Märts algab Noorkuu saatel, mis on juba 2. märtsil ja mille mõju on tegelikult tunda päev enne ja päev pärast ehk 1. - 3. märtsil. Noorkuu sümboliseerib alati uut algust. Seekord on see Kalades, mis toob endaga võimsaid visioone, nägemusi ja selgeid teadmisi ning sa võid kogeda prohvetlikke unenägusid. Pane tähele, millised unenäod sind nendel päevadel külastavad ja kirjuta need üles, sest unenägudes võib olla sügav tõde ja ettekuulutus. Kui soovid, saad sa mõnele sulle olulisele küsimusele just nendel päevadel konkreetse vastuse. Kasuta vastuse saamiseks enda isiklikku pendlit, kuna sinu intuitsioon ja oskus vastuseid kinni püüda on nüüd kõrgenenud.

Veebruar oli täis väga huvitavaid energiaid. Loodan, et sinu 24. - 27. veebruar kulgesid emotsionaalselt ja vaimselt tasakaalukana. See, mis hetkel maailmas toimub, on tuleviku muudatuste jaoks. Hetk on ärev, kuid universum ei loo kunagi ärevust ilma põhjuseta. Spirituaalsete inimeste jaoks on nüüd võimalus ärgata ja panustada maailma heaolusse. Armastuseenergia ja selle välja andmine on ülim viis toetada kogu kollektiivset energiat, meie universumit. Sina saad maailma päästa! Sa saad seda teha igal hetkel, nüüd, praegu ja kohe. Palun tee seda, kui sa tunned, et see, mis siin maailmas toimub, ei ole õige. Alusta maailma parandamisega täna! Sa saad seda teha nii, et jagad kõigile enda abi, tuge, head nõu, armastavat suhtumist ja positiivsust! Ainult kõrges energias eksisteerides suudame maailma aidata.

Hirm, paanika, mured - need on madalad energiad, need ei ole edasiviivad ega tervendavad. Sinu energia määrab ära selle, millist energiat kogu kollektiiv tunneb. Kui sa oled lootusrikas, täis tahtejõudu ja positiivsust, siis sa saadad seda energiat endast välja. Sa oled maailma energia kujundaja, ära alahinda iseenda tähtsust ja olulisust.

2022 on Südametšakra aktiveerimise aasta. Ainult läbi armastava suhtumise, tegutsemise ja empaatia, mida teistele jagame, saab meie ühiskond terveneda. Eelnevad aastad on inimesi rusunud ning kui sa oled vihane ja kogu süsteemis kuidagi pettunud, siis sa toidad universumit enda energiaga negatiivselt. Kui sa tõepoolest soovid, et head muutused saabuksid, siis muuda eelkõige iseenda ellusuhtumist. Ainult nii muutub maailm sinu ümber.

Hirm ja paanika haigestavad ennekõike sind ennast. Sellepärast paku endale tervendust, ole iseenda vastu hell ja hea. Kui sa soovid, et sul läheks hästi, siis tuleb sul endas energiad paika loksutada. Kasuta kasvõi reishit, eeterlikke õlisid ja kristalle enda vaimse tervise turgutamiseks. Igasugune toetav energia on sinu keha ja hinge tervendamiseks teretulnud, kui sa ise tunned, et oled madalseisus. Ole enda vastu armastav ja paku endale parimat tuge.

KÕIKIDEL TÄHTKUJUDEL ALGAB UUS ETAPP!

märtsi horokoop ja energeetiline teadaanne6. märtsist algab kõikidele tähtkujudele uus periood. Loe lähemalt 2022. aasta horoskoobist, mida on sul just sellel algaval uuel perioodil hea ja kasulik teha! Jäär, Sõnn, Kaksikud, Vähk, Lõvi, Neitsi, Kaalud, Skorpion, Ambur, Kaljukits, Veevalaja ja Kalad - täpsema info leiate enda horoskoobist SIIT. Kanna sel aastal endaga kindlasti Serpentiin Jaadi, mis on 2022. aasta õnnekristall, ja Tiigrisilma, mis on tiigriaasta õnnekristall. Just seetõttu on kõik Serpentiin Jaadi ja Tiigrisilma tooted terve märtsikuu 10% tavahinnast soodsamad!

Suurepärane päev millestki loobumiseks ja uuenduste ellu viimiseks! 

