Astroloogia on mind alati saatnud, see on tulnud minuga kaasa minu eelmistest eludest. Lisan selle kõrvale enda visioonid, automaatkirjutamisoskuse ja teadmised ning valgustan sind ning teisi enda jälgijaid hea meelega astroloogiliste artiklitega. Ikka selleks, et sa mõistaksid paremini iseennast ja teisi inimesi enda kõrval, nii elad sa õnnelikumat elu. Soovin, et sa annaksid kõigile võimaluse olla tema. Ka seetõttu selgitan sulle, millised on erinevad päikesemärgi ehk tähtkuju esindajad. Seekord on luubi all Ambur ja temaga suhtes olemine. See on tegelikult väga lihtne, ei tasu seda keeruliseks mõelda.

Amburid on armastuses ja suhetes alati avatud võtma vastu kedagi, kes muudaks nende elu põnevamaks, lõbusamaks ning huvitavamaks ning seda igal erineval tasandil. Seda ka siis, kui nad on tegelikult suhtes, siis kuskil nende alateadvuses on tohutult suur huvi millegi uue kogemise või kellegi uue osas. Seda ei saa absoluutselt pahaks panna, arvestades seda, millised Amburid on ja miks nad sellised on. Lihtne seletus, mida ma saan Amburite kohta anda, on see, et tähtede seis ning ühendus Päikesega kiirgas meie planeedile energiavälja, mis andis hinged uutele kehadele ehk kui sünniti Amburitena, siis aktiveerus nende Auraväljas energiaväli, et Amburite uudishimu elu suhtes ei kaoks mitte kunagi. See on Amburites ülioluline energia, seega ei tohiks seda Amburitele pahaks panna, kui oled tema kaaslane.

Palun ärge saage minust valesti aru, ma ei toeta mingisugust petmist suhtes. Vastupidi, ma selgitan, miks Amburi mõistus nii töötab ja seda ei tohiks kindlasti isiklikult võtta. Seda tuleks ja tasuks mõista. Päikesemärgist kodeeritud energiat Auraväljas ei saa muuta, seda saab mõista ning võtta sellest maksimum.


Ambur võib salaja unistada, soovida ning olla avatud, et lasta enda ellu uusi suhteid või sidemeid. See ei pea ilmtingimata tähendama seda, et ta seda ka füüsiliselt teeb. Kuna Ambur armastab enda kaaslast, siis ta loomulikult ei tee seda. Kui suhtes puudub armastus ja ollakse koos mingisugustel teistel eesmärkidel, siis ta ei pruugi lojaalne olla ning vaatab avatud silmadega enda ümber ringi.

Annan sulle kõik teadmised, kuidas luua Amburiga suhet nii, et ta ei tunneks end lämmatatuna. Mida ta üldse ei kannata on see, kui teda piiratakse, proovitakse ümber kujundada ja enda äranägemise järgi ära kasutada. Ambur on vana hing, palun saa sellest aru. Ta armastab sind, kuna sa lubad ja lased tal olla tema ise. Nii lihtne see ongi ja seda võiks Amburiga suhtes olles aina rohkem meelde tuletada. Palun ära kujunda teda, las ta kujundab end ise. Ambur on iseenda elu disainer!

Ambur armastab intelligentseid vestlusi ja tema jaoks on väga olulisel kohal hea seltskond. Kui sa suudad talle pakkuda mitmekülgset suhtlust, voolavaid õhtuid mõnusa toidu ning atmosfääriga, siis see ongi see, mida Ambur vajab. Kui ta aga otsustab ükspäev minna kusagile üksinda või kellegi teisega, siis tuleb tal lasta seda teha. Ta vajab sotsiaalset muutust, selle abil ta tegelikult leevendab enda sees olevat stressi. Igasugune keskkonna- ja seltskonna ajutine vahetus on tema jaoks olulised. Palun ole sina nii hea Amburi kaaslasena, et lubad tal seda kõike teha, ära näe selles probleemi.

Juhul kui Ambur hoidub omaette ning isoleerib end sotsiaalselt, siis on tegemist tasakaalutu Amburiga, kuna päikesemärk on andnud selle tähtkuju esindajale suure sotsiaalse karisma. Kui see on mingil põhjusel ära kadunud, siis ilmselgelt on alateadvuses trauma ja sellega tuleb tegeleda. Sellisel juhul küsin mina Amburi käest otse: "Mis ajast Sa hakkasid end niiviisi tundma?" Et me saaksime koos minevikku rännata ning selle põhjuse välja uurida ning hakata seda ravima. Olen sulle aastaid kirjutanud, kuidas end ravida ja tervendada, leia minu kodulehelt artiklid, mis sind kõnetavad ja aitavad tegeleda nende sümptomitega, mis on seotud madala energiaga. Nendest energiatest tuleb võimalikult kiiresti lahti saada, et elu paremini nautida.

Isoleeritud Ambur ei ole suhtes hea partner, seetõttu peab mõistma, et tema entusiasm ja sotsiaalsus tuleb taastada. Soovitan sellisel juhul Hõbeobsidiaani kristalli. Tegemist on suurepärase kaitsekristalliga ja nii-öelda mustast august välja tõmbajaga, aidates väljuda stressist ja ka depressioonist.

Amburi ja tema kaaslase armastusekristalliks soovitan kasutada Rodorosiiti koos Türkiisiga. Need kaks kristalli ühendavad üksteisega Hingesugulased, ükskõik millised armastajad või Kaksikleegid. Kui sa oled vallaline Ambur ja loed seda artiklit siin, siis need kristallid aitavad sul sinu armastatu selles elus üles leida. Hoia ja kanna ned kristalle endaga. Kristallide vägi on tohutult suur ja neid ei tasu üldse alahinnata energiatervenduse ja ka hingedevaheliste liitute loomise juures.

Ambur on seiklejahing ning talle sobib kaaslane, kellele meeldib proovida uusi põnevaid asju. Ehtne Ambur, kes on enda päikesemärgi tasakaalukas esindaja, ei kannata absoluutselt seda, et tema koduseinte vahel valitseks igavus. Kui üldse keegi sobib Amburi kõrvale ideaalselt, siis ikka see, kes ise on huvitatud elust ja elamisest, mitte vegeteerimisest ning paigalseismisest.

Kui Amburi kõrval peaks eksisteerima keegi selline, kes soovib pigem niisama olla, siis ei pruugi see suhe kaua ilusana püsida. Ambur võib seda suhet vägisi vedada, aga mis hinnaga? Lõpuks annab ta alla ning vahetab selle suhte välja ja seda ei saa talle ka pahaks panna, kuna uuendused käivad temaga kaasas. Seega, kui sa oled keegi, kes on Amburiga suhtes, siis palun näe ka ise vaeva, et täita enda Amburist kaaslane põnevusega, loo teie suhtesse ise uusi võimalusi, vii end ja teda kogema midagi imelist. Kullake, pane enda pea teie suhte jaoks tööle! See ei ole üldse nii raske, arvestades seda, kui palju on me elus võimalusi kogeda ning näha!

Soovin kõikidele Amburitele imelist eluteed ja nende kaaslastele palju viljakaid ideid suhte ilusana hoidmiseks!

Kogu armastusega teile kirjutades ja telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul 

© Pildi autor: Tene Laul. Kõik õigused kuuluvad autorile.