Absoluutselt kõigel, mis on loodusest pärit, on oma spirituaalne tähendus. Soovin sind ja kõiki teisi viia loodusega rohkem kontakti, näidata teile, mis on tegelikult siin maailmas oluline ja vajalik 

Lepatriinu toob head õnne ükskõik kellele, kelle juurde ta tuleb. Kui lepatriinu lendab sinu peale või tuleb sinu lähedale ning sa tunned temaga sidet, siis see on hea õnne märk just sulle. Kui koged sellist asja, siis olen sinu üle väga õnnelik. Olles spirituaalne inimene, suudad sa kindlasti lepatriinu kohalolekust rõõmu tunda. Tead seda tunnet, kui näed lepatriinut ning nägu kisub naerule? Kui lepatriinu loob sinus selliseid reaktsioone, siis sa oled spirituaalne ja universumiga kontaktis. Mis on omakorda väga hea märk, mida võiksid enda kohta teada.

Kui kohtad lepatriinut, see loob sinus erakordselt head enesetunnet või sul on pikemat aega, isegi lausa terve elu, olnud lepatriinuga side, siis ilmselgelt on see sinu hinge tootem.

Hingetootemina kuulutab lepatriinu ette perioodi, milles sa elad. Tegemist on sellise ettekuulutusega, et sa läbid spirituaalset transformatsiooni. Selle kohta saad pikemalt lugeda siit.

Lepatriinu annab sulle mõista seda, et sul tuleb hoida pea püsti ja selg sirge ning uskuda iseendasse kordades rohkem, kui sa võib-olla oskad seda täna teha. Mis tähendab seda, et sul on aeg vaadata peeglisse ning näha seda ilu ja võlu, mis sinus eksisteerib. Uskuda endasse, enda unistustesse ja väesse, mis sinus eksisteerib. Palun ära seda ära unusta, et kõik hea eksisteerib sinu sees, oska ainult ise seda näha.

Me ei ole elanud vaid inimeste elusid, meie hingerändlemisel on ka elusid, kus me oleme nii loomade, lindude, kalade kui ka putukate kehades. Selleks, et õppida ära nendes olev vägi.

Kui sa oled ühes oma eelmises elus olnud lepatriinu, siis ilmselgelt oled sa tundud lepatriinuga sidet terve elu. See tähendab seda, et sul on oskus aktiveerida õnne, olla üle pessimismist, negativismist, melanhooliast ja lootusetusest. Lepatriinu sümboliseerib eluga edasiliikumist, head õnne ja lootust veelgi parema tuleviku osas. See on sinu loomulik iseloom, kui sa oled elanud lepatriinu elu.

Kui oled terve elu lepatriinuga sidet tundnud, aga sa ei oma veel neid iseloomujooni, siis on õige aeg alustada nende selgeks õppimisega. See on üks sinu elu eesmärkidest - kujundada neid iseloomujooni endas. Seega võta seda sõnumit siin kui teejuhina, mis näitab sulle, kuhu poole sa peaksid liikuma.

Õnneenergiat aitab aktiveerida Tsitriini kandmine, lootust suurendab Seleniit ja iseendasse suuremat usku loob Tiigrisilm. Need kolm kristalli aitavad sul saavutada selle, mida lepatriinu sulle õpetama tuli. Kristallid alati aitavad, need kannavad endas Maa, kosmose ja kogu universumi energiat. Need aktiveerivad, tervendavad ja loovad alati head õnne.

Kui lepatriinu lendab sinu peale, siis keskendu ühele enda soovile, mis ei ole veel täitunud. Keskendu ja lase lepatriinu loodusesse vabaks. Saada see enda jaoks head õnne tooma. Hoia seda mälestust kui teejuhti enda unistuse poole liikumiseks!

Leiad kõik hingede tootemite artiklid, mis ma olen sulle kirjutanud, siit.

Armastusega

Tene Laul