Unes võib näha absoluutselt kõike, ka astelpajud võivad end sinu unenäos ilmutada. Astelpajud on ülimalt suure tervisliku väärtusega marjad, mis sisaldavad väga palju eluks vajalikke vitamiine ja mineraalaineid. Astelpajud on tuntud rohkem põhjamaa inimestele ja oma maitse poolest on need hapukad. Kui näed unes astelpajusid, siis võib üks põhjus selleks olla see, et sinu keha vajab vitamiine, mineraalaineid ja eelkõige C-vitamiini. Soovitan kindlasti asuda tarbima Cytoplani astelpajuõli, sest esiteks on see suurepärane nahatervendaja ja nooruslikkuse allikas ja teiseks kindlasti selleks, et enda alateadvuselt saadud informatsiooni enesetervendamiseks ära kasutada.

Aga liigume nüüd astelpaju sümboli juurde ja mõtestame lahti selle, mida see siis sinu unenäkku ütlema tuli. Astelpaju sümboliseerib küllust, tervist, rikkust ja tööd. Seega, ükskõik, mil viisil astelpaju sinu unenäos oli, toob see sellesse unenäkku just need neli tähendust. Ülejäänud unenägu aitab loomulikult ära selgitada, mis kõik sellega veel seondub. Lisaks, ole nii hea ja meenuta ka seda, milliste emotsioonidega see unenägu oli, kuna need räägivad selle unenäo tähenduse kohta väga palju.

Astelpajud, mis olid toored või pooltoored, viitavad peagi saabuvale küllusele, tervisele, rikkusele või tööle. Sulle antakse mõista, et liigud peagi eluperioodi, kus kõike on justkui väga palju, võib tekkida lausa üleküllus. Sa ei ole veel seal, aga vaikselt hakkab kõik välja rulluma ning peagi näed, et kõik hakkab sujuma. Võid olla hetkel enda elus sellises situatsioonis, kus sa võtad rahulikult või ootad seda miskit, et midagi hakkaks toimuma ja unenägu toob sulle selgituse, et oota-oota, kohe on kohal!

Marjad, mida korjasid puu pealt, sümboliseerivad seda, et sa ise teed midagi selleks, et sinu ellu saabuksid küllus, tervis, rikkus ja töö või et need läheksid õitsema. Kui sul ei olnud unes marjade korjamisega probleeme, siis suudad sa ellu saabuva tööhulga kasvuga ilusti sellega toime tulla ning see kõik tasub end ära. Kui sa olid selle kõige juures rahulik, siis seda enam on see heaendeline unenägu.

Astelpajud, mis olid sinu unenäos mädanenud, üleküpsenud või ükskõik, mil viisil ebaterve olemisega, viitavad täpselt vastupidisele tähendusele ehk toovad teate rahapuudusest, laostumisest, tervise halvemaks muutumisest või lausa töö kaotamise kohta. Loodetavasti ei näinud sa unes sellist astelpaju. Kui nägid, siis soovitan esimesel võimalusel asuma kandma Püriidi kristalli. Tegemist on ühe kõige tugevama rahaenergiat kaitsva kristalliga, mis suurendab küllust ja blokeerib laostumise teket.

Astelpajud, mis olid aga kaunid, pringid ja värsked, toovad sulle sõnumi, et sa oled enda elus tervislikus seisus - kõik sujub või hakkab sujuma. Loomulikult siis, kui kõik ülejäänu, mida unes nägid, oli ka hea. Kindlasti tuleb alati tähele panna seda, et kõik emotsioonid, sümbolid ja tegevused on positiivsed, et astelpaju tähendusest midagi head välja noppida.

Selleks, et unenägusid tihedamini näha ja neid tõlkida osata, soovitan sul kanda ja kasutada Opaliidi kristalli. Tegemist on inglikristalliga, mis toetab ka unenägude nägemist.