Juba eelmise aasta lõpus hakkasin teile rääkima, kuidas ma näen visiooni selle kohta, kuidas miski, nimetan seda universumiks, ütleb mulle: "Tene - jaga, jaga ja veelkord jaga seda, mida sa näed ja tead!" Seda kõike sellepärast, et 2022. aasta tuleb võimas, segadusterohke, õppetundiderohke ja mida kõike veel. Valgustöötajana sain ma tohutult visioone sellest, mida ma pean meile kõigile välja ütlema, et sina ja kõik teised, kes tunnevad minu energiatöö ja visioonidega sidet, saaksid juhatatud, kaitstud, hoitud, armastatud ja valgustatud. Selgeltnägemine on loomulikult mulle antud, aga see on ka teile antud, et ma saaksin teid kõiki aidata. Ja kui nägin visiooni, siis ma leppisin iseenda ja universumiga kokku, et JAH, ma aitan teid ja jagan seda, mis teid kõiki aitab! Ja nüüd ma olengi siin, et kirjutada sulle millestki tohutult olulisest. Palun võta endale aega, et kõik see, mis mul sulle öelda on, läbi seedida. Pane see kuupäev endale kalendrisse kirja ja peale seda päeva ma garanteerin sulle, et sa koged ja näed, kui tohutult tugev on universum, kuidas maailm hakkab muutuma ja milliseks see hakkab muutuma. Head sukeldumist minu nägemustesse ja astroloogilistesse teadmistesse! Naudi!

12. aprillil toimub Jupiteri konjunktsioon Neptuuniga ja seda Kalades. See on väga haruldane planeetide ja tähtede seis, mis oli viimati 166 aastat tagasi ja selle elu jooksul me seda rohkem ei koge. Seetõttu on see tohutult eriline päev ja erilisus, mis sellega kaasa tuleb, kandub kõikidesse järgnevatesse aastasse. See on meile kõigile elumuutev kuupäev, nii isiklikul kui ka globaalsel tasandil, ning selle energia aktiviseerumine võib alguse saada juba 11. aprillil.

Juba aasta alguses nägin visiooni, kuidas 2022. aasta toob välja artistid ja kunstnikud, hakkab toimuma loominguline õitseng ning seda täiesti teises võtmes kui tavaliselt. Nägin visiooni, kuidas filmi- ja muusikatööstus ning kunst üleüldiselt areneb järgmisele tasandile. Miski justkui avab loomeinimesed veelgi suuremat loomingut ja teistsuguse touch'iga tegema.

Vaadates nüüd planeetide seisusid saan ma täpselt aru, miks ma sellist nägemust nägin ja kuidas see kõik täide läheb. 12. aprilli kosmiline seis avab tohutu energiavoo uuteks suurteks algusteks. Globaalselt saab üks algus olema see, et loomingulistes inimestes avaneb võimekus luua midagi uut. Ilmselgelt toob see kosmiline seis kaasa ka mingisuguse revolutsiooni tehnikas ja kunstis ehk avastatakse-luuakse-valmistatakse midagi, mis aitab edaspidi luua kõike veelgi kõrgemal tasemel.

Ilmselgelt saab selle aasta lõpuks või järgmisel aastal näha seda, millest täna siin sulle kirjutan. Näen nägemust selle kohta, kuidas visuaalid luuakse veelgi elavamaks ja tõetruumaks, inimesi viiakse veelgi rohkem kunstiga kontakti nii, et seda kogetakse nii-öelda 5D-tasandil. Mida ma selle all mõtlen? Sa koged seda nii, et suudad kellegi teise loomingusse täiesti ära kaduda ja see tehakse selliseks, et sa justkui ise elaksid läbi seda, mida teine soovib sulle kunsti kaudu edastada. Looma hakatakse tohutult elavaid ja kaasahaaravaid filme ning palju muudki.

Kui sa oled loodud end loominguliselt väljendama, sinu anne on ühel või teisel viisil seotud kunstiga (näitlemine, laulmine, filmindus, rõivadisain, arhitektuur jne), siis on 12. aprilli kuupäev sinu jaoks tohutult oluline. See avab portaali sinu ja sinu elutöö vahel. Peale seda kosmilist seisu liigud sa enda valitud teel täiesti uuele tasandile. Sa võid kogeda, kuidas ideed tulevad sinuni iseenesest, ja kui need tulevad, siis lase neil tulla. Leia võimalus ideede materialiseerimiseks.

