Sellel aastal on tohutult palju erinevaid retrograade ja see on üks põhjus, miks inimesed on nii segaduses-sassis, peataolekus ning igatepidi kummalises energias. Mina näen seda asja suuremalt ja ei võtaks seda üldse isiklikult, mis sinuga toimub. Rahustan hea meelega sind ja kõiki enda lugejaid maha. Kõik on okei ja sellest tuleb aru saada! Selleks olengi mina, ma aitan teil kõike mõista ja tuua valgust sinna, kuhu valgus ise ei suuda teed leida. Olen valgustaja teie kõigi jaoks.

Merkuuri retrograad on sellel korral Kaalude tähtkujus, mis tähendab seda, et selles sodiaagis olevad tähed mõjutavad retrograadi toimet. Et oleks kõigile üheselt arusaadav - retrograad mõjutab meid kõiki ühtemoodi, hoolimata sellest, millises tähtkujus see parasjagu tegutseb ja millest enda väe saab. Üks asi on sündida päikesemärgi all, teine asi on see, mis pidevalt kosmoses toimub. Alati on midagi, mis mõjutab. Ma aitan seda lihtsate sõnadega selgitada, et te saaksite aru, mis meie kõigiga parasjagu toimub!

Merkuuri retrograad toimib üldiselt nii, et see keerab pea peale igasuguse tehnika, andmeside, informatsioonivahetuse ja toob tõrkeid, millele ei ole seletust. Esile kerkivad igasugused anomaaliad. Seda teades ära võta seda isiklikult ja vaata sellele kõigele pigem naljatades otsa, öeldes iseendale: “Olgu, tegemist on Merkuuri retrograadiga!” ;-) Mina vähemalt teen seda. Sellise retrograadi ajal saab palju nalja ja seda tuleb positiivselt võtta, see ongi 5D-versioon elamisest.

Mida sa kindlasti võiksid seekordse retrograadi kohta teada, on see, et ole ettevaatlik enda sõnade kasutamisega. Impulsiivsus ei ole praegu sinu parim sõber. Kui soovid midagi toimima panna, siis mõtle hästi järele, kellele ja kuidas sa reageerid. Kui tead, et oled nii ehk naa impulsiivne, siis soovitan sul kindlasti kasutada Bronsiidi kristalli. See on antud perioodil suurepäraseks impulsiivsuse maandajaks neile, kes teavad juba ette ära, et retrograad võib ärevalt mõjuda.

Lisaks sellele on Bronsiit suurepärane enesetervendaja ja arendaja, aidates avada silmad seal, kus pimedus on eksisteerinud. Mida on just selle retrograadi ajal hea teada. Kui sa oled elanud suures segaduses, siis positiivseim, mida sellest retrograadist saada, on tuua enda ellu selgust!

Võta Bronsiit appi ja anna sellele kristallile võimalus kanaldada endasse kosmosest retrograadi energiat. Energia, mis Maa peale kiirgab, suudab kinnituda Bronsiitide sisse. Isegi LA TENE poodides rippuvad, riiulitel olevad või kristallilettidel olevad Bronsiidid saavad kõik retrograadi selgusenergiast laetud. Mis on tore, kuna hiljem, kui keegi soetab neid endale minu poest, toimivad need veel aktiivsemalt. Teadsin juba pool aastat ette, et selline retrograad tuleb ja LA TENE käeehete letid on täidetud Bronsiidi ehetest. Selleks, et kõik saaksid selle perioodiga toime tulla. Eriti just sina, kui sa soovid segadustundest vabaks saada.

Septembri alguses, nagu kirjutasin ka horoskoobis, on võimalik selgustunnet saavutada! Ja mul on ülimalt hea meel teile kõigile teada anda, et kosmilised seisud on hetkel meie kõigi kasuks. Eriti just nende kasuks, kes ka ise sellele kõigele kaasa aitavad. Näiteks kristalle kandes ja enda sees analüüsimistööd tehes.

Juhul kui sul on selle ajavahemikul plaanis võtta ette väljasõite, eriti just välismaale, siis soovitan sul olla ekstra ettevaatlik. Antud retrograad võib põhjustada reisitõrkeid ja kaost. Aga sa saad seda tegelikult ära hoida. Mida mina näiteks alati teen, kui olen analoogsel perioodil reisimas - võtan kohvrisse kaasa Malahhiidi, Kullisilma, Kiastoliidi, Bronsiidi ja Antofülliidi.

