Kas sulle meeldib äike? Tunned sa sellest naudingut ja see rõõmustab sind? Kui jah, siis lase selle tervendaval väel enda ellu tulla. Kõik, kes kardavad äikest, ei soovi tervendust enda energiasse lasta. Mitte tahtlikult, vaid ikka alateadlikult. Seega ei tee see ühte inimest teisest paremaks, kui üks suudab äikest nautida ja teine mitte. Kui sa armastad äikest ja äikesetormi, siis aita teistel nende äikesehirmudest lahti saada, et ka nemad saaksid lasta tervendusel enda hinge siseneda. Spirituaalne tarkus on eelkõige jagamiseks ja teistele inspiratsiooniks. Spirituaalne egoism on aga see, kui peetakse end võimekaks, kui keegi sinu kõrval kardab seda, mida sina suudad nautida ja mida sina tead.

5D-mõtlemine ja sellises maailmas eksisteerimine on seotud teiste inspireerimisega, mitte nende alla tõmbamisega. Seega jaga alati headust ning haara spirituaalsesse maailma neid, kes ei ole teatud aspektides sinuga ühel tasandil. Äikese puhul saad seda teha nii, et aitad neil hirmudest vabaks pääseda, kes äikest kardavad.


Kui sa kardad äikest endale teadmata põhjusel, siis aitan sul mõista, miks sa seda teed. Ainult nii saad sa enda hirmudest lahti, ja see on ka minu ülesandeks, aidata sind ning kõiki teisi enda hirmudest vabanema. Hirmudest saab lahti ainult siis, kui me selgitame olukorda, vaatame seda 5D-suhtumisega ehk süveneme sellesse spirituaalselt.

Äike sümboliseerib asjadesse selguse loomist, mõistmist, vanade energiate vabanemist, energiate uuendamist, eluga edasi liikumist punktist, milles sa võid eneseteadmata kinni olla. Äike on justkui Salvei rituaalitõrvik, millega on võimalik energiad õigesse paika suunata. Salveitõrvikut põletades suunduvad ebavajalikud energiad Auraväljast eemale, vabaneb segadustunne ja Auravälja kinnitub spirituaalne tarkus. Seetõttu ma korrutan sulle ja enda kõikidele teistele jälgijatele, et puhastage, puhastage ja veelkord puhastage enda energiaid Salveiga. Äike teeb seda samamoodi, ühekorraga ja väga korralikult. Seega tasub äikeseilma nautida, sest see on totaalne tervendaja ja selguse looja. Seda vaid siis, kui sa suudad äikest nautida.

Kui sa mingil põhjusel kardad äikest ja lased hirmul end paanikasse viia, siis tervenemist ei toimu, kuna sa ise blokeerid tervenemisprotsessi. Kuna minu missioon on aidata sul spirituaalseks kasvada ja sellel teekonnal areneda, siis soovin vabaks päästa ka sinu hirmu, mis sul äikeses osas on. Et sa saaksid äikesetormi ajal terveneda ja sinu meeled saaksid selgust tunda.

Kui sa kardad äikest, siis sa kardad ka tõele näkku vaadata. Sind hirmutab tegelik reaalsus, mis sinu elus toimub. Sa võid hoida enda silmade ees roosasid prille seal, kust need tuleks tegelikult ära võtta ning vaadata tõele näkku. Ilmselgelt teed sa nii paljude asjade puhul ja pigem tolereerid asju, mida sa ei tohiks tolereerida. Spirituaalsuse üks põhitõdesid on osata tõele otsa vaadata isegi siis, kui see on valus ja kurb. Areng ei saa toimuda, kui sa ei ole aus iseendaga või situatsioonidega, mis sinu elus toimub.

