Olen alates aasta algusest teile rääkinud ja kirjutanud sellest, kuidas 2022. aasta avas täiesti uue maailmapildi - kogu meie maailm on muutumas. Ja seda eelkõige seetõttu, kuna just sellel aastal on olnud palju täiesti uusi kosmilisi seisusid, mida ei ole juhtunud varem sinu ega minu selle elu jooksul. Äärmiselt põnev - no nii põnev, et lausa paneb mind teile kirjutama. Ma olen täis inspiratsiooni, et teid kõiki aidata. Sellele on kaasa aidanud igaüks, kellega olen kokku puutunud, sest teie probleemid on mind inspireerinud kanaldama midagi võimsat - kodeerida te jaoks lahti ja pakkuda lahendusi ühiskonnas olevatele probleemidele. Olen seda teinud tervelt 8 aastat teile kirjutades ja teid aidates, kes te olete minuga kokku puutunud.

Elu on põnev ja veelgi põnevam on seda lahti kodeerida. Olen siiski missioonil ja seda ei tasu ära unustada. Nagu sina ei tohiks alahinnata iseenda elu väärtust ja seda, kuidas üks inimene suudab maailma muuta. Kas mitte Michael Jackson polnud geenius, tehes maailmakuulsa loo: "Man in the mirror". Kuula seda lugu korra, kuula uuesti, ja nopi sealt üles seesama mõte, mille ma sulle edastan. Ära mitte kunagi alahinda iseenda olulisust siin maailmas. See elu on sulle antud elamiseks, mitte lihtsalt eksisteerimiseks. Leia üles enda missioon, aitan sul samm-sammult selle poole jõuda. Kui sa juba oled enda missiooni leidnud, siis voilà, sa oled inspiratsioon tervele ühiskonnale! Ja lisaks saad sa peaauhinna, milleks on õnnelik olemine.

Mind teeb äärmiselt õnnelikuks sinu ja kõikide teiste enda armsate jälgijate valgustamine, teie energia tõstmine ja elu lihtsatesse sõnadesse seadmine - see kõik on kingitud teile. Kõik, mis meist tuleb, see on alati ära kinkimiseks! Ja see, mida sa ei oska, see ootab teiste panust. Ehk igaühel siin ühiskonnas on oma teekond ja missioon täita kollektiivne energia millegi heaga.

Kuhu ma soovin kõige sellega jõuda, on see, et ma olen terve 2022. aasta, täiesti teadlikult ja teile mõeldes, võtnud enda ette rida teemasid, mida soovin te jaoks lahti kodeerida, ja olen seda väga paljude teemadega juba teinud. Minu kogemused ja spirituaalsed uuringud (nagu ma ise neid enda jaoks nimetan) ja igasuguste visioonide kanaldamine on kõik selleks, et te mõistaksite seda, mis on 3D ja 5D. Olen sukeldunud erinevatesse teemadesse nagu spirituaalne inspektor ning leidnud teie jaoks olulistele teemadele suurepärased selgitused. Täna tahan teile kirjutada sellest, kuidas mõjuvad tubakas ja nikotiin sinu spirituaalsele, vaimsele, emotsionaalsele ja füüsilisele kehale tegelikult. Kui sa tarbid tubakatooteid, siis on see artikkel just sulle. Head lugemist ja tubakast loobumist, või siis hoopis vastupidi, selle suurema naudinguga tarbimist! Just nimelt! Loe mu artikkel lõpuni, süvenedes minu igasse sõnasse, ja sa saad täpselt aru, mida ma sellega mõtlesin.

Tubakas on pärit loodusriigist ja minul tekkis juba aasta alguses küsimus: "Miks seda nii halvaks tembeldatakse?" Kas see on tervislik viis aidata tubakasõltuvusel lõppeda? Minu peas keerlesid ka paljud teised mõtted. Ja kuna ma olen missioonil aidata valgustada sind ja kõiki teisi seal, kus eksisteerivad küsimärgid, tuues seda tehes uuesti esile loodust, siis siin on minu "spirituaalne raport" sulle.

