Blondide juuste või blondi naise, mehe või lapse unes nägemine sümboliseerib uuendust, millegi taaselustumist, õnne ja algust. Seda sellisel juhul, kui blondid juuksed olid ilusad, säravad, terved või hea väljanägemisega. Unenäo tähendus muutub alati negatiivseks, kui unes nähtu on kuidagi katkine, halva väljanägemisega või probleemne.

Seega, kui sa näed unes ilusaid blonde juukseid, siis on see sinu jaoks heaendeline unenägu, kus sinu alateadvus annab sulle vihje selle kohta, et miski hakkab sinu elus paranema või uuemat kuju võtma.

Blonde juukseid võid unes näha ka siis, kui sinu pingutused hakkavad vilja kandma. Näiteks oled millegi osas teinud tööd ja näinud vaeva ning hakkad nüüd tulemust nägema või hakkab see miski võtma suuremat kuju, mis on sinu jaoks positiivse tähendusega.

Kui sa suhtled unenäos blondi inimesega, siis võib see olla keegi, kes hakkab sind peagi aitama. Sa võid teda usaldada, ta on sinu poolel, soovides sind aidata, mitte ära kasutada ega reeta. See on heaendeline unenägu!

Kui sa värvisid unenäos enda juuksed blondiks, siis on see märk sellest, et sa teed enda elus mingisuguse restardi. See võib viidata sellele, et sa otsustad enda tarbimisharjumusi muuta, tuua enda rutiini midagi värskendavat, mis aitab sul omakorda kasvada ja edasi areneda. Võib-olla otsustasid midagi ja see otsus oli suurepärane!

Kõik unenägude seletajad, mis ma olen sinu jaoks kirja pannud, leiad SIIT.