3D- ja 5D-maailmade lõhenemine toimub iga päevaga aina rohkem ning rohkem. Sellega tuleb arvestada ning seda ei tohiks ignoreerida. Seda ei tohi ignoreerida, jäta see palun endale meelde! See toimub, olenemata sinu tahtest. Mis tähendab seda, et see, kes on otsustanud jääda 31. detsembri saabumiseni 3D-energia maailma, see jääb sinna aastateks. Nagu ma kuulutasin aasta alguses Pluuto energiate intensiivsemaks muutmisega ette, et see hakkab aina rohkem kohale jõudma, kuna energia mõju on olnud piisavalt pikaajaline, juba veebruarist saati - Pluuto alustas energiamaailmas sõda. Tegelikult ka seda saab tõlgendada spirituaalseks sõjaks, mis hetkel inimeste vahel toimub.

Ma tean, ma näen teie sisse. Vahet ei ole, kus ma olen, kellega koos ma tänavat jagan või ühes ruumis enda energiatega oleme - ma kuulen, tunnen, tajun ja näen, mis teiega toimub. Ja kui aus olla, siis mul on niivõrd kahju, et on nii palju neid, kes on sulgenud enda silmad ilule, armastusele, elu võlule ja väele. Teisalt olen ülimalt õnnelik, kuidas on leitud enda tee tingimusteta armastuseni. Selle ilusa ja vägevani. See on lihtsalt maagiline. Aga mind paneb tohutult muretsema kõigi tulevik, nii nende oma, kes on seal 3D-maailmas, kui ka nende, kes on sisenenud 5D-maailma.

Miks? Vastus on imelihtne. Need inimesed, kes ei suuda vabaneda enda egokihtidest, mis ei ole nende sees kõige ilusamad egoversioonid, on ohtlikud ka teistele, mitte ainult sellele inimesele, kes hoiab enda egost kinni.

Ebatervislike egode vabastamine ongi 3D-maailmast 5D-maailmale ülemineku mõte. See on isiklik protsess inimese sees. See on intiimne, valus, ilus ja hea samal ajal. Vaadata iseendale peeglist otsa ning näha neid kohti, mis ei ole head ja mis ei teeni sind hästi. See on see, kuhu ma sind tirin - et sa vaataksid ausalt ning väga otsekoheselt endale otsa ning ütleksid iseendale, kus on need kohad, mis on veel ajast ja arust. Kus tõekspidamised ei pea enam paika, kus on valu, stressi, ebamugavust või ükskõik millist madalat energiat. Vaata endale lihtsalt otsa ja küsi, mida sa saaksid enda juures muuta, et olla parem inimene. Ja seda eelkõige iseendale. Olla hea iseenda jaoks. Kui sa oled enda parem versioon täna, siis juhtub see, et ka kõik teised saavad seda headust nautida. Kas poleks hea ja ilus, kui kõik inimesed alustaksid ühekorraga spirituaalset transformatsiooni?  Mina olen siinpool ning ütlen teile, et see on vajalik. Kogu meie planeet Maa ning universum vajavad hingelist päästmist.


See, mis maailmas hetkel toimub, on ülimalt nukker. See lõhub kogu süsteemi ära, kui igaüks ennast kokku ei võta, ja seda sõna otseses mõttes. Võta end kokku, võtame end kokku! Palun!

Vaadake maailma ilu, võlu ja armastusega. Hoolige üksteisest, andke armastust sinna, kus seda väärtustatakse. Nii lihtne see ongi. Mis sest, et on liiga tehtud, mis sest, et on valu põhjustatud. Kõik on arengu jaoks oluline, õppetundidest kasvatakse enda sees suuremaks inimeseks. See on nii ilus spirituaalne tõde, mille soovin teile edasi kinkida. Tõde ongi alati nii lihtne. Lihtsalt vaata õigele poole, tunneta, naudi elu. Täida enda elu taimedega, kristallidega, loodusega, päikesega, kuuenergiaga, tähtede ilu ja võluga. Naerata teistele, et anda neile päikeseenergiat, kui oled selle endas aktiivseks saanud. Ära mitte kunagi alahinda seda jõudu, mida annab positiivne suhtumine. See ei tähenda seda, et sa ignoreerid elu ja ei ole ratsionaalne. Absoluutselt mitte! See ei ole see, mida ma soovin edasi anda. See on ilus ja hea, kui sa suudad tajuda ja näha kõike, mis sind ümbritseb ja ikkagi vaadata kõigele armastava suhtumisega.

