib sind sihile. Sa võid enda peas tunda ja mõelda, mida sa tahad teha ja ette võtta, aga ära seda kõikidele välja näita.

KOERA-AASTAL SÜNDINUD

Sotsiaalsele Koera-aastal sündinule annab Tiiger tohutult palju sotsiaalsust juurde, mis tähendab, et Koer tunneb end sel aastal suurepäraselt. Kui eelmisel aastal ei saanud Koera-aasta inimesed täpselt aru, mis aasta see neil siis nüüd oli, sest kõike oli kuidagi hästi palju, siis nüüd on Tiigriaasta täpselt nende aasta, sest kõik inimesed tahavad suhelda ja kontakteeruda. Koerale meeldib, kui tema ümber on inimesi, ta tahab koostööd teha – see ongi Koerte aasta ja nad tunnevad, et nad on sel aastal täiesti omas kodus.

SEA-AASTAL SÜNDINUD

Sea-aastal sündinud jõuavad sel aastal oma õnneni teiste inimeste kaudu, tuttavate ja sõprade kaudu, koostöö kaudu, sest Tiiger sümboliseerib suhtlemist ja Sea-aastal sündinute jaoks on väga oluline teistega koostööd teha. Ükskõik mis unistus on Sea-aastal sündinu mõtetes, seda aitavad teised inimesed sinu kõrval teostada.


TIIGRIAASTA KRISTALL ON TIIGRISILM

Tiigrisilm aitab sellel aastal kutsuda ligi külluse, rahaenergia, võimalused, unistused. Tiigrisilm aitab ka kaitsta kõige halva eest, mis võib sinu ellu tulla, blokeerides negatiivse energia. Tiigrisilm on tohutult külluslik kristall, Tiigriaasta on külluslik aasta, seetõttu teevad need tegelikult suurepäraselt koostööd, aidates sul sellest aastast maksimumi saada.

Tiigrisilma kandes, näiteks käeehtena, kõrvarõngana või oma kodus hoides või kaasas kandes, kutsud sa enda ellu Tiigriaasta võimalusi, ja sa märkad neid võimalusi. Nagu ma ütlesin - Tiigriaasta annab tohutult palju potentsiaali, aga sa pead poolele teele vastu minema. Tiigrisilm avab sinu intuitiivse meele, aitab sul näha, et, näe, see on minu võimalus, ma haaran sellest kinni.

Tiigrisilma tasub hoida koduseinte vahel, et kutsuda rahaõnn ja küllus enda koju. Seda kristalli võib panna ka lastetuppa, et aidata lastele kaitset luua, samuti positiivsust, sest Tiigrisilm on väga positiivne kristall, see aitab optimismi hoida.

Et saada universumi käest küllust, peame ise seest külluslikud olema. Kui sa kasutad või kannad Tiigrisilma või hoiad seda oma kodus, siis see aitab sinul küllusenergiat luua ning tekitab sinu ja Tiigriaasta vahel magneti. Seega tasub Tiigrisilma panna igale poole ja palju.

Tiigrisilma paremas käes kandes aitab see sulle võimalusi ligi kutsuda. Vasakul käel kandes aitab sul sisemiselt mõista, mida sa pead tegema, kuidas sa pead tegema, mida sa pead muutma. Tiigrisilm aitab muuta sinu sisemist maailma tasakaalukamaks, et sa saaksid sellest aastast maksimumi võtta. Aga ma soovitan hoida Tiigrisilma rohkem paremas käes, et võimalused universumist kinni püüda, neist kinni haarata.

Iga astroloogiline aasta toob endaga kaasa teatud energia ja potentsiaali. Sina saad seda kõike teades teha parimaid valikuid, et enda elu kujundada võimsamaks, ilusaks ja edukamaks. Sinu saatus on sinu enda kätes! Liigu energiatega kaasa just selles suunas, kus on sinu jaoks kõige parem!

Jälgi ka minu LaTene Instagrami kontot, sest sealt leiad jooksvalt uusi uudiseid ja põnevaid LIVE'sid.

Imeilusat Tiigriaastat!

Tene Laul