Unes võib esile tulla ka alkoholi joomist, olukorda, kus sa istud kellegagi laua taga või baaris või jood üksinda. Mida kangem ja puhtam on alkohol, seda tugevama tähendusega see sinu unenäos on. Kui sa nägid unes alkoholi, aga ei suutnud tuvastada, milline jook see oli, küll aga teadsid kindlalt, et see on kange alkohol, siis oled täiesti õiges kohas. Ma aitan sul mõista, mida need märgid tähendavad. Viina joomise kohta leiad eraldi unenägude seletaja SIIT. Viinal on veidi erinev tähendus kui teistel kangetel alkohoolsetel jookidel. Kui sa nägid midagi muud peale viina või sa ei suutnud alkoholi liiki tuvastada, siis siit leiad enda unenäole tähenduse.

Unenägu, kus sa jõid kanget alkoholi kellegagi koos ja sinu emotsioonid ning enesetunne olid head on suurepärane ettekuulutus või teavitus sinu alateadvuselt. See on märk selle kohta, et sind ootab ees hea eluperiood. Midagi teeb sind õnnelikuks ja võib-olla tunned sa end lihtsalt oluliselt paremini kui varem.

Kui sa jõid alkoholi kellegagi koos, siis tuleb teil võib-olla ühiselt hea periood. Võib-olla kogete või teete koos midagi head. Kui te jõite baaris, siis on varsti midagi tähistada või liigute enda suhtes, projektis või koostöös järgmisele tasandile, oleneb, milline side sul selle inimesega on.

Unenägu, kus sa jõid üksinda viitab sellele samale, aga siis koged ja naudid sa midagi üksi, see ongi ainuke vahe. Loomulikult tuleb iga unenäo tõlkimisel võtta arvesse ka emotsioone ja tundeid, mis sealt läbi käisid. Kui sul oli peale joomist ikkagi halb olla, siis tähendab see unenägu automaatselt negatiivset ehk vastupidist versiooni sellest, mida ma siia kirja olen pannud. Seega ära jäta kunagi emotsioone ja tundeid tõlkimata!

Unenägu, kus sa ise kanget alkoholi ei joonud, aga nägid seda, kuidas keegi teine või teised seda tegid, viitab ees ootavale tööle ja vajadusele millelegi pühenduda. Võib-olla on esile tulemas mingisugune projekt, kuhu sa pead väga palju energiat panustama, et enda soovitud tulemus saavutada. Igatahes on see sinu alateadvusest esile kerkinud kutse pühenduda olulistele teemadele. Tööga saabub ka hea tulemus!

Unenägu, kus jõid alkoholi ja vestlesid kellegagi, viitab sellele, et peagi koged tema või kellegi teisega midagi põnevat (tuttav inimene ei sümboliseeri unes alati iseennast, ta võib kujutada ka sarnast inimest ja sinu alateadvus toob tuttava näo unenäkku lihtsalt selleks, et anda sulle vihje eespool ootava kohta). See vestlus võib sind viia millegi avastamiseni või hea idee kinni püüdmiseni!

Kui sa soovid aktiveerida enda ülemisi tšakraid, et unenäod tabaksid sind magades aktiivsemalt ja selgemalt, siis puhasta enda magamistuba regulaarselt viirukitega. Soovitan selleks kasutada jasmiini, see on suurepärane energiatervendaja ja ülemiste tšakrate aktiveerija. See avab sind omakorda nägemustele ja toob informatsiooni alateadvusest.

Soovin sulle suurepärast päeva jätku, kui sa juba oled siia lugema tulnud, siis teeb see minu hinge rõõmsaks!