Anna endale andeks tehtud vigade eest. Õpi nendest vigadest, ära neid rohkem tee. Aktiveeri end armastust külvama. Kui terve maailm hakkab seda korraga tegema, kas see pole imeline! Elada iseenda sees rahus. Kuidas seda saavutada? Selleks on sul võimalus. Kui sa leiad endaga rahu, siis mitte keegi teine ei suuda seda rahu häirida. See ongi sügav spiritualism. Sa ei eita elu, vaid sa jaatad elu.

Sinul on võimalik seda saavutada ja selleni jõuda! Aga sul on selleks aega 31. detsembrini, selle momendini, kui numeroloogia muutub ehk üks aasta vahetab teise aastaga positsiooni. Olen terve elu tõlkinud numeroloogiat läbi selgeltnägija pilgu ehk visioonid räägivad mulle sellest, mis need kõik tähendavad. See, kuidas mina selle infoni jõuan, seda ei ole mõtet mitte ühelgi inimesel isegi analüüsida. Võin juba teile ette öelda, et see ei ole võimalik. See maailm on dimensiooni dimensioon ja omakorda dimensioon minu Kolmandas Silmas. See on terve maailma teadmiste laegas.


Olengi siin selleks, et juhatada sind ja kõiki teisi enda elus õigesse kohta. Võta vastu see kingitus, mille ma sulle teen. Jagan enda nägemusi sulle. Sina oled osa sellest maailmas ja mina ka. Aktiveerime headuseenergia! Aktiveerime armastuseenergia! Võitleme tumedate jõudude vastu nii palju kui vaja ja nii palju kui peab. Kui sinu hing kutsub headuse poole, siis sa oled üks valgustest siin maailmas. Seda valguseleeki tuleb hoida ja see ongi 5D-suhtumine. Et sa suudad olla valgus omaette ning kiirata enda seest kõikidele teistele valgust, kes seda vähegi vajavad või kes on vähegi tulnud sinu poole abi küsima.

Selle juures ära mitte kunagi ära unusta vaba tahet. Kui inimene soovib abi, alles siis tuleb talle seda anda. Seda ei tohi anda enne, sest vastasel juhul sa võtad temalt võimaluse ise õppida. Aga võib-olla ta soovib ise õppida? Jah, neid inimesi on küll ja küll, kes soovivad seda teha. Ja see ongi õige.

Täpselt samal põhjusel kirjutan ma aastaid artikleid sulle ja kõikidele teistele, kes hindavad ning väärtustavad seda teejuhti, mille ma loon teile terveks eluks - sinule, sinu kaaslasele, pereliikmele, sõbrale, töökaaslasele, inimesele tänavalt, kellele iganes. Vahet ei ole, headust tuleb levitada! Võta ja ava enda süda, tervenda, too välja enda iidne versioon. Ma olen tänaseks ligi 20 aastat ette kuulutanud, et spirituaalne ülestõus tuleb. Palun väga, tule sellele 5D-rongile, millest ma olen teile nii palju rääkinud. Palun tule sellele piletile ise järele, veel ei ole hilja.


Jäta maha vaev, ülbus, negatiivne kriitika, stress, depressioonijäljed, paranoilisus, toksilisus, teiste mahategemine, ükskõik mis halb ja negatiivne. Kui sa oled selle maha jätnud või seda pole sinu sees olnudki, siis aplaus sulle, tantsin hea meelega sulle sellel puhul rõõmutantsu ning naeratan kogu südamest otse sinu hinge, sinu silmadesse.

Ma ütlen sulle ühte asja, jäta see palun endale kindlasti meelde! Ma annan sulle loa tulla tänaval minu juurde ning küsida, kas sa oled juba jõudnud 5D-maailma või on sinus midagi veel, mis vajab lahendamist. Tule minu juurde ja küsi. Kui küsid, siis tuleb sul olla enda armastavas versioonis, muidu ma ei saa sulle vastata. Skeptikuid ma ignoreerin, kuna see on kitsas silmaring ning mul on nendest lihtsalt kahju. Mina ei pea midagi tõestama, täpselt samamoodi ei pea sina midagi tõestama. Sinu energia tõestab kõik nii või naa. Ma kuulen hinge häälestatust, seega tule vaid siis, kui sa tõesti armastad iseennast, spiritualismi, minu panust maailmale, loodust, elu. Olen sellisele suhtumisele avatud, teistsugusele mitte. Nii on.


