Kui sa näed unes seeni, siis võib sellel olla mitmeid erinevaid tähendusi. Seega meenuta selgelt, kuidas seened end sulle unes ilmutasid. Eelkõige on oluline, millised olid seened välimuselt? Milliseid emotsioone need sinus tekitasid?

Seened sümboliseerivad küllust, kui näha neid külluses ehk neid on unenäos palju ning need näevad välja lopsakad ning eluterved. Ka ülejäänu unenäos toimuv peab olema samuti ilus ja hea. Sellisel juhul ootab sind ees rikkus ning küllus ühel või teisel tasandil.

Seente korjamine viitab sellele, et sa avastad midagi või leiad võimaluse, millega kasu teenida. Oleneb jälle sellest, millises seisus olid sinu unenäos ilmunud seened.

Seente söömine on seotud inspiratsiooni, motivatsiooni ja ideede leidmisega. Kui seened olid maitsvad, siis on see ellu äratamist väärt ehk mõte, milleni jõuad - see vajab realiseerimist.

Juhul, kui leidsid seene või seened, mis ei olnud absoluutselt heas seisus, siis see viitab millelegi ebameeldivale jälile jõudmisele. See on ebamugav, kuid jällegi loeb, mida sa selle seenega tegid. Kui sa mingil põhjusel sõid seda, siis leiab see ebamugav situatsioon aset. Kui mitte ja sa said seenest lahti, siis sellisel juhul sa likvideerid selle situatsiooni või muudad selle kahjutuks. See on probleemi ennetamise ettekuulutus.

Seente kasvatamine ja nende omamine viitab rahale ning küllusele. Kui sa said nendega enda unenäos ilusti hakkama, siis on sind ees ootamas küllus igas mõttes. Kui mitte, siis on sul vaja enda majanduslikule olukorrale tähelepanu pöörata.

Kui sa jalutad seente vahel ringi ja ei tee nendega midagi konkreetselt ning seened näevad korralikud välja, siis see viitab sinu elus olevatele võimalustele ja valikutele. Sa võid olla sellises eluetapis, kus sa täpselt ei tea, kuhu poole edasi liikuda, kuna võimalusi enda elu muuta on palju. Sellisel juhul soovitan sul kanda Mookaite kristalli. Tegemist on uute alguste kristalliga, mis aitab sul intuitiivselt teha enda jaoks parimaid valikuid.

Hallutsinogeensed seened viitavad spirituaalsele kasvule, intuitisioonile ja visioonidele. Sinu alateadvus annab teada, et sul on vaja osutada suuremat tähelepanu sellele, mida sinu sisetunne sulle räägib. Kui nägid selliseid seeni, siis soovitan sul rohkem enda spirituaalsele arengule keskenduda.

Kõik minu poolt kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.

Soovin sulle alati parimat, olen sinuga!

Tene Laul