Juuli teine pool on kõikide jaoks tohutult soodne aeg, sest nüüd on aeg viia kogu enda tähelepanu rahaenergia portaalile, mis avaneb 28. JUULIL, mil taevas on Lõvi Noorkuu. Mis tähendab seda, et kogu vägi on suunatud Päikeseenergia aktiveerimisele ja külluse kanaldamisele otse meie planeedile. See on päev, mis on oluline ja soovitan sul see enda jaoks kindlasti kirja panna, et sa ei magaks seda mitte kuidagi maha, kuna nüüd on õige aeg rahaenergia õitsema seada.

2021. aasta 19. detsembrist kuni 2022. aasta 29. jaanuarini kestis Veenuse retrograad, mis ajas kõikide inimeste majandusliku olukorra täiesti pea peale. Kes toimisid sel ajal õigesti, tegid alateadlikult või teadlikult õigeid rahalisi lükkeid, siis nende jaoks on just 28. juulil, Noorkuu ajal, aset leidev rahaportaali avanemine eriti võimas.

Kuidas teada saada, kas sinu jaoks olid need lükked õiged või mitte? Alates 4. juunist kuni selle aasta oktoobri lõpuni toob Saturn (ehk Planeet Karma) välja kõik vihjed, mis annavad sulle teada, kuidas hakkab sinu majanduslik tulevik sinu elus kujunema. Kõik see, mis toimub ja on toimuma hakanud, vihjab palju ka 2023. kohta. Sellest hakkan ma teile rääkima selle aasta lõpu poole, kuna tulevik tuleb äärmiselt teistsugune, võrreldes selle aasta energiatega.

Aga kui tulla tagasi juuli võimsa rahaportaali avanemise juurde, siis mina soovitan tungivalt kõikidel enda jälgijatel võtta sellest maksimum, kuna rahaportaali avanemine toimus viimati umbes 2 ja pool aastat tagasi, kirjutasin sellest siis ka oma horoskoobis. Seega on see sündmus igale inimesele ääretult oluline ja eriti neile, kes soovivad enda rahalist olukorda parandada.

Noorkuu rahaportaal avaneb järk-järgult mitmeid päevi enne 28. juulit. Seega võib portaali energiaid arvesse võttes teha enda poolt juba enne õiget päeva ära kõik spirituaalne ja maagiline. Soovitan alustada võimalikult vara, kuid kindlasti tabada õiget päeva. Portaal sulgub vaikselt neli päeva ehk kui 28. juulil on rahaportaali avanemise tipphetk, siis selle energia on veel aktiivne 1. augustini.

Mida toob võimsa rahaportaali avanemine endaga kaasa?

Meie universumit mõjutavad paljud tegurid, mis loovad kogu planeeti ja inimkonda mõjutavaid energiaid. Üheks osaks on planeedid, tähed ja paljud teised taevakehad ning nende asetused. Universum on pidevas töös ja energiavoos, kus energiad muutuvad. Sellist asja, nagu seisev energia, ei ole olemas. Ainuke koht, kus see saab olla, on inimese enda poolt loodud kodu või esemed. Looduses liiguvad energiad alati ja me oleme nendest juhitud.

Seisvast energiast tuleb kiiremas korras lahti saada, et rahaportaal ehk külluseenergia aktiveerumise tipphetk saaks tuua sinu jaoks ekstra õnne. Selleks puhasta enda kodu täielikult ära, tee totaalne kodupuhastus. Kasutaksin sellel korral Basiiliku eeterlikku õli, Basiilikuküünalt, Basiilikuviirukit ja kindlasti veel Viirukipuu eeterlikku õli, Viirukipuuviirukit ja Boswellia ehk Viirukipuu küünalt. Lisaksin juurde rahaõnne suurendavad ja kinnipüüdvad taimed nagu näiteks Patšuli, mis on kõige võimekam rahaõnne aktiveerija. Koos Kaneeliga aitad sa tuua rahaõnne enda ellu tööga, mida sa armastad.