See, mida 12. aprill endaga toob, ei ole seotud vaid selle ühe päevaga. See on päev, mil avaneb uus algus, see on portaal kosmoses, mis kandub otse Maa peale, aktiveerides meid kõiki, aga erineval tasandil. Nagu ma eelpool mainisin, siis loomeinimesed saavad sellest ekstra suurt jõudu ja terve maailm võidab sellest. Kunst, meelelahutus, visuaalsed efektid, tehnika areng - see toetab meid kõiki, isegi neid, kes ise seda ei loo, vaid on tarbija positsioonil, kes saavad nautida teiste inimeste käte- ja loometööd.

Kalade vägi koos Jupiteri ja Neptuuniga toovad inimestes välja emotsionaalsuse, tunded ja eneseväljendusvajaduse!

Alates 12. aprillist tõmmatakse inimeste Südametšakrad justkui suurde energiakeerisesse, et need saaksid tervenenuks ja avatuks. Inimesed hakkavad nüüdsest üleüldiselt emotsionaalsemaks ja tundlikumaks muutuma. Paljudes võib see loomulikult tuua esile ärevust, esile kerkivad minevikuteemad, et neid tervendada, ja palju muudki. Kuid Universumi põhieesmärk on viia sind kokku enda südamehäälega ja seda väga tervislikul viisil. Seega luba endal tunda, seedi läbi enda emotsioonid, lase neil tulla ja minna. Lase neil paika loksuda, et sa suudaksid ise inimesena muutuda armastavamaks, hoolivamaks, tolerantsemaks, kaastundlikumaks ja paremaks.

Need inimesed, kes elavad väga madalas energias, on agressiivsed, egoistilikud, pahatahtlikud ja mida kõike veel. Nendes muutuvad samuti kõik emotsioonid intensiivsemaks, aga selles võtmes, et nad hakkavad justkui iseennast seest sööma ja sellega tuleb nende Karma. Karma on neil selline, et nad ise hävitavad end oma viha ja agressiooniga, hakkavad väga impulsiivselt käituma ja teistel on väga kerge näha, kes on egoistlik ning pahatahtlik, kuna nende teod tulevad välja. Kahjuks on loomulikult selle kõige keskel kannatajaid, aga õnneks on ka neid, kes suudavad seda takistada, kuna inimeste südamed avanevad, ignorantsus hakkab järk-järgult kaduma, tekib duaalne energia nii nagu ühes selle aasta ennustuses kirjutasin. Leiad selle artikli SIIT. Nüüd on ilmselgelt näha, kes on kes ja milline on tema kavatsus. Ka sellel teemal kirjutasin selle aasta ennustuses, kus rääkisin, mida Pluuto meile toob. Selleks on loomulikult vale ja madala energia paljastamine.

Meedias, fotograafias ja kõiges, kus kasutatakse visuaalseid efekte, luuakse ilu ja kunsti, saabub tohutult murranguline hetk. Avastatakse midagi, mida pole varem osatud isegi näha! Ma tean, et tuleb midagi suurt, me kõik näeme seda lõpuks!

12. aprillil aktiveeritud portaal avab igaveseks millegi, mis muudab meie maailma kardinaalselt. See miski, mis hakkab peale seda maailmas aset leidma, tuleb ja jääb, et luua uut vundamenti. Seega on see tohutult potentsiaalne kosmiline päev, mida tasub rõõmuga vastu võtta ja olla ettevalmistatud, et nüüd, alates 12. aprillist, hakkab maailmas kõik täiskiirusel muutuma. Näen nägemuses seda, kuidas nagu gaas surutakse põhja. Eelnevad kolm ja pool kuud on olnud justkui demoversioon sellest, mis toimuma hakkab. Kui sa vaatad nüüd tagasi, siis saad aru, kui kiirelt on asjad maailmas nii lühikese ajaga muutunud. See on olnud eelteavitus sellest, kui kiiresti hakkab elu liikuma ja kui kiirelt muutuma.

