Ma tean seda, kui raske on teil enda eluga edasi liikuda ja ma teen kõik selleks, et aidata teil enda elud korda saada. Toetan sind alati sinu spirituaalsel teekonnal. Ja kui sa tunned, et sul on hetkel vaja seda kõike lugeda, siis on see märk universumilt, et sa oled täiesti õiges kohas. Juhuseid ei eksisteeri, sünkroonsus on kinnitus universumilt, et sinu kurss on õige. Leiad sünkroonsuse kohta lugemist siit, olen selle sinu ja kõigi teise jaoks kirja pannud.

Kui tunned minu sõnadega sidet ja intuitsioon juhatas sind siia selle artikli juurde, siis kuula mind ja vii see kõik praktikasse. See on viis, kuidas sa saad enda eluga tõeliselt edasi liikuda. See siin on sinu jaoks! Kirjutatud kogu armastusega, et sul oleks alati võimalus spirituaalset kasvada ja areneda.

1. Vabastamine

Kui sa soovid eluga edasi liikuda, siis on äärmiselt oluline, et sa lased vabaks sellest, mida sa kogu aeg enda peas kannad. Selleks, et aru saada, mida tuleb vabastada, küsi iseenda käest: "Mis on see mõte, mis ringleb kogu aeg minu sees, mis tuleb aina ja rohkesti esile?". Keskendu sellele, kuni sa saad aru, mis käib igapäevaselt sinuga kaasas. Kui tabad selle ära, siis vabasta see. Vabastamise rituaali leiad siit, kirjutasin selle sulle ja kõikidele teistele enda jälgijatele, et teid aidata. Teen seda alati, olen teiga! Kuula mind ja vii see kõik praktikasse. Eelkõige iseenda jaoks ja niiviisi saadki eluga edasi liikuda.

Vabastamiseks on sul äärmiselt oluline mõista ka seda, et kodu Feng Shui energiad peavad olema tasakaalus. Kuidas neid tasakaalus hoida? Olen aastaid kirjutanud kristallide tõlgendusse Feng Shui temaatilisi soovitusi. Iga kristall aitab Feng Shui energiaid tervendada. Leia enda murepunkt üles ja täida enda kodu kristallidega, mis toetavad sinu kodu energeetika tervenemist. Lisaks aitab kaasa ka pidev eeterlike õlide aurutamine, sest need puhastavad energiavälja, mis on sinu kodus. Eeterlike õlide puhul soovitan näiteks kasutada Kadakat, Niaoulit, Bergamoti, Sidrunit ja Sidruni Teepuud.

2. Kuula enda intuitsiooni


Intuitsioon on sulle antud, et eluga edasi liikuda. See on meis kõigis olemas. Loeb see, kui aktiveerunud see sinus on. Intuitsioon asub Kolmanda Silma Tšakras, mis tähendab seda, et sa saad alati seda Tšakrat õigete taimede ja kristallidega tervendada. Selleks, et intuitsioon saaks töötada, joo rohkelt vett, et üleanalüüsimine peatada. Aseta veeklaasi sisse Apatiidi kristall, et vett toimima aktiveerida. Apatiit on suurepärane blokeerunud intuitsiooni aktiveerija. Apatiit vähendab ka segadustunnet ja aitab sul kõike veelgi selgemalt tunnetada. Kanna seda kristalli siis, kui tunned, et oled seesmiselt korralikult lukus.

3. Ole nendega, kes tõstavad sind kõrgustesse

Ülimalt oluline on jälgida seda, et inimesed, kellega sa suhtled, toetavad sind ja aitavad sul kujunenda iseenda parimaks versiooniks. Sa pead mõistma, et kõik inimesed on energia ja sina oled energia. Mida rohkem sa suhtled inimestega, kes aitavad, armastavad ja toetavad sind autentselt, seda kõrgemale sa tõused. Seega tee enda valikud, arvestades seda, kuidas sulle mõjutakse. Need, kes mõjuvad sulle halvasti, tõmbavad sind alla või teevad sulle vaid etteheiteid, nemad on sinu jaoks 3D-energia. Lase enda elus eksisteerida vaid 5D-energial ja alusta inimeste osas valikute tegemist enda siseringist.

Punane Tiigrisilm aitab sul mõista seda, kellega enda elu jagada ja kellega mitte. Tegemist on kristalliga, mis ühendab lahti vanu suhteid, mis mõjuvad sulle toksiliselt, aga millest sa ise veel aru ei saa. Kristallid on kosmiliste vägede poolt loodud põhjusega, neid ei tasu mitte kunagi alahinnata. Need eksisteerivad meie planeedil ja meie nende keskel kindlal eesmärgil.

4. Kuula enda lähedasi, neid, kes sind tõeliselt armastavad - unusta teiste sõnad!

On neid, kes ei tea, kuidas sind aidata ja on neid, kes teavad täpselt, mis on sulle hea. Selleks kuula vaid neid, kes sind tõeliselt armastavad, hoiavad ja hindavad. Nad on sinu elus justkui maapealsed kaitseinglid. Seega võta aega, et mõista, kes on tõesti sinuga armastusest ja kellel on hoopis teistsugused tagamaad, et sinuga koos ollla.

