Kui sind huvitab see, kas sa oled juba eelmises elus olnud ühisel teekonnal ehk missioonil kellegi konkreetse inimesega, keda sa selles elus tunned, ning kas see on kandunud sinu sellesse ellu, siis sa oled  täiesti õiges kohas. Mul on sulle vastus olemas. Ma tean, et see selgusmoment, kas sa oled või ei ole, rikastab sinu hingeelu tohutult ja annab sinu elule tohutult palju väärtust juurde. Eelkõige annab see teadmine väärtust sellesse suhtesse, milles sa oled või loob selgust sinu minevikku. Sa saad hingerahu, mis on minu suurim kingitus, mida ma üldse saan sulle anda.

Miks ma olen juba 8 aastat kirjutanud sulle ja kõikidele teistele enda armsatele jälgijatele? Selleks, et aidata teil spirituaalselt kasvada ja eelkõige selleks, et te leiaksite enda elus hingerahu. Kas see mitte ei ole see, mida te kõik soovite? Ma tean, et see nii on. Ma kuulen teie hinge häält, teie muresid, olen alati telepaatiliselt ühendatud sinu ja kõigi teistega, kes on mulle enda hinge avanud - avanud end tervenduse teekonnale, usaldusse ning tingimusteta armastusse, minu loomingusse, visioonidesse ja spirituaalsetesse nõuannetesse.

Kõik, kes avavad enda hinge tervenemisse, mõistavad minu artikleid ja väljaöeldud sõnu. Just nii see käibki - sul on vaja avada enda Südametšakra. Kui see on avatud ja sa loed minu artikleid, mis sind kõnetavad, siis need jõuavadki sulle kohale ja need aitavad eelkõige sind ennast. Ja kui sa oled selles energias, siis ma olen sinu üle rohkem kui õnnelik - sina tervened.

Hingedevahelised sidemed on unikaalsed, nendes on tohutu sõnum sees. Kõik inimesed, kes kõnetavad sinu hinge - nendega on sul siin universumis mingisugune ühine missioon. See, milline missioon ja side teil kahel on, seda saab teada juba väga põhjalikult sellesse ühendusse liikudes.

Kui soovid teada, kas sina ja tema olete juba eelmises elus olnud ühendatud, olnud ühisel missioonil - selleks keskendu iseendale ja temale. Keskendu sellele, milline on teie side algusest peale olnud. Eelkõige sellele, kuidas see kõik alguse sai. Mida sa tundsid, millest mõtlesid, milline oli esmakohtumine.

Enne, kui sa edasi loed, tee paus enda hinges. Hinga sügavalt sisse ja välja, vii end alfatasandile, mis on meditatiivne tasand. Sa saavutad selle siis, kui sa sead oma hingamise rütmi korda. Seda on vaja, eriti kui loed nii sügavalt spirituaalse sisuga loomingut. Seega ära rutta, võta aega lugemiseks - keskendu. Minu artikleid lugedes soovitan sul seda teha üksinda, rahulikult, süvenedes. Kui sa soovid minu loomingut jagada enda lähedasele, kellest väga hoolid ning kelle puhul tunned, et see puudutab ka teda, siis jaga enda tundeid, kogetud ja mu artiklit oma kallimale, pereliikmele, sõbrale või sõbrannale. See teadmine, mida sinuga siin jagan, aitab kõiki, absoluutselt kõiki. Me elame siiski ühel ja samal planeedil, spirituaalselt funktsioneerib see maailm ühise takti järgi.

Nii, nüüd keskendu iseendale ja temale. Vii end mälestustesse. Kui sul on soov õppida rohkem keskenduma, süvenema ja teha endaga spirituaalset analüüsi, siis kasuta selleks alati Palo Santo puud või sellest valmistatud viirukit. Sobivad ka Palo Santoga seguviirukid, kuna teised taimed võimendavad Palo Santo väge. Kui oled seadnud Palo Santo suitsema, asu sellega enda ümber ringe tegema, hoides seda ühes käes. Liigu sellega selles toas, kus sa loed. See võimendab sinu keskendumist, kinnitades spirituaalset informatsiooni kiiremini ja tõhusamalt. See aitab alati, seega kasuta Palo Santot regulaarselt, kui tunned, et soovid spirituaalselt kõrgemale kasvada. Veelgi enam aitab Kadaka eeterliku õli kasutamine õlilambis või need kaks koos. Nii Palo Santo, kui ka Kadakas aktiveerivad sinus selgusele jõudmise veelgi kiiremini.