Kõik need kristallid aitavad kaitsta igasuguste erinevate probleemide ja õnnetuste eest, millesse võib sattuda, kui kosmilised energiad loovad tehnilisi tõrkeid ja soodustavad igasuguseid avariisid ja õnnetusi. Hoian neid kristalle koti sees ja panen tavaliselt kohvrisse. Mul on olnud isegi selline olukord Frankfurdi lennujaamas, kus lennujaama töötaja uudistas neid kristalle puhtalt huvi pärast ja ma selgitasin talle, mis need on. Ta oli nendest samamoodi vaimustuses, kui mina ise ja see tegi teda nii õnnelikuks, et ta sai inspiratsiooni ka ise kristalle kandma hakata. Küsis minu käest, miks ma neid kasutan ja ma selgitasin talle selle lühikese vestluse käigus, mis meil oli võimalik teha, arvestades, milline järjekord oli turvakontrollis. Vot selline lugu elust enesest!

Kui sa aga ei ole plaaninud välismaale minna, siis soovitan sul need kristallid endale soetada, selleks olen Sinu jaoks loonud LA TENE kristallikomplekti "Liikluskaitse". Kasuta seda komplekti kas enda autos või kanna kaasas, kui liigud ühistranspordiga, taksoga või muu sõiduvahendiga, kuna need kristallid kaitsevad sind ka igapäevastes liikumistes. Leiad selle kristallikomplekti SIIT.


Puhasta ja aktiveeri neid kristalle alati, kui need on sind tõsisemalt kaitsnud ning oled millestki suurest pääsenud, Viirukipuu viirukiga või Viirukipuud sisaldava seguviirukiga, samuti sobib hästi Viirukipuu eeterlik õli. Kristalle tuleb alati peale õnnetuse ärahoidmist puhastada, nii need ei peegeldaks sinu ellu probleeme tagasi. Vastupidi - saad neid muudkui uuesti ja uuesti kasutada!

Ülimalt positiivne selle retrograadi juures on see, et igasugune mõttetegevus ja selle kiirus on suurepärases hoos. Võid tunda, kuidas sulle hakkavad asjad kohale jõudma, sa suudad nii-öelda pusletükke kokku panna ja näha enda elu selgemalt. Seetõttu on mul teie üle ülimalt hea meel. Kuna te suudate ise jõuda järeldusteni, millele olete tegelikult juba ammu soovinud valgust saada. Seega pange tähele, millised selgeltteadmised teile tulevad!

Selgushetked tulevad eriti just neile, kes on mind kuulda võtnud ja enda Kolmanda Silma Tšakraga tööd teinud. Mainisin mitmes eelnevas artiklis ära, kui hästi mõjub selgustunde saavutamisele Apatiidi, Shattuskiidi ja Tšaroiidi kandmine. Neid kristalle tuleb kindlasti kanda ehtena, et need sellisel tasandil toimiksid.

Antud Merkuuri retrograad, mis mõjutab meid kõiki, annab sulle ideaalse tugevuse end kaitsta õigetes olukordades ja inimeste eest, kes soovivad sulle või sinu perekonnale liiga teha. 3D-energiaga on ekstra lihtne võidelda neil, kes on enda mõttemaailmas saavutamas 5D-tasandit.

Rääkisin ka Augusti horoskoopides, et Jupiter on hetkel kosmoses heas seisus ja see neutraliseerib Merkuuri retrograadi mõju. Võib öelda, et need on lausa enda väed ühendanud ja seetõttu võid tunda, kuidas igasugused suurepärased ideed lendavad. Kui sinu Sakraaltšakra töötab, siis võid kogeda midagi ekstra suurt. Nagu näiteks Satori kogemist (loe lähemalt artiklist, kus selgitan, mis asi on Satori, SIIT) ja see võib tuua kaasa ülihea idee saabumise. Kui sa avastad sel perioodil enda sees midagi, et “Davai, teeks ära!”, siis kindlasti tee see ära. Pole mõtet oodata, elu ei oota, nagu mulle meeldib ikka ja jälle öelda!

Suured hüppelised muutused on sellel perioodil toimumas absoluutselt kõikide inimeste eludes. Kuna Veenus on sättinud ennast Merkuuri ja Jupiteriga koostöösse, siis 2022. aasta suhteenergia aktiveerub parimal tasandil. Eriti just neile, kes on vallalised või suhtes enda Kaksikleegiga. Samuti nende jaoks, kes veel ei ole enda Kaksikleegiga kohtunud, sest nüüd, sellel perioodil, on nende ühinemiseks aktiveerunud uus etapp! Seega soovin palju õnne ette kõigile, kes soovivad teada saada, kes on teie KAKSIKLEEGID! Armastus on saabumas ja saabubki. Just siis, kui sa seda kõige vähem ootad, ta on seal!

Olge kaitstud, hoitud ja laske Merkuuri retrograadil end inspireerida. Pidage lihtsalt meeles, et olge ettevaatlikud ja et sellel perioodil tuleb tegeleda impulsiivsusega. Ja kui tuleb idee, siis reageeri sellele ideele!

Tervitan teid kõiki ja peatse kohtumiseni!

Tene Laul