10. märtsil toimub Kuu esimese veerandi loomine, mis toob endaga kaasa isiklike piirangute loomise ja seda saab võtta kui väga head võimalust enda elus midagi suurt ära muuta. Näiteks on see hea päev alustamaks uut toitumiskava, hakata tegelema spordiga või tuua enda ellu ükskõik milline hea muutus, mis vajab järjepidevust, jõudu ja enesedistsiplineerimist. Sellel päeval suudad sa öelda ei vanadele harjumustele ja muuta neid nii, et sa saad raja peale. Soodne päev ka millestki loobumisest, näiteks tubaka tarbimise maha jätmiseks, kuna planeetide seisud soosivad kardinaalset lüket. Ükskõik, millele sa sellel päeval ei ütled, suudad sa edasi liikuda nii, et sa ei langeks selle küüsi tagasi. Samas on see ka hea päev jah sõna ütlemiseks, sest sa suudad jääda kursile, millele sa jah ütled.  

Energiad on üleüldiselt avanemas, spirituaalne kasvamine on nüüd ja praegu võimalik!

Mida ma märtsi kohta näen, on see, et inimesed hakkavad ärkama. Me kollektiivselt ärkame, tulevad selged teadmised selle kohta, mida on vajalik teha, et enda eluga edasi liikuda. Sa võid tajuda, kuidas sul on vaja teatud situatsioonidest, ka inimestest, harjumustest ja tõekspidamistest, vabaks lasta. Sul on vaja justkui millestki vabaneda, et millelegi potentsiaalsemale, värskemale ja uuele ruumi teha.

Märts on täis eeltööd selleks, mis hakkab sinuga väga isiklikul ja ka kollektiivsel, universumi tasandil toimuma. See on suurpuhastuse, ümber organiseerimise ja ettevalmistamise kuu. Jäta meelde, et aprill ja mai on nii globaalselt kui ka väga isiklikul tasandil suurte elu muutvate sündmuste periood. Millegi suhtes pööratakse uus lehekülg. Näen selle kohta tugevaid visioone ja soovin seda teie kõigiga jagada.

Kuidas märts enda kasuks pöörata? Eelkõige usalda universumit, luba muutustel juhtuda. Ära hakka teadlikult vastu sellele, mis soovib sinu elust lahkuda. Usalda, et midagi suuremat, potentsiaalsemat ja värskemat soovib sinu ellu saabuda.

Sa saad aidata iseendal minna 3D-maailmast 5D-maailma (4D on vahepealne olek). Lühidalt kokkuvõttes on 3D-maailmapilt täis takistusi ja 5D täis võimalusi. Kui liikuda 5D-maailma, siis hakkad liikuma universumiga sünkroonis, asjad hakkavad sinu kasuks liikuma, ellu tuleb ootamatult võimalusi ja uksed avanevad kergemalt. Kuidas seda teha või kuidas seda protsessi kiirendada? Eelkõige julge usaldada elu. Usalda seda, et kõigel on siin universumis õige aeg ja kui seda miskit veel sinu elus ei ole, ei tähenda see seda, et see jääb tulemata. Vastupidi! Universum võib hoopis seda õiget ajastust oodata. Ajastatus on alati oluline.

Mida ma soovitan teha ja mis tõesti toimib, on hoida ennast kristallide lähedal. Eriti praegustel väga ärevatel aegadel saame me kõik kristallidest energiat juurde. Kaitse nendega enda energiavälja, võimenda oma potentsiaali või suurenda võimekust. Hirmust ja 3D-efektist aitavad välja tuua Mahagon-Obsidiaan, Must Obsidiaan, Lumiobsidiaan, Kuldobsidiaan ja Hõbeobsidiaan. Kõik Obsidiaani kristallid on suurepärased tõukeandjad sinu isiklikule muutusele, need eemaldavad hirmud ja blokaadid ning aitavad sul märgata rohkem võimalusi, näha elu selgemalt ja helgemalt. Miks? Kristalle kandes kannavad need oma energia sinu energiasse üle. Tänu sellele, et sa hoiad tervendavaid energiaid endaga, muutud sa ka ise. Kui kristalli nimetuses on Obsidiaan, siis teed sa kristalli valides täiesti õige valiku. Kanna enda uut kristalli, keskendu sellele, et kõiges on potentsiaal ja alati on võimalus, nii avad sa enda meeled 5D-maailma liikumisele. Ja kui sa suudad selle suhtumise kätte saada, siis hakkavad muutused sinu elus toimuma ülikiirelt. Aprill ning mai on sulle ekstra soodsad, sest need kaks kuud on kõige potentsiaalsemad justnimelt neile, kes liiguvad 5D poole.

