Klaasikildudel on samuti oma tähendus, nii nagu igal asjal siin maailmas. Universum on täis sõnumeid, sul tuleb osata neid lugeda ja mõista. Mina olengi siin selleks, et sind selles kõiges aidata. Klaasikildude nägemisel on oma sõnum sulle, seetõttu ma sellest sulle siin kirjutangi. Mina olen enda missioonil, milleks on sind aidata, sina võiksid samuti olla enda missioonil - iseennast aidata. Seetõttu on mul esmalt sulle küsimus: "Kas sa oled valmis selleks, et mina aitan sind?" Kui jah, siis loe edasi. Vastasel juhul ei tule sulle endale abi andmine autentselt sinu seest. Seega, kui sa oled juba siin lugemas, siis ma ei lepi muu kui jah-sõnaga. Põhjus on tegelikult väga lihtne. Kes ei aita iseennast, see ei saa ka teisi aidata. Kui sa soovid olla toeks enda lähedastele, siis vaata peeglisse ning tee muutus - iseenda sees.

Klaasikillud aitavad lahendada sinu elus päris suure müsteeriumi. Kuidas? Kui sa puutusid klaasikildudega kokku, siis mõtle, milline oli sinu esmareaktsioon? Kui see oli negatiivne, siis ilmselgelt on ka vastus süngem. Kui aga mitte, siis on see suurepärane. Kõik oleneb sellest, kuidas sa ise seda tunnetad. Iseenda tunnetust ei tohiks ära kaotada ja mina olen sulle selle ülesleidmisel abiks. Seega meenuta seda hetke tagantjärgi. Mida sa kogesid? Kui sa ei mäleta, siis sa kahjuks ei saa siit selget vastust. Sul tuleb mäletada, et mina saaksin sind aidata. 

Klaasikildude tähendus, mis tegid sind näiteks rahulikuks või rõõmsaks, on samuti hea. Arvestades seda, mida klaaside purunemine tähendab. Minu teadmised kingitakse mulle kogu universumilt ja kui sa soovid neid enda kasuks rakendada, siis palun väga. Kui said selle inspiratsiooni minult, siis jäta see endale meelde. Siis teinekord tead, kust sul on võimalik abi saada - siit. Lugedes ja kõike iseenda ellu rakendades. Imelihtne, eks ole. 

Klaasikillud aitavad lahti harutada midagi äärmiselt olulist sinu elus. Seega lase klaasikildudel enda ellu õnne tuua, kasvõi natukenegi rõõmu. Ära sekku, lase asjadel omamoodi vägevalt kujuneda, lase nendel laguneda, et uus energia saaks sinu ellu tulla.


Juhul kui klaasikillud muutsid sind murelikuks, on sul ilmselgelt vaja sekkuda. Seega võta ohjad enda kätte ning pane plaan paika, kuidas midagi enda elus korda teha. Kui sa seda sümbolit ignoreerid, siis kahjuks ei ole mul võimalik sind aidata. Mina siinpool annan sulle info, et sina sealpool hakkama saaksid, seega lihtsalt tõuse püsti, liiguta end ja anna endast maksimum. Nii vähe ma sinult palungi ja seda eelkõige sinu enda kasuks. Jäta see endale igavesti meelde. Me oleme siiski siin koostööd tegemas.

Kui klaas purunes mingil põhjusel ja killud tekitasid sinus küsimuse, siis tuleb sellele energeetiliselt reageerida. Sulle antakse märku, et sa annaksid jõudu millelegi, mis vajab puhastamist ja uue vaatenurga loomist. Kindlasti too enda ellu koheselt Mäekristall, asu seda esimesel võimalusel kandma või too anda koju. Miks? Kui klaas puruneb, siis on aeg uueks alguseks. Asjad lagunevad sel hetkel sinu kasuks, kas siis tuues kaasa head õnne või rõõmu. Või hoopis annavad sulle esmalt palju probleeme, et sa neid lahendaksid ning muudavad niiviisi sinu elu. Mäekristall on selleks, et see uus algus saaks energeetiliselt toetatud ja loodud. Kristallid on loodud põhjusega, need on sinu kasuks, mitte kahjuks. Ja kuna need on sinu elu muutmiseks kättesaadavad, siis rakenda neid enda kasuks. Sa oled edasiliikumist igati väärt. Eriti veel siis, kui klaas puruneb.


Kogu armastusest

Tene Laul