Inglisõnumid on need, kui näed korduma kippuvaid numbreid ehk numbrite sünkroonsust. Näiteks kui sind kõnetavad viimasel ajal 2 ja 4 kombinatsioonid, siis on need universumi poolt saadetud märgid millestki suurest, mis on sinu ellu saabumas. Inglinumbrid annavad sulle alati midagi head teada ja isegi kui need sind hoiatavad, siis vaid selleks, et sind aidata. Seega on igasuguste numbrite nägemine alati positiivse alatooniga. Sünkroonsused ja numbritega sideme tundmine on alati hea märk selle kohta, et sind valvatakse, hoitakse ning teavitatakse universumi poolt millegi kohta.

2 ja 4 kombinatsioon on seotud sinu isikliku heaolu ning maisusega. Seega kui sa näed numbreid 2 ja 4 ükskõik millises järjekorras, näiteks 244, 4242, siis see on suurepärane märk. Selle Inglisõnumi tähendus annab sulle tuge ajal, mil sul seda on vaja. See on justkui universumipoolne kinnitus selle kohta, et sa teed midagi head.

Näiteks kui sa oled midagi ära otsustanud ja siis näed neid numbreid, siis see on märk sellest, et hea töö! See on olnud suurepärane otsus ning universum annab sulle selle kohta kinnituse. Kui sa näiteks ei ole otsust teinud ja sa ei oska nende numbrite kombinatsiooni otsuse langetamisega seostada, siis on see universumipoolne vihje selle kohta, et kõik ongi suurepärane.

Kuna selles numbrite kombinatsioonis on tasakaal sinu enda heaolu jaoks ja veel ka maine küllus, mida sümboliseerib 4, siis sa oled eluperioodis, kus sinu elujärg hakkab paremaks muutuma.

Kui oled viimasel ajal olnud tasakaalust väljas nii vaimselt kui ka materiaalselt, siis hakkab elujärk paranema. Seega on nende numbrite nägemine kindlasti tähistamist väärt. Soovitan olla väga positiivselt lainestatud, kuna need on tõeliselt head Inglinumbrid.

Ole nii hea ja vali enda jaoks välja kristall, mis ühendab sind inglitega. Kristallid loovad sinu ja inglite vahele telepaatilise ühenduse, aidates sind kaitsta ja tuleviku osas informeerida. Vali siit vähemalt üks kristall ja hoia seda enda lähedal: Angeliit, Küaniit, Ingli Aura, Seleniit, Opaliit, Ingli Ahhaat või Skolessiit.


Kõik teised minu kirjutatud Inglinumbrid ja nende tähendused leiad SIIT