Kui sa tunned, et sa ei suuda selle tempoga kaasas käia, sa kuidagi ei jõua enda asju ära teha, päevast jääb väheks, kõik kuhjub, siis sa ei ole veel treeninud end selle energiavooga kaasas käima. Elu ei muutu kohe kindlasti rahulikumaks, nüüd oleneb kõik sellest, kuidas sa suudad uue elutempoga kohaneda. Kui see tempo sind häirib, siis ma soovitan sul kanda Karneooli või Tsitriini kristalle. Mõlema puhul on tegemist energiate kiirendajatega, mis tähendab seda, et kui sa neid kristalle kannad, siis need aitavad sul püsida ühes tempos kohustuste, sündmuste ja kõigega, mis sinu eluteele tuleb. Nii Karenool kui ka Tsitriin aitavad jääda ka kõige keerulisematel aegadel positiivseks, optimistlikuks ja entusiastlikuks. Need on kristallid, mis kutsuvad ligi küllust, rikkust ja võimalusi ning aitavad sul endale kasulikult elada nii, et sa elaksid heas Karmas, tehes valikuid, mis on sulle pikemas perspektiivis kasulikud. Lisaks eemaldavad need kristallid stressienergiat, seega on nendes olemas kõik vajalik, et jõuda järgi sellele energiale, mille 2022. aasta avas ja mille 12. aprill kinnitab ning jätab meie universumisse.

Jupiteri konjunktsioon Neptuuniga Kalades toob endaga kaasa vee-energiat. Mida see tähendab? See võib alates sellest kuupäevast tuua kaasa kummalist ilma, ootamatuid vihmahooge, üleujutusi, orkaane, veeõnnetusi või, positiivsema külje pealt vaadatuna, inimestes tõuseb vajadus olla kontaktis ookeaniga ja rännata ookeani lähedale, tuues esile vee olulisuse. Ka tehnoloogia võib areneda sellest aastast alates selles suunas, kus kasutatakse vett ja sellest energia tegemist. Nüüd võidakse ka ookeani ning selle sisu rohkem tundma õppida ja teadlased võivad avastada midagi suurt. Kalad sümboliseerivad ookeani ja vett, Neptuun müstitsismi-spirituaalsust ning Jupiter uut algust. Minu lihtne astroloogiline matemaatika ja nägemused kokku toovad sinu jaoks kõik need sõnumid siia artiklisse, et sa teaksid, millisel ajastul me elame ja mida kõike meil on universumilt oodata!

Näen 12. aprilli kui kosmilise ukse avanemist. Sellel päeval justkui antakse võti ja avatakse meie universumis uus ajajärk!

See, mille Jupiter, Neptuun ja Kalade tähtkuju endaga meie planeedile kaasa toovad, mõjutab ka sind väga isiklikul tasandil. Esmalt ma soovin, et sa liiguksid enda elus perioodi 23. - 31. märts 2022.

Vaata korraks nendele päevadele tagasi ja küsi iseenda käest, mis sellel ajal sinu elus muutus? Või sinu mõistuses? Sinu hinges? Midagi muutus. Midagi õigemini lahkus. Millestki sai sul kõrini või isegi kellestki. Mis oli see, millest sa otsustasid loobuda või mis loobus iseenesest, libises sinu käte vahelt ära?

Kui sa suudad vastuse üles leida, siis saad sa veelgi suurema vastuse kohe vastu. See, mis lahkus või mis teema oli sinu jaoks lõppemas, sellel teemal algab alates 12. aprillist sinu elus uus algus.

Võtame näitena selle. Sinu elust läks ära suhe, mingi inimene, sa ise tundsid, et vajad üksinda olemist ja ei soovi suhtes olla. Mida sellest välja lugeda, on see, et alates 12. aprillist algab sinu jaoks uue suhte loomise aeg. Alates sellest kuupäevast toob universum sinu ellu suhtealast uuendust. Kuidas ma seda tean? Kuna 23. - 31. märts olid suurpuhastused enne Jupiteri konjunktsiooni Neptuuniga Kalades, puhastades ära selle osa sinu isiklikust elust, millesse see kosmiline seis soovib uuendust tuua. Selleks, et midagi uuendada, tuleb esmalt vana energia lagundada.

Näiteks kui sa otsustasid sellel ajavahemikul tööst loobuda, uuel tasandil edasi liikuda, siis ilmselgelt algab sinu jaoks tööalaselt päris korralikult uus etapp. Seega, võta aega ja vii end sellesse perioodi, sa saad sealt tõsise vihje selle kohta, mida võid alates 12. aprillist enda ellu oodata. Päris põnev, eks ole? Minul on tohutult põnev ja veelgi põnevam on teile seda kõike jagada, teades, kuidas see tegelikult teid kõiki aitab. Armastan!

Universumis hakkab toimuma hüppeline spirituaalne kasv!

