2022. aastal algas 3D- ja 5D-energiate lõhenemine, lisaks on numeroloogia tasandil tegemist armastuse ning suhete aastaga, nagu ma olen oma selle aasta artiklites rääkinud. Sellega seoses võisid või võid sellel aastal kogeda kohtumist kellegagi, kes on valele teele suunajaga. Selline inimene ei pea olema saabunud sinu ellu sellel aastal või tulevastel aastatel, sa võisid temaga kohtuda juba varem või võid kohtuda ka tulevikus. Valele teele suunaja on inimene, kes suudab pea peale keerata kogu sinu elu ja meelitab sind sinu teekonnalt välja. Seega on tegemist inimesega, kellega sa tegelikult ei soovi kohtuda! Kirjutan siia sellest inimesest kõik, et kaitsta sind täna, tulevikus või aidata sul minevikuga vaherahu teha, kui tunned, et sinu teed on ristunud just temaga.

Tegemist ei ole hingedevahelise kokkuleppega, vaid hoopis vastupidi - tegemist on kellegagi, kelle oled ise enda ellu lubanud ajal, mil oled enda parimalt saatuserajalt kogemata eemale astunud. Etteruttavalt ütlen sulle ära selle, et kui sa loed seda artiklit siin ja tunned artikli lõppu jõudes, et sa oled kellegagi sellises sidemes olnud, siis sa absoluutselt ei pea ennast süüdi tundma, see on kõige viimane asi, mida sa pead ja võiksid tunda. Hoopis vastupidi, ole õnnelik, et said minu poolt valgustatud ja et see artikkel aitab sind. Kui sa oledki valele teele suunajaga koos olnud ja mul avaneb võimalus sind aidata, tuues valgust pimedusse, ning seeläbi sa suudad sellisest inimesest eemalduda, siis see on suurepärane. Vaatame asja pigem ikka positiivselt! Liigu esimesel võimalusel eluga edasi, kui sa oled sellises sidemes.

Valele teele suunaja suudab sinu elu totaalselt pea peale keerata ja ükskõik, kuidas sa seda sidet/suhet ka analüüsid, sa ei suuda selles näha endale midagi õpetlikku. Kui sa oled kellegagi sellises sidemes, siis ole nii hea ja lahku esimesel võimalusel. Jäta meelde - sul on sinu vaba tahe ja seda tasub alati kasutada! Kui sa ei julge seda teha, oled hea inimene ja arvad, et teed kellelegi enda eemaldumisega liiga, siis mõtle see korra uuesti läbi ja küsi iseenda käest, kas sa ei ole iseennast ohverdades halb just iseenda vastu? Vastus on ilmselge ja lihtne - jah, see ei ole ka hea. Seega, kui sind nii-öelda tarbitakse ükskõik kuidas, siis sinu kohustus ja ülesanne on sellele kõigele ei öelda. Sellega sa takistad enda allakäiguspiraali. Kui sa aga juba oled seal, siis sealt on alati võimalik õigele rajale tagasi tulla. Seega on sul olemas kõik võimalused ja ma julgustan sind tegema sinule kasulikke ning tervislikke samme.

Miks ma just nüüd sellel teemal kirjutan? Täna on 2022. september ja piisavalt pikalt on olnud aktiivsed sellised selle aasta energiad, nagu suhted, nende purunemised ning uute sidemete teke. Seega on täpselt õige aeg sellel teemal sõna võtta. See kõik jääb siia aastateks maha, et ükskõik, millal keegi satub segadusse, on siin olemas tugi, mis aitab edasiliikumisele kaasa. Ma olen alati enda teadmiste ja nõuga teile toeks ning teie jaoks olemas.

Tegelikult on üks põhjus veel, miks ma ei ole eelneva 8 kirjutamisaasta jooksul sellest rääkinud ja miks ma alles nüüd selle teemaks võtan. Alates 2022. aastast liigutakse 5D-tasandile ja ekstra intensiivne on absoluutselt kõik, mis hoiab meid kinni või tõmbab madalasse energiasse. Seega võib sellest aastast tulla valele teele suunajaid sinu ellu rohkem kui tavaliselt. See on justkui nagu universumi proovikivi, kus universum vaatab sulle otsa ja küsib: “Kallike, kas sa oled valmis spirituaalselt kõrgustesse kasvama? Või tõmbame sind hoopis 3D-energiasse, kus tegutseb ka see valele teele suunaja?” Tema on kindlasti 3D-energias, isegi kui sina seal ei ole, kuna ainult 3D-maailmas elav inimene tõmbab teisi madalasse energiatesse, sest ta ise ei ole autentne, spirituaalne, terve ja palju muudki.

Panen sinu ja kõigi teiste enda jälgijate jaoks kirja kõik märgid, mis aitavad valele teele suunajat tuvastada. Seda selleks, et sa saaksid sellest sidemest kiiremas korras lahkuda, kui tunned kellegi konkreetse nende märkide põhjal ära. Kui sa tunned, siis ole nii hea ja austa end piisavalt ning liigu esimesel võimalusel edasi. Usalda märke ja tegutse!