märtsi horokoop ja energeetiline teadaanneTerve märtsikuu on seotud mineviku vabastamisega, millelegi lõplikult head aega ütlemisega.  Vaadates kosmilisi seisusid ja seda, kuidas Neptuun Kalades hetkel meid kõiki kollektiivselt mõjutab, siis kandub see energia edasi ka 2022. aasta aprilli ja maisse. See on lihtsalt imeline! Ma ei jõua ära oodata teie isiklikku evolutsiooni ja transformatsiooni, eelkõige spirituaalset uuendust, uue "mina" versiooni valla pääsemist. Mida ma väga tugevalt tajun, kui siin teie keskel ringi liigun, on see, et miski nagu tehakse inimeste sees katki. Kuulen, kuidas nagu puu ragiseks, kui tohutu tormituul on selle maha murdnud. Ja seejärel saabuks justkui päike, ilm muutub tasaseks ja saabub spirituaalne-hingeline kevad. Midagi suurt toimub teie kõigi sees, te muutute, te tahate muutuda, te justkui soovite enda vana naha maha jätta ja uue peale kasvatada. Ja kui see tunne on sinu sees, siis palun tee seda! Mine selle tundega kaasa, usalda iseennast, usalda elu, usalda universumit!

2022. AASTA SUHETEALANE MUUTUS HAKKAB TOIMIMA NÜÜD JA IGA PÄEVAGA AINA ROHKEM!

Märtsi algusest algab suhetealane reprogrammeerimine ja seda kõike seetõttu, et Pluuto, Veenus ja Marss on konjunktsioonis Kaljukitsega.
See tähendab seda, et me kõik, absoluutselt kõik, hakkame iseenda sees suhteid lahti mõtestama. Kõiki suhteid, mitte ainult romantilisi, vaid ka suhteid vanematega, õdede-vendadega, sõpradega, töökaaslastega.

Sa liigud alateadlikult enda mõtetes suhetega seotud teemadesse. See kõik toimub planeetide seisude pärast ja eelkõige tuleb teemaks mineviku mõistmine. Sa hakkad minevikku vaatama küsimusega, mida on sul nendest suhetest õppida olnud, kes on sulle midagi õpetanud, kellega on side tegelikult lõppemas, mis oli teatud suhtes valesti, kuidas sa ise midagi valesti tegid ja palju muudki. Sinu enda sees hakkab suhtealaselt toimuma selline suurpuhastus ja sa hakkad eelkõige analüüsima oma kogemusi. Sa viskad pilgu ka nendele suhetele, milles sa hetkel oled. Küsid iseenda käest: "Kuhu see sind viib? Kuhu me koos jõuame? Miks on meie saatused ühendatud? Mida on meil üksteisele pakkuda, kinkida, õpetada ja jagada?" Kõik see on kuidagi varjatult analüüsimine. Sa ei lähe nendest teemadest teistega rääkima, vaid teed selle protsessi pigem enda sees läbi. Ja see on okei, nii tulebki teha. See energia kannab meid terve märtsikuu ja sa võid jõuda iseseisvalt väga suurte avastusteni. Kuna Pluuto, Veenuse ja Marsi konjunktsioon toimub Kaljukitses, siis toob see küpsust, arusaamist ja mõistmist. Need on väga head planeetide seisud, mis aitavad meil teatud suhetega lõpu teha, mineviku vabastada ja mõista, kes on tegelikult õige meie kõrvale jääma, olgu selleks kaaslane või sõber. Mida aeg edasi seda rohkem sa mõistad, kellega sa soovid enda elu jagada. Eelkõige seda, mis tüüpi inimestega ja sa hakkavad avaramalt nägema seda, mida sa suhetest üldse saada soovid.

