Puu unes nägemine on väga positiivse tähendusega, kui see oli terve väljanägemisega! Seega, BRAAVO, kui puu ilmutas end sinu unenäos, mul on sinu üle hea meel! Aitan sul suurima heameelega sinu unenägusid tõlgendada, sest pean valgustöötajana sinu ja kõikide teiste minu jälgijate aitamist väga oluliseks. Suurim rõõm on sind ja teisi õnnelikuks teha! Seetõttu olen aastate jooksul kirjutanud unenägude seletajaid, et sina ja kõik teised saaksid mõista, mida teie alateadvused läbi unenägude teile ütlema tulid. Kui sa nägid unes puud, siis see on hea endega unenägu. Kirjutan sulle siia puu tähenduse ja selle positiivne versioon kehtib siis, kui puu oli elujõuline. Kui sa nägid puud unes, mis oli elutu või kuidagi haige välimusega, siis pööra unenäo tähendus ümber ehk kui puu sümboliseerib tervist, siis negatiivses tähenduses sümboliseerib see haigust. Nii saad sa täpsema tulemuse ja see aitab sul enda unenägu korrektselt tõlkida. Head avastamist!

Puu on väga spirituaalne sümbol, mida unes näha. Sellel on palju erinevaid tähendusi ja seda, millise tähendusega see end sinu unenäos ilmutas, aitavad lahti seletada kõik ülejäänud unenäos toimunud tegevused ja esinenud sümbolid. Kui unes on sarnase tähendusega sümboleid, siis saadki vastuse teada.

Puu sümboliseerib tervist, tervenemist, spirituaalsust, sinu isiklikku hingelist kasvu ja arengut, teekonda millegi poole/suunas, kasvamist ja arenemist ning heaolu. Kas pole mitte head tähendused? Minu meelest on puu suurepärane ilmutis, mis võib unenägudes esineda.

Puu võib sinu unenäos tähendada ka kaitset ja abi. Kui keegi teine oli selles unenäos sinuga koos, siis võib see viidata sellele, et sind kaitstakse, hoitakse ja armastatakse sellel teekonnal, kus sa liigud. Kui sa jalutasid puu poole, siis sümboliseerib see teekonda, kas füüsilises või spirituaalses mõttes.

Puu ei sümboliseeri unes sama, mida mets. Metsal on oma eraldi tähendus, mille leiad SIIT.

Unenägu, kus nägid vaid ühte puud, sümboliseerib võimalust, mis tuleb sinu teele, eriti siis, kui sa jalutasid selle puu poole või olid selle puu all. See on hea võimalus, sest puu ise sümboliseerib teekonda tervise ning heaolu poole, sellist unenägu on väga kasulik näha.

Puu millel olid suured avarad oksad sümboliseerib suurejoonelist muudatust või võimalust. Mida laiemad on puu oksad, seda suuremat rolli mängib puu sinu unenäos, seda tähendusrikkam on selle sümboli jõud sinu elus. Mida kitsama võraga on puu, seda väiksem on muudatus, tervenemine või areng.

Puu maha raiumine ei ole hea endega, sellel on negatiivne tähendus. See viitab sellele, et sa teed vale valiku, mis võtab ära sinu tervise, võimaluse ja arenguruumi. Kui sa nägid sellist und, siis mõtle selle peale, millise otsuse oled just hiljuti langetanud. Ja mõtle ka selle peale, kas seda saab tühistada, kuna sinu alateadvus andis sulle märku, et see ei olnud hea idee.

Puu istutamine on suurepärase tähendusega ja selle unes nägemine on hea sulle endale. See tähendab seda, et sinu teod kannavad vilja. See, mida sa enda elus teed, mida otsustad ja kuhu poole liigud, toob sinu ellu küllust, head tervist ja positiivseid kogemusi.

Unenägude aktiveerimiseks hoia enda voodi kõrval Ametüst geoode. Tegemist on Kroontšakrat aktiveeriva kristalliga, mille kaudu on võimalik esile kutsuda ettekuulutavaid unenägusid.