1. Inimene, kes tõmbab sind sõnadega 3D-energiasse ja röövib sinu tervislikkust

Valele teele suunaja on keegi, kes suudab enda sõnadega veenda sind tegema midagi, mis on sulle kahjulik. Sõnaosavust kasutades tirib ta sind kaasa millessegi, mis ei käi sinu enda isiksuse ega saatuseteega tegelikult kokku. Näiteks hakkab valele teele suunaja sind õpetama kohtades, kus sul üldse pole õpetussõnu vajagi, viidates sellele, kuidas sa teed midagi halvasti ja palju muudki.

Ehtne näide selle kohta on näiteks see, kui sa oled otsustanud end tervislikule eluteele viia. Sööd tervislikult ja oled enda jaoks parimad valikud juba leidnud. Aga tema viitab sellele, et see ei ole õige ega hea. Hoolimata sellest, et sa tegelikult tunned end sellel teel suurepäraselt. Või pressib sulle peale enda tõdesid, mis tegelikult ei rikasta sind, vaid vastupidi, haigestavad sind.

Kui sinu elus on keegi, kellega koos sa muutud enda halvemaks versiooniks, siis justnimelt tema on sinu valele teele suunaja. Mõtle enda suhted läbi ja otsi sealt valele teele suunajat ning küsi iseenda käest: “Kes sulle tegelikult halvasti mõjub?”. Kui leiad ta üles, siis tema võibki olla sinu valele teele suunaja.

Valele teele suunaja toob sinu ellu harjumusi ja mõttemaailma, mis ei mõju sulle hästi. See on 3D-energia, mis sind maha tõmbab. Kui on keegi, kellega koos olles sa tunned seda, et sa lähed väga ebatervislikule rajale ükskõik mil viisil, siis on just tema sinu 3D-energia. Tänast kosmilist energiat arvestades, milliseks maailm on kujunemas, ei saa sa seda endale lubada. Eriti kui oled spirituaalne ja soovid 5D-energiat hoida. Hoia enda kõrval vaid neid, kes pakuvad sulle võimalust olla tervislik ja kes ei anna sulle võimalust end ära kaotada.

Valele teele suunaja võib sind viia valele teele ka rahakasutamises või suunata sind sõltuvustesse, seega küsi iseenda käest: “Kes on sulle programmeerinud midagi, mis ei ole sulle hästi mõjunud?” "Kes on see sinu elus, kes paneb sind enda jaoks kahjulikult käituma?" Sa leiad selle vastuse üles. Selle artikliga ma ei soovi mitte kuidagi võtta ära sinu enda vastutust, aga sa pead teadvustama seda, et kellegi manipuleeriva mõjusfääris olemine ei ole enda pealt vastutuse maha lükkamine. Kui kellelgi on sinuga väga halvad kavatsused, siis oled sa antud olukorras ohver, ja sellest rollist tuleb välja astuda.

2. Temaga käib kaasas suur udupilv!

Valele teele suunaja tekitab sinus ebamugavust, närvilisust ning viib sind energeetiliselt rivist välja. See on üks parimaid märke, mille universum sulle saadab. Sellega teavitatakse sind, et ole selle konkreetse inimesega ettevaatlik. Tuletan meelde, et kõik on energia ja inimesed on energiad. Kui sa oled kokku puutunud valele teele suunajaga, siis just see inimene viib sind madalasse energiasse, mida mina nimetan 3D-energiaks.

Mõtle ja analüüsi, kes viib sind iseenda kõige kehvemasse versiooni. Kas sinu elus eksisteerib selline inimene, kellega sa ei ole see, kes sa tegelikult oled?
Kas on keegi, kelle juuresolekul sa tunned, et justkui midagi on valesti, aga sa ei oska seletada, mis see miski on? Kõige hullem valele teele suunajate juures on see, et nad röövivad sinu intuitsiooni ja blokeerivad ära Kolmanda Silma Tšakra energia. Seetõttu sa tunnedki selle inimese puhul, et justkui kõik on udune. Sa nagu elaksid udu sees.

Hingedevahelised liidud, mis on mõeldud eksisteerima ja midagi ilusat sinu ellu andma, need inimesed muudavad sind õnnelikuks. Annavad sinu elule väärtust juurde ja sa ei tunne kunagi, et teie kahe vahel oleks midagi udune. Vastupidiselt, teie vahel on selgus.

3. Enne tema tulekut olid sa palju paremal rajal

Väga suur ohumärk, kui sa oled koos valele teele suunajaga, on see, et tema saabudes on sinu elu paljudes kohtades pea peale keeratud. Ära saa valesti aru, ma ei soovi kedagi süüdistada ega anda sulle põhjust selleks, et sa seda teeksid. Aga iseendaga tuleb olla aus ja alati inimeste vahelised sidemed ei toimi. Hingede vahe tekib nii-öelda spirituaalne keemiline reaktsioon, mida ma olen enda missiooni jooksul pidevalt tõlkinud, kui keegi on suhteküsimusega minu erasessioonile tulnud. Ma vaatan kahe inimese omavahelise sideme alati üle ja need on alati unikaalsed.

