Saabumas on periood, kus kosmoses on Veenuse ja Marsi vahel väga intensiivsed energiad, mis tähendab seda, et sellel hetkel kiirgab see energia otse meie Südametšakratesse. Mis omakorda tähendab seda, et hinged avanevad ja see juhtub meie kõigiga.


Ma soovin, et see info leviks võimalikult kaugele ja seetõttu kirjutan selle teile siia. Jagage seda nii, kuidas suudate! Rääkige sellest enda kaaslasele, pereliikmele, sõbrale, kõikidele inimestele, kellest te hoolite! Nendele, kelle õnn on ka teie enda õnn! Palun tehke seda, arvestades seda, kui olulise väega on 1. detsember! Kui sa oled lugenud minu artikleid, käinud minu juures külas või kohtunud minuga, siis sa tead väga hästi, et ma palun midagi vaid siis, kui ma tean, et see toob sulle head, armastust, tervist, õnne või kaitset! Kui sa ei ole minuga varem kohtunud, siis selline ma olengi. Kui ma tunnen tugevalt, et mingi asi on õige, siis ma teen kõik, et see jõuaks kohale - sulle, teisele inimesele, ükskõik kellele! Ja see sõnum siin on absoluutselt kõigile.

Te ei ole üksinda, te olete hoitud, kaitstud ja armastatud. Elu poolt, teie kaaslase, laste, pere, sõprade ja minu poolt. Alati. Need, kes on teie inimesed, nemad armastavad teid. Armastust tuleb aina juurde. 2022. aastal sisenesime spirituaalse ärkamise ajastusse. See on esimene aasta, mis toimub suurejooneline ärkamine ja ma olen seda aega oodanud enam kui kümme aastat, teades juba tookord, et see tuleb. See on ka põhjus, miks ma olen sellest ajast alates teid valgustanud - et te saaksite täna nautida uut ajastust kordades võimsamalt, õnnelikumalt ja armastavalt.

1. detsember on suurejooneline kuupäev meie kõigi jaoks. Nagu ma juba ütlesin, suunavad Veenus ja Marss kosmosest Maa peale energiavoo, mis aktiveerib Südametšakrad, mille tulemusel saabub valgustus suhetesse, tunnetesse, emotsioonidesse, südameasjadesse. See juhtub meie kõigiga, mis tähendab seda, et iga inimene siin planeedi peal ärkab enda südames üles.

Seega kasuta järgnevaid päevi enda jaoks, et vaadata iseendasse ja tegeleda enda jaoks oluliste asjadega. Võta kindlasti ette enda sisemaailma korrigeerimine, vaata olemasolevatesse suhetesse ja küsi Universumilt, mis on nende suhete eesmärk? Kasuta selleks pendlit, et vastuseid saada. Küsi pendlilt kõiki küsimusi, mis on seotud armastusega, suhetega, sinu hingeeluga!

Võta pendel välja kristallikarbi või koti seest, kus sa seda hoiustad. Puhasta see voolaga vee all ning aseta tunniks ajaks Himaalaja soola peale. Seejärel pane Himaalaja sool kannu sisse ning vala peale vett. Lisa vee sisse veidi nelki, safranit ja seejärel pigista sinna sisse veidi sidrunimahla. Joo see vesi samal päeval ära. See aktiveerib Auratervenduse praegusel kosmilisel hetkel ja paneb sind õigeid vastuseid saama, et sa saaksid enne 1. detsembri saabumist enda küsimustele vastused. Selleks, et kinnitada enda Südametšakrasse hingerahu, armastuseenergia, õnnetunne ja positiivsus, mida Veenus ja Marss sinus aktiveerivad.

Pendlit tuleb enne kasutama hakkamist Nelgi või Kaneeli eeterliku õliga puhastada ja aktiveerida, seega auruta neid õlisid õlilambis enda kõrval, kui alustad armastusega seotud küsimuste esitamisega.

Kui 1. detsember saabub, on selle vägi aktiivne ka 3-5 päeva peale seda kuupäeva. Mis tähendab seda, et ülim armastuselaine saabub kuni 4. detsembrini. Nendel päevadel tuleb hoida üleval meeletult suurt positiivsust, et aktiveerida Päikesepõimik, mis toidab Südametšakrat. Nii aitad sellel 2023. aasta jaoks aktiveeruda. Olen sellest kirjutanud oma uues raamatus "Ajarännak 2023", kus on lisaks veel kogu tõde järgmise aasta kohta ja ka kaugema tuleviku kohta. Võta algavast perioodist maksimum ja edasiste perioodide kohta saad lugeda mu raamatust!

Selleks, et Päikesepõimikut aktiveerida, söö melonit, joo sidrunivett, tee endale saialille- või nurmenukuteed. Lisaks auruta Sidruni ja Sidruni Teepuu eeterlikke õlisid, viirukitest põleta Nag Champa, Hea Õnn ja kindlasti Sandlipuud. Sandlipuu on eriti kasulik just siis, kui sul on vaja paljudes asjades selgustunet saada ning õnnetunnet ekstra kiirelt aktiveerida. Keskendu heale, ole koos inimestega, kes tõstavad sind energeetiliselt õhku, naera, vaata komöödiaid, naerata, keskendu kõigele, mis on ilus ja hea. Suurenda Päikesepõimiku energialaengut tehes endale Merevaigu kristallist vee-eliksiiri. Kanna Merevaigu kristalli ehtena või endaga kaasas või hoia seda enne magamaminekut käes ning seejärel aseta padja alla. Selleks, et sinu mõtted liiguksid vaid positiivses suunas. Lase positiivsusel tulla, et südameasjad saaksid korda. Kui sa leiad vähemalt ühele kõige suuremale küsimusele enda sees vastuse ja saavutad sellega enda sees rahu, siis on see juba tohutult suur võit. Mõtle selle peale! Tee endast kõik selle saavutamiseks!

Kõige olulisem on hoida head tahet, positiivsust, keskenduda armastusele, suhetele, tunnetele ja emotsioonidele. Võta pendel ja leia vastused enda küsimustele. Aktiveeri end 1. detsembri saabumiseks, puhasta enne enda energeetika ja ava end armastusele. Südametšakral on võimalik terveneda, seda on võimalik muuta ekstra tugevaks ja aktiivseks! Tee seda!

See eeltöö, mis sa iseendaga teed, see kinnitub. Kui oled 1. detsembriks saavutanud mingis asjas südamerahu, siis see kinnitub. Kui oled astunud tingimusteta armastuse teekonnal esimese sammu, siis see kinnitub. Jah, tingimusteta armastusel on väga palju erinevaid astmeid.

Sellel teemal räägin ma tulevikus sulle ka LA TENE podcastis, kus jagan teiega energeetilisi teadaandeid. Lugege kõigepealt minu uut raamatut ja seejärel oodake uusi podcasti osasid, kus aitan sul mõista tingimusteta armastuse erinevaid astmeid, lisaks olla kursis Kosmoses toimuvaga.

Seniks loe minu artikleid, et avada end spirituaalsesse maailma! Et spirituaalse ajastuga võimsalt kaasas käia! Elades kogu armastusega, edendades tervislikkust ja luues elule kõige ilusamaid väärtusi!

Alati teile armastusega kirjutades, rääkides, teid kallistades!

Tene Laul