Unes võid sa näha ükskõik, mida ja absoluutselt kõikidel unenägudel on tähendused! Need sümboliseerivad midagi sinu elust või annavad sulle vihje selle kohta, mis ees ootab. Unes võib näha eha ja koitu ehk päikese loojumist ning selle tõusu. Kui näed unes sellist ilusat päikeseenergia liikumist, siis on mõlemal sulle oma suur sõnum!

Alati on oluline jälgida ka seda, millised emotsioonid sinu unenäost läbi käisid. Kas sa olid õnnelik, kurb või valdasid sind mingid teised tunded? Need annavad vihje unenäo tähenduse kohta. Positiivsed emotsioonid toovad hea sõnumi, negatiivsed emotsioonid halva. Kui sul olid unes negatiivsed emotsioonid, näiteks hirm, siis muutub minu kirjutatud unenägude seletaja tähendus automaatselt negatiivseks, kui mitte, siis jääb see selliseks, nagu olen siia sinu jaoks kirja pannud.

EHA ehk õhtupoolne hämarik, mil päike hakkab loojuma ja meie planeedile tekib kaunis hämar valgus, sümboliseerib sinu unenäos hämarat perioodi, millest sa hakkad välja tulema. Ilmselt oled sa olnud enda elus nii-öelda pimedas perioodis. On olnud midagi keerulist ja rasket, kas siis emotsionaalselt, vaimselt või puht füüsiliselt, ja nüüd hakkab see lõppema. See ei ole veel läbi saanud, aga see on lõpusirgel, see periood hakkab endale joont alla tõmbama. Eha unes nägemine on lootusekiire tekkimine, sulle antakse mõista, et kõik hakkab liikuma paremuse poole.

Eha sümboliseerib sinu elus pimedat perioodi, mille sees peitub väga ilus ja hea õppetund. Kas sa tead, et kõige väärtuslikumad õppetunnid, mis me endas kinnitame, pärinevad pimedatest kohtadest, kuhu me enda hinges jõuame? Mida sügavamale sa kukud, seda kõrgemale sa suudad tõusta.

KOIT on hommikupoolne hämarik, mil päike hakkab taas tõusma ja loodus saab valgustatud. Koidu unes nägemine sümboliseerib lootuse suurt kasvu, sa ärkad üles ja sinu elus hakkab toimuma midagi ilusat. Keset mitte midagi või sellisel eluperioodil, kus kõik tundus olevat võimatu, saabuks sinu ellu justkui võimalus. Universum üllatab meid pidevalt ja koidu unes nägemine on ehtne märk sellest, et elu on duaalne. Kui raske periood on läbi, siis saabub ilus ja helge aeg.

Koidu unes nägemine võib olla ka vihje selle kohta, et sa ise arened spirituaalselt. Sa oled midagi ära õppimas, sa oled enda elus valgustatud momendis. Võid kogeda satorisid, võid liikuda 3D- või 4D-maailmast 5D-maailma poole. See on igati heaendeline nägemus, mida unes näha!

Eha või koidu unes nägemine on väga positiivse tähendusega. Mul on sinu üle siiralt hea meel, kui sa nägid sellist unenägu. See tähendab seda, et sa arened spirituaalselt ja liigud õiges suunas!