Unes võib näha absoluutselt kõike, mida sa tegelikult suudad ette kujutada, millega oled selles elus kokku puutunud ja mida näinud. Ning kõikidel unenägudel on olemas ka tähendused. Unenägusid ei tohiks mitte kunagi alahinnata ja kui see saabus sinu unenägude maailma, siis on sinu kohustuseks ja spirituaalseks ülesandeks see enda jaoks lahti seletada. Mina aitan sind selle juures, olen sinu isiklikuks unenägude tõlgendajaks, aitan sul paremini mõista, mis sinu elus toimub või on peagi toimumas.


Värava nägemine on väga väärtuslik, eriti kui unenägu oli positiivse alatooniga. Alati loeb see, milline on unenäo meeleolu. Kui see on midagi imelist ja head, siis tähendab ka unenägu ise midagi head.

Kui sa nägid unes väravat, siis oled täiesti õiges kohas. Aitan sul mõista, mida värav tuli sinu unenäos sulle ütlema.

Värav sümboliseerib uut algust, võimalust, eluga edasi liikumist ning uuendust. Nüüd on küsimuseks see, kas see värav oli sinu jaoks lahti või mitte?

Kui värav oli lahti, siis see sümboliseerib võimalust, mis on sinu jaoks avatud.

Kui värav oli kinni
, siis tähendab see seda, et võimalus kas võetakse sinult ära või sa magasid maha midagi olulist.

Värava välimus ja suurus mängib samuti suurt rolli.

Mida suurem, uhkem ja ilusam ning luksuslikum oli värav sinu unenäos
, seda suurejoonelisem on ka uuendus, võimalus või uus algus, mis sinu ellu saabub või on saabunud. Kui sinu ellu on saabunud midagi uut hiljaaegu, siis see ilmselgelt sümboliseerib seda. Kui mitte, siis on mul sinu üle hea meel, sest sa saad peagi võimaluse pöörata elus täiesti uus lehekülg. Millises aspektis? Seda selgitab loomulikult ülejäänud unenägu.

Nähes unes väravat, siis kindlasti too esimesel võimalusel enda ellu Mookaite või Päikesekivi kristall. Mõlemad kristallid aitavad sul elus parimas suunas edasi liikuda. Kristallid on alati toetavaks energiaks. Kui unenägu tõi sulle sellise imelise teate, siis aita kindlasti kõigele kaasa, kandes kristalle kaasas või tuues enda koju. Mõlemad kristallid, nii Mookaite kui ka Päikesekivi, toovad uuel teekonnal head õnne ja just seetõttu ma neid sulle soovitan. Tean, et need aitavad sind, ka siis, kui see värav oli kinni. Need aitavad suurendada võimalust mitte maha magada seda head võimalust, millest unenägu sulle rääkis.

Värav, mis on katkine või muudmoodi halva välimusega, viitab sellele, et uus algus, mille sa ilmselgelt ette võtad, ei ole kindlasti seda väärt. Sellisel juhul pigem mõtle hästi järele, milliseid valikuid sa oled viimasel ajal teinud ning küsi enda käest, kas need on tõesti seda kõike väärt? Kindlasti mitte. Sellisel juhul ma soovitan seda sammu mitte teha, mida sa oled ette planeerinud. Kaitse end Musta Turmaliiniga, see on suurepärane intuitsiooni edendaja, aidates mitte teha valesid valikuid.

Väga oluline on sul endale esitada ka selline küsimus: "Kas keegi takistas mul väravast sisse minna või mitte?" Kui sind ei takistanud tõepoolest midagi, siis suure tõenäosusega on sind ees ootamas midagi imelist ja head. Ole selleks valmis! See tabab sind ootamatult ning toob sinu ellu palju õnne ning rõõmu.

Soovin sulle imelisi unenägusid ka edaspidi ning leia alati aega enda unenäod lahti seletada. Olen sulle alati abiks!

Armastusega

Tene Laul