Oktoober on tohutult suurte muutustega kuu, milles on ülivõimas Päikesevarjutus, mille kohta leiad lugemist siit ja siit. Kindlasti loe need artiklid läbi ning tee neid tegevusi ja rituaale, mis olen sinu jaoks kirja pannud. Eriti siis, kui sa soovid enda 2023. aastasse head õnne, mis on meid ees ootamas. Oktoobrikuu Päikesevarjutuse kuupäeva ei tohiks kindlasti maha magada, olen selle sinu jaoks kirja pannud, et anda sulle võimalus enda elu paremaks ja külluslikumaks muuta.

Kuna tööalane Karma on kosmiliste seisude tõttu võtnud suuremaid pöördeid ning on ekstra aktiivne, siis on sul tarvis end sõna otseses mõttes kokku võtta ning end töösse pühendada. Ikka selleks, et enda isiklikku küllust liikuma seada. Seda teades soovitan sul puhastada enda kodus asuvaid küllusekristalle ehk rahakristalle, mida oled aastate jooksul soetanud.

Kuidas seda teha?

Küllusekristallide puhastamine on tegelikult imelihtne, olen sellel teemal palju kirjutanud, leiad seda teemat mu koduleheküljel olevatest artiklitest, samuti rituaalitaimede juurest. 

Et sind kiirelt aidata, siis soovitan sul kasutusele võtta Patšuli, Vetiveri, Tüümiani, Basiiliku ja Niaouli eeterlikud õlid. Auruta neid õlilambis või difuuseris, kuhu on lisatud vett. Kui sa ei ole eeterlikke õlisid varem kasutanud, siis kindlasti proovi, usu mind, sul hakkab kordades parem ja kergem. Soovitan neid kasutada regulaarselt, kui soovid enda kodus head õnne säilitada ja kristalle aktiveerida.

Kristalle puhasta nii - pese need voolava vee all ära, kuivata ja aseta kapi või laua peale. Kristallide keskele viirukihoidjale sea suitsema mõni nendest viirukitest: Rahaviiruk, Raha külgetõmbeviiruk, Kuld, Patšuliviiruk, Basiilikuviiruk. Näiteks tee seda nüüdsest igapäevaselt kuni aasta lõpuni, et energeetilise tervendusega kindla peale välja minna.

On midagi, mida sa võiksid ja peaksid oktoobrikuu lõpu kohta teadma. See on vabastamine, minevikuga lõpparve tegemine ning kogu negatiivse ning stressienergia universumisse saatmine.


Oled sa valmis enda elus uut peatükki keerama? Küsin seda sinu käest otse. Palun vasta sellele enda sees ausalt. Kui sa tunned, et soovid eluga edasi liikuda, siis on selleks oktoobri teises poole ideaalne võimalus. Merkuuri retrograad on lõppenud, Saturn on aktiivselt Karmat aktiveerimas ja Jupiter "kuulab" sinu südamesoove. Nüüd on aeg öelda minevikule head aega ja tuua välja enda teistsugune ja kordades tervislikum versioon.

Kuidas vabastada?

Võta selleks paber ja pliiats ning kindlasti Seleniidi kristall, mida ei ole varasemalt kasutanud. Näiteks Seleniit tornina, poleeritud kristallina, ehtena väeesemena või küünlaalusena, kuidas sulle endale kõige rohkem meeldib.

Aseta Seleniit, Magnooliaküünal või Piibeleheküünal, paber ja pliiats enda kõrvale. Süüta küünal ja soovi samal ajal lasta enda hingest ja elust vabaks mingi konkreetne asi, olgu selleks vana tõekspidamine, suhe, elustiil - mis iganes, mida sa ei soovi tulevikku kaasa võtta. Kui oled küünla süüdanud, siis võta paber ja pliiats ning kirjuta paberile rituaalilause: "Vabastagu, vabanegu, vabaks saagu..." Punktide asemel kirjuta sina paberile see tunne, side või mis iganes, mis on sind takistanud. Nüüd voldi paber kokku. Seejärel hoia kokkuvolditud paberit korra küünlaleegi peal, sule silmad ning keskendu sellele, et sa vabastad selle asja universumisse, soovides sellele kõike head, et sa saaksid eluga edasi liikuda rahus ning õnnetundes.