Kui tunned märtsikuu jooksul seda, et sa ei soovi enam teatud tüüpi suhetes olla, siis on see sinu intuitsioon, mis ütleb, et aeg on teatud koha pealt küpseks saada ja edasi liikuda. Kui sul tekib kellegagi tugevam side, olgu see intellektuaalne, romantiline või ükskõik, millisel tasandil suhe, siis see on märk sellest, et just tema võiks ja peakski sinu elus olema. Teil on midagi üksteisele anda, õpetada ja kinkida. Lase tal enda elus olla! Kuula sellel kuul väga palju seda, mida sinu süda inimeste koha pealt ütleb. Kui sa ei tunne enam teatud sidet, siis liigu edasi ja kui tunned kellegi vastu just suuremat soojust, siis tee sellele inimesele enda ellu ruumi. Suurepärane kuu enda tunnetes ja südameasjades selgusele jõudmiseks!

Kui sa soovid, siis sa saad kristallidega end alati energeetiliselt toetada. Kandes märtsis armastusekristalle jõuab sulle selgemalt ja kiiremalt kohale, kellega sa enda elu jagada soovid ja kellega enam mitte. 2022. aasta on ikkagi suhete aasta ja märts teeb suhetes korraliku suurpuhastuse ja loob selguse. Ütleme nii, et märts on suhetealase detoxi tegija. Kõik inimesed teevad selle protsessi enda sees läbi. Suhetes selgusele jõudmisel on suuresti abiks näiteks Thuliit ja Rodoniit. Need on ka armastuseõnnekristallid, mis aktiveerivad Südametšakra ja aitavad sul seeläbi ühendust saada nende inimestega, kellega sa energeetiliselt klapid. Oluline on üles leida enda inimesed, kellega sa end hästi tunned. Thuliit aitab sinu suhetesse ka rohkem usaldust luua ja aitab sul luua ka uusi tutvuseid. Rodoniit on armastusekristall, mis enne aitab enne armastuseenergia kasvatamist puhastada sinu auraväljas energiad, mis ei lase sul suhetealselt edasi liikuda. Mõlemad kristallid toovad head õnne erineval tasandil suhetesse. 

märtsi horokoop ja energeetiline teadaanneMerkuur ja Uraan ning nende sekstiil loovad 17. märtsi paiku soodsa energia suhete värskenduseks, uuenduseks ja aktiveerumiseks. Päev enne ja päev pärast ehk kolm päeva järjest võid tunda, kuidas sinus endas hakkab elavnema vajadus jagada ning kontakti luua. Lisaks sellele võid kohata just nendel päevadel kedagi täiesti uut. Suurepärane aeg ka suhete tervendamiseks ja enda armastusesoovide teele saatmiseks.


Soovitan 16. -18. märtsil põletada jasmiini, roosi, kaneeli või arruda viirukeid. Kõik need viirukid on seotud armastuseenergia vallandamisega. Neid on hea põletada selleks, et luua enda ümber sobilik atmosfäär selleks, et sinu enda Südametšakra oleks uute suhete vastu võtmiseks ja uute kontaktide loomiseks avatud.

Läheme hetkel ainult edasi!

Märtsis ei ole mitte ühtegi planeeti retrograadis, mis tähendab seda, et me liigume hetkel vaid edasi tuleviku poole. Meil kõigil on lihtsam uuendusi teha, kuna mineviku varjuküljed, millega silmitsi peame seisma, ei tule end meile ilmutama. Alati, kui ükskõik, milline planeet on retrograadis, siis see toob pilguheite minevikku. Millisesse aspekti, see oleneb retrograadis olevast planeedist ja ka sellest, mis tähtkujus retrograad parasjagu on. Näiteks aasta alguses oli retrograadis Veenuses ja seda Kaljukitses ning see tõi esile vanu suhteprobleeme, mis vajasid sinupoolset tervendust, kasvõi vanade mustrite suhtes. Ja kohe, kui Veenus peale 29. jaanuari retrograadist väljus, hakkas sinus ja kõikides teistes toimuma suhetealane muutus ja uuendus. Sa soovid ise oma suhetesse teisiti panustada ja tegelikult on see siiamaani nii. See oli lihtsalt üks näide, aga kõiki retrograade saab eraldi analüüsida. Olen kõik selle aasta retrograadid kirja pannud, et sul oleks lihtsam mõista, mis meid ees ootamas on. Leiad selle SIIT. Soovitan juba mõelda Saturni retrograadi peale, kuna Veenuse retrograadi ajal tehtu saab siis karmaatilise kajastatuse. Hea või halva, olenevalt sellest, mida sa ise tegid ja, loomulikult, kuidas sa ellu suhtud. 

