Hei, sina seal, unenägude nägija! Prohvetlike unenägude saaja! Oled ehk mingil hetkel näinud unenägusid, mis on värvilised, ja mõtled vahel selle peale, miks sa oma unenägu sellisena nägid? Või sa ei olegi eelnevalt tähele pannud, et unenäod on enamasti värvideta ja sa tabasid nüüd ära, et, vau!, unenäod saavad ka värvilised olla? Tegelikult on aga nii, et enamik unenägusid on värvideta. Värvid saabuvad unenägudesse siis, kui on vaja osutada erilist rõhku ühele või teisele teemale, sümbolile, situatsioonile või lausa emotsioonile.

Võib-olla oled sa praegu siin seda artiklit lugemas, kuna sa just nägid unenägu, kus kõik oli hallides toonides (või mustvalgena)? Vahel ei osata tegelikult kirjeldadagi, mis toonides oli suurem osa unenäost. Või äkki oli sinu unenäos konkreetselt üks asi värviline? Siis sa oledki õiges kohas. Ma armastan elu tõlgendada ja unenäod on osa elust. Avardan sinu teadmisi unenägude kohta hea meelega ja annan oma panuse sellesse, et sinu unenäod saaksid ilusasti tõlgitud.

Kui sinu unenäos oli miski värviline, siis sinu alateadvus suunas su tähelepanu just sellele. Seega, see värviline objekt või mis tahes värviline asi su unenäos, see on peamine, mis sind mõjutab. Sellel on su unenäos kõige suurem väärtus.

Kas unenäos oli värviline taevas, vesi või hoopis kleit? Mis tahes see ka ei olnud, see on number 1 sinu unenäos. See on domineeriv ja see võtab kogu unenäo tegelikult kokku.

Erinevatel värvidel on erinevad tähendused ja loomulikult on need sümbolitena erinevad. Ehk punane sümboliseerib kirge, armastust, agressiooni, aga mitte alati, oleneb, millises kontekstis see on. Nähes punast värvi jalgratast, on see heaendeline, aga samas nähes punast värvi karu, on see hoiatava tähendusega.

Olen läbi aastate kirja pannud erinevaid unenägude seletusi ja nende alla ka erinevate värvide tähendusi. Aga ma panen siia sinu jaoks kirja põhimärksõnad värvide kohta, et sul oleks enam-vähem mingisugunegi arusaam, mida üks või teine värv tuli sulle ütlema. Sellest võib sulle kasu olla. Ja kui sa unenägusid tõlgendad, siis vaata kindlasti, ega ma pole kirjeldanud just seda sümbolit, mida sa unenäos nägid - kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.

Värvide tähendused muutuvad automaatselt negatiivseks, kui need on negatiivses kontekstis ehk sümbol, mis on tähenduselt ise halvaendeline, muudab ka värvi automaatselt negatiivseks. Ja vastupidi - positiivse tähendusega sümbolid toovad värvides esile head ja kvaliteetsed omadused. See aitab sul enda unenägusid samuti paremini tõlgendada. Ma aitan sul võimalikult palju ära teha, aga sa pead ise ülejäänud selgitustöö enda joaks ära tegema.

PUNANE - romantika, armastus, kirg, agressioon, viha, kiirus, impulsiivsus, tervis, maisus.

ORANŽ - energia, elujõud, positiivsust, tööenergia, inspiratsioon, aktiivsus, tegutsemine.

KOLLANE - positiivsus, optimism, õnn, head muutused, salakavalus, võimalused, uus algus.

ROHELINE - töö, raha, küllus, rikkus, armastus, emotsioonid, tunded, tervenemine, õppimine.

HELESININE - muutus, vabadus, selgus, mineviku vabastamine, ärevus, head ideed.

TUMESININE - intuitsioon, selgeltteadmised, visioonid, inglid, ettekuulutused, depressioon.

LILLA - spirituaalsus, tulevik, valgustatus, alateadvus, õiged muutused, eluga edasi liikumine.

MUST - paigalseis, surm, uus algus, aga enne seda millegi lõpp, kinni jäämine, kaitse, ohu ületamine.

VALGE - uus algus, uuendus, värskendus, puhtus, vabadus, nullist alustamine, tühjus.

Ma soovitan sul kindlasti hoida enda kodus palju erinevaid Seleniidist kristallesemeid. See on üks minu lemmikkristallidest, mida on ka minu kodus väga palju. Miks? Kuna Seleniit aitab selgeltteadmisi saada, visioone näha ja neid mõista, aidates unenägusid näha ja neid efektiivsemalt tõlgendada. Lase sellel imeilusal valgel Inglite ja rahukristallil end oma unenägudega kontakti viia!

Palju armastust sulle! 

Loe ka minu varasemat artiklit "Kuidas unenägusid tõlgendada ja neid mõista" SIIT. Võib-olla vajad ka pisut abi, et su uni oleks rahulikum ja sügavam, olen ka sellest kirjutanud artikleid: "10 sammu unetusest ja unehäiretest vabanemiseks", mille leiad SIIT ja "Harmoonia sinu magamistoas kristallide abil", mis asub SIIN.