Selleks, et mõista, kelle südamesse sa kuulud ja kelle südamesse mitte, selleks tee endale Südametšakra puhastuskuur. Selleks võta kasutusele Piparmündi eeterlik õli ja auruta seda õlilambis või difuuseris. Piparmünt teeb alati selgeks kõik selle, mis on Südametšakras valesti. Lisaks saad alati kasutada ka Südametšakra kristalle nagu näiteks Serafiniiti. See kristall toetab Piparmüni toimet sinu kehas. Olen alati öelnud, et universumis on kogu abi olemas, lihtsalt kuula mind ja aita iseennast, kui sa soovid eluga helges ning kerges energias edasi liikuda.

5. Keskendu sellele, keda või mida sa armastad

Hoia enda kurss selles suunas, et sa suunad enda energia, mõtted ja kogu südame sellele, mis on tõesti oluline. Need inimesed, keda sa tõepoolest armastad kogu südamest - mõtle nende peale. Sul ei ole vaja enda aega ja energiat suunata kellelegi, kes ei oska sind väärtustada. Nad on olnud sulle õpetajateks, sinu kujundajateks. Kõik need, keda sa armastad - nendega oled sa mõeldud edasi liikuma. Kui sa mõtled nende peale, siis sinu intuitsioon töötab samuti paremini. Selleks, et ühendada end armastatud inimeste ja tegevustega, selleks tuleta meelde, kes ja mis on sind õnnelikuks teinud. Et hoida neid ilusaid väärtusi enda sees, selleks soovitan sul samuti kanda neid Südametšakra kristalle nagu Fuksiiti või Rubiin-Fuksiiti. Mõlemad kristallid toetavad seda, et sinu elus oleksid õiged inimesed ja tegevused. Kanna neid seni, kuni oled tõesti suutnud eluga edasi liikuda.

6. Vali päikesevalgus enda ellu!

Päike on meid juhtiv, aktiveeriv, elujõudu süstiv ja see kujundab sinust sinu parima versiooni - ka absoluutselt kõikidest teistest inimestest. Seega leia igapäevaselt aega kasvõi hetk, et päikesevalgust nautida. Seda ei pea kartma, see teeb sind terveks! Sul on vaja õues päevavalguse käes olla, hingata värsket õhku ning nautida maailma imelisi võlusid päikese all.

Päike aktiveerib Päikesepõimiku ja kui sa soovid alati päevalgust enda Auraväljas kanda, siis hoia enda kätel, kaelas, kõrvas kristallehteid - et päike neid aktiveeriks. Nii kanduvad sinusse kõik positiivsed energiad. Kui sa tunned, et sa ei oska ega suuda eluga edasi liikuda, siis kõige olulisem on kanda Mookaite kristalli. Tegemist on uue teekonna loojaga. Olen aastaid tagasi kirjutanud teile selle kristalli maagilisest väest, mis aitab teil enda elus uut lehekülge pöörata.

Päikesevalguse puudus haigestab keha ja hinge ning ei lase sellel normaalselt funktsioneerida. Seega ole nii hea ja küsi iseenda käest: "Kui palju aega ma veedan päikesevalguse käes?" Kui sa tunned, et seda on liiga vähe või olnud viimastel aastatel oluliselt vähem, kui minevikus mäletad, siis muuda koheselt kurssi! Mine õue ja naudi päikest! Kaitse enda nahka baasõlidega nagu näiteks Magusmandliõliga. Kanna seda enda nahale, kui päikest naudid, et hoida see niisutatud ja tervena.

Mookaitet asu kandma, kui oled teinud sellesse kristalli enda isikliku rituaali. See aitab sul enda eluga ülimalt kergelt edasi liikuda!

Leia endale Mookaite ehe, mida soovid kanda, kuni oled enda elus pööranud täiesti uue lehekülje. Kui sa oled enda väeehte leidnud, siis aseta see enda kodus päikesevalguse kätte, näiteks aknalauale.

Seejärel sea selle ümber Kaneeli eeterlik õli, Kaneeliviiruk ja Kaneeliküünal ning pane need tööle. Kaneel aitab Mookaite kristalli aktiveerida ja seeläbi hakkab see sinu soovi nimel tööle. Aseta Mookaite väeehe rituaaliesemete keskele ning korda täpselt 6 korda: "Vabastan mineviku ja avan end kõikidele imelistele tulevikuvõimalustele, mis minu hingeteed rikastavad ja täiustavad!".

Kui sa oled selle ära teinud, siis jäta Mookaite Kaneeliessentside keskele laadima. Kui viiruk on suitsemise lõpetanud, asu seda ehet koheselt kandma. Kanna seda senimaani, kuni tunned, et oled suutnud enda eluga edasi liikuda.

Soovin teile kogu südamest kõike kõige imelisemat! Et teie elud oleksid helged, kerged ja 5D-energias! Ole nii armas ja tee kõike selleks, et iseennast aidata. Mina olen siin sinu kõrval sind alati toetamas ja sa tead seda. Olen seda alati olnud ja jään igavesti!

Kogu armastusega

Tene