TÄISKUU 18. MÄRTSIL

Seekordne Täiskuu on NEITSIS ja seda mõjutavad Merkuuri sekstiil Uraaniga ning Päikese sekstiil Uraaniga. Need loovad Täiskuu ümber sellise väga potentsiaali täis energia. Mulle see täiskuu meeldib ja ma näen, et me kõik saame sellest tegelikult kasu lõigata, kui oskame sellel ajal iseenda ja teistega ümber käia. Eelkõige loeb see, mida sa mõtled ja kuidas sa enda energiat sellel ajal hoiad.

Täiskuu on küll 18. märtsil, aga selle jõudu hakkame tundma juba tegelikult mõned päevad varem ja see kandub vähemalt kuni 20. märtsini välja. Seega on energia umbes 4 - 5 päeva päris intensiivne. Soodne aeg näiteks suhete loomiseks, üleüldse suhtluseks ja seda erineval tasandil. Nendel päevadel on eneseväljendus lihtsam, lihtsustunud on kirjutamine ja rääkimine, enda mõtete edastamine. Nendel päevadel on hea ka iseendas selgusele jõuda. Vaadates kosmilist pilti ja lisades siia minu visioonid, mida sellest Täiskuust näen, siis on tegemist väga hea eneses selgusele jõudmise perioodiga. Kui sul miski kripeldab, sa ei suuda teatud osa iseendas selgelt näha või ka tulevikku teatud tasandil tunnetada, siis sellel ajal võid saada selle selgeltteadmise kätte.

märtsi horokoop ja energeetiline teadaanneSelleks, et selginemist soodustada, keskendu nendele teemadele, millele soovid tõepoolest vastuseid leida. Intuitsioon ja analüüsivõime töötavad sellel ajal käsikäes. Eriti hea on kanda sellel ajal intuitsioonikristalle, näiteks Küaniiti, Ioliiti, Lasuriiti või Sodaliiti. Nende nelja puhul on tegemist kristallidega, mis aitavad tuua selgusmomente, mõistmist, selgeltteadmisi ja need toetavad Kolmanda Silma tööd, mis omakorda aitab sul õigete järeldusteni jõuda ja pusletükid enda elus kokku panna.

Nagu ikka on Täiskuul soodne teha energeetilist tervendust ja puhastust rituaalitaimedega. Kadakas, lavendel ja rosmariin koos salveiga on sellel perioodil suurepärased.

MERKUURI KONJUKTISOON JUPITERIGA 21. MÄRTSIL

21. märts on oluline kuupäev, mida tähele panna - sellel päeval toimub Merkuuri konjunktsioon Jupiteriga. See toob endaga kaasa võimaluse kutsuda ligi head õnne ja sellel päeval võid kogeda ka midagi head, mis muudab sind õnnelikuks. Suurepärane planeetide seis, mida tähistada ja millest maksimumi võtta. Sellel päeval saada enda soovid universumisse, loe läbi minu artikkel manifestatsioonist ja sellest, kuidas seda parimal viisil teha.

Sellel päeval on hea planeerida iseenda tulevikku ja sättida sinna midagi ekstra head. Näiteks broneerida ära reis, leppida kokku mingisugune meeldiv kokkusaamine või alustada uut projekti. Sellel päeval eskaleeruvad ideed ja neid on võimalik tulevikuseemnena mulda panna. Kui sa sellel päeval mõtled, mida tulevikus teha võiksid, siis suure tõenäosusega leiavad need tulevikus aset. Seega unista sellel päeval suurelt. Sellel päeval saad tuge Rutiilnõeltega Kvartsilt, tegemist on soovide ja unistuste elluviijaga. Kanna seda sellel päeval endaga. Lisaks Rutiilnõeltega Kvartsile, on unistuste elluviijad veel ka Goldriver, Kinavar, Mäekristall ja Girasol. Need on parimad kristallid manifestatsioonideks, Kroontšakra aktiveerimiseks ja seeläbi unistuste tulevikku sättimiseks. Võid neid kanda igapäevaselt, et hoida enda ümber head energiat, mis soodustab unistuste elluviimist. 