Ma olen alati teile öelnud, et looduses ei ole mitte ühtegi taime juhuslikult. Kõigil on oma vägi, oma sügavamõtteline jõud, mida ei tasu mitte kunagi alahinnata. Need, kes kasutavad taimi ning järgivad minu poolt kirja pandud spirituaalseid soovitusi, nemad teavad, et see kõik toimib.

Kui sa oled iseendas saavutanud meditatiivse seisundi, siis keskendu minevikule, kõikidele ühistele hetkedele - kaaslasele, endisele armastatule, sõprussuhtele või peresuhtele - lase kõik silmade eest läbi.

Kui sa liigud mälestustes ringi, siis küsi enda käest küsimus: "Kui meeldejääv oli see hetk, mil te esimest korda kohtusite?", "Kui intensiivne on sinu side temaga?", "Kui palju sa mõtlesid või mõtled selle inimese peale?", "Kuidas sina või tema on teineteist kohelnud?", "Kui palju valu või rõõmu on see inimene sulle põhjustanud või kinkinud?" Või küsi hoopis seda: "Kui palju sa kahetsed enda poolt tehtut? Kui palju kahetseb tema?" Kui see inimene ei ole enam sinu elus, siis küsi endalt: "Kas ta on sul meeles, mõtled sa tema peale endiselt? Kui mitte alati, siis millise tundega ta sinu mälestustes esile kerkib?".

Kui sinu vastused on seotud kõrge või madala intensiivsusega, siis seal peitubki vastus, kas te olete eelmises või eelmistes eludes kohtunud ning olnud juba eelnevalt ühisel missioonil või mitte.
Kui see keegi on jätnud sinu hinge oma jälje, siis te olete juba eelnevalt ühel või teisel tasandil koos eksisteerinud. Kui sa hoolid temast sügavalt, või tunned hoopis vastupidiseid tundeid, siis seda tasub samuti arvestada. See ongi intensiivsus väga spirituaalsel tasandil. Mida ma soovin sulle selle kõigega öelda, on see, et mida hinge puudutavaim on kogemus ja suhe, seda suurema tõenäosusega olete te eelmises või eelmistes eludes kohtunud. Meie hinge teekond on igavene, meil on olnud palju elusid ja neid tuleb edaspidi veelgi rohkem. Seda teades soovitan kõigil olla vägagi Karmakartlikud, kuna kõik, mida sa kellegagi lood või kellelegi pakud, see kinnitub ja loob oma Karma. Seega vali alati helge, kerge ja kõrge viis teise inimese hinge rikastada.

Kui side, mis on eelmises elus olnud toksiline, täidetud ebaküpsest spiritualismist - see side algab selles elus väga madalal tasandil. See tähendab, et eelmises elus ei ole sina ega tema teie viimasel kohtumisel loonud üksteise vahel vaherahu. Te olete jätnud oma missiooni täitmata. Missioon ei pea olema madalas energias, see võiks ja peaks alati olema kõrges energias.

See-eest need sidemed, mis algavad ilusasti, on juba mõnes eelmises elus ja eelmisel kohtumisel olnud kõrgel tasandil.

Kui sa kohtud selles elus kellegagi, kes on toonud sinu ellu suure kogemuse ja intensiivsuse ning jätnud sinu hinge jälje, või te alles loote seda jälge - siis on koos minupoolse kinnitusega garanteeritud, et te olete ka varem kohtunud. Mida sügavam on side ühel või teisel tasandil, seda pikem spirituaalne ajalugu on teie kahe vahel. Mida kergem side, seda lühem on olnud te ajalugu.