Kui oled nii teinud, aseta Seleniit selle paberi peale või kõrvale. Jäta Seleniidist väeese/väekristall selle paberi juurde. Magnoolia- või Piibeleheküünalt põleta igapäevaselt, kuni küünal on ära põlenud.

Samal ajal ei tohi kindlasti Seleniiti liigutada ega sealt kohast ära võtta, kuhu sa selle panid, sama kehtib ka paberiga. Seega veendu enne rituaali tegemist, et rituaaliesemed saaksid olla oma kohas võimalikult kaua. Arvesta sellega, et küünla põletamine võtab aega ja mida suurema küünla sa võtad, seda tugevam on universumi vabastamise vägi.

Nagu ütlesin, põleta küünalt igapäevaselt, kuniks see ära põlenud. Kui kaua sa soovid seda iga päev teha, on täpselt sinu enda teha. Kui oled küünla lõpuni põletanud, siis viimasel korral pane rituaalilausega paberileht põlema, lase sellel leekidesse minna ning vabastamisrituaal ongi täielikult teostatud.

Seejärel võta Seleniit. Kui see oli ehe, asu seda igapäevaselt kandma. Kui oli kujuna ehk torni, südame kujul, siis aseta Seleniit enda koduseinte vahele. See manifesteerib sulle ideaalselt uut tulevikku.

Seleniiti on selles rituaalis kindlasti vaja, kuna Seleniidil on eriline oskus energiaid muuta ja puhastada. Ja kui sul on tõsine soov eluga edasi liikuda, siis kasuta seda kosmiliselt õiget hetke ära. See on sinu kasuks, kui sa seda teed. Lase vabaks, liigu edasi, anna tulevikule võimalus!

Mida sa kindlasti peaksid teadma on see, et absoluutselt kõik me ümber on energia. Seega, kui sa ei muuda energiaid, ei muutu ka sinu elu. Kristallid aitavad sinu elu ümber seadistada ja neid ei ole selleks kunagi liiga palju. Seega vaata enda kodus ringi ja küsi iseenda käest: "Kui palju on minu elus kristalle?" Kui näed, et neid on tegelikult vähe, siis ei ole ime, miks sinu elu ei leia kiiremas korras positiivsemat rada. Tee selle nimel tööd, et end üles ehitada, kristallid aitavad sul seda saavutada. Mida keerulisem periood sinu elus on, seda enam on sul kristalle vaja. Palun jäta see endale meelde!

Kindlasti soovitan sul lugeda minu viimaseid artikleid, mis aitavad sind praegusel perioodil ekstra palju. Loe need kindlasti läbi, leia kasvõi igal õhtul aega, et nendesse süveneda. 

KÜLLUSERITUAAL 2023. AASTA TÖÖEDU AKTIVEERIMISEKS 25. OKTOOBRI PÄIKESEVARJUTUSEGA

25. OKTOOBRI PÄIKESEVARJUTUS - ÜLIMA ARMASTUSEENERGIA AKTIVEERIMINE 2023. AASTASSE!

KAKSIKLEEK - ESMAKOHTUMINE SELLES ELUS (6. OSA)

KLATŠIJUTT - ISEENDA KARISTAMINE

ISEENDASSE USKUMISE KUNST

POSITIIVNE MÕTLEMINE - KIIRTEE TERVENEMISE JA EDU SAAVUTAMISENI


Oktoobrikuus on eripakkumises valik hõbeehteid tavahinnast -10% soodsama hinnaga! Leia endale uus isiklik väeese ja lase selle energial sind tervendada!


UUS LOOS! Kõigi vahel, kes teevad ostu LA TENE poodidest või e-poest ajavahemikul 17. oktoober - 17. november, loosime välja 3 LA TENE erikollektsiooni kaelaehet "HEMATIIT". Tegemist on väga erilise ehtega, mis toob kandjale head õnne, küllust ning loob kaitset. Lisaks kaelaehtele on loosis veel 3 LA TENE erikollektsiooni sõrmust, mille võitja saab ise välja valida. Kokku on 6 võitjat! Head loosiõnne!


Kindlasti oled juba kuulnud LA TENE podcastist, kus ma räägin väga paljudel huvitavatel teemadel. Jälgi ka minu postitusi sotsiaalmeedias Instagramis @Latenee ja @LateneshopFacebookis ja liitu minu uudiskirjaga SIIN.

Alati sulle armastusega kirjutades, sinuga alati telepaatiliselt ühendatud!


Tene Laul