Oh, lõpuks on käes see hetk, mida ma olen ilmselgelt kogu enda senise elu oodanud! Selleks on spirituaalse energia tohutu kasv. Inimesed üle kogu maailma hakkavad ärkama. Kõigi, kes on vähegi öelnud spirituaalsele jah-sõna, kõigi nende hingeline areng saab alates 12. aprillist tohutus tempos alguse. Mul on hea meel selle üle, kuna see rikastab meie maailma ja võib endaga kaasa tuua palju head, arvestades seda, et spirituaalsuse eesmärk on õppida ära enda hinge rakendama kõige armastavamal, produktiivsemal ja ilusamal viisil siin füüsilises kehas.

Miks see mind õnnelikuks teeb? Kuna see annab mulle võimaluse rääkida palju sügavamatest teemadest, sest te mõistate neid nüüd paremini. Mulle kui artistile-selgeltnägijale-autorile-kirjanikule annab see tegelikult väga suure pinnase, et luua ja luua veelgi rohkem, teid inspireerida ja valgustada. Seega näen selles kosmilises seisus nii palju ilu ja võlu, mis meid tegelikult kõiki rikastab.

Neptuun aktiveerib tingimusteta armastuse, Jupiter võimendab seda kõike ja Kalad loovad kontakti hingede vahel!

Lisaks kõigele on see kosmiline seis ääretult potentsiaalne suhete korrastamiseks. 12. aprill avab tingimusteta armastuse, viies omavahel kokku õiged inimesed või tugevdades kõiki õigeid suhteid. Valed suhted langevad, egotasandil-nartsissistlikud või ükskõik millises madalas energias suhted lihtsalt lagunevad tükk-tüki haaval. Seda tegelikult juba alates 23. märtsist 2022. Need suhted, mis on oma missiooni lõpetanud, hakkasid lagunema juba 2021. aastal, aga nüüd hakkavad lagunema ka need suhted, milles on koos oldud väga valel põhjusel, kus üks või teine osapool on suhtes olnud egotasandil. Egod murduvad ja 12. aprilli kosmiline seis ja seeläbi avanev portaal hakkab kokku liitma neid inimesi, kes on tõeliselt üksteisele loodud. Seal, kus hingedevaheline liit on puhas ja siiras, liidetakse eelmiste elude armastused kokku.

Neptuun toob endaga kaasa tingimusteta armastuse, Jupiter võimendab seda kõike ja Kalad loovad hingedevahelisi liite - kõik kolm loovad sünergia hingesugulaste ja kaksikleekide vahel. Kõikide erinevate hingesugulaste vahel, kuna neid on palju, kasvõi sõprushingesugulaste vahel.

Kuidas sa saad ise kosmilisest energiast armastuseõnne kinni püüda? Kuidas kiirendada muutuste protsessi suhetes, et need loksuksid paika õigel ja tervislikul tasandil? Sa saad alati, ja ma rõhutan, ALATI, kasutada selleks kristalle. Ma armastan kristalle põhjusega, need toetavad nii minu kui ka teie kõigi spirituaalset kasvu. Roosa Kvarts on see kristall, mida ma soovitan igaühel alates 12. aprillist endaga kanda, et lasta end Südametšakra tasandil aktiveerida.

Roosa Kvarts avab sinu neljanda tšakra, milles eksisteerib kogu informatsioon sinu ja teiste inimeste hingedevaheliste kokkulepete osas. Et tõeliselt õigete inimestega ühendust leida, tuleb see tšakra ära tervendada, ja Roosa Kvarts aitab ning toetab seda, aidates tingimusteta armastada, armastust vastu võtta ja leida ühendust nende õigete inimestega, kes on mõeldud sinuga enda elu jagama.

Kui sa oled hingelt väga katki, traumeeritud või oled kogenud väga suurt valu, mis on tekitanud sinus suhete osas pettumuse, siis soovitan sul Roosa Kvartsi kõrvale võtta kasutusele Petaliidi või Thuliidi. Need kaks kristalli aitavad parandada Südametšakras olevaid haavu ja sind armastusele ette valmistada. Kristallidel on tohutu energia, mida me saame enese tervendamiseks kasutada. Miks mitte siis seda teha! Kui sind tõmbab kristallide poole, järelikult on sul neid vaja. See on ilmselge märk sinu intuitsioonilt, kuula seda tunnet ja lase endal terveneda.

