Minu käest on päris palju tuldud küsima, et: "Tene räägi mulle, miks mina sündisin enda perekonda või miks minu laps valis just mind enda vanemaks? Kas sellel on ka mõni sügavam tähendus ning kuidas see süsteem üldse käib?"  Kuna ma nägin täna öösel unes seda, et ma pean sellele veidi seletust andma, siis ma seletan teile enda visiooni hingede liikumisest. Samuti ka sellest, kuidas ma suudan tuvastada, kas laps hakkab perekonda sündima.

Igale hingele, kellele antakse võimalus inimesena elada, on ette määratud saatus, mida ta käima peab. Igal hingel on olnud eelmised elud, kas siin Maa peal või teisel planeedil või kusagil teises dimensioonis, me oleme osa tähetolmust, universumist ja suurest tohutult võimsast energiasüsteemist. Sinu hinge üks etapp võib olla saada siin Maa peal õppetunde ja see elusüsteem siin võib käia mitmete sündide ning surmadega.

IGA HING VALIB ENDALE EMA JA ISA SELLE KAUDU, MILLISEID KOGEMUSI TA SOOVIB SAADA

Kui me oleme eelmisest elust lahkunud ja jäänud ootama taassündi, otsustab sinu enda hing, mida ta soovib kogeda, kellega kohtuda, milliseid taaskohtumisi ta soovib endale saada ja palju muud. Hinged valivad endale need inimesed, kellega nad võisid eelmises elus kohtuda, niiviisi soovivad nad sinuga karmat lahendada ning sünnivadki sinu perekonda.

Loomulikult valisid ka sa ise niiviisi enda elukäigu välja.

Teine variant on see, et hing tahab kogeda midagi, mida saad just sina talle pakkuda. Ta ei pruugi olla sinuga eelmistes eludes seotud, vaid sina saad selle võimaluse talle anda.

See võimalus võib olla katsumuste rohke või täis armastust, igal hingel on oma erinev tee ja seda ei saa üldiselt seletada. Üks on kindel - sina ise valisid enda ema ja isa välja.

Toon mõne näite selle kohta, kuidas sinu valikud on sind mõjutanud. Või miks mõnel hingel ei olegi sellel elus isa või ema, on vaid teadmine, et oled kellegi laps. Kui sa oled sündinud perekonda, kus oled vaid sina ja sinu ema, aga mitte isa, siis sa ise soovisid enne taassündi saada seda kogemust, kuidas on elada ilma isa armastuseta.

MIKS NII TEHAKSE? SOOVITAKSE NII-ÖELDA HALBA KOGEDA?

Sellel on suur põhjus - niiviisi sinu hing arenebki. Me valime katsumusi, et õppida, kuna hinge põhimõte on kasvada, areneda, muutuda jõulisemaks, saada tugevamaks, olla spirituaalsem ning õppida seda universumi tundma. Sind on siia Maa peale saadetud selleks, et sa käiksid kõik inimese võimalused läbi, ka tajudes kurbust, pettumusi, armastust, õnne, viha jne. Kui sa õpid enda kogemustest, siis sa saad nendest vabaks, kui sa ei õpi ja annad alla, siis sa jääd selle õppetunni juurde pidurduma senikauaks, kui see on sul õpitud. Ükski valu ei tule sinu juurde põhjendamatult, vaid sa oled selle ära teeninud, kuna see teema on sul jäänud õppimata. Kui sa õpid enda probleemidest ja mõistad, miks üks või teine asi on sinuga juhtunud või juhtub, siis on edasiliikumine lihtne ja saad enda karmast, sellestsamast karmast, mida sa oled iseendale valinud, vabaks. Sa saad selle õppetunni õpitud ja edaspidi seda enam ei tule, kui sa tõepoolest oled enda hinge sees selle teemaga rahu teinud. Niiviisi on inimese hing loodud ja see on ka põhjus, miks just üks või teine hing meie eludesse saabub. Me ise valime enda kaaslased ja oma lapsepõlve õppetunnid välja, lähtudes sellest, mis meil eelmises elus õppimata jäi. Lapsepõlv annab tõuke tulevikule ja valu, mida lapsepõlves oled tundnud, aitab sul lahendada neid eesmärke, mille oled endale tulevikku seadnud. Ehk sellesama valu kaudu saadud õppetund annab sulle oskuse täita oma unistusi, ilma selle valuta ei oskaks sa enda sooviga midagi teha.

Mina näen, kuidas hinged tulevad Aurasse ja valivad endale ema-isa. Iga hing eksisteerib inimese mõiste järgi umbes kaks aastat enne seda sinu Auras, kui ta sündima hakkab. Ta sätib end sinu energeetikasse ja valmistub elama, õppides sind tundma ning hindama olukorda, kas ta soovib seda katsumust vastu võtta. Ma saan inimesele kõige rohkem kaks aastat ennustada ette seda, et jäädakse lapseootele, kuna hing kinnitub Aurasse enam-vähem selle perioodi jooksul. Kui hinge Auras ei ole, aga soovitakse last saada, siis seda ei lubata ning takistatakse, ja lapseootus ei pruugigi tekkida.

HINGED VALIVAD ISE, MILLAL NAD SÜNNIVAD


Lapsi ei tohi mitte kunagi sündima sundida. Kui sa meeleheitlikult planeerid lapse sündimist ette, siis sa kutsud hinge enda juurde liialt ruttu. Kui inimene, eriti naine, soovib paaniliselt lapseootusele jääda ja sellest on tekkinud kinnisidee, siis niiviisi ei pruugi see laps selleks eluks valmis olla ja ei pruugi sinu hing olla. Lastel peab laskma ise tulla, mitte neid meeleheitlikult oodates, vaid lihtsalt lastes võimalusel tekkida. Kui hing on valmis tulema ja soovib sündida, siis jääbki naine väga kiiresti lapseootele. Kui konkreetne paar ei saa koos lapsi, siis on see märk sellest, et nende kahe inimese ühisel saatusel ei ole sellele hingele pakkuda seda, mida soovib saada see hing, kes on näiteks ema endale juba välja valinud. See hing võib seal Auras eksiteerida, aga ta ei pruugi mitte kunagi sündida selle mehe lapsena, kellega koos see naine on.

Kui lapsepõlv on hea, rahulik ning perekonna poolt armastav, siis ei pruukinud sellel hingel eelmises elus olla armastav elu algus ja ta soovis seda kogeda. Kellel on selja taga äärmiselt raske minevik, siis nemad ise on soovinud seda kogeda. Või siis nad on läinud eelmisest elust liialt kiirest ning ülekohtuselt ära - nii jääb hing kinni ning sünnib probleemidega uuesti. Probleemidega sellepärast, et ta saaks karmast vabaks ning hakata uut elu elama alles siis, kui seesama karma on vabanenud. Meile võidakse luua uus algus, aga iga algusega peame alati vanad võlad ära lõpetama. See, kellel on olnud armastav lapsepõlv, see hing tegi eelmise elu lõpus endaga rahu ning leppis olukordadega, mis tema elust läbi käisid. Hiljem aga hakkavad selle elus esile tulema erinevad probleemid ja katsumused, millega ta eelmises elus leppis, aga ei lahendanud ära.

Elu on üks suur õppetund, sa võta igat hetke enda elus õpetusena, kasuta igat probleemi õppimiseks ja igat inimest õpetajana.

Loe ka minu artikleid "Sinu laps võib olla sinu õpetajahing" SIIT ja "Vanemate ja laste vahetatud rollid - võimalik eelmise elu karma" SIIT.