KRÜSOKOLLA on üks lisakristallidest, mis kuulub ennustuskristallide komplekti. Iga kristall annab ennustamisel veelgi täpsema tulemuse - mida rohkem on komplektis kristalle, seda täpsema vastuse sa enda küsimusele saad. Seega on soovitatav lisada põhikomplektile ka teisi kristalle.

VASTUS: Üldiselt tuleb Krüsokolla vastuseks siis, kui sa annad endast liiga palju välja, pingutad liialt palju või suundud vale eesmärgi poole.

PÄEVASÕNUM: Päevasõnumina annab Krüsokolla teada, et täna on see päev, kus sa pead tegema seda, mida sa ise soovid ja mitte teiste pärast ringi jooksma, kuna teised peavad saama ise enda õppetunnid ning enda elu pärast pingutama.

TERVIS: Tervise küsimuse korral tuleb Krüsokolla välja siis, kui sulle üritatakse mõista anda, et tervisega tuleb rohkem tegeleda ja enda eest tuleb kanda suuremat hoolt. Oled end unarusse jätnud!

SUHTED: Armastuse/suhete küsimuste korral vastab Krüsokolla, et sa annad hetkel sellesse suhtesse üksinda energiat ja hetkel ei pruugi asjad liikuda vastastikuse energiaga.

SOOVITUS: Krüsokolla annab vihje, et sa võid teha vea, kuna sa ei tunneta südamega, vaid hoopis mõistusega ehk sa ei usalda iseennast. Krüsokolla soovitab mitu korda järgi mõelda, et kas see on see, mida sa soovid teha?

Põhilised märksõnad: vale suund, sisetunde mitte usaldamine, energia raiskamine, iseenda unarusse jätmine, teistele elamine.