Kui sa ei ole väga ammu puhastanud enda kodu Salvei rituaalitõrvikuga, siis luba mul seda sulle meelde tuletada, kuna Salvei vabastab absoluutselt kõik segavad energiad. Eriti selleks, et sinu isiklikud maagiad ja rituaalid saaksid toimida, seetõttu on alati kasulik, ja lausa vajalik, enda kodu just Salvei rituaalitõrvikuga tervendada. Ütlen päris ausalt välja selle, et sul ei ole mõistlik teha mitte ühtegi rahaõnnerituaali ja -maagiat enne, kui sa pole oma koduenergia korralikult ära puhastanud. Sul on vaja nii-öelda puhta energiaga pinda, et rituaalid ja maagiad saaksid kinnituda.

Kui sa oled Salveiga puhastuse ära teinud, siis alusta külluse aktiveerimist teiste küllusetaimede abil, mille siin eelnevalt välja tõin ja lase külluseenergiatel rahaportaali kaudu enda ellu kinnituda.

Õiged rahaõnnekristallid aitavad rahaenergial kinnituda, mis omakorda kutsub küllust ligi ka edaspidi - ka kaugemas tulevikus! Seega on nüüd aeg tuua küllusekristallid enda koduseinte vahele!

Panen sinu jaoks siia kirja parimad valikud, et saaksid rahaportaalist maksimumi, siis sa saad ise intuitiivselt tunnetada, milliseid kristalle sa soovid selle võimsa energia püüdmiseks kasutada.

PÜRIIT - rahaõnne aktiveerija, säilitaja ja võimendaja.

KALKOPÜRIIT - rahalise ebaõnne kaitsja, kasuta seda Veenuse retrograadi halva õnne vabastamiseks, mis on sinuga kaasas käinud alates 2021. aasta detsembrist.

DENDRIITAHHAAT - seda soovitan ma tuua enda ellu hulgaliselt, kuna see suurendab rahaõnne ja läbi selle ka rikkust.

SAMMALAHHAAT - sobib neile, kellel on sellel aastal uus töökoht või soovivad rahalisest seisakust vabaneda.

SMARAGDKVARTS - toob uusi rahalisi sissetulekuid ja seda kasutatakse rahaõnne manifestatsiooniks.

ORANŽ KALTSIIT - see on sulle, kui sa soovid leida üles selle töö, mida sa suudaksid nautida. Seejärel aktiveerib see rahaõnne.

RUTIILNÕELTEGA KVARTS - kindlasti lisa see rahaportaali kristallide sekka, et kõiki kristalle omavahel ühendada ja neid koostöösse sättida.

VESUVIANIIT - kõige võimsam rahaportaali kinnitaja, aktiveerija ja koduseinte vahel külluseenergia säilitaja.

EPIDOOT - parim kristall selleks, et rahamaagia toimiks, lisa teiste kristallide juurde.

KARNEOOL - lisa see kindlasti rahamaagia kristallide sekka, kuna see aktiveerib ja puhastab ning loob saatuserajale uue teekonna rahaenergia kinni püüdmiseks.

ROHELINE AVENTURIIN - tööedu ja ärilise õnne kristall, mis aitab rahaõnne aktiveerida olemasolevates allikates.

PILTJASPIS - sobib neile, kes on iseenda tööandjad, toob just neile küllust ja rikkust.

TIIGRISILM - vabastab mineviku halvad energiad, mis takistavad rahavoolu liikumist ja suurendab rahaenergiaid.

MAAGIA KVARTSID - annavad alati maagiale lisaväärtust ja võimendavad sinu manifestatsioone.

Kõiki neid kristalle saad kasutada rahaenergia portaali enda ellu kutsumiseks ja hoidmiseks. Selleks soovitan ma leida spetsiaalse karbi, aluse või koti, kuhu kõik need kristallid asetada.

Sa võid enda rahaportaali teha valmis juba enne 28. juulit ehk enne portaali kõige võimekamat päeva. Selleks, et need juba kanaldaksid enda sisse õnneenergiat, mida sul on võimalik universumist kinni püüda.