MERKUURI SEKSTIIL PLUUTOGA 26. MÄRTSIL

26. märtsil toimub Merkuuri sekstiil Pluutoga - see toob endaga kaasa energiate intensiivsemaks muutumise. Kui sa mõtled selle peale, kui kiiresti on tegelikult 2022. aasta liikunud, siis alates sellest kuupäevast hakkavad energiad piltlikult öeldes liikuma ülihlelikiirusel. Miks ma selle välja toon? Viitan sellele, kuna sul on võimalik enne selle kuupäeva saabumist panna paika, mida sa sellelt aastalt ootad. Kui sul on ees selgem plaan, sinu jaoks on õhus vähemalt mingisugusedki olulised teemad, siis aktiveerid need tegelikult manifesteerima. Selge plaaniga suudad selles tempos rohkem saavutada. 

Lisaks sellele tugevdab see planeetide seis meie intuitsiooni ja selgeltteadmised võivad läbi tulla. Hea päev mediteerimiseks, et informatsiooni kinni püüda. Kasuta meditatsiooni ajal näiteks kadaka, puju, mürri või tsitronella viirukit. need on väga head intuitsiooni toetavad viirukid. Loomulikult võid ka teisi kasutada, kõik viirukid toetavad meditatsiooni minekut.

Ohu koht on sellel päeval see, et nõrgema iseloomuga inimesed võivad sattuda domineerivate inimeste küüsi. Seega ole ettevaatlik kellegi sunnile-käskudele kuuletumisel. Kui sinu elus on keegi väga domineeriv, siis hoia temast sellel päeval eemale, et ta ei saaks sind liialt palju mõjutada. See on väga hea päev näiteks iseendale pühendumiseks. 

Minu nägemused, sessioonid  ja uus saatesari "Tene Laul. Elamise kunst"

Ma näen nägemustes, kuidas teie hingedes pulbitseb midagi suurt ja julged on need, kes lubavad endal muutuda. Räägin sellest ka uues telesaates "Tene Laul. Elamise kunst", mis hakkab märtsist Kanal 2 eetris jooksma igal kolmapäeval kell 20.00. See saade on küll minu nimega, aga eelkõige on see teie jaoks. Räägin seal kõigest - spirituaalsusest, armastusest, suhetest, tähtkujudest, numbritest, tšakratest, kristallidest, enda tervendamisest, eelkõige iseenda ümber programmeerimisest ja loomulikult 2022. aasta energiast, sellest, mida kõike on 2022. aasta tegelikult endaga kaasa toonud, mida see aasta sinust eeldab ja kuidas üldse on võimalik sellest aastat maksimumi võtta. See kõik on teile ja ma olen ülimalt-ülimalt tänulik, et universum ning üliarmas produktsioonimeeskond, kes aitab seda kõike teieni tuua, on mulle selle võimaluse andnud. Näen seda eelkõige kui võimalust teile, kuna energia, mille ma seal saates teie jaoks liikuma panen on teie jaoks, teie südametesse. Et teie saaksite veelgi võimsamaks, tugevamaks, spirituaalsemaks ja autentsemaks inimesteks! Olen ülimalt tänulik ja ma tunnen, et soovin seda teile isiklikult välja öelda!

Saate tutvustuses ütlesin, et näen, kuidas teie ees on justkui hirmu sein ja intuitsioon ütleb: "Mine! Usalda! Usalda elu!" Ja siis te olete kaheks jaotatud. Ühed, kes julgevad astuda üle tumeda seina, ja teised, kes ootavad tõuget. Ootavad justkui seda, et keegi neid pea ees tulle tõukaks. Ja mina ütlen sulle, et kui sul on vähegi julgust, siis mine ja astu see esimene samm. Tee see ära! Tee see muudatus ära, kui sa tunned, et sinu elu on justkui nõiaringis. Kui üldse saab olla needuslikku energiat, siis see on inimese enda tehtud nõiaring ehk mugavustsoon või mugavusring. Usalda enda intuitsiooni, see hääl ei ole sinus niisama. See hääl on seal põhjusega! See on sinu isiklikust manuaalist ehk sinu saatuseraamatust välja kodeeritud sõnum.

Olen sellel aastal teiega erasessioonidel kohtudes näinud, et enamus kogeb seda hetkel. Erasessioonil ma tuvastan läbi enda selgelttajumise ja selgeltnägemise sinu sisetunde ja teen sellele analüüsi, kas see on ohu-intuitsioon, intuitsioon, hirm või fantaasia. Ja mida ma tihtipeale näen on see, et teil on täiesti õige sisetunne, aga te ei usalda seda, sest kaalul on palju ja tihtipeale on selleks teie enda mugavustsoon.