Tubakas on taim, mis on siin maailmas eksisteerinud enne igasugust meie uue ajastu arvamist. Seda on nauditud niivõrd kaua, et nüüd on justkui käes see aeg, mil seda maha surutakse. Miks? Surudes maha mingit taime, tekib mul kohe kahtlus, et asi ei ole õige. Olen siiski looduslaps ja ma usaldan siin maailmas kõige enam loomulikku energiat, loodusjõude ning kõike seda, mille universum ise on kujundanud. Inimene on võtnud endale liialt suure õiguse loodust väärkohelda, veelgi enam, eemaldada sellest teisi inimesi.

Inimesi suunatakse uskuma, et tubakas on halb, kuna see tekitab vähki ja kroonilisi haiguseid, mida mul ei ole ilmselt mõtet siia kirja panna, kuna neid võib loendama jäädagi. Jah - see tekitab põletikku, mis muudab keha haigustele vastuvõtlikuks, selles osas on kõik õige. Aga välja on jäänud mingi osa infost ja ma tunnen, et pean sellel teemal sõna võtma. Mida ma olen alati teinud ja teen ka nüüd. Sinu ja kõigi inimeste kaitseks ning eelkõige selleks, et tuua siia maailma tagasi iidseid teadmisi ning looduseenergiat. See artikkel ei ole tubaka propageerimiseks - absoluutselt mitte. See on selguse ja valguse toomiseks ning põhineb puhtalt minu nägemusest elust, nii nagu kõik minu artiklid. Seega tarbi alati targalt poolt kingitud valgustatust, see on sinu enda vastutusel, nagu kõik sinu mõtted ja teod!

Ma olen tubakataime uurides-puurides ja visioonidena teada saanud, et tegemist on suurepärase Kolmanda Silma aktiveerijaga. Seda just analüüsimise osas. Ja see sobib neile, kellel on vaja pidevalt enda seda Tšakrat erksana hoida. See aitab keskenduda, tööd teha, kui see töö on seotud mõtlemise ja vaimse tegevusega.

Tubaka ületarbimine, samal ajal kehvasti toitudes ja füüsiliselt passiivne olles - see mõjub äärmiselt toksiliselt ja blokeerib ära intuitsioonikanali. Aga kui sa oled täies hoos tegutsemas ja teed seda 5D-tasandil ehk end õnnelikuna tundes, iseendaga olles ning panustades millessegi, mis nõuab vaimset energiat, siis see klaarib ära sinu kuuenda ehk Kolmanda Silma Tšakra. Ütlen selle kohta duaalreaalsus, kallikesed!

Kui tarbida tubakat ja lasta nikotiinil oma tööd teha siis, kui sa ise oled madalas seisus, stressis, närviline, paanikas, ärevuses või ükskõik, millises 3D-energias, siis loomulikult mõjub see sulle halvasti. See mõjub sulle lausa laastavalt. Seega, kui sa tubakat tarbid, siis vali, millal seda teha. Eksisteerib vaba tahe, ja seni, kuni tubakataime on võimalik soetada, siis kasuta seda ikkagi kõrges energias.

Näiteks kui sa oled pidevalt meditatiivses seisundis ja tunned, et ei suuda keskenduda, siis tegelikult on tubaka tarbimisest abi. Ja kui sa nüüd tunned, et ma suunan sind tubakat ja nikotiini tarbima, siis, ei kallike, see jutt siin on kõigile neile, kes soovivad tubakat tarbida, aga on sellega enda sees konfliktis.

See artikkel on sulle, kui sa tunned, et ühiskonna survel ei tohiks sa naisena tubakat tarbida, kuna mehed ütlevad sulle, et see ei ole sulle hea. Või sõbrannad mõistavad sind hukka. Või sa oled suitsumees ning sinu naine ei salli silmaotsaski, et sa seda teed. See on teile.

Kui sina tead, et see annab sulle heaolutunde ja sa oskad seda taime hinnata, sa ei kuritarvita seda taime, hoolimata sellest, et see on täna tegelikult lihtsasti kättesaadav - siis tee seda edasi, aga hoia enda tervis tugevana. Sa pead mõistma seda, et tubakas tekitab, jah, põletikku, aga samas ei, kui sa toitud korralikult ja oled eelkõige iseenda poolt hoitud.