Kui sa loed seda kõike, mille olen sulle ja teistele siia kirja pannud, siis kindlasti jookseb sinu peast läbi Satori ehk valgustatus. Kui sa oled mind alles avastanud ja ei ole seda artiklit veel lugenud, milles selgitan sulle imelihtsalt Satori tähenduse lahti, siis kindlasti loe see läbi. See aitab sul siinseid mõtteid veelgi rohkem mõista.

Kui sa koged Satorit, siis jõuab sulle kohale selle sideme tähtsus, kelle kohta on sul enda hinges kõige suurem küsimus: "Mis side on sinu ja tema vahel?". Ma südamest loodan, et sina ja kõik, kes jõuavad selle artiklini, leiavad selguse enda hingeelus, eelkõige tunnete mõistmise osas.

Kui see side, millele sa keskendud, on toksilises faasis ühel või teistel põhjustel - põhjus ei olegi oluline - siis muuda koheselt enda suhtumist. Miks? Kuna hingedevaheline side on õpetamiseks, tingimusteta armastuse praktiseerimiseks, üksteise õhku tõstmiseks ja abistamiseks. Madalas energias sa lihtsalt pikendad iseenda ja tema agooniat, või siis vastupidi, oleneb sellest, kes toksilisust loob.

Tõsta end kõrgustesse, väljenda armastust iseenda, elu ja tema vastu. Ole hea, helde, lahke ja armastav. Seda enam, kui sa oled mõistnud, et see side sinu ja tema vahel ei ole lihtsalt selles elus teretamine ja head aega ütlemine, siis võta alati endast parim versioon ning käitu vastavalt. Kui ta ignoreerib sind, siis anna talle õhku hingamiseks. Kui ta on toksiline, lase ta vabaks - see ongi tingimusteta armastus. Kui ta on hea, siis ole tema vastu veelgi parem  - see on tingimusteta armastuse praktiseerimine. See ühendab sind ja teda veelgi kõrgemal tasandil. Olgu ta sinu armastatu, pereliige, sõber või keegi, kellele sa ei oska veel tiitlit andagi. Kui side on intensiivne, olgu siis kõrgustes või madalustes, siis see on väärtuslik side, milles on ühine missioon, kust sinul ja temal on midagi õppida. Ära raiska enda aega siin elus, ja ka tema aega. Anna endast alati maksimum, et täita oma missiooni.

Sa ei pea oma missiooni teadma, sul on lihtsalt alati vaja olla endast parim versioon. See viib sind elus edasi, see ongi 5D-maailmapildi loomine. Kui sa ei ole veel kursis, mis on 5D, siis loe tagantjärgi minu selleteemalisi artikleid, räägin või vaata järgi "Tene Laul. Elamise kunst." saateid. Seal räägin sellest väga palju! Seda selleks, et sind aidata kogu südamest ja alati!

Tingimusteta armastust aitavad praktiseerida ja selleni jõuda absoluutselt kõik kristallid, kuna kristallid sisaldavad energiat. Nende väärtuslikkust ei tasu mitte kunagi alahinnata, need on meie kõigi salajased abilised, mis suunavad, tervendavad, võimendavad, aktiveerivad, puhastavad, kaitsevad ja annavad hingele väga sügava spirituaalse hingamise.

Kuidas kristalle valida? Kui sul on ühel või teisel tasandil defitsiit, siis vali endale kristall, mis toidaks sind sulle vajaliku energiaga. Kui sa oled iseendaga idüllis, siis vali kristallid, mis võimendavad seda idülli, et see mitte kunagi sinu hingest ei lahkuks. Nii lihtne see ongi! Kõik kristallid aitavad alati ja mida rohkem neid sinu elus on, seda spirituaalselt kõrgemale sa suundud ning saavutad iseendas ülima rahu. Kui sa oled iseendaga rahus, on ka teised inimesed sinuga rahus. Kristallid viivad sind samm-sammult ja järk-järgult tingimusteta armastusse.

Olen alati sulle toeks - suunates, inspireerides, motiveerides ja viies sind kõige kaunimasse paika, milleks on spiritualism kõrgeimal tasandil. Selle tulemus on ülim rahu ja mõistmine, eelkõige elu mõistmine!

Armastusega

Tene Laul