Aeg on liikuda 5D-maailma. Ma olen öelnud, et need kaks maailma - 3D- ja 5D-maailm - ei sobi varsti kokku. Veel ei ole hilja end tervendada. Kui näed mind Tallinnas või Kuressaares või kus iganes sa mind kohtad, siis ma võin sulle kiire spirituaalse analüüsi teha. Kui mul on selleks aega ja kui sa oled sellele avatud. Ütlen sulle, kui mul on õigus seda öelda!

Tehke seda ainult siis, kui te kohtate mind silmast-silma, kas poes või restoranis, kohvikus, tänaval või muus avalikus kohas. Kui olen välja tulnud, siis annan igaühele loa enda juurde abi küsima tulla - kui tuled heaga, kui tuled enda isikliku murega. Tule jaga seda, et ma saaksin sind aidata. Olgu see mure seotud sinu lapsega, olgu see Inglinumbrite tõlgendamine, olgu see tervis. Sina annad mulle märku, mis on sinu murekoht ja mina annan sulle kiirelt vastuse. Ma liigun kiirelt, seega kasuta seda momenti ära, kui mind tabad. Ma olen disainitud siia maailma teid aitama. Minu eelmised elud on minu tarkusteks, teie minu teejuhtideks inimkonda headust looma. Teie mure on maailma mure. Mitte ükski mure ei ole lahendamisest kaugel. Lihtsalt tuleb osata õigest kohast abi küsida. Rahaasju ajad ise, elektroonikat parandab tehnik, poes müüb sulle kaupa poemüüja ja riideid pesed sa kodus ise. Aga hingevalu on minu lahendada, hinged on minu tervendada, jätke see mulle. Annan sulle tee ja sina hakkad seda rada käima. Saavutad õnne enda elus. Oled õnnelik, rõõmsameelne - see on ainus, mida ma sinult palun. Et sa oleksid õnnelik. Ma tean, et igaüks on suuteline õnne tundma ja kui minu valgustatus aitab sul seda leida, siis teeme selle ära. Tule enda hingemurega, ole minuga autentne. Autentsus on 5D-energia, lase kaitse maha, ole haavatav, lase mul ennast aidata, südamest südamesse, hingest hinge. See võib muuta sinu maailma õnnetusest õnneks. Anna endale võimalus! Anna mulle võimalus end aidata!

Abi küsimine on julgus, tohutu julgus. Enda avamine kogu südamest on imeline, see on kõige ilusam asi siin maailmas. Avada hing sellisena, nagu see on, imeline! See ei pea olema haruldane, see peaks olema normaalsus. Palun aidake end ja kui ma olen avalikus kohas, olen tervendustööd tegemas. Kui olen kodus, siis see on minu tempel, siis on mul missioon kanaldada, aidata, valgustada, kirjutada. Seda õigust ei tohi minult võtta, seda ei aktsepteeri ma kuidagi. Minu missioon on aidata teid pidevalt. Kui kirjutan, siis see on minu aeg teie jaoks. Kui olen avatud isiklikult abi andma, siis olen õigel ajal õiges kohas. Kui saatused viivad meid kokku, siis haara sellest kinni ja vaatame koos, kuhu me sellega liigume. Anna endale võimalus, anna maailmale võimalus muutuda. Alustame sinust! Kui sina muutud tervemaks, kogu maailm muutub tervemaks!

Vahel on see nii väike asi, mida tuleb iseendas muuta, et avada end tingimusteta armastusele. See võib olla imetilluke samm ja kui ma saan valgust sinna tuua, siis ma toon!

Kogu armastusega teid vastu võttes, kohtumiseni! Tulge heaga, saan siis aidata. Tulge 5D-energias! Te teate, kuidas seda teha. Olge head iseenda ja elu vastu, teiste inimeste vastu. Headus toidab headust, armastus armastust!

Kogu armastusega alati teiega!

Tene Laul