Viimasel ajal küsivad paljud uued jälgijad, kuidas erasessioonid toimuvad, mida sellest oodata-eeldada ja kuidas ise panustada, et sellest maksimumi saada. Lühidalt kokku võttes on sessioon väga lihtne ja informatiivne. Sina mõtled iseenda jaoks põhiteemad välja ja kui kohtume, siis ma lasen enda visioonid käiku. Räägin sulle, mida ma nende kohta tajun, tunnen, näen ja kuulen. Annan sulle nõuandeid, kuidas edasi liikuda, viitan kõigele sellele, mida sa saad ära teha, et parandada enda elukvaliteeti, et sellest momendist edasi liikuda ja leian lahendusi. Toon välja kõik selle, mida sa iseendast peaksid teadma ja võiksid teada. Minu sessioonile tule vaid siis, kui sinu sisemine hääl ütleb sulle, et mina saan sind aidata. Ainult siis, kui ma sulle meelde tulen ja sinu mõtted liiguvad sessioonile. Kui nii tulla, siis tuled alati õigel hetkel ehk siis, kui mul on sulle anda väärtuslikku energiat ja sul on vaja edasitõukavat jõudu. Kõik sessioonid on erinevad, kuna inimesed ise on erinevad. Minu jaoks on iga kohtumine nagu puhas lõuend, kuhu hakkame ühiselt sinust pilti looma. See on äärmiselt põnev osa minu tööst ja ka äärmiselt ilus. Juba seetõttu, et minu sessioonidele on ikkagi nii võrratud inimesed tulnud, nendes on nii palju headust. Nii palju armastavaid inimesi!

Ma naudin sessioonidel abi andmist, see on hästi ilus, kui kõrgele saame me koos sind elama seada. Kui sul on usaldus minu oskuse vastu, siis mina olen selles hetkes 100% sinuga, tõstes sind nii kõrgele, et sa lähed lausa lendu. Kõik oleneb sellest, kas sa suudad usaldada. Kui jah, ma olen sinu jaoks olemas. Kui sa usaldad, siis sa avad enda Südametšakra ja kui see on avatud, siis on lihtne sinu energiasse liikuda ja sind tervendada. Miks? Sest sa ise ütlesid universumile: "Jah!" ja nagu ma olen alati õpetanud, siis Universumile tuleb alati poolele teele vastu minna. Ka abile tuleb vastu minna, mitte oodata, et see koju kätte tuleks. Kuidas usaldada? Autentselt, kui sa usaldad, siis sa tead seda. Seda ei saa sundida, see tuleb loomulikult. Kui see loomulikkus on olemas, siis on abi alati olemas, minult või ükskõik millisest universumi osast. Selleks, et suudaksime üldse õigel rajal püsida või selle üles leida, peame me eelkõige usaldama elu.

Juhul, kui sul on soov erasessioonile tulla, siis saad selle kohta lisainfot kirjutades [email protected] meilile. Sessioonid toimuvad sellest aastast vaid Zoomi vahendusel. 

Sul on alati olemas minu kirjutatud artiklid, mida olen kaheksa aastat sulle ja kõigile teistele imelistele inimestele kirjutanud, selleks, et oleksin alati oma teotava energiaiga sinuga, ükskõik, kus Eesti otsas või kaugemalgi sa ei oleks. Saad kõiki minu mõtteid ja soovitusi enda heaks rakendada, läbi nende terveneda, leida tuge ajal, mil sul on seda vaja. Minu artiklid on alati siin sinu jaoks olemas, millal iganes sa tunned, et vajad kasvõi väikestki mõtet, mille olen kirja pannud. Minu südame teeb soojaks igaüks, kes leiab siit midagi ilusat. Teen seda kõigi, kogu kollektiivse energia heaks.

PS!
Kõik ostud, mis on tehtud La Tene e-poest ja Tallinna või Kuressaare poest ajavahemikul 1. - 31. märtsini osalevad LOOSIS! Kolm võitjat saavad endale 50-eurose La Tene kinkekaardi. Head loosiõnne!

1. - 31. märtsini on poleeritud Serpentiin Jaad 15% soodsam ning kõik Serpentiin Jaadi ja Tiigrisilma tooted 10% tavahinnast soodsamad!

Telepaatiliselt alati teiega

Tene