Kui sa oled enda rahaõnne kristallid kokku saanud, siis kindlasti tilguta nende peale Patšuli, Tüümiani või Oregano eeterlikku õli, kohe mitmed tilgad. Kui kasutad kristalliportaali jaoks kotti, siis saad eeterlikke õlisid tilgutada sinna sisse. Need eeterlikud õlid aktiveerivad kristallide energiad, et need püüaksid universumist kinni rahaõnne energia. Seega toetavad need külluse ligikutsumist, sidudes omavahel ka kõik rahaõnne kristallid.

Kuhu rahaõnne portaal luua või kus seda hoiustada?

Mina soovitaksin hoida sinu rahaõnne portaali sinu kodu Ida- või Kaguilmakaares, kus Feng Shui järgi asuvad kõige võimsamad külluseportaalid. Kui sul juba on seal külluseelemente ja erinevaid Feng Shui küllusetaimi, siis need annavad kõigele vaid jõudu juurde. Seega ei ole vaja neid sealt ära tõsta, pigem ongi hea, kui seal on rahaenergia juba eelnevalt aktiivne. Seda võimsamalt sinu maagia toimib.

Kui asetad kristallid oma kohtadele, siis keskendu sellele, et need tõmbaksid ligi rahaportaalist kiirgavaid energiaid. Võid tänada kõiki kristalle ükshaaval selle eest, et need hakkavad sinuga koostööd tegema. Ole alati kristallidele tänulik, kuna need armastavad meie universumit tingimusteta, tehes meie ümber tööd vabalt voolavas energias. Meil kõigil on suurim ja ülim au neid kasutada.

Kindlasti põleta enne seal kohas, kuhu kristallid paned, viirukeid, eeterlikke õlisid ja küünlaid. Nii aktiveerid sa seal külluseenergiad ja sinu maagia toimib kiiremini ning efektiivsemalt.

Õige aeg investeerimiseks - kuula enda intuitsiooni ja tee julgeid samme!

Ma tean, et väga paljud minu jälgijad tegelevad krüptovara ja aktsiatega ning seetõttu ma annan teile nõu. Alates 21. juulist kuni 1. augustini on mõistlik kuulata enda intuitsiooni ja teha investeeringuid intuitiivselt, puhtalt sisetunde järgi. Eriti just krüptomaailmas. Intuitsiooni aitab võimsamaks muuta, kui kannad koos Kiastoliiti ja Tiigrisilma. Soovitaksin neid kristalle nii või naa kõigile, kes tegelevad investeeringute või krüptorahadega.

21. juulist kuni 1. augustini võivad tulla ootamatud tõusud ja langused. Võidud saabuvad neile, kes julgevad riski võtta seal, kus keegi teine ei näe seda tulemas. Soovitus - kui sisetunne ütleb, et raha tuleks investeerida "sinna" või "sealt" välja võtta, siis lihtsalt tee seda. Ja usu mind, sa veel tänad end selle eest. Kuna rahaportaal on avatud ja intuitsioon kanaldab rahaenergiat sellel perioodil ekstra tugevalt.

Samamoodi annan soovituse ka osta ja müüa, kuna rahaenergia ollakse sellel perioodil külluslikud. Seega, kui sa oled oodanud rahalise väljamineku tegemist, siis nüüd on selleks õige aeg. Kui sa näiteks varasemalt ei ole tundnud ära seda "õiget asja", siis nüüd, sellel perioodil, võib sinuni saabuda see õige vastus või teadmine. Seega ole tähelepanelik.

Kui sa soovid paremini mõista, milliseid materiaalseid samme teha ja kuhu investeerida, siis soovitangi sul kanda koos Kiastoliidi ja Tiigrisilma kristalli. Need mõlemad toetavad sind tugevalt ja annavad sulle vajaliku oskuse võtta riski õiges kohas ning hoida end valest kohast eemal.

Kuidas suurendada enda energias rahaportaali kinnitumist sinu isiklikku ellu?

