Olen teile selle aasta algusest saati märku andnud, et avan teie silmad ja hinge Kaksikleekide osas. Selleks, et te mõistaksite, kes need üldse on ja ka seda, kas sina oled selles elus leidnud enda Kaksikleegiga ühenduse. Olen saanud aastaid Kaksikleekide hingedevahelise kokkuleppe kohta erinevaid küsimusi: kes need on ja kuidas ära tunda, kas sinul on selles elus selline hingedevaheline kokkulepe.

Olen neid küsimusi kuuldes alati tundnud, et Kaksikleegid ei ole end veel üles leidnud ja informatsioon, mis on eelnevalt liikvel olnud, on olnud tegelikult seotud ego-purustajate ja Karmakaaslastega. Nad on väga sarnased ja on olemas eraldi hingevaheline kokkulepe, kellega kohtutakse nii või naa enne, kui saadakse täielikult kokku oma Kaksikleegiga.

Miks? Vastus on väga lihtne. Spirituaalsus ongi lihtne. Seda olen ma teile tänaseks kirjutanud juba 8 aastat. Täna on aasta 2022, mil ma olen hakanud sellel teemal eriti aktiivselt sõna võtma.

Seda sellepärast, et eelmisel aastal, täpsemalt siis, kui terves universumis toimus kosmiliselt suur pöördepunk, millest kirjutasin ka eelmise aasta energeetilistes teadaannetes ehk ajakohastes horoskoopides, aktiveerusid kõikide hinged spirituaalseks arenemiseks. Seda kõigil loomulikult erinevatel tasanditel, kuna me kõik oleme eelmisi elusid kokku liites erinevaid õppetunde ära õppinud, kes vähem, kes rohkem.

Et saada selles elus ekstra palju tarkust juurde, selleks tuleb kogu spirituaalne tarkus praktikasse viia. Ainult lugemine ei vii sind kuhugi. Kui soovid enda sisse midagi ka kinnitada, siis praktiseerimine on osa spirituaalsest arengust. Olen seda aastaid öelnud, et lihtsalt teadmisest ei piisa, tarkus väljendub tegudes.

Tulles tagasi Kaksikleekide teema juurde ja eelmise aasta pöördepunkti, mis avas minu silmad ekstra erksalt. Satori, mille ma sain, avas sellel teemal totaalse kanaldamise. Kui sa veel ei tea, mis on Satori, siis loe sellest SIIT. Ja ma rääkisin eelmise aasta horoskoopides, et vanad sidemed hakkavad katkema. See tõi teile kaasa suure peavalu, stressi, mõnele paanika, teisele ülimalt suure segadustunde, kellegi teise jaoks enda kaotamise, kolmanda jaoks vabanemise. Küsi enda käest, millises seisus sa olid 2021. aastal ja sa tead täpselt, millest ma räägin. Ma tean, mis toimub sinu ja kõigi teistega! Selleks ongi selgeltnägemine - oskus näha kõikidesse, kogu universumisse.

Satori, mille ma sai, see näitas mulle ette kogu teekonna, millest ma võingi jääda teile rääkima. Aga stop, kõike loomulikult step-by-step, seega hoia kurss minuga!

Enne, kui sa saad Kaksikleegiga päriselt kokku, käib sinu elust läbi üks konkreetne inimene, kellega oled oma eelmiste elude jooksul astraaltasandil kokku leppinud selle, et te tulete üksteise ellu, et viia teid kokku enda isiklike Kaksikleekidega. Aga sa võid kohtuda ka ühe teise hingedevahelise sidemega, kes on samuti Kaksikleegi eelkäija. Justnimelt, neid hingedevahelisi sidemeid on kaks.

Miks? Kõik oleneb sellest, kui suur on missioon, mida sa tulid siia universumisse tegema. Täpsemalt, mis on teie ühine missioon. Mida võimsam, suurem, olulisem ja tähtsam on see meie maailma jaoks, seda põhjalikumalt sind Kaksikleegi jaoks valmis treenitakse.

Kaksikleegiga kohtumiseks on kolm erinevat versiooni:  

a) Sa saad kokku suurima õpetajaga, kes avab ukse sinu ja Kaksikleegi vahel.

b) Puutud lühiajaliselt kokku Kaksikleegi eelkäijaga, kes saadab sind Kaksikleegi ellu.

c) Kõige ilusam, aga samas kõige keerulisem variant on see, et sa kohtud mõlemaga järjest, mille järel saabub kõige suurema missiooni ühinemine. 


Kaksikleegil on kaks erinevat eelkäijat ja nende kohta saad lugeda järgmistes Kaksikleegi teekonna artiklites. Avan teie kõigi silmad selle koha pealt, samm-sammult, nagu ma eelpool mainisin.

See, mida sa pead Kaksikleegi kohta kindlasti teadma ja mis tuleb sul endale meelde jätta, on see, et Kaksikleek on sinu hinge teine pool, ta on ühendatud sinu spirituaalse DNA-ga. Ta on keegi, kes jääb sinu ellu igavesti, kui sa lõpuks temaga kokku saad. See on igavene leek, mida ei suuda mitte keegi kustutada. Ükskõik, kui palju seda üritatakse, seda ei ole võimalik teha. Mis tähendab seda, et universum annab totaalse garantii selle kohta, et te jääte kokku, kui te olete enda hingede uksed üksteisele avanud ja iseendale tunnistanud, et olete üksteist üles leidnud. Jah - te mõlemad, ühiselt, samaaegselt!

Seda kõike teades usalda universumit, lase end õigele teele juhtida ja ma olen sellel teekonnal sinuga. Aitan sul jõuda hingelisse paradiisi. Kui paradiis üldse eksisteerib, siis see on enda Kaksikleegiga kokku saamine ja ühiselt uue elu alguse loomine.

Kristallidest ühendab Kaksikleeke Vikerkaare Kuukivi ja Kuukivi. Need kaks kristalli avavad hingedevahelise liikumise õiges suunas, näen neid kristalle kui nii-öelda hingeliikluse reguleerijaid - nendena, kes on ristmikul ja suunavad kõik nelja suunda liiklema. Jah, nelja suunda, kuna neljas variant kogu Kaksikleekide süsteemis on need, kellele ei ole mõeldud enda Kaksikleeki kohata. Jah, ka on neid hingesid.

Miks? Need on hinged, kes ei suuda alates 2022. aastast enda 3D-kihtidele head aega öelda ja jäävad 3D-maailma eksiteerima. Nemad tühistavad enda võimaluse üldse Kaksikleegiga kohtuda. Ja ma ütlen seda välja juba praegu, enne kui on hilja. Kui sina ei kasva spirituaalselt, jääd ego-tasandile kinni ja ei näe iseseisvalt enda tervendamisega vaeva, annad sa universumile loobumisalkirja. Ja sa ei saa mitte kunagi teada, kes on sinu Kaksikleek, kuna ka tema tühistab selle samuti enda ego-domineerimise tõttu.

Kõik inimesed jagunevad ära, kes Kaksikleegi kategooriasse, kes Kaksikleegi puudumise kategooriasse. Ütlesin, et vaid pooltel on piletid. Üks osa minu spirituaalsest valgustusest, mille olen sinu ja kõigi teiste poole saatnud, on see, et pooled jäävad 3D-maailma ja pooled 5D-maailma. Duaalreaalsus. Meil on maailma vaja ka neid, kes tegutsevad madalas vibatsioonis. Vastasel juhul ei ole muutusi, evolutsiooni ja universum ei saa edasi areneda. 3D annab tahtmatult inspiratsiooni 5D-inimestele, kes saavad motivatsiooni muuta maailm enda tegudega paremaks kohaks. Mida rohkem üritatakse 5D-inimest maha tõmmata, seda suuremat indu saab see inimene muutuda paremaks ja külvata maailma armastust. Seega võib öelda, et kui oled 5D-tasandil, siis ei murra sind miski, kõik vaid kasvatab. Ja mida saab sellest 3D-inimene? Teda ajab vaid enam närvi see, et ta ei saa enda tahtmist. Egoistlikult elades soovitakse enda tahet peale suruda räpasel, enesekasupüüdlikul, nartsissistlikul või ükskõik millisel madalal tasandil. Kui see teadmine, mis ma sulle kingin, ei motiveeri sind 5D-energiasse liikuma, siis küsin ma sinu käest otse ja ausalt - kas on üldse midagi, mis suudaks sind rohkem inspireerida? Ma tean, et mitte.

Kaksikleegid on loodud igavesti koos eksisteerima. Seda teades pane enda gaas põhja ja hakka tegutsema, et liikuda 5D-energiasse! Loe otsast lõpuni läbi eelnevalt kirjutatud Kaksikleekide artiklid, tee seda korduvalt, nii jõuab see kõik sulle paremini teadvusesse. Ma räägin teile kõigest veel edaspidi ja jäängi igavesti rääkima! Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.

Kui sa soovid olla kursis minu väljaütlemistega, spirituaalse valgustusega, siis jälgi minu postitusi sotsiaalmeedia: Instagramis Latenee ja Lateneshop ja Facebookis! Kõik on teie jaoks olemas!

Kogu armastusega ja alati teiega!

Tene Laul