Kui kaks inimest kokku ei sobi, siis toimubki ebameeldiv spirituaalne keemiline reaktsioon. Kui sa oled valele teele suunajaga koos ükskõik millises sidemes, olgu see sõprus või intiimsuhe, siis see inimene on tõmmanud sind enda saatuserajalt eemale ning põhjustanud enda energiaga sulle korraliku korralageduse. Et aru saada, kas sinu elus on valele teele suunaja, siis vaata minevikku ning küsi iseenda käest: “Kas selle konkreetse inimesega kohtudes hakkasid sinu elus asjad jooksma ülesmäge või allamäge?” Kui allamäge, siis sa avastasidki enda valele teele suunaja. Kui ta on hetkel sinu elus, siis ma julgustan sind kogu südamest ja armastusest sellest sidemest loobuma. Sul on iga kell võimalik enda elu tagasi võita ja viia end positiivsele 5D-saatuserajale. Tee seda kindlasti! See ei pruugi olla lihtne, aga selle teadvustamine, et on keegi, kes sulle hästi ei mõju, on juba esimene samm eluga edasi liikumisel. Olen sulle alati toeks ja saadan sulle suure jõuallika selle saavutamiseks!

Kuidas saada valele teele suunajast vabaks? Mille suhtes universum sind sellega hoiatama tuli? Kuidas eluga kiirelt edasi liikuda?

Sind aitab eelkõige see, et sa teed valele teele suunajaga päevapealt lõpu ja ei keskendu enam sellele, et mida sul on sellest sidemest õppida. Kuna, nagu ma sulle alguses ütlesin, sul pole sealt õppida midagi, absoluutselt mitte midagi, peale selle teadmise, et sa ei tohiks pakkuda enda energiat ja elu sellisele inimesele, kes sind alla tõmbab. Kui suudad lõppu tehes nii mõelda, siis oled kohe tugevam ja teadlikum inimene. Spirituaalne küpsus ja 5D-energiasse liikumine toimub automaatselt.

Kes sina temale olid? Mitte midagi enamat kui energia, mida ta tarbis. Ütlen ausalt välja selle, et valele teele suunajad on ehtsad energiavampiirid ja oma 3D-mõttemaailmaga ei tee nad muud, kui tõmbavad teisi inimesi alla. Nad saavad energiat, mille najal elada. Seega tuleb sellele lõpp teha. Iga endast lugupidav spirituaalne inimene ei lase sellel juhtuda, kui valgustatus on saabunud. Kui mina saan olla see valgustaja sinu jaoks, siis see ongi hea. Kui see teadmine on kuidagi teisiti sinu ellu tulnud, siis mul on siiralt hea meel sinu üle ja premeerin sind kiitvate sõnadega - oled tubli olnud ja tunnen sinu üle uhkust! Tunnen ka siis sinu üle meeletult uhkust, kui said minu artiklist inspiratsiooni ja valgustatust. Nagu ma ka eelpool ütlesin, sa ei pea end süüdi tundma, et oled kellelgi lasknud end nii maha tõmmata. Ära absoluutselt tunne süüd, sa oled ikka väga väärtuslik, kui sind on niiviisi nii-öelda “tarbitud”. Vaatame asja positiivselt!

Et sinu taastumist kiirendada, siis soovitan sul asuda kandma Laava ja Hematiidi kristalle. Need on kristallide seas parimad edasiliikumise kristallid, aidates sul vabaneda energiast, mis on sinusse sisestatud. Need kaks kristalli suudavad sind välja tõmmata 3D-energiast, mille oled valele teele suunajaga kogemata enda energiavälja saanud. Loomulikult tuleb enda Auraväli puhastada Draakonivere rituaalitõrvikuga või teha igapäevaselt oma kodus Aurapuhastust Salvei eeterliku õliga, seda õlilambis aurutades. Need aitavad sul sellest madalast energiast vabaks saada ja kiirendavad oluliselt eluga edasi liikumist. Kindlasti kanna nii Laavat kui ka Hematiiti senimaani, kuni tunned, et oled end tagasi võitnud ja sinu saatuserada on muutunud ilusamaks ning helgemaks. Ühel hetkel, kui tunned, et oled end nii-öelda tagasi võitnud, siis vaheta need kristallid välja, mida kannad.

Soovin kogu südamest, et te kõik laseksite valele teele suunajast või suunajatest vabaks, kuna neid võib sinu elus olla ka rohkem kui üks. Kui sa seda teed, siis tunnen sinu üle tohutult uhkust. Oleme siiski koos missioonil, mina valgustan ja sina saad valgustatud!

Kogu armastusega

Tene Laul