Kui sa oled minu artikleid aastaid lugenud, siis sa kindlasti tead, mis on Tšakrad ja kui oluline on Tšakrasüsteem meie kehale ja hingele. Kui mitte, siis selgitan sulle seda veidi. Meie Tšakrasüsteem annab meile mingisugused eeldused siin maailmas midagi kogeda, kasvõi õnne. Näiteks Päikesepõimiku tervendamine on väga oluline rahaõnne kinnitumiseks. Seega, kui sa soovid, et sul võiks minna rahalise koha pealt suurepäraselt, näiteks aktsiatesse investeerimisel või tööalaselt, siis ole hea ja tegele enda Päikesepõimiku tervendamisega.

Kuidas seda teha? Päikesepõimiku energia vajab näiteks seda, et sa sööksid melonit, kollaseid tomateid, jooksid sidrunivett või nurmenuku- või pärnaõieteed. Praegu on küll suvi, aga sa võid alati juua ka külma teed, kui teejoomine on sinu jaoks rohkem sügise-talve harjumus. Eelkõige söö enda Tšakrad terveks.

Lisaks sa saad alati kanda Päikesepõimiku kohal, mis asub otse sinu naba kohal, Tsitriini kristalli. Aseta Tsitriin võimalikult pika kaelaketi või paela otsa, et see sinna ulatuks. Täpselt samamoodi aitab kaasa Kollane Kvarts, Kollane Jaad, Kollane Kaltsiit või Oranž Kaltsiit. Ka nendest kristallidest valmistatud käeehete kandmine aitab Päikesepõimikut tervendada, kuna tihtipeale on sinu käed Päikesepõimiku kohal või lähedal.

Päikesepõimik ei kannata saia, pasta, juustu ja teiste piimatoodete söömist. Seega, kui sa soovid, et see Tšakra funktsioneeriks, siis ole nii hea ja praagi enda menüüst need Päikesepõimiku haigestajad välja. Asenda need tervislikema alternatiividega või tee tasakaal menüüsse, et neid toite ei oleks seal liialt. Just sellel perioodil ma soovitaksin konkreetselt nende toodete söömist vältida, kui soovid rahaenergiat enda Auravälja kinnitada. Peale 1. augustist võid neid tasapisi juurde tuua, aga ma siiski ei soovita neid Päikesepõimiku tervendamiseks väga palju süüa. Kõige kahjutum sellest valikust Päikesepõimikule on sai ja pasta.

Mida sa saad veel ise teha, et võtta rahaenergia portaalist maksimum?

Igasugune liikumine ja aktiivne olek tervendab Päikesepõimikut ning see omakorda kiirendab energiate liikumist. Olles ise aktiivne, toodad sa Päikesepõimikule energiat juurde, ja kui ma ütleb aktiivne, siis ma siinkohal mõtlen füüsilist aktiivsust, nagu näiteks trenni tegemine, tantsimine jne. Igasugune füüsiline töö ja selle tegemine toetab sind sellel hetkel, seega tuleb enda mõtetest välja tulla ja anda füüsilisele kehale rohkem liikumisvõimalust. Mida tegelikult on imelihtne teha.

Soovin teile kõigile suurepärast rahaõnne energiate kinni püüdmist ja küllust parimal viisil! Loodan kogu südamest, et eelmise aasta lõpus alguse saanud Veenuse retrograad on olnud teie vastu helge ja Saturni Karma on positiivne.

Juulikuus on kõik poleeritud kristallid tavahinnast 10% soodsamad! Täienda oma küllusenurka või -portaali uute kristallidega või loo täiesti uus rahaenergia portaal - nüüd on selleks hea aeg!

14. juulil algas uus loos! Kõigi vahel, kes teevad ostu LA TENE poodidest või e-poest, loosin välja 3 võitjat, kes saavad valida LA TENE erikollektsioonist käeketi endale ja oma kaaslasele! Ehk 3 võitjat ja 6 LA TENE erikollektsiooni käeketti! Loosis osalevad kõik ostud, mis on tehtud ajavahemikul 14. juuli - 14. august! Head loosiõnne!


Alati teile kogu armastusega kirjutades

Tene Laul