Loomulikult saab äikesehirm olla ka eelmise elu äikeseõnnetuse tõttu, aga sellisel juhul peab sul olema meeletu paanikahoog, mis äikesega tekib. Mitte lihtsalt hirm. Sinu keha läheb sellisesse paanikasse, et sa ei suuda enda füüsilist keha kontrollida ja hing on nii võimetu, et sa ei suuda end maha rahustada. Sellisel juhul aitab sind Rüoliidi kristalli kandmine koos Apatši Pisara kristalliga. Need kaks kristalli koos aitavad lahti saada eelmise elu traumast, mis omakorda põhjustab oskamatust tõele otsa vaadata. Kanna neid kristalle seni, kuni hirm on ületatud. Kanna neid alati äikesetormi ajal.

Äikesetorm klaarib kõik meelesegaduse ja selle saatel on ülimalt kasulik mediteerida. Olen alati äikest ja äikesetormi armastanud. Mediteerinud äikese ajal looduses, ujunud merevees ja nautinud äikeseilma. Hoolimata sellest, et see võib olla ka ohtlik, on see eelkõige tervendav. Minul on alati selline suhtumine olnud - kui on õige aeg minna, siis me läheme nii või naa sellest elust teise ellu. Seega ei ole vaja karta, vaid nautida seda looduseimet.

Aastaid tagasi sõitsin lennukiga Hamburgist Brüsselisse ja samal ajal oli äikesetorm. Lennukiaknast välja vaadates oli suurepärane müstiline vaade, kus pilvede kohal sõites nägi äikest ülevalt poolt, kuidas see maa peale kiirgas. Enamus lennukis olevaid inimesi olid paanikas ja ma rahustasin enda ümber istuvaid, öeldes neile, et meil ei ole ärevuseks põhjust, lihtsalt vaadake aknast välja ja nautige vaadet. Öösel oli kogu vaateväli pime ja äikest nägi igal pool, kuhu vaatasid. See on üks meeldejäävamaid äikesekogemusi, mis oli nii maagiline. Mäletan, et soovisin, et kõik kogeksid enda elus nii ilusat vaatepilti.

Ükskõik, millal sa koged äikesetormi, see on sulle kasulik. Sellel ajal on võimalik leida enda seest kõige suuremad selgusmomendid. Et saada äikesetormist maksimumi, selleks tõsta enda sees olevad küsimused esile ja keskendu nendele. Soovi selgust ja see tulebki kui välk selgest taevast. Sellel hetkel on võimalik kogeda Satorisid.

Kui sa ei tea, mis on Satori, siis loe läbi minu artikkel, mille kirjutasin 2021. aasta lõpus, leiad selle siit. Lühidalt kokkuvõttes on Satori selguse saamine ja kõige mõistmine, mis tekib iseenesest. Seda kogetakse spirituaalses kõrghetkes olles.

Kui sinu laps kardab äikest, siis ole talle toeks. Selgita talle seda, mida ma teile siin räägin. Lapse hirm kaob, kui sa räägid talle, miks äike on hea ja mida kõike ilusat see teeb tema hingega. Kingi talle Rüoliidi ja Apatši Pisara kristallid ning ütle talle, et ta neid käes hoiaks. Pane need talle padja alla, et ta suudaks äikese ajal magada. Su laps terveneb kristallide abil ülimalt kiirelt. Ole tema jaoks spirituaalselt olemas, tal on sind vaja!

Soovitan teha endale äikese ajal ka Aurapuhastust. Võta välja ükskõik milline Salvei rituaalitõrvik, kas siis segutõrvik või klassikaline Salveitõrvik. Süüta see põlema, lase sellel leek üles võtta ja seejärel raputa kustu. Puhasta selle Salveisuitsuga enda Auraväli. Eriti siis, kui sinu sees on küsimused, millele soovid vastuseid saada, nii toimub selgenemine kiiremini. Sinu hinge saabub totaalne rahutunne ja sa saad eluga edasi liikuda.

Armastusega alati teiega. Nautige looduse maagiat!

Tene Laul