Näiteks joo palju vett, kuna tubakas ja nikotiin viivad kehast vee välja. Lisaks söö mineraalainete rikast toitu, nagu näiteks kasuta söögitegemisel päevalilleseemneid, meloniseemneid, pistaatsiapähkleid või tarbi usaldusväärseid ja kvaliteetseid mineraalainete komplekse. Söö puhtast loodusest, et saada kätte enda C-vitamiini vajadus, kuna tubakas viib selle kehast välja. Keha aga peab põletikutekkest taastuma. Joo piparmünditeed või tarvita Piparmündiekstrakti ning Võilillejuurt, et puhastada enda kopse tõrvast, mis nendesse tekib. Täna on tubakast nikotiin välja võetud ja see on tehtud ekstra tõrvavabaks. Kõige selle juures tuleb lihtsalt arvesse võtta seda, et 3D-efekt on see, kui sa ei hoolitse enda keha eest samal ajal, kui sa tarbid tubakat ja nikotiini. Või sa tarbid seda üle. Mille tagajärjel sinu keha lagunebki.

Aga tubakatarbimise 5D-versioon on see, kui sa hoiad enda keha kui sinu ainukest templit, kus sa elad, pakkudes endale kõike head ja tervislikku. Ma ei räägi siinkohal maitsemeelte turgutamisest kiirtoitudega, vaid just vastupidi - süües tomatisalatit koos ahjukartulitega, nautides Moringa detoxit ja verd puhastavat toimet, hoolitsedes selle eest, et sa saad kätte kõik sulle vajalikud vitamiinid ja mineraalained. Siis ei mõju see sulle nii, nagu see mõjub 3D-versioonina. Tegemist on duaalreaalsusega, mille käigus sa võid langeda auku ja sõltuvusse, aga samas sa võid olla tark ning eneseteadlik. Sõltuvused ei saa tekkida, kui sa oled iseendaga harmoonias.

Kui sa soovid tubakast loobuda, siis ära pea seda kurjaks. Tegemist on siiski looduse loominguga ja ma olen alati öelnud, et universum, ning eelkõige meie Maa, ei ole algselt ise loonud midagi, mida siin planeedil ei peaks olema. Kui see taim on siin, järelikult on selle eksisteerimisel põhjus ja vajadus.

Dalmaatsia Jaspis on kristall, mis aitab tubakasõltuvusest, eelkõige nikotiinisõltuvusest, vabaks pääseda. Seda sellisel juhul, kui sa tunned ise siiralt, et soovid sellest loobuda. Kui sa ise ei soovi seda teha, aga sind suunatakse või lausa sunnitakse ehk survestatakse seda tegema, siis ära tee seda. See otsus peab tulema sinu enda seest, nii nagu kõik teised otsused. Ja ma olen alati kirjutanud, et survestamine on märk universumi poolt, et miski ei ole õige, kui see surve ei tule autentselt sinu seest. Kui sa soovid loobuda, siis tee seda. Sina vastutad ainukesena enda keha ja tervise eest. Kui keegi sinu kõrval soovib, et sa sellest loobuksid, siis olgu põhjuseks tingimusteta armastus. Ehk armastus sinu tervise vastu. See on armas, aga sina saad alati kompromissi teha. Loobud siis, kui ise seda vajadust tunned, aga annad maksimumi, et enne seda tegeleda enda tervise tugevdamisega. See on hea kompromiss, sest sinu lähedane saab südamerahu ja sina saad aega, et teha ise kõik sammud, ning vabaduse nende tegemiseks.

Meile öeldakse, et see ja see on halb. Ära lase me ühiskonnas eksisteerival sildistamisel ja halval energial sinu Aurakihist sinu hinge jõuda. Ma võtan neid sildistamisi kui äratuskellasid, mis aitavad mul ühiskonna probleemidesse rohkem süveneda ning teile kõigile vastused üles leida. Ära lasku 3D-tasandile, ära kodeeri end negatiivselt mõtlema, keskendu heale, too asju tasakaalukalt ja eesmärgiga enda ellu ning lõpeta rutiinne suhtumine kõigesse. Nii on õige ja hea!

