Kui sind pidevalt kummitavad number 44 või 444, siis tea seda, et sinu enda Inglitel on midagi tähtsat sulle öelda. Ühesuguste numbrite nägemine ei ole juhuslik, see on sõnum sinule!

Panin siia kirja kõik selle, mida Inglid soovivad number 4-ga näidata sulle, kõige olulisem on see, et sa kuulaksid nende nõuandeid, kuna mida rohkem sa Inglitega suhtled, nende nõu kuulad ja sellejärgi tegutsed või isegi vahel maha rahuned, kui see on rahustav sõnum, seda rohkem nad hakkavad sind aitama. Seega ole alati tähelepanelik selle üle, mis sinu ümber toimub.

Üldiselt number 4 sümboliseerib materiaalsust ja füüsilisi tegusid, juhtumeid, tegutsemist ning ettevõtlikkust.

Number 4 Number 4 nägemine on väga rahustav, kuna Inglid paluvad sul olla igas enda hetkelistes tegevustes ülimalt kannatlik. Nad paluvad sul olla kannatlik, et sa ootaksid, et tõelised asjad saaksid toimuma hakata. Kannatust on sul vaja justnimelt selles elu aspektis, mille üle sa kõige rohkem oma mõtteid ja närve kulutad. Nad näitavad, et  on asju, mis peab ennem ära juhtuma, et õige asi sinu teele saaks jõuda. Seega ära kaota sihti, aga tõmba lihtsalt tempo mõneks ajaks maha või suuna enda energiat täna mõnele teisele asjale. Inglid juba tegutsevad sinu soovide täitumise nimel, anna neile vaid veidi aega!

Peale selle soovitavad Inglid number 4 nähes sul endal rohkem füüsilist tööd teha, materiaalsed asjad korda ajada ja materiaalsete soovide juures reaalseks jääda.

Kui oled viimasel ajal näinud igal pool ühte 4, siis on see märk sellest, et sinu kaitseingel on sinuga täna, sellel hetkel, kus sa näed number 4. Sellel hetkel saad sa temale sõnumi edastada mõtetes nii, et ta kohe seda ka kuuleb. Enamusaja on meie ümber tavalised Inglid, kes abistavad kaitseinglit. Kaitseingel on aga see, kes teeb sinu elus suuremaid tegusid ja täidab suuremaid soove. Inglid on need, kes jagelevad sinu igapäevaste toimetustega.

Number 44 Kui näed number 44, siis see on ilmselge märk, et Inglid ei suuda sinu valet otsust enda kanda võtta ja järelikult oled sa elus sellises kohas, kus võid suure vea teha lähtudes materiaalsusest või teed otsuse, mis on mõjutatud sinu liigsest analüüsimisest. Nad lausa karjuvad sulle, et vabasta enda materiaalsed ja "reaalsed" mõtted ning lase südamel kõneleda. On aeg kuulata enda intuitsiooni või südamehäält. Inglid paluvad sul samm korraga teha, ruttamata pimedusse või tundmatusse, et sa viga ei teeks. Kuula südant, see mis süda räägib, see on õige. Inglid toovad number 44, kui nad näevad, et tulevikus nad ei suuda sind tehtud viga parandada ja soovivad, et sa ise otsustaksid mitte seda viga teha, kuna sellel ei ole head õppetundi sinu elu jaoks.

Kui näed number 44, siis on see märk sellest, et kõnelevad sinu enda Inglid või Ingel, kes kaitseingli kõrval seisab.

Number 444 Kui näed number 444 juba mitmendat korda erinevates kohtades, siis soovin sulle palju õnne, kuna see on ülimalt hea märk. Number 444 nägemine on märk sellest, et sind ümbritseb sellel hetkel peale kaitseingli ka Ingel või Inglid, kes on tulnud sind aitama. Kõik need Inglid annavad sulle jõudu ükskõik millises ettevõtmises just täna, just sellel hetkel, kui sa näed number 444. See on märk sellest, et sa oled kaitstud ja nüüd on aeg tegutsema hakata enda unistuste poole.

Nad aga hoiatavad sind selle eest, et sa ei magaks häid võimalusi maha. Seega mõtle hästi järgi, mis sa sellel samal päeval või sellel samal hetkel mõtlesid, kui number 444 nägid. Nad annavad teada, et see sama, millele sa enda mõtteid koondasid, hakka selle poole tegutsema, lahenda see ära ja mine eluga positiivses suunas edasi.

Peale kõige selle on 444 märk sellest, et kõik on korras, kõik saab korda sinu elus peagi, kuna oled kaitstud ebaõnne eest.

Meil kõigil on oma Ingel või Inglid, me oleme kõik valvatud, kui me eksisteerimine siin füüsilises kehas. Me ise peame olema targad ja märkama ning mõistma, mida meie kaitseingel soovib meile edasi öelda. Märka ja lahenda nende märke!

Inglitega kontakti aitab saada Opaliit, Tselestiit, Küaniit, Labradoriit, Skolessiit, Valge Opaal, Lasuriit, Sodaliit, Ioliit, Aqua Aura, Ingli Aura jt. kristallid.