Unes võid näha absoluutselt kõike ja kõikidel unenägude sümbolitel ning tegevustel on omad tähendused. Võin ausalt öelda, et ilmselt jäängi unenägude seletajaid kirjutama, kuna iga asi tähendab unes oma asja. Ja kuna sa võid näha ükskõik mida, siis tähendab see unenägude lõputut tõlgendamist. Mis on äärmiselt põnev, eks ole! Põnev on ka unenägusid näha, seega ole õnnelik, kui sulle on see õnn osaks saanud. See on märk sellest, et sinu alateadvus soovib sulle väljastada teavet sinu teekonna või sinu enda kohta. Seega suhtu alati unenägude tõlgendamisse süvenenult ja võta neid tõsiselt. Mida rohkem sa seda teed, seda selgemaks need muutuvad.

Kella unes nägemine tähendab seda, et sul on vaja millegagi kiirustada või sul on vaja aega, et süveneda. Kell sümboliseerib aega - aja olemasolu või selle puudust. Et aru saada, mida kella nägemine sinu unenäos tähendas, selleks meenuta, millisel kujul oli kell sinu unenäos.

Kui kell ei töötanud ehk seisis, siis sul ei ole mingiks asjaks aega. Kui kell töötas, siis ilmselgelt sul on mingiks asjaks aega.

Kui kell käis kiiresti, siis sul tuleb mingi asjaga kiirustada. Kui sa tundsid unenäos, et kell liikus aeglaselt, siis sul on aega ja sa ei pea kiirustama.

Nagu näed, siis kella sümboli defineerimises ei ole midagi rasket. Kui üldiselt tähendavad unes nähtud midagi muud ning neid tuleb sügavamalt vaadelda, siis kella puhul see nii õnneks pole. See annab sulle võimaluse enda unenägu paremini mõista. Ja ma aitan sul selle veelgi lihtsamaks teha, et kirjutan sulle unenägude seletajaid juba aastaid.

Kui sa näed unes kella, siis on suurepärane aeg alustada millegi täiesti UUEGA. Näiteks anda algus mingile projektile, avada midagi, tuua enda ellu uuendust. Seega, kui sa näed kella unes, siis mõtle selle peale, millest sa oled unistanud, mida oled soovinud ja kuhu sinu mõtted on liikunud. Sealt sa saad vastuse ning sellest tuleb lähtuda.

Mida kaunimad olid kellad sinu unenäos ja need töötasid, või oli seal üks kell, mis oli korrektne ning heas seisukorras, siis seda võimsam on universumi sõnum sulle. On õige aeg midagi uut alustada, kasvõi muuta enda ellusuhtumist - see toob sulle ülimalt palju kasu! Seega hoia end positiivselt lainestatud ja meelestatud.

Uut algust toovad sinu ellu Mookaite, Päikesekivi ja Tiigrisilm. Need kolm kristalli on imelised uue teekonna jaoks! Hoia neid enda lähedal ja kanna kindlasti ehtena või kotis kaasas, et anda uuele teekonnale lisajõudu!

Armastusega

Tene Laul