Kogu armastuse ja austusega sinu vastu - taimed on alati meie kasuks, kui me ise oskame neid austusega vastu võtta ja rakendada. Kui miski on suurelt halvaks mõistetud, siis see paratamatult tekitab minus küsimuse, miks. Ja ilma vastuseta ma edasi ei liigu. Vastus on siin - tubakas aitab sind 5D-tasandil tööle käivitada ja aktiveerida analüüsima, kui sa teed seda rahulikus energias ja austusega, et kanaldada väärt informatsiooni enda peas. Anna põhjus iga enda tegevusele, olgu see sügav ja soe - see ongi 5D-ellusuhtumine ja nii oled sa alati õnnelik.

Terve see aasta on mul olnud kokkupuude nendega, kes tarbivad tubakat, ja on neid, kes on seda teinud 3D-energias, ja neid, kes 5D-energias, ning on olnud ka neid, kes on selle vastu neutraalsed. Rännates ühest mõttemaailmast ehk suhtumisest tubakasse, teise mõttemaailma, püüdes visioonidena kinni kogu informatsiooni - leidsin ma tõe selle kohta, et seda ei ole vaja maha suruda, hukka mõista ega ka ignoreerida. Seda pole vaja ka peale suruda. Taimed on kaunid, austame neid ja võtame vastutus enda tervise eest.

Tubaka 5D-mõju avaldub alles siis, kui sa tarbid seda kõige puhtamal ja naturaalsemal viisil. See, kuidas see on valmistatud, kui palju on selles kasutatud kemikaale, see kõik määrab, kuidas see mõjub sulle endale. Mida sünteetilisem see on, seda rohkem põhjustab see 3D-efekti ehk tervisekahjustusi. 5D-efekti annab näiteks tubaka rullimine naturaalsetest vahenditest ja taimest.

Lapsed on need, kellel seda vaja ei ole, sellega olen ma täiesti päri. Senimaani, kuni laps on laps, ja tal ei ole vastutust ega kohustust enda elu ees enne, kui ta on iseseisev ja täiskasvanu - ei ole tal ka vaja teha nii suurt ajutööd, mida tubakas aitab tegelikult spirituaalsel ja vaimsel tasandil teha. See mõjub emotsionaalselt laastavalt, kui teha seda ebasobilikul ajal, nagu näiteks lapseeas. See mõjub ka füüsiliselt laastavalt, kuna lapsel on arengujärgus keha. Aga see mõjub laastavalt ka ebatervele kehale, olgu see täiskasvanud eas või mitte.

Tubakas mõjub täiskasvanule nii, et see kanaldab Juurtšakrat, mis omakorda annab suurema võimaluse selgustunde jaoks Kolmandas Silmas. See omakorda aktiveerib kogu analüüsivõime juhul, kui teised Tšakrad on tervislikus seisundis. Kuidas neid terveislikuks saada? Tervislik toit on number üks. Teiseks on kristallid, mis väestavad Tšakraid. Juurtšakrale Oonüks, Sakraaltšakrale Karneool, Päikesepõimikule Oranž Kaltsiit, Südametšakrale Roheline Aventuriin, Kurgutšakrale Angeliit, Kolmandale Silmale Lasuriit ja Kroontšakrale Ametüst. Hoia neid kristalle näiteks koti sees, kanna neid endaga kaasas ja hoia padja all. Või kanna kõiki neid kristalle ja sul ei ole vaja energeetiliselt muret tunda, et sinu Tšakrad ei saa väge. Too värve enda toidulauale ja menüüsse, toitu otse loodusest ning oled 3D-energia eest hoitud ning sa saad kanaldada väärt informatsiooni, mis liigub sinu hinges paika.

Rõhutan veelkord ja soovin kõigile südamele panna, et siinses artiklis kirjutatu ei ole meditsiiniline informatsioon, vaid põhineb vaid minu enda arvamusel ja spirituaalsel tõlgendusel.

Kogu armastusest alati teile kirjutades! 

Tene Laul