Juba aasta alguse esimestel päevadel rääkisin sellest, et 2022. on tingimusteta armastuse aasta, et see on suhete tasandil tohutult potentsiaalne aasta. Ja nüüd, alates 12. aprillist, hakkab kõik eskaleeruma, portaal avaneb ja sina usalda nüüd universumit. Ära otsi armastust, lase sellel enda ellu jalutada nii ootamatult, kui see vähegi soovib tulla. Nagu ma Kanal 2 eetris jooksvas "Tene Laul. Elamise kunst" saatesarja kahes esimeses osas rääkisin - ära otsi armastust, vaid lase sellel tulla. Armastuse manifesteerimise juures on oluline mõista seda, et tühjus toidab tühjust, küllus toidab küllust. Kui sa tegeled enda armastuseenergia suurendamisega, praktiseerid tingimusteta armastust, jagad headust välja ja naeratad elule, siis universum vaatab sind ning ütleb sulle vastu: "Ma armastan ka sind ja armastust sa ka saad!". Seega, vabasta otsimine ja allu universumi õigele ajastusele.

Kui sa mingil põhjusel ei suuda mitte kuidagi otsimist vabastada, siis puhasta enda energiavälja - lase sellel energial enda juurest minema voolata. Kuidas seda teha? Eelkõige Salvei rituaalitõrvikuga, sest see vabastab toksilist käitumist, enesehävituslikke mõttemustreid ja destruktiivset energiat. Seejärel täida enda energiaväli armastuseenergiaga. Selleks põleta Roosi-, Kaneeli-, Arruda viirukit või ükskõik millist armastuseviirukit, millega sa tunned kontakti, ja kanna endaga kristalle, mis loovad sinu Auravälja armastuseenergiat. Kui sinu Auraväljas eksisteerib armastuseenergia, siis see loob külluse sinu ja armastuse vahel. Mis omakorda loob kontakti sinu tulevikus saabuva armastajaga. Praegune aasta on kõige võimsam selleks, et enda Südametšakra terveks teha ja lubada endale kingiks väärtuslik hingedevaheline side, olgu selleks hingesugulusside või kaksikleegi side. Kõik needsamad võtted aitavad sind ka siis, kui sa oled suhtes, kuna sul on sel aastal võimalik viia see suhe palju ilusamale ja sügavamale tasandile.

Toimub globaalne ühendumine!

Jupiter on see, mis viib inimesed omavahel kokku, ühendab meid emotsionaalsel tasandil. Välja tulevad kõikide sündmuste telgitagused, mis on viimastel aastatel toimunud, pandeemiast sõjani välja, ja palju muudki, mille 2023. aasta meedias päevavalgele toob. JAH! Loe palun uuesti minu ennustust. Näen nägemuses seda, et aastal 2023. tuuakse välja TÕDE, mida me kõik väärime ja mida on vaja teada kõigest sellest, mida nii-öelda tavainimese selja taga on tehtud. Räpased mängud, inimeste ärakasutamine, katsejänesteks olemine - see kõik hakkab järk-järgult pinnale tõusma ja seda kõige enam alates 2023. aastast.

12. aprill ühendab inimesi koostööd tegema ja õigeid inimesi koos õiget missiooni läbi viima. Seega sa võid tunda seda, kuidas ühtäkki, alates sellest kuupäevast kuni lõpuni välja, justkui õiged inimesed leiavad nii loomulikult tee sinuni. Seda eriti siis, kui sa ise kasvad ja arened spirituaalselt ja tunned ära ja näed seda enda elus.

See tulevikuennustus, millest ma siin artiklis kirjutan, kehtib kuni sinu elu lõpuni. Alguse saab see kõik sellest hetkest, kui leiab aset Jupiteri konjunktsioon Neptuuniga Kalades. See on START, millel ei ole lõppu.

Alates 2022. aasta 12. aprillist jäävad sinu eluteele kõik õiged inimesed, neid tuleb ka juurde, ja kõik, kellel on aeg lahkuda, kukuvad iseenesest sinu energiast välja. Miks? Kuna me siseneme sellel kuupäeval portaali, kus sa suudad kaasas kanda vaid seda, mis on ühenduses sinu energiaga ehk mis on sinu energiatasandil.

Kui sa soovid midagi enda ellu või olla kontaktis kellegi konkreetse inimesega, siis küsi iseenda käest, kas sa oled temaga samas energias? Kas teie energiad on tasavägised? Kui ei ole, siis tõsta enda panust, et jõuda samale energiale. Sa ei saa kontakti millegagi ega kellegagi, mis/kes ei ole sinuga ühel energiatasandil.

Näiteks, kui sa soovid teatud tööpositsiooni, siis tuleb sul üle vaadata enda tegevused ja panused. Kas sa ka suudad anda välja nii palju, kui sa soovid vastu saada? Kui ei, siis tõsta enda panust. Kui sa soovid kellegagi head suhet hoida, siis küsi iseenda käest, kas sa jagad temale tingimusteta armastust samapalju, kui seda oskab tema teha. Kui sa soovid kuskil olla, ükskõik kus, siis hoia enda energia selle väärilisena. Kõik, milleni sa ei ulatu, see hoitakse universumi poolt sinust eemal. Kõik, mis ei ole sinu vääriline, kukub sinu elust välja. Näiteks lähevad sinu elust välja need inimesed, kes ei oska sind väärtustada, kes ei panusta suhtesse samas vääringus nagu sina. Seetõttu toimubki detox igal tasandil ja seetõttu sa kas jõuad kusagile või mitte, kõik oleneb sellest, kui palju sa panustad. Kui sa soovid, et sind koheldakse hästi, siis eelkõige kohtle ise teisi austuse ja armastusega. Kui sa soovid küllust läbi töö, siis panusta ning näita, et sa oled rahaenergia vääriline. Tulemas on väga karmaatiline aeg, kus sulle antakse väga kiirelt universumi poolt teada, kas sa panustad piisavalt või mitte, arvestades seda, millised on sinu soovid ja unistused.

Võimekust saad alati tõsta Mäekristalli või Girasoliga, need kaks kristalli võimendavad sinu energiaid, aidates sul muutuda kiiremini selles suunas, kuhu sa jõuda soovid. Nende puhul on tegemist ka manifesteerimiskristallidega, mis aitavad sinu enda käitumisega ja mõtlemisega viia täide sinu soovmõtteid.

ÕHUS ON MEGA POWER

See kõik, mis praegu planeediga, sinuga ja kogu universumiga toimub on lihtsalt nii võimas. 12. aprill on kohe SIIN! Lihtsalt jookse täna, 11. aprillil 5D mõttetasandile - nüüd või mitte kunagi! Ja ma kordan seda sulle uuesti - NÜÜD või mitte kunagi! Aktiveeri end, lase energiatel enda sees muutuda. Kui ütled täna iseendale JAH, siis saadab see JAH-sõna sind elu lõpuni.

Kui sa oled 11. aprillil selleks valmis, siis aktiveerib maagiline 12. aprill meis kõigis 5D värava. Ei ole vahet, millisel tasemel sa täna endas oled, kui sa ISE aktiveerid eneses positiivsuse ja armastuse, siis Sa rändad sinna kaasa. Seega avage end ja see portaal avab Sind.

Mäletad, mida olen Sulle aastaid öelnud? Selleks, et universumilt midagi saada, pead Sa poolele teele vastu minema ja alles siis tuleb tema ja teeb kõik selle võimalikuks. See tema on meie universumi külluslikuim energia.

Minu kuudepikkune teie "spirituaalne treening" on vaja nüüd eksamile viia! Täna, 11. aprillil tee see eksam ära, külva igale poole õnneenergiat ja Sa tuledki kaasa!

Postitan TÄNA ja ka edaspidi kosmilisi päevakohaseid visioone enda Instagrami storydesse. Need on kõik kingitused Sulle, et Sa mõistaksid seda elu selgemalt. Ja, kui Sa ei kasuta Instagrami, siis küsi enda käest küsimus, miks sa ei peaks seda kasutama, kui saad sealt ilusat ja head. Sotsiaalmeedias või ükskõik, millistes meediaväljaannetes tuleb alati õigeid valikuid teha - vaata-kuula-jälgi neid, kes sind päriselt kõnetavad. Hoiame Instagramis kontakti - ootan teid sinna järgi! Leiad mind SIIT.

Ütle JAH, ütleme seda koos! Absoluutselt kõigil on võimalik muutuda! Tõstame õigel hetkel energiad kõrgeks ja tahate näha, kuidas te paari aasta pärast sellele kõigele tagasi vaatate ja ütlete; "Täiesti lõpp, kui palju on maailm muutunud. Ma ei suuda uskuda, et elu võib sellise pöörde võtta. Maailm on teistsugune!" Ma näen seda ette!

ARMASTUSEGA ja veelgi suurema ARMASTUSEGA

Tene