Unenägusid soovitan sul alati võtta kui sinu isiklikke teejuhte. Need antakse sulle selleks, et sa paremini mõistaksid seda, mis sinu elus toimub. Seega naudi nende nägemist ja tõlgenda need enda jaoks lahti. Aitan sind selle juures ja seletan ära, mida unenäod tähendavad ning kuidas on võimalik nende kaudu saada endaga toimuva kohta ettekuulutavaid või soovituslikke sõnumeid. Näiteks kui sa nägid unes päevalille või päevalilleseemneid, siis mul on hea meel sulle teada anda, et see on rohkem kui suurepärane sõnum sinu alateadvuselt!

Päevalill sümboliseerib unes rikkust, küllust, head õnne ja eelkõige uut algust.

Kui päevalill või -lilled olid unenäos ilusad, terved, elujõulised ja nendega ei seondunud ühtegi negatiivset emotsiooni, siis sa võid tähistada, sest midagi head on ilmselgelt sinu ellu saabumas. Kas sa oled teinud õige otsuse või saavutanud midagi, millele tuleb ka tulemus.

Kui päevalill oli kehva välimusega, siis on see seotud kaotusega. Loodetavasti nägid sa ikkagi päevalille selle kõige ilusamas võtmes!

Päevalilleseemnete nägemine sümboliseerib uut algust, viljakat ideed, selle kasvama hakkamist, arenemist, uue teekonna algust, mis on õige ja hea ning saatuserajal väga heas positsioonis.

Päevalilleseemnete söömine annab vihje selle kohta, et oled enda mõtete ja ideedega jõudmas õitsengu tasandile. Sind võib peagi tabada idee, mis tuleks ellu viia, kuna see toob tulevikus sulle küllust, rikkust ja head õnne.

Juhul, kui keegi kinkis sulle päevalille või andis sulle päevalilleseemneid söömiseks, siis seesama inimene või sarnase loomuga inimene toob sinu ellu midagi külluslikku. Näiteks avab sinu silmad millegi osas, mida tuleks kuulda võtta. Või annab sulle idee, mis on suurepärane ning seda tuleks ellu viia.

Kui sa näed päevalille või päevalilleseemneid unes, siis on õige aeg alustada nende tarvitamist. Miks? Kuna sinu alateadvus võib anda märku ainepuudusest, mida saad nende tarvitamisega parandada. Lisaks on päevalilleseemned suurepärased Kroontšakra ja Päikesepõimiku aktiveerijad ning nendes on suures koguses E-vitamiini ja Tsinki, mille puudus võib kehas kergelt tekkida. Seega naudi lisaks unenäo tõlkimisele ka päevalilleseemnete söömist! Tsingipuudus põhjustab närvisüsteemi kahjustusi ning immuunsüsteemi nõrgenemist, seega on väga head põhjused, miks neid tarbida.

Positiivse alatooniga unenägu toob endaga alati kaasa positiivse sõnumi ja väljatuleku! Jäta see endale meelde ja nii on sul endal lihtne unenägude maailmas orienteeruda!

Loe ka minu varasemat artiklit "Päevalilleseemned - Päikesepõimiku ja keha tervendaja", leiad selle SIIT.

Kõik unenägude seletajad, mille olen kirjutanud, leiad SIIT.

Armastusega

Tene Laul