Intensiivne Noorkuu annab võimaluse unistuste materialiseerumiseks ning on aeg kasvatada tööedu ja rikkust!

Noorkuu on 1. aprillil Jääras, mida sümboliseerib planeet Marss. Siis on Noorkuu ekstra aktiivse toimega ja sellel ajal on võimalik saata teele unistused, mis on seotud suurte soovidega. Marss sümboliseerib jõudu, agressiooni ja aktiivsust ja Noorkuu Jääras loob väga intensiivse energia. Seetõttu võid kogeda selle kuupäeva ümber ärevustunnet.

Kuidas aga 1. aprilli ja sellele järgnevat paari päeva ära kasutada, arvestades seda, et Noorkuu energia on siis aktiivne? Sa saad füüsiliselt midagi ära teha, lasta materialiseeruda millelgi, mida tõepoolest soovid enda ellu saada. Seega tegutse selle millegi nimel. Väga soodne aeg küünalde põletamiseks, koduenergia puhastamiseks ja Karneooli kristalli koju toomiseks. Miks just Karneooli? Tegemist on ambitsioonide, tööalaste unistuste ja rahaliste unistuste elluviimise kristalliga. Sa ei pea seda ainult kodus hoidma, sa võid seda kristalli ka kanda. Karneool aitab sulle tuua paremat tööedu ja viia täide sinu rahalisi unistusi. Lisaks sellele on Karneool ka Jäära isiklik õnnekristall, mida on praegusel ajal hea kinkida, kuna Jääradel on sünnipäevad.

3. - 4. aprill - väldi armumaagia lõksu langemist!

Veenus ei ole sellel ajal kohe üldse meie sõbraks, eriti romantiliste suhete tasandil. 3. - 4. aprillil tuleb end täiesti teadlikult kahe jalaga maa peal hoida, et mitte langeda ilusate sõnade, komplimentide ja tegude ohvriks. Jah, nendel päevadel võib kõik ilus olla ja armastust väljendatakse siis Veenuse tõttu rohkem, AGA see ei pruugi tegelikult olla see, mida sulle presenteeritakse. Soovin sind ja teisi kaitsta ning toon selle seetõttu siin välja. Punane Jaspis, selle kuu kristall, kaitseb sind näiteks selle eest, et sa ei jääks armastuselõksu kinni, lisaks toob see kristall tunnetesse rohkem selgust ja siirust. Kui kannad Punast Jaspist, siis see aitab sinu elust eemal hoida ärakasutajaid ja neid, kes mängivad sinu tunnetega näiteks seetõttu, et neil on igav, nad on üksikud või ükskõik, millise madala energia tõttu. Selliseid inimesi kahjuks on ja sa võid tahtmatult olla natuke naiivne, et lased seda endaga teha, kuna sa ise teistega nii ei käitu. Headusel on omad nõrkused ja see on seotud enesekaitsega. Seega hoia end ja lase ka Punasel Jaspisel end kaitsta.

Aprilli esimesed kaks nädalat vajavad rohkem tasakaalustavat energiat, seega tervenda end ja enda keskkonda!

Kuni 10. aprillini soovitan kasutada Jasmiiniviirukit, Palo Santo seguviirukeid ja Roosiviirukit või erinevaid stressi leevendavaid viirukeid. Kuna aprilli esimesed kaks nädalat on just sellised, kus meil on vaja aeg maha võtta, vähem reageerida, vähem tarbida ja hoida tasakaalu, siis on ülimalt oluline pakkuda iseendale tervendavat tuge. Tegelikult aitavad kõik viirukid, aga need, mis välja tõin, on antud perioodiks parimad valikud. Kindlasti aitab kaasa ka meditatsioon rituaalitõrviku suitsus, eeterlike õlide aroomis ja kristallide energias. Eeterlikest õlidest soovitan aprilli esimesel kahel nädalal kasutada Palmarosat, Kaske, May Changi, Tüümiani, Basiilikut ja Vetiveri.

Intensiivne energia võib kaasa tuua konflikte ja impulsiivne käitumine situatsioone, mida on tegelikult võimalik vältida. Hoiatan sind ette, et sa kogemata enda ellu probleeme ei tõmbaks. Ole hoitud ja kaitstud!

Uraan sümboliseerib närvilisust ja Marss sümboliseerib agressiooni, need energiad tulevad esile umbes 5. aprilli paiku ja kanduvad edasi vähemalt 10. aprillini. Miks ma selle esile toon? Selleks, et sind säästa ja päästa konfliktidest ning situatsioonidest, mis võivad sulle halba tuua.

Selline energia on aktiivne vähemalt viis päeva ning võib alguse saada juba enne 5. aprilli, arvestades, millise energiaga on aprilli Noorkuu. Seda teades soovitan suurelt ja soojalt ennast tagasi hoida, kui tunned, et soovid end konfliktselt väljendada, soovid millelegi/kellelegi vahele sekkuda, avaldada enda arvamust, mis ei ole kõige ilusam jne. Sa võid sõna otseses mõttes endale suure probleemi kaela tõmmata, kui sa käitud impulsiivselt. Ja me oleme ju ka Jäära perioodis, kus impulsiivsus on kõikide tähemärkide jaoks nii või naa aktiivne. Seega hoidke end tagasi ja mõelge enne, kui ütlete või tegutsete. Kui võimalik, lükake otsuseid edasi, kuni energiad on vaibunud.

Soovitan sellel ajal, ja üldse Jäära perioodi lõpuni, kuni Sõnn võtab päikesemärgi rolli üle, kanda Punast Jaspist. Tegemist on Jäära tähemärgi kristalliga, mis aitab meis kõigis impulsiivsust maha võtta ja meid energeetiliselt tasakaalustada. Tegemist on Juurtšakra kristalliga, mis aitab kahe jalaga maa peal olla, kõike paremini näha ja tajuda, teha enda jaoks kasulikke otsuseid ning vältida konflikte. Tegemist on ka armastusekristalliga, mis aitab vältida konflikte, millel ei ole produktiivset ja tervendavat tulemust.

Igasugune ületarbimine on sellel perioodil ekstra kahjulik, seega on see aeg kõige parem just tervislikemateks valikuteks!

Arvestades seda, millised on hetkel kosmilised energiad, siis kõik, mida sa teed ülekülluses, röövib sinu isiklikku energiat. Igal pool on vaja luua tasakaalu! Seega, kui sa istud päevad läbi arvuti taga või sotsiaalmeedias, siis röövib see sinu energiaid tavapärasest rohkem. Kui sa sööd rohkem, siis on sul raskem lisakilodest lahti saada. Kui sa jagad enda isiklikku informatsiooni suurejooneliselt, siis see võib sind energeetiliselt tühjaks muuta ning seda ka suurejooneliselt. Need on lihtsad näited, et sa mõistaksid, kuidas energiad praegu meie ümber liiguvad. Seega on oluline tasakaal. Jäta see sõna endale meelde.

Kui sa tead, et sul on raske tasakaalu luua, sul on sõltuvusi või harjumus ühte või teist üle tarbida, siis aitab sind selline kristall nagu Kondor Ahhaat. Ja mitte ainult antud perioodil, vaid ka edaspidi. Kondor Ahhaadi puhul on tegemist kristalliga, mis aitab sinu ellu igas aspektis tasakaalu luua. Näiteks kui sinu elus puudub armastus, suhetes on pidevalt augud ja tühjus, siis see kristall loob tasakaalu just sinna. Kui sa oled harjunud üle töötama või näiteks üle treenima, siis see kristall aitab tasakaalu tuua just sinna. Kondor Ahhaat aitab elustada ka defitsiitseid energiaid ning luua sinu elu nendesse aspektidesse rohkem sisu. See on väga kauni välimusega kristall, millel on veel palju teisi mõjuomadusi, mis annab hea põhjuse just seda kristalli kanda. Kindlasti loe, mida olen selle kauni kristalli kohta kirjutanud, leiad selle SIIT.

6.-7. aprill mõlemad on olulised kuupäevad, jälgi sellel päeval toimuvat!


Kosmilisi energiad arvestades jõuavad 21. märtsil langetatud otsuste tulemused, kas siis positiivsel või negatiivsel tasandil, sinuni just 7. aprillil või õhtu varem või hommik hiljem, energiad võivad kanduda üks päev ette või taha. Ürita ajas veidi tagasi rännata ja mõelda sellele, mida sa 21. märtsil tegid. Postitasin samal päeval oma Facebooki ka teate selle kohta, et olge nüüd otsuste langetamisel ettevaatlikud, et tulemus jõuab sinuni alles nüüd, 7. aprilli lähedal.

PS! Energiad on kuni 10. aprillini Jääras ekstra aktiivsed ja võivad kaasa tuua tülitsemist, sõnelust, taktitundetust. Seega palun mõtle enne, kui midagi välja ütled. Vajadusel ära väljenda end, kui sõnad soovivad tulla madalast energiast. Ära palun võta isiklikult, kui keegi ründab sind sellel perioodil verbaalselt. Suure tõenäosusega on asi kosmilises energias, mitte sinus endas.

UNIVERSUM KINGIB SULLE MIDAGI!

Ülimalt hea asi, mida meil on sellelt perioodilt oodata, on see, et sa võid jõuda sinna, kuhu oled juba ammu jõuda soovinud. See võib olla mingisugune teadmine, millegi selgelt nägemine, millegi kättesaamine. Kosmilised energiad ei loo sellel ajal mitte ainult stressi, vaid võivad meile tuua ka hea kosmilise kingituse. Seega pane tähele, mis info sinuni jõuab, kas siis teistelt või iseendalt, või milline kingitus sulle sellel perioodil sülle kukub. See on miski, mida sa oled oodanud või soovinud teada saada. Seega ole avatud ja jälgi universumi tantsu enda ümber!

Selleks, et olla ekstra vastuvõtlik, tasub sul muuta enda energia külluslikuks. Mida rohkem külluseenergiat sinu isiklikus energiaväljas eksisteerib, seda rohkem on sul  võimalik luua kontakti universumipoolsete kingitustega. Näiteks on Karneool küllusekristall, mis toetab sind sel perioodil nii või naa, aidates ka külluseenergiat kasvatada.

Enne Täiskuud energia muudkui intensiivistub ja intensiivistub!

12. aprillil toimub Jupiteri konjunktsioon Neptuuniga ja seda Kalades.

See on väga haruldane planeetide ja tähtede seis, mis oli viimati 166 aastat tagasi ja selle elu jooksul me seda rohkem ei koge. Seetõttu on see tohutult eriline päev ja erilisus, mis sellega kaasa tuleb, kandub kõikidesse järgnevatesse aastasse. See on meile kõigile elumuutev kuupäev, nii isiklikul kui ka globaalsel tasandil, ning selle energia aktiviseerumine võib alguse saada juba 11. aprillil. Kirjutasin sellest eraldi artikli, loe seda kindlasti, sest siis saad olla valmistunud parimal viisil! Leiad mu artikli SIIT.

Väldi 11. - 12. aprillil pimesi millessegi või kellessegi uskumist. 13. - 14.aprill on suurepärane aeg olla produktiivne, sest sellel päeval on kosmilised energiad sinu poolt ning edu liigub kiiremini ja kergemini sinuga kaasa.

16. aprillil on TÄISKUU

Seekordne Täiskuu võib kaasa tuua suuremat vabadust naudinguteks ja meelelahutuseks. Sa oled ise valmis astuma välja, rahva sekka ja soovid piirangutest vabaks pääseda, soovid rohkem sotsialiseeruda. See võib mõjuda ka pandeemia osas, kus erinevates riikides leevendatakse piiranguid vabaduse nautimiseks just sellistel tasanditel nagu meelelahutus, väljas söömine jne.

Spirituaalsest vaatenurgast on aprilli Täiskuu suurepärane aeg enesearenguks, endas selgusele jõudmiseks, selgeltteadmiste kinnipüüdmiseks, visioonide nägemiseks, unenägudest vastuste saamiseks ja hingeliseks arenguks. Kuna spirituaalsus on kosmiliste energiate tõttu esile tõstetud, siis võib see suure tõenäosusega anda ülemaailmselt jõudu juurde praegu aktuaalsena olevate probleemide lahendamiseks just armastaval tasandil.

Kui sa aga ise otsid ennast, sa ei mõista, kuhu ja kuidas edasi, siis pane enda isiklikku kalendrisse suurelt kirja just see Täiskuu, kuna sellel ajal on võimalik manifesteerida ja anda universumile märku, et vastused jõuaksid sinuni.Mediteeri, puhasta enda energiavälju ja keskendu sellel ajal küsimustele, millele soovid vastuseid saada. Pane enda küsimused näiteks paberile kirja ja põleta need ära Kuuse- või Männiküünalt kasutades. Nii saadad sa universumisse sõnumi, et soovid nendele küsimustele vastuseid saada.

Kuu muutub emotsionaalselt üha intensiivsemaks, mis tähendab seda, et oleme emotsionaalselt avatud ja võtame universumilt teadmisi kiiremini vastu.
Ma näen, et see on igati hea Täiskuu, mis annab meile kõigile võimaluse millegi või kellegi juurde jõudmiseks. Kui sa soovid tuua selgust enda armastuseellu, siis põleta selle Täiskuu ajal Kaneeli-, Roosi-, Jasmiini-, Arruda- või teisi armastuseviirukeid.

On õige aeg enda tunnetest rääkimiseks ja nende väljendamiseks, ka armastuse väljendamiseks!

Aprilli Täiskuu on aktiivne 15. - 17. aprillini!

PS!
Kõik ostud, mis on tehtud La Tene e-poest ja Tallinna või Kuressaare poest ajavahemikul 1. - 30. aprillini osalevad LOOSIS! Kolm võitjat saavad endale TRUE ORGANIC OF SWEDEN kinkekomplekti. Head loosiõnne!

28. märtsist kuni 30. aprillini on kõik Karneooli, Kondor Ahhaadi ja Punase Jaspise tooted 10% tavahinnast soodsamad.

Jälgi kindlasti ka minu Instagrami, kus  jagan infot ja soovitusi hetkel valitsevate energiate kohta. Leiad